- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.941
ben bu tulumları internet sitesinden beğenmiştim. fiyatları uygun gelmişti. kalıtesı deiyiyse netten de alırım.
ben çok beğenmiştim aslında ama büyükler orjınal isimlere pek sıcak bakmıyor söleyemiyorlar da. uras ı sırf bu yüzden eledık.
sizin paşanızın ismı ne olacak canım?
aslına bakarsan bende karıştırtmadım ama yıne de büyüklerin telaffuz edebilmesi önemlı. bunun okulu var askerliği var. ismıyle dalga geçilsin istemem. yada her seferinde ismının anlamını veya hıkayesını anlatmak zorunda kalmasın. yalın bi ismı olsun o yuzden. hamıle kalmadan önce enterean isimler buluyorduk ama iş ciddiye bınınce yıllar sonrasını düşünüyo insan.
evet dikkat etmek lazım
16+2 olduk bugün çok şükürevet darısı başına canım
şu bıçak saplama olayı bendede çok fazla oluyor bazen sağ tarafıma bazen sol ama ani kalkışlarda bu randevumda sorucam unutmazsam bu sefer geçen sefer unutmuştum aranızda soran varmı arkadaşalr?
ben bu tulumları internet sitesinden beğenmiştim. fiyatları uygun gelmişti. kalıtesı deiyiyse netten de alırım.
ben çok beğenmiştim aslında ama büyükler orjınal isimlere pek sıcak bakmıyor söleyemiyorlar da. uras ı sırf bu yüzden eledık.
sizin paşanızın ismı ne olacak canım?
aslına bakarsan bende karıştırtmadım ama yıne de büyüklerin telaffuz edebilmesi önemlı. bunun okulu var askerliği var. ismıyle dalga geçilsin istemem. yada her seferinde ismının anlamını veya hıkayesını anlatmak zorunda kalmasın. yalın bi ismı olsun o yuzden. hamıle kalmadan önce enterean isimler buluyorduk ama iş ciddiye bınınce yıllar sonrasını düşünüyo insan.
hayırlısı bakalım canım18 emi ek getiricem 23e mi çok merak ediyorum perşembe randevum var ve sabırsızlıkla bekliyorum inşallah gösterttirir kendini:)
ayyy bizim büyükler bişey demiolar ben zaten dedirtmiorumkardeşim fln kötü şöyle böyle tuğra ne tuğla gibi fln dedi :) biz de bakalım başka ne olabilir dedik ama henüz bişey bulamadık hala huseyin tuğra
Bu arada brz önce bebettoyla ilgili bişeyler okudum sanki ,biz de yeğenimin hastane çıkışını almıştık bebettodan çok güzeldi hem rengi şekli hem kalitesi tavsiye ederim
2011 mart annelerinin cicilerinde olması lazım hatta kardeşim eklemişti eğer görmek isteyen olursa bulurum resmini.Yeğenim kız bu arada.
herkeze merhaba kızlar çok uzun bi aradan sonra anca girebildim .herkez iyi inşallah.biz bugün 18+0 olduk.sıcağı sıcağına hemen sorayım benim kontrollerimde adet gününe göre 10 gün önde gidiyoruz varmı içinizde aynı durumda olan acaba normalmi diye merak ettim doktora sormayı da unutmuşum heyecandannn
canım banada 2 vasıta. ben yenikentte oturuyorum direkt araba yok. eğer kardeşim götürmeyecekse dolmuşla reşadıye camının oraya gidiyorum. rasadiye polıkılınığınden buçuklarda servis kalkıyor ona biniyorum. dönüştede genelde işe geliyorum direkt. yıne servisle reşadıyeye kadar gelıp ordan büroya yürüyorum.
sen hangi doktora gidiyorsun? ben önümğzdekı ay turgay şenere gidecem detaylı ultrason için ona git dedi doktor.
Ben varım cnm ben de 10 gün önce gidiorm.17+6 normalde,ama 19+1 oldum sanırım bugun şu sayma işlerini karıştırıorum hep
EFE MURAT olacak canım hem basit hem güzel tabi bana göre başkası ne düşünür bilmem de
feryadcım murat çok güzel bir isim. bende severim, ama düşünemedik bile ailede var çünkü.
ben mert çok istedim ama eşim uyuzluk yaptı. 2yıl önce falan trt de bi dizi vardı, emre altuğ ve raga oktay oynuyordu, Mert ile Gert idi dizinin adı.
mert koyalım deyince oooooooooooooldu ikinciyi de gert koyarız dedi, kestirip attı. asla olmaz diyo. uyuz.
emre nasıl dedim beğendi. şimdi de ben diyorum sen de düşün başka alternatif bulalım, yok emre güzel işte, emre olsun diyo.
Bence de Emre çok güzel.Tanıdığım bütün emreler yakışıklılar hiç çirkinini görmedimferyadcım murat çok güzel bir isim. bende severim, ama düşünemedik bile ailede var çünkü.
ben mert çok istedim ama eşim uyuzluk yaptı. 2yıl önce falan trt de bi dizi vardı, emre altuğ ve raga oktay oynuyordu, Mert ile Gert idi dizinin adı.
mert koyalım deyince oooooooooooooldu ikinciyi de gert koyarız dedi, kestirip attı. asla olmaz diyo. uyuz.
emre nasıl dedim beğendi. şimdi de ben diyorum sen de düşün başka alternatif bulalım, yok emre güzel işte, emre olsun diyo.
feryadcım murat çok güzel bir isim. bende severim, ama düşünemedik bile ailede var çünkü.
karıştırma arkadaşım en azından tahminin olur
herkeze merhaba kızlar çok uzun bi aradan sonra anca girebildim .herkez iyi inşallah.biz bugün 18+0 olduk.sıcağı sıcağına hemen sorayım benim kontrollerimde adet gününe göre 10 gün önde gidiyoruz varmı içinizde aynı durumda olan acaba normalmi diye merak ettim doktora sormayı da unutmuşum heyecandannn
evet erken döllenme yoksa sadece gelişim olarak önde gidiosa en fazla iri bi bebek olur ama SAT a göre doğarbenimde önce 10 gündü sonra 1 hafta dedi doktor. en son durum ne onu da 16 ağustosta öğrenicez. ama ben önemsemiyorum. bu dönemlerde önden ya da geriden gelmesi doğum zamanı için belirleyici olmaz..
bu arada nurrose senin randevun ne zaman tatlım?? bir de ayrıntılı için randevu aldın mı??
ben de kaç gündür o konuda sorunluyumslm kızlar iyisinizdir inşallah kızlar dünden beri kabızım lavaboda bekliyorum bekliyorum yok yok napcam bi tavsiyeniz var mı
slm kızlar iyisinizdir inşallah kızlar dünden beri kabızım lavaboda bekliyorum bekliyorum yok yok napcam bi tavsiyeniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?