2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

EFE MURAT olacak canım hem basit hem güzel tabi bana göre başkası ne düşünür bilmem de

evet dikkat etmek lazım

16+2 olduk bugün çok şükür evet darısı başına canım

1 gün var aramızda :)))
amin cnmmmm

şu bıçak saplama olayı bendede çok fazla oluyor bazen sağ tarafıma bazen sol ama ani kalkışlarda bu randevumda sorucam unutmazsam bu sefer geçen sefer unutmuştum aranızda soran varmı arkadaşalr?

evt normalde olmuyo..ani kalkışlarda oluyo..acaba bi zararı varmıdır?? bende sorarım cuma günü işllh...

18 emi ek getiricem 23e mi çok merak ediyorum perşembe randevum var ve sabırsızlıkla bekliyorum inşallah gösterttirir kendini:)
hayırlısı bakalım canım

:) benimde eşimin kardeşi niyetlendi beğenmemeye falan kendi koyacakmış güya tınlamadım tabi

Ben varım cnm ben de 10 gün önce gidiorm.17+6 normalde,ama 19+1 oldum sanırım bugun şu sayma işlerini karıştırıorum hep

feryadcım murat çok güzel bir isim. bende severim, ama düşünemedik bile ailede var çünkü.

ben mert çok istedim ama eşim uyuzluk yaptı. 2yıl önce falan trt de bi dizi vardı, emre altuğ ve raga oktay oynuyordu, Mert ile Gert idi dizinin adı.

mert koyalım deyince oooooooooooooldu ikinciyi de gert koyarız dedi, kestirip attı. asla olmaz diyo. uyuz.

emre nasıl dedim beğendi. şimdi de ben diyorum sen de düşün başka alternatif bulalım, yok emre güzel işte, emre olsun diyo.

ben ümit hastanesine gidiyorum canım tanser Şenses e bende şirintepede oturuyorum hastane yürüme mesafesinde 15 dakika ilk zamanlar düşük tehlikesi vs.çok ağır geçti o yüzden okadar uzaklara hiç gözüm kesmedi ama tanser bey içinde hep iyi duyduğum için direk ona başladım ben kızımda dilim çok yandığı için şimdide az korkuyorum aslında, umuyorum bu sefer iyi olacak en azından şimdilik öyle hissediyorum:)))benim kontrolüm bu peşembe nasip olursa ayrıntılı ultroson için henüz hiç konuşmadık ama belki bu ay söler eğer hastanenin bünyesinde yoksa farklı yere yönlendirir belki Turgay şener ide sık duyuyorum bakalım bana ne dicek:)

EFE MURAT olacak canım hem basit hem güzel tabi bana göre başkası ne düşünür bilmem de

cnm ben Efe ismini çok begeniorum ama herkes Efe koyuyo oğlunun adını nerdeyse,20 sene snra zaten bütün erkekler Efe olacak ve hep Duru,Alyalarla evlenecekler Ben bu yüzden koymuyorum ama dediğim gibi çok güzel ,adıyla büyüsün oğlun

ay canım ya oooooooooooldu gert koyarız bölümünde koptum yav erkekler uyuzluk etmese olmaz zaten bizimki tüp bebek birde çok zorlandım bu 2. tüp bebekte ben hergün de iğne olunca eşim kıyamadı üzmeye bişey demiyo sen koy senin hakkın diyo bende arada duygu sömürüsü yaptım tabi böylece halloldu mevzu

Bence de Emre çok güzel.Tanıdığım bütün emreler yakışıklılar hiç çirkinini görmedim ben de emre önerdim eşime ama kuzeninin adı emre diye istemedi

ay canım ya oooooooooooldu gert koyarız bölümünde koptum yav erkekler uyuzluk etmese olmaz zaten bizimki tüp bebek birde çok zorlandım bu 2. tüp bebekte ben hergün de iğne olunca eşim kıyamadı üzmeye bişey demiyo sen koy senin hakkın diyo bende arada duygu sömürüsü yaptım tabi böylece halloldu mevzu
sayfaya göndermekte zorlanıyorum ya yazdıklarımı offf

sayfaya göndermekte zorlanıyorum ya yazdıklarımı offf

benimde önce 10 gündü sonra 1 hafta dedi doktor. en son durum ne onu da 16 ağustosta öğrenicez. ama ben önemsemiyorum. bu dönemlerde önden ya da geriden gelmesi doğum zamanı için belirleyici olmaz..

bu arada nurrose senin randevun ne zaman tatlım?? bir de ayrıntılı için randevu aldın mı??

slm kızlar iyisinizdir inşallah kızlar dünden beri kabızım lavaboda bekliyorum bekliyorum yok yok napcam bi tavsiyeniz var mı

Kızlar benim oğlumun adıda Emre o zaman bi kaç isim düşünüyoduk içinden çıkamamıştık kagıtlara yazıp kura çekmiştik eşimle kurada emre çıktı emre koyduk. Şimdi keşki Yunus Emre koysaymışız diyorum

Son düzenleme:
evet erken döllenme yoksa sadece gelişim olarak önde gidiosa en fazla iri bi bebek olur ama SAT a göre doğar
Cnm ben 22 23 ağustos gibi gidicem o zaman 21. haftada olmuş oluyorum heralde bi sonraki hafta detaylı ultrason olur 22. hafta demişti doktor,Zaten bi snraki hafta bayram haftası eğer o haftaya kalırsam 23. haftaya geçmiş olurum bi de bebek brz önden gidio ya büyük olursa belki iyi görünmez.Ama randevu fln nasıl olcak bilmiorum erkenden mi almak lazım ?Hç sormadım doktora alalım mı randevu fln diye sen benden önce gideceksin sorar mısın

slm kızlar iyisinizdir inşallah kızlar dünden beri kabızım lavaboda bekliyorum bekliyorum yok yok napcam bi tavsiyeniz var mı

Canım klasik olcak ama bol sıvı tüket,
Bi de yapabilirsen bi kaşık zeytin yağı iç
Ben faydasını görmüştüm,içmesi biraz zor ama etkili
Ekşi yiyecek içecekler daha çok tetikliyormuş kabızlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…