2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kız çocuklar için 2 tane manto var bayıldım çok şekerler. battanıye ve bornozları da çok güzel. bide ılk sıradakı tulumlar yumuşacık görünüyo

özlemcim bekle bence. kış için çok daha güzel kadife tulumlar var .hem de markalı markalı .bunlarda iyi ama penye sanırım .mevsimde giydirmek için alabilirsin yaz bebekleri için olan inceiktedir .

kızlar ben de isim konusunda karar veremedim, eşim bana bıraktı, senin hakkın dedi
aklımdaki isimler her ne kadar eski 'özel'liklerini korumuyosalar da derin, duru, özüm, birce, begüm:82:
ama şu derin ve duru artık herkeste yaaa, keşke 10 yıl önce doğursaydım
başka isimlere de açığım kızlar

Son düzenleme:

ben denedim az önce ama tablo yapamadım. tablo düğmeleri aktif değil bende. acaba belli bi mesaj sayısı mı aşmak gerekiyor tablo açabilmek için.

benimki arayınca ekranda adını görünce gıcık oluyorum ben, ne arıyor bu şimdi yaaaaaaaaaaaa diye içimden soylenerek açıyorum telefonu. aramasın daha iyi. hele kocası bebek doğunca lüzumsuz çerçöp adi basit naylon oyuncak varsa dolduracak eve .. ıyk..özellikle adamdan nefret ediyorum. ben nefret ediyorum ya kesin oğlumda ona çekecek.

Tüh boşuna gittin yani neyse bebişini bikere daha görmüş oldun bşver takma..

herkeze merhaba,uzun bi tatil sonrasi evimize döndük.herkez iyidir insl?

Hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?

Duru herkesde var evet derin daha güzel sanki aralarından.. :44:

kızlar ben bisküvili pasta yapacağım malum yarıladım
MALZEMELER
2 paket sade pötibör bisküvi
5 su bardağı süt
5 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı kakao
Vanilya
YAPILIŞI
Pötibör haricindeki malzemeleri bir tencereye koyup karıştırarak pişirin.Dikdörtgen bir kabın içini ıslatın.Bir sıra bisküvi,bir sıra puding olacak şekilde dizin.En üste pudingin kalanını dökün ve istediğiniz gibi süsleyin.Aralarına fındık ceviz serpiştirebilirsiniz.

si pudingi hazırmı aılyorsunuz yoksa yapıyor musnuz ?

evet mektup bizde de işe yarıyor hatta mail de :)

Bende iyiyim kızlar Allaha şükür..
Sadece bacaklarıma kramp giriyo 2dir yatarken doktora söyliycektim unuttum artık bidahaki randevuda
benimde sürekli kramp giriyor ve girdiktn sonraki 3 gün bacağımın o kısmı sert dolaşıyorum zor basıyorumüstüne kendi doktorum magnezyum demişti ama geçen gittiğim doktor kalsiyum verdi bakalım şimdilik kullanmadım ama

Ben hazır puding kullanıyorum..

Aynen bnmde öyle oluyo üstüne basamıyorum çok feci ağrıyo ovalamadan da geçmiyo zaten
Evet kalsiyumuda duymuştum ben ihmal etme bence al birinden birini kullan.

kız çocuklar için 2 tane manto var bayıldım çok şekerler. battanıye ve bornozları da çok güzel. bide ılk sıradakı tulumlar yumuşacık görünüyo

özlemcim bekle bence. kış için çok daha güzel kadife tulumlar var .hem de markalı markalı .bunlarda iyi ama penye sanırım .mevsimde giydirmek için alabilirsin yaz bebekleri için olan inceiktedir .

bornoz, iki tane de önlük, bir de 6 aylık tulum aldım..çeki görünce dayanamadım. şimdi bir de kargonuz bizden diye çek verdi ama daha almıcam artık bu arada arkadaşıma aktar diye b ir buton var alışveriş yapacak olan varsa kargosu benden olsun

Son düzenleme:
kızlar güncel kilolarınızı da yazıp gönderin arada listeyi güncelleyelim :) sadece ben kilo almış görünüorum nerdeyse :)
hemen guncelleyelım
cnm bence erkektır ya
orda bi pipi gormsu soncuta:)
sende bnm gıbı baska doktor a git dayanamzsın kesın

harika fikir cnaım. yazalımmı kociş kilosu da ne dersiniz?

bence birbirimize tatlı değil de doyurucu, sağlıklı, hafif şeyler tarif etmeye başlayalım, yoksa hepimiz yanacaz, facede paylaştığım havuçlu kereviz salatasını buıraya da yazayım:
malzemeler:
•1 kereviz
•1 havuç
•birkaç diş sarımsak
•yarım kg süzme yoğurt
•1-2 tatlı kaşığı zeytinyağı
•dereotu
•ceviz
hazırlanması:
1. sarımsakları dövüp yoğurtla karıştırın. kerevizleri üzerlerinde hiç siyah nokta kalmayacak şekilde soyun ve yoğurdun içine rendeleyin. (kerevizler hemen kararabileceği için soyar soymaz yoğurdun içine rendelemeniz gerekiyor. hatta siz rendelerken bir başkası bir yandan yoğurtla kerevizi karıştırabilirse daha iyi oluyor.)

2. havuçları da soyup yoğurda rendeleyin. zeytinyağını ekleyip tüm malzemeyi iyice karıştırın. servis tabağına alıp üzerlerine dereotu ve irice dövülmüş ceviz serpin.
birazdan kereviz avına çıkıcam

kızlar lütfen kilolarını gizlemeyin biz listede nurrose ile 6 kilo almış olarak göze batıyoruz....lütfen arttırın.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…