- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.661
özlemcim bekle bence. kış için çok daha güzel kadife tulumlar var .hem de markalı markalı .bunlarda iyi ama penye sanırım .mevsimde giydirmek için alabilirsin yaz bebekleri için olan inceiktedir .bana şimdi limangodan 10 tl lik indirim çeki çıktı. bi marka var bebek ürünleri indirimde alsammı karar veremedim. biraz araştırdım işte bebeğiniz kadar yumuşak sloganıyla yola çıktık filan diyor marka için. üyeliği olanlar bi bakabilirler mi?? baby shez
http://kids................./shop/index.php
Hoşbuldum cnm tıkasaydın kulaklarını onun dediklerine gerekli görmedim yaptırmayı bebeğim hakkında bilgi verirmisiniz deseydn sende..
Eee renklide gördünmü bebişini nasılsı?
Ben paranoyak oldum yaa sanki bişey hissediyorum hemen açıyorum göbeğimi sağ tarafta hisseddysem oraya bakıyrm snra bi anda sanki solda hissedyrm oraya bakıyorum en sonunda sıyırıyorum galiba diyip kabadım göbişi
Farketmez bnm için eğer açılmıycaksa konu yazıyım ben sna güncellersin tablodan 68küsürümde 69 yazalım tabloya cnm..
Doktorun tartısına göre değil kendi tartıma göre söylüyorum bu arada
İyiyim bende Allaha şükür cnm..
ayy ne bileziği torununa bir pul alsa şükredecem. evlenırken almış mı kı doğururken alacak. dün aradı şok oldum belkı aylardır konuşmuyoruz tlf da bile sadece selam söylüyoruz birbirimize. eşimi aramışlar oda ben işteyım burcu evde yanlız arayın demiş. bende şaşırmıştım nasıl oldu da aradılar diye çıktı sora ortaya. annemı sordu nasıl diye iyi işte torununa hırka yelek falan örüyo habire dedim. he çeyiz yapıo demek dedi güldü. ne bende şunu örüyorum dedi ne şunu alacam dedi. tınn. çok da lazım değil ama insan beklıyo hadı benı sevmedin torunun be o senin
sonrada kapatırken diyokı eğer korkuyorsan çaldır bizi biz ararrız kapıları kapa oku üfle uyu emi diyo. ama bi insan buadar samımıyetsiz olur yani. sankı ben ilk defa yanlız kalıyorum yeni aklına geldi bir yıldır oğlu aynı yerde aynı düzenle çalışıyo.
ayy sinir oldum bak yıne . luzumsuz insalar bende uzak allaha yakın oldsunlar
ay canım tıkadım aslında bir çoğunu duymadım bile....oğlum olacağını teyit etti bir daha emin olmak açısından pipisinin resmini verdi...renkliye giremedim aslında renkli de vardı sanırım ama sadece siyah beyaz baktı benim doktorumunkinden daha yeniydi cihazı ama aynı görüntü...renkli için gittim renksizle yetindim anlıcağın...sonrada renkliyle gösterin demek de aklıma gelmediöyle sevmedim hiçççççç
herkeze merhaba,uzun bi tatil sonrasi evimize döndük.herkez iyidir insl?
kızlar ben de isim konusunda karar veremedim, eşim bana bıraktı, senin hakkın dedi
aklımdaki isimler her ne kadar eski 'özel'liklerini korumuyosalar da derin, duru, özüm, birce, begüm:82:
ama şu derin ve duru artık herkeste yaaa, keşke 10 yıl önce doğursaydım
ben denedim az önce ama tablo yapamadım. tablo düğmeleri aktif değil bende. acaba belli bi mesaj sayısı mı aşmak gerekiyor tablo açabilmek için.
evet mektup bizde de işe yarıyor hatta mail de :)ya insan illa ki daha fazla ilgi istiyor. benim eşimde değişti sanki. sabah işe giderken her sabah ben uyur uyanık şefkatle öpüyor gidiyor, sonra akşam işten gelince yine bir şefkatli öpücük o kadar. herhalde dedim artık beni tam anne gibi görmeye başladı..ki normalde acaip dokunsaldır. sürekli dokunur,öper filan.eskiden yatağa asla yalnız girmez "gel sana sarılıp uyumak istiyorum" derdi, şimdi ben yatıyorum deyip uyuyor... ben de dayanamadım, geçen bi mektup yazdım işe giydiği kıyafetin cebine koydum.. ben içimde hiçbirşey tutamam hemen anlatırım.işte benim daha çok ilgiye ihtiyacım var sen benden uzaklaşıyorsun filan yazdım, artık beni beğenmiyor musun gibi şeyler de yazdım.. hemen işten gelmiş, sarılıyo, işte yanlış anlamışsın, vs , vs, ama böyle anlamakta tamamen haklısın dedi, çok üzülmüş özür filan diledi. sonra akşam yemeğe çıktık. bakalım davranışları nasıl olacak bekliyorum, değiştirir diye düşünüyorum..
sende bi mektup filan yazabilirsin canım. ben konuşamadığım zamanlar hep yazıyorum, işe de yarıyor..
benimde sürekli kramp giriyor ve girdiktn sonraki 3 gün bacağımın o kısmı sert dolaşıyorum zor basıyorumüstüne kendi doktorum magnezyum demişti ama geçen gittiğim doktor kalsiyum verdi bakalım şimdilik kullanmadım ama
Bende iyiyim kızlar Allaha şükür..
Sadece bacaklarıma kramp giriyo 2dir yatarken doktora söyliycektim unuttum artık bidahaki randevuda
kızlar ben bisküvili pasta yapacağım malum yarıladım
MALZEMELER
2 paket sade pötibör bisküvi
5 su bardağı süt
5 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı kakao
Vanilya
YAPILIŞI
Pötibör haricindeki malzemeleri bir tencereye koyup karıştırarak pişirin.Dikdörtgen bir kabın içini ıslatın.Bir sıra bisküvi,bir sıra puding olacak şekilde dizin.En üste pudingin kalanını dökün ve istediğiniz gibi süsleyin.Aralarına fındık ceviz serpiştirebilirsiniz.
si pudingi hazırmı aılyorsunuz yoksa yapıyor musnuz ?
yok bizde yağızı kullanacaz sadece tatlım ama hem dini bi isim diye hemde kayınpedere jest olsun diye ön adı mehmet olacak. eşimin de ıkı adı var bu arada bırı mehmet ve biz onu kullanıyoruz. yanı 3 kuşak mehmet olacaklar. boyları uzar belki . babasına tlf da söyledi mehmet koyacam diye annesi de arkadan diyo mustafada( eşimin kuzeni) doğana kadar öyle diyordu ama son anda vazgeçtiler senınkıde öyle olmasın diyo gülerekayy resme bayıldım. maşallah. allah hayırlısını versin. canım bence aras güzel isim ya önemlı olan senın ne nıyetle koyduğun. ama istersen başına bir isim daha ekle. iki isim koymak sünnetmiş hem. bende pek sevmem aslında 2 isim ama eşim babasının ismını koyacak yağızın önüne
canım benim eşim de sarışın gibi hafif kumral,eşimin ailesinin hepsi sarışın mavi gözlü,belki resimdeki bebeğe benzer diye ümit ediyorumARAS bizde beğendik açıkçası eşime beğendirdiğim tek isim oldu bilmiyorum 2 isim zor olur gibi geliyor bana biri başka bir isim biri başka bir isim söyler çocuğun kafası ambole olur gibi geliyor ama sizin fikriniz canım....
7:
sırf oyuzden yadırgama istemıyorum canım valla. çeker mı çeker öz dedesi ninesi sonuçta. annem benı hep babaanneme benzetirdi. gerçi kötü manada benzetmezdi hiç onun tırnağı olsan daha ne isterım derdi. ama benım oğlum mumkunse tırnağı da olmasın . en korktuğum şey dedesi gibi sorumsuz, gününü kurtarmayı marıfet sayan bi adam babaannesi kadar da kötü kalplı fesat bi insan olması. allah izin verirse güler yuzlu sorumluluk sahibi hayata pozitif bakan mutlu bi çocuk yetiştirmek istıyorum. allah herkeze ahlaklı hayırlı evlatlar versin inşallah.ben denedim az önce ama tablo yapamadım. tablo düğmeleri aktif değil bende. acaba belli bi mesaj sayısı mı aşmak gerekiyor tablo açabilmek için.
benimki arayınca ekranda adını görünce gıcık oluyorum ben, ne arıyor bu şimdi yaaaaaaaaaaaa diye içimden soylenerek açıyorum telefonu. aramasın daha iyi. hele kocası bebek doğunca lüzumsuz çerçöp adi basit naylon oyuncak varsa dolduracak eve .. ıyk..özellikle adamdan nefret ediyorum. ben nefret ediyorum ya kesin oğlumda ona çekecek.
evet mektup bizde de işe yarıyor hatta mail de :)
benimde sürekli kramp giriyor ve girdiktn sonraki 3 gün bacağımın o kısmı sert dolaşıyorum zor basıyorumüstüne kendi doktorum magnezyum demişti ama geçen gittiğim doktor kalsiyum verdi bakalım şimdilik kullanmadım ama
kız çocuklar için 2 tane manto var bayıldım çok şekerler. battanıye ve bornozları da çok güzel. bide ılk sıradakı tulumlar yumuşacık görünüyo
özlemcim bekle bence. kış için çok daha güzel kadife tulumlar var .hem de markalı markalı .bunlarda iyi ama penye sanırım .mevsimde giydirmek için alabilirsin yaz bebekleri için olan inceiktedir .
Ben hazır puding kullanıyorum..
Zannetmiyorum msjla alakalı oldğnu :44:
hemen guncelleyelımkızlar güncel kilolarınızı da yazıp gönderin arada listeyi güncelleyelim :) sadece ben kilo almış görünüorum nerdeyse :)
cnm bence erkektır yauzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı.yazacak birşey bulamayıncada çıkıyorum
3lü test için kan verdim.ultrasonda bakılırken doktora cinsiyet sordum.muhtemelen uyuyor,hareket yok.gözükmüyor dedi.
16+2yim ama ultrasona göre 17 haftalık gözüküyor.
sonuçlarımı yarın çıkacak.umarım herşey yolundadır..
2li testim normal çıkmıştı.
13 haftalıkken doktor bebeğimin pipisini göstererek bak burada ne var demişti.
14. haftada net olarak gözükmüyor ama kıza benziyor dedi.
bu günü zor beklemiştim kıymetlim uyumasaydı öğrenebilirdim
2-3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı doktorum.tabi iki hafta sonra gideceğim 3 hafta dayanamam:18:
aklım fikrim orada kızlar bebeğimin cinsiyeti ne acaba..?
lütfen tahmin yapın bana...
kızlar biz tatlıya ara verdik, kociş acayip kilo aldı ben yemek pişiremedim ya 3 ay, doktora beni de bi kontrol edin diyo, ne var ne yok diye
ben de acayip tatlı yiyorum, kocişleriz ne durumda, onların da mı güncel kilolarını yazsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?