2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şimdiye kadar ikikere geldi bugünkü randevum içinde kavga dövüş geliyo... bakalım bu günden sonra ne olacak
canım yapısında var demekki ilgisiz bir eşe sahipsin .tek başına geçrdiğin hamilelik biraz zor olacak ama bunun bir de doğumdan sonrası var .lohusayken sana destek olmazsa çok sorun yaşarsınız.bence sen bu eşini al güzelce nasıl düzene sokarım diye bir araştırıver çünkü senin en çok desteğe ihtiyacın olduğu dönem o dönem.gece kalkıp bebeğe bakabilmeli ki sen biraz olsun dinlenebilesin,
aslında işte yapısal eğer bir umursamazlık varsa öyle gidiyor hani içten gelmedikten sonra değiştirmekte geçiçi çözüm oluyor.
benim eşime bunun sorumluluğunu çok iyi ögrettim .enese hamileyken bu ikimizin bebeği eğer ki ilgisiz alakasız görürsem çok kötü bozuşuruz dedimki benim tahminlerim doğru çıktı ,çok aşırı ilgili ben doktora herhangi bir diş olsun bogaz olsun mutlaka girer içeriye ,bu adamla evlendim evleneli doktorlara hiç tek gittiğimi bilmem ve hep kadındoğumcum alttan bakarken girmemiştir,onun haricinde hemen dibimde biter hadi girelim bize geldi sıra der enesi dr götürürüz o kucağına alır girer içeriye ,o giydirir çıkartır ne bilim biraz sanırım huy meselesi ,.belki abes gelicek ama ben hamile kalmadan önce enesin yardımına ben yetişicem dedi sen yorulma dedi ve tuvaletten bile çıksa enes altını sildirmek için kendi gider ben yaparım sen yorulma der,giydirir ,banyosunu kendisi yaptırır,gece yatağa koyar ,bazen yanına alır sarılır uyutur sonra gelir diğer odaya.En önemlisi ona sen ben yerine biz olmayı ögrettim .evlendiğim ay başladım geç kalmış sayılmazsın canım.
kendini üzme o yüzden sakın ,dua et bol bol ,çocuğa ne kadar düşkün olursa cocukta ona o kdar düşkün olur bunu anlat ona .

Bende iyiyim kızlar Allaha şükür..
Sadece bacaklarıma kramp giriyo 2dir yatarken doktora söyliycektim unuttum artık bidahaki randevuda

seydacım hoşgeldin. banada aynen giriyor, yorgunluktanmı acaba diyordum , hem ev işi hem spor akşamları yoruluyorum diye. ama hepimizde olucak galiba, yorgunluktan değil. yarın sorucam ben doktoruma. yazarım ne diyecek bakalım.
nasıl kızın iyimi, pıt pıt yapıyomu kuzucuk?

her defasında söylüyorum canım söylemezmiyim. hamile olduğumu hatırlatıyorum yokkk değişen bişey yok

geçen akşam canım tatlı istedi kapanışta birden yoğun olduk yiyemedim... akşam eve geçiyoruz tatlı yermisin dedim yok dedi... benim canım istedi alalımmı dedim bişey demedi bende alırız anlamında anladım aa bi baktım sokağa girdik eee tatlı dedimmm aaaa unuttum diyo... gelde sinirlenme dedim ya nasıl unutursun daha 1 dk olmadı konuşalı ki olmamıştı... çok biliyosan yeseydin iş yerinde demezmiii ve almadı biliyomusunuz... gittim markete dondurma aldım bende bastırsın diye..
aslında mektup mantıklı konuşuyorum konuşuyorumda ne oluyo anlamıyo en iyisi yazmak artık ondada değişmezse yapacak bişey yok

canım boşver eşinin ailesini bende sadece kocamdan bekliyorum ilgiiyi başka kimse umrumda değil kayınvalidem bilezik takacakmış diyo doğum yapınca bende dyorum ben kimseden bişey beklemiyorum sadece kocam hediyemi alsın
ama eşlere de çok yüklenmeyelim bazen bende ay neler diyorum sonra düşünüyorum kendi kendime çüş diyorum yaa ben olsam katlanmam adam yine iyi sesini çıkarmıyo bazen ne yapsa yaranamıyo adamcağız bana ama o an davranışım mantıklı geliyo işte hormonlardan sanırım
bende gitim cnaım başka doktora hiç açıklama yapma gereği duymadım da sanki bundan sonra da oraya devam edecekmişim gibi yaptım hemde banane 3 lü test zamanınız dedi bende yaptırmayı düşünmüyorum dedim ama imza aldı benden yani bence bi açıklama yapmak zorunda değilsin ben arada özleyince gidicem çünkü kendi doktoruma bahane bulup gitmem gerek
hastane tercihleri falan olsa çok iyi olurdu gerçekten
senin için de zor oluyor tabi ilgilenmek ben daha yorumları okuyamadan sen bi de güncellemeleri hallediyorsun :)

Bende iyiyim kızlar Allaha şükür..
Sadece bacaklarıma kramp giriyo 2dir yatarken doktora söyliycektim unuttum artık bidahaki randevuda

magnezyum kullanmanız gerekecek gece yatmadan once..suda eriyen bir ilaçç..benım kramplarım yok ama doktor yazmıstıı ..kullandım bırazz bulantı zamanlarımdıı içmedım buzdolabımda duruyor şimdilik..

Bilmiyorum cnm ama bencede yorgunluktan değildir..
Söyliycektim kilo muhabbeti,bebeşin göbek muhabbeti beslenme muhabbeti olunca bnm moral yerlerdeydi aklıma gelmedi artık bidahaki gittiğimde söyliycem..
Kızım iyidir inşallah yaa eskisi gibi hissedemiyorum sanki pıt pıtları yada çok kafaya takıyorum diye bana öyle geliyo bakalım sabrediyorum zor tutuyorum kendimi tekrar doktora gitmemek için
Senin oğluşun nasıl sen hissediyomusun pıt pıtları?

Bende magnezyum verir diye tahmin ediyorum bakalım gittiğimde görcem ne diycek doktor..

Son düzenleme:

kesinlike katılıyorum. gördükten sonra ve birlikte oğlumuz için alışveriş yaptıktan sonra çok değişti. çok daha heyecanlı.
şimdiye kadar ikikere geldi bugünkü randevum içinde kavga dövüş geliyo... bakalım bu günden sonra ne olacak
neden gelmek istemıyor kı çok garıp işyerınde sorunları vardır belkı sen hamılesın dıye sana yansıtamıyordur.
ayy resme bayıldım. maşallah. allah hayırlısını versin. canım bence aras güzel isim ya önemlı olan senın ne nıyetle koyduğun. ama istersen başına bir isim daha ekle. iki isim koymak sünnetmiş hem. bende pek sevmem aslında 2 isim ama eşim babasının ismını koyacak yağızın önüne
kızlar güncel kilolarınızı da yazıp gönderin arada listeyi güncelleyelim :) sadece ben kilo almış görünüorum nerdeyse :)
özel msj mı atalım burdan mı yazacaksın? ben 63 oldum.
ayrı başlık açalım kilo çizelgesi yapalım nurgülcüm.olur mu?
bence hepsi tek başlık altında toplansa daha iyi ama siz bilirsiniz tabi size uyarım
ben hepsinin aynı başlık altında toplanmasından yanayım daha derlı toplu oluyor. ama sana da bukadar yüklenmemek lazım tabi. çok zamanını alıyordur.

Selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
iyiyiz canım sen nasılsın
enes'e sorar mısın benim kızım mı oğlum mu olacak ??lütfennn...
aa süpermiş ya
hahhaah bende yapıyorum aynılarını şımarıklığın doruklarındayım yani. onunda hoşuna gidiyo . hele tv de reklamlarda bişey görmeyeyım anına canım istıyo adam soluğu markette alıyo . habire kedi gibi sırnaşıyorum
ayy bana mektup demeyin. nişanlılık dönemınde kaynanatörümün gazabından bunalıp 10 sayfalaık mektup döşemiştim. adam 3 ay dalga geçti benımle. ruhsuz şey
aslında şey de yapailirsin. günlük tut mesela ama ortada bırak. benımkı meraklı melahattır okur hemen senınkıde okur belkı. çaktırmadan sıralarsın şikayetlerını.

valla canım ayyıldızımın dediği gibi senin onu hizaya sokman gerek. eşim benle doktora gelmese ya da böyle bi durumda yeseydin dese napardım bilmiyorum. ama yapısal olduğu çok doğru.. bazı erkek ilgili oluyor bazısı da biraz ilgisiz. ama ben insanın kendini ifade ederek , konuşarak herşeyi aşabileceğine inanıyorum..

Hoşbuldum cnm tıkasaydın kulaklarını onun dediklerine gerekli görmedim yaptırmayı bebeğim hakkında bilgi verirmisiniz deseydn sende..
Eee renklide gördünmü bebişini nasılsı?
Ben paranoyak oldum yaa sanki bişey hissediyorum hemen açıyorum göbeğimi sağ tarafta hisseddysem oraya bakıyrm snra bi anda sanki solda hissedyrm oraya bakıyorum en sonunda sıyırıyorum galiba diyip kabadım göbişi

arkadaşlar o zaman aktif olan birisi kilo ve hastane için başlık açsın.a_happy açabileceğini söylemişti.Açsın istiyosanız.

Farketmez bnm için eğer açılmıycaksa konu yazıyım ben sna güncellersin tablodan 68küsürümde 69 yazalım tabloya cnm..
Doktorun tartısına göre değil kendi tartıma göre söylüyorum bu arada

iyiyiz canım sen nasılsın

İyiyim bende Allaha şükür cnm..

ayy ne bileziği torununa bir pul alsa şükredecem. evlenırken almış mı kı doğururken alacak. dün aradı şok oldum belkı aylardır konuşmuyoruz tlf da bile sadece selam söylüyoruz birbirimize. eşimi aramışlar oda ben işteyım burcu evde yanlız arayın demiş. bende şaşırmıştım nasıl oldu da aradılar diye çıktı sora ortaya. annemı sordu nasıl diye iyi işte torununa hırka yelek falan örüyo habire dedim. he çeyiz yapıo demek dedi güldü. ne bende şunu örüyorum dedi ne şunu alacam dedi. tınn. çok da lazım değil ama insan beklıyo hadı benı sevmedin torunun be o senin

sonrada kapatırken diyokı eğer korkuyorsan çaldır bizi biz ararrız kapıları kapa oku üfle uyu emi diyo. ama bi insan buadar samımıyetsiz olur yani. sankı ben ilk defa yanlız kalıyorum yeni aklına geldi bir yıldır oğlu aynı yerde aynı düzenle çalışıyo.

ayy sinir oldum bak yıne . luzumsuz insalar bende uzak allaha yakın oldsunlar

evet canım muhtemelen magnezyum alacaz.

evet canım muhtemelen magnezyum alacaz.

Benimde çok yoğun değil sanırım kendimi fazla kasıyodum hissedicem diye..
Düşünmediğim zamanlar kendiliğinde hissettiriyo nedense..
Allah korusun cnm neden patlasın kesesi olurmu öyle şey bu tedirginliğini doktorla paylaş bence..
Ama bende alaturka tuvalette rahat edemyrm göbişim sıkışıyo sanki..
Aman ne vercekse versn magnezyummu vericek başka ilaçmı bilmyrm ama uykudan öyle uyanmak çok fena yaa sanki bacağm felç oluyo ve ağrıyo bi kaç gün geçmiyo ağrısıda..
Benim bi 3-4 sene öncede sürekli oluyodu ama doktora gitmemiştim hiç sonra geçmişti..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…