- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.641
canım yapısında var demekki ilgisiz bir eşe sahipsin .tek başına geçrdiğin hamilelik biraz zor olacak ama bunun bir de doğumdan sonrası var .lohusayken sana destek olmazsa çok sorun yaşarsınız.bence sen bu eşini al güzelce nasıl düzene sokarım diye bir araştırıver çünkü senin en çok desteğe ihtiyacın olduğu dönem o dönem.gece kalkıp bebeğe bakabilmeli ki sen biraz olsun dinlenebilesin,şimdiye kadar ikikere geldi bugünkü randevum içinde kavga dövüş geliyo... bakalım bu günden sonra ne olacak
Bende iyiyim kızlar Allaha şükür..
Sadece bacaklarıma kramp giriyo 2dir yatarken doktora söyliycektim unuttum artık bidahaki randevuda
cnm bunları niye kafana takıyosun.Bak sen kendini şöyle şartla.Hamilesin de seninle daha çok ilgilenmeleri gerekiolar gibi değil de ,sen normalde nasılsan şuanda da öylesin ve hayatına ne kdr az müdahale edilse o kdr rahatsın gibi düşün.Kimseden beklenti içine girme .Kendi kendine yetebilirsin.Hamilelik bi hastalık değil bi süreç ve 9 ay sürüo .Boşver kmse ilgilenmesin kendi kendine takıl.Eşin de seninle az ilgileniosa git yanına ben hamileyim benmle ilgilen de böğürr brz :) Ben öyle yapıyoruö.Ben hamileyim bana hediye al beni gezdir hani benm mükafatım diyorum,ööğğğğğğ diyorrrum buna benzer saçmasapalak şeyler yapıyorum :)o da mecburen yapıyo
ya insan illa ki daha fazla ilgi istiyor. benim eşimde değişti sanki. sabah işe giderken her sabah ben uyur uyanık şefkatle öpüyor gidiyor, sonra akşam işten gelince yine bir şefkatli öpücük o kadar. herhalde dedim artık beni tam anne gibi görmeye başladı..ki normalde acaip dokunsaldır. sürekli dokunur,öper filan.eskiden yatağa asla yalnız girmez "gel sana sarılıp uyumak istiyorum" derdi, şimdi ben yatıyorum deyip uyuyor... ben de dayanamadım, geçen bi mektup yazdım işe giydiği kıyafetin cebine koydum.. ben içimde hiçbirşey tutamam hemen anlatırım.işte benim daha çok ilgiye ihtiyacım var sen benden uzaklaşıyorsun filan yazdım, artık beni beğenmiyor musun gibi şeyler de yazdım.. hemen işten gelmiş, sarılıyo, işte yanlış anlamışsın, vs , vs, ama böyle anlamakta tamamen haklısın dedi, çok üzülmüş özür filan diledi. sonra akşam yemeğe çıktık. bakalım davranışları nasıl olacak bekliyorum, değiştirir diye düşünüyorum..
sende bi mektup filan yazabilirsin canım. ben konuşamadığım zamanlar hep yazıyorum, işe de yarıyor..
canım boşver eşinin ailesini bende sadece kocamdan bekliyorum ilgiiyi başka kimse umrumda değil kayınvalidem bilezik takacakmış diyo doğum yapınca bende dyorum ben kimseden bişey beklemiyorum sadece kocam hediyemi alsınçokmu şey istiyorum... sadece hamileliğimi yaşamak istiyorum... ailem anadolu yakasında oturuyo, çalışıyorumda onlarda çok ilgilenemiyolar benimle, sadece hergün her biri tek tek arıyo sağolsunlar ... eşimin ailesi arayıp sormuyo bile nasılım iyimiyim merak bile etmiyolar...herşeyimi tek başıma yaşıyorum anlayacağınız...
bende gitim cnaım başka doktora hiç açıklama yapma gereği duymadım da sanki bundan sonra da oraya devam edecekmişim gibi yaptım hemde banane 3 lü test zamanınız dedi bende yaptırmayı düşünmüyorum dedim ama imza aldı benden yani bence bi açıklama yapmak zorunda değilsin ben arada özleyince gidicem çünkü kendi doktoruma bahane bulup gitmem gerekben de gelmesini istiyorum sırf ona bakarken ki yüz halini görmek için.çünkü bebek istemiyordu.benim isteğim bu.ama işleri çok yoğun.bakalım inşallah ayarlayabilirim.
erkek olduğunu söylediğim herkez erkek dendiyse değişmez kesin erkektir dedi.doktorumda öyle tecrübesiz biri değildi.sonuçta insan yanılabilir.
kız dediğinde 1 hafta büyüktü yani 13 haftalıktı.gözükmüyor dedi ama kız olma ihtimali yüksek tabii.
sonraki gün başka doktora gitsem oda haftamda olduğum için 3lü test yapmak isteyecek.sadece ultrason istiyorum desem olur mu ki ??
hastane tercihleri falan olsa çok iyi olurdu gerçektenbilmem siz bilirsiniz bu listede var başka konu açıcaksak burdaki başlığı kaldıralım.hatta benm çok işime gelir bu listede zaten çok başlık var :) yeni açıcaksak onu da başka biri açabilir mi acaaaaba:)) Diğer ayların konu başlıklarınd hastane tercihleri fln da var kim hangi hastaneye gidio diye.Eğer bu tarz bişey de isterse herkes öyle bi başlık da açılabilir
kızlar ben kacar cıkıp dolsacm bıraz ya avm ye gıdıcem bikac bısey alcam kendıme öpüldünüzz..
Bende iyiyim kızlar Allaha şükür..
Sadece bacaklarıma kramp giriyo 2dir yatarken doktora söyliycektim unuttum artık bidahaki randevuda
seydacım hoşgeldin. banada aynen giriyor, yorgunluktanmı acaba diyordum , hem ev işi hem spor akşamları yoruluyorum diye. ama hepimizde olucak galiba, yorgunluktan değil. yarın sorucam ben doktoruma. yazarım ne diyecek bakalım.
nasıl kızın iyimi, pıt pıt yapıyomu kuzucuk?
magnezyum kullanmanız gerekecek gece yatmadan once..suda eriyen bir ilaçç..benım kramplarım yok ama doktor yazmıstıı ..kullandım bırazz bulantı zamanlarımdıı içmedım buzdolabımda duruyor şimdilik..
hastane tercihleri falan olsa çok iyi olurdu gerçekten
senin için de zor oluyor tabi ilgilenmek ben daha yorumları okuyamadan sen bi de güncellemeleri hallediyorsun :)
Bilmiyorum cnm ama bencede yorgunluktan değildir..
Söyliycektim kilo muhabbeti,bebeşin göbek muhabbeti beslenme muhabbeti olunca bnm moral yerlerdeydi aklıma gelmedi artık bidahaki gittiğimde söyliycem..
Kızım iyidir inşallah yaa eskisi gibi hissedemiyorum sanki pıt pıtları yada çok kafaya takıyorum diye bana öyle geliyo bakalım sabrediyorum zor tutuyorum kendimi tekrar doktora gitmemek için
hoşgeldin şeydacım...geçmiş olsun benim kramplarım olmadı pek....benim dünkü doktorum hiç hoşuma gitmedi bana neden 3lü 4lü test yaptırmadın aslında yaptırman gerekirdi falan dedi uyuz moralimi bozdu...moralim bozuk diye de sanki kafamı oğluma veremedim kıpırtılarını hissedemedim dün şimdi yeni yeni hissediyorum
kesinlike katılıyorum. gördükten sonra ve birlikte oğlumuz için alışveriş yaptıktan sonra çok değişti. çok daha heyecanlı.cnm kontrollere götürüyormusun eşini?
bebeği görüyormu..
benim eşimin bebeği görmeden önce ve gördükten sonra büyük değişimi var..
görünce daha bağlanıyolar sanki bizim gibi hissedemedikler için.
neden gelmek istemıyor kı çok garıp işyerınde sorunları vardır belkı sen hamılesın dıye sana yansıtamıyordur.şimdiye kadar ikikere geldi bugünkü randevum içinde kavga dövüş geliyo... bakalım bu günden sonra ne olacak
ayy resme bayıldım. maşallah. allah hayırlısını versin. canım bence aras güzel isim ya önemlı olan senın ne nıyetle koyduğun. ama istersen başına bir isim daha ekle. iki isim koymak sünnetmiş hem. bende pek sevmem aslında 2 isim ama eşim babasının ismını koyacak yağızın önünemerhaba kızlar....resmimi değiştirdim bu arada...(ay inşallah bebeğim buna benzer gerçi sağlıklı olsun da )giriyorum, okuyorum yazdıklarınızı ama yazmadım kaç gündür,dün başka doktora gittim bebeğim kesin erkekmiş artık emin oldukne kadar bazı anlamları kötü olsa da oğluma ARAS isimini koyucaz...biz nehir isminden feyzaldık ama doktoru hiiiç beğenmedim hiç bu kadar kısa süren bir randevum olmamıştı bir daha asla gitmem renkli de göremedim zaten... doğru düzgün soru sormadan bir şey öğrenmeden yatırdı beni baktı, ultrasonu yeniydi ama pehhh....nerde benim canım doktorum
özel msj mı atalım burdan mı yazacaksın? ben 63 oldum.kızlar güncel kilolarınızı da yazıp gönderin arada listeyi güncelleyelim :) sadece ben kilo almış görünüorum nerdeyse :)
bence hepsi tek başlık altında toplansa daha iyi ama siz bilirsiniz tabi size uyarımayrı başlık açalım kilo çizelgesi yapalım nurgülcüm.olur mu?
ben hepsinin aynı başlık altında toplanmasından yanayım daha derlı toplu oluyor. ama sana da bukadar yüklenmemek lazım tabi. çok zamanını alıyordur.bilmem siz bilirsiniz bu listede var başka konu açıcaksak burdaki başlığı kaldıralım.hatta benm çok işime gelir bu listede zaten çok başlık var :) yeni açıcaksak onu da başka biri açabilir mi acaaaaba:)) Diğer ayların konu başlıklarınd hastane tercihleri fln da var kim hangi hastaneye gidio diye.Eğer bu tarz bişey de isterse herkes öyle bi başlık da açılabilir
iyiyiz canım sen nasılsın
Selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
enes'e sorar mısın benim kızım mı oğlum mu olacak ??lütfennn...
hahhaah bende yapıyorum aynılarını şımarıklığın doruklarındayım yani. onunda hoşuna gidiyo . hele tv de reklamlarda bişey görmeyeyım anına canım istıyo adam soluğu markette alıyo . habire kedi gibi sırnaşıyorumcnm bunları niye kafana takıyosun.Bak sen kendini şöyle şartla.Hamilesin de seninle daha çok ilgilenmeleri gerekiolar gibi değil de ,sen normalde nasılsan şuanda da öylesin ve hayatına ne kdr az müdahale edilse o kdr rahatsın gibi düşün.Kimseden beklenti içine girme .Kendi kendine yetebilirsin.Hamilelik bi hastalık değil bi süreç ve 9 ay sürüo .Boşver kmse ilgilenmesin kendi kendine takıl.Eşin de seninle az ilgileniosa git yanına ben hamileyim benmle ilgilen de böğürr brz :) Ben öyle yapıyoruö.Ben hamileyim bana hediye al beni gezdir hani benm mükafatım diyorum,ööğğğğğğ diyorrrum buna benzer saçmasapalak şeyler yapıyorum :)o da mecburen yapıyo
ayy bana mektup demeyin. nişanlılık dönemınde kaynanatörümün gazabından bunalıp 10 sayfalaık mektup döşemiştim. adam 3 ay dalga geçti benımle. ruhsuz şeyya insan illa ki daha fazla ilgi istiyor. benim eşimde değişti sanki. sabah işe giderken her sabah ben uyur uyanık şefkatle öpüyor gidiyor, sonra akşam işten gelince yine bir şefkatli öpücük o kadar. herhalde dedim artık beni tam anne gibi görmeye başladı..ki normalde acaip dokunsaldır. sürekli dokunur,öper filan.eskiden yatağa asla yalnız girmez "gel sana sarılıp uyumak istiyorum" derdi, şimdi ben yatıyorum deyip uyuyor... ben de dayanamadım, geçen bi mektup yazdım işe giydiği kıyafetin cebine koydum.. ben içimde hiçbirşey tutamam hemen anlatırım.işte benim daha çok ilgiye ihtiyacım var sen benden uzaklaşıyorsun filan yazdım, artık beni beğenmiyor musun gibi şeyler de yazdım.. hemen işten gelmiş, sarılıyo, işte yanlış anlamışsın, vs , vs, ama böyle anlamakta tamamen haklısın dedi, çok üzülmüş özür filan diledi. sonra akşam yemeğe çıktık. bakalım davranışları nasıl olacak bekliyorum, değiştirir diye düşünüyorum..
sende bi mektup filan yazabilirsin canım. ben konuşamadığım zamanlar hep yazıyorum, işe de yarıyor..
aslında şey de yapailirsin. günlük tut mesela ama ortada bırak. benımkı meraklı melahattır okur hemen senınkıde okur belkı. çaktırmadan sıralarsın şikayetlerını.her defasında söylüyorum canım söylemezmiyim. hamile olduğumu hatırlatıyorum yokkk değişen bişey yok
geçen akşam canım tatlı istedi kapanışta birden yoğun olduk yiyemedim... akşam eve geçiyoruz tatlı yermisin dedim yok dedi... benim canım istedi alalımmı dedim bişey demedi bende alırız anlamında anladım aa bi baktım sokağa girdik eee tatlı dedimmm aaaa unuttum diyo... gelde sinirlenme dedim ya nasıl unutursun daha 1 dk olmadı konuşalı ki olmamıştı... çok biliyosan yeseydin iş yerinde demezmiii ve almadı biliyomusunuz... gittim markete dondurma aldım bende bastırsın diye..
aslında mektup mantıklı konuşuyorum konuşuyorumda ne oluyo anlamıyo en iyisi yazmak artık ondada değişmezse yapacak bişey yok
her defasında söylüyorum canım söylemezmiyim. hamile olduğumu hatırlatıyorum yokkk değişen bişey yok
geçen akşam canım tatlı istedi kapanışta birden yoğun olduk yiyemedim... akşam eve geçiyoruz tatlı yermisin dedim yok dedi... benim canım istedi alalımmı dedim bişey demedi bende alırız anlamında anladım aa bi baktım sokağa girdik eee tatlı dedimmm aaaa unuttum diyo... gelde sinirlenme dedim ya nasıl unutursun daha 1 dk olmadı konuşalı ki olmamıştı... çok biliyosan yeseydin iş yerinde demezmiii ve almadı biliyomusunuz... gittim markete dondurma aldım bende bastırsın diye..
aslında mektup mantıklı konuşuyorum konuşuyorumda ne oluyo anlamıyo en iyisi yazmak artık ondada değişmezse yapacak bişey yok
hoşgeldin şeydacım...geçmiş olsun benim kramplarım olmadı pek....benim dünkü doktorum hiç hoşuma gitmedi bana neden 3lü 4lü test yaptırmadın aslında yaptırman gerekirdi falan dedi uyuz moralimi bozdu...moralim bozuk diye de sanki kafamı oğluma veremedim kıpırtılarını hissedemedim dün şimdi yeni yeni hissediyorum
arkadaşlar o zaman aktif olan birisi kilo ve hastane için başlık açsın.a_happy açabileceğini söylemişti.Açsın istiyosanız.
iyiyiz canım sen nasılsın
canım boşver eşinin ailesini bende sadece kocamdan bekliyorum ilgiiyi başka kimse umrumda değil kayınvalidem bilezik takacakmış diyo doğum yapınca bende dyorum ben kimseden bişey beklemiyorum sadece kocam hediyemi alsın
ama eşlere de çok yüklenmeyelim bazen bende ay neler diyorum sonra düşünüyorum kendi kendime çüş diyorum yaa ben olsam katlanmam adam yine iyi sesini çıkarmıyo bazen ne yapsa yaranamıyo adamcağız bana ama o an davranışım mantıklı geliyo işte hormonlardan sanırım
enes'e sorar mısın benim kızım mı oğlum mu olacak ??lütfennn...
aa süpermiş ya
Bilmiyorum cnm ama bencede yorgunluktan değildir..
Söyliycektim kilo muhabbeti,bebeşin göbek muhabbeti beslenme muhabbeti olunca bnm moral yerlerdeydi aklıma gelmedi artık bidahaki gittiğimde söyliycem..
Kızım iyidir inşallah yaa eskisi gibi hissedemiyorum sanki pıt pıtları yada çok kafaya takıyorum diye bana öyle geliyo bakalım sabrediyorum zor tutuyorum kendimi tekrar doktora gitmemek için
Senin oğluşun nasıl sen hissediyomusun pıt pıtları?
insan unutuyor ne soracağını haklısın . benim pıt pıt az yoğun değil. alaturka tuvalette bebek sıkışıyor debeleniyor. kesesi patlayacak diye korkuyorum allah korusun.
Bende magnezyum verir diye tahmin ediyorum bakalım gittiğimde görcem ne diycek doktor..
evet canım muhtemelen magnezyum alacaz.
ayy resme bayıldım. maşallah. allah hayırlısını versin. canım bence aras güzel isim ya önemlı olan senın ne nıyetle koyduğun. ama istersen başına bir isim daha ekle. iki isim koymak sünnetmiş hem. bende pek sevmem aslında 2 isim ama eşim babasının ismını koyacak yağızın önüne
canım benim eşim de sarışın gibi hafif kumral,eşimin ailesinin hepsi sarışın mavi gözlü,belki resimdeki bebeğe benzer diye ümit ediyorumARAS bizde beğendik açıkçası eşime beğendirdiğim tek isim oldu bilmiyorum 2 isim zor olur gibi geliyor bana biri başka bir isim biri başka bir isim söyler çocuğun kafası ambole olur gibi geliyor ama sizin fikriniz canım....
Hoşbuldum cnm tıkasaydın kulaklarını onun dediklerine gerekli görmedim yaptırmayı bebeğim hakkında bilgi verirmisiniz deseydn sende..
Eee renklide gördünmü bebişini nasılsı?
Ben paranoyak oldum yaa sanki bişey hissediyorum hemen açıyorum göbeğimi sağ tarafta hisseddysem oraya bakıyrm snra bi anda sanki solda hissedyrm oraya bakıyorum en sonunda sıyırıyorum galiba diyip kabadım göbişi
ay canım tıkadım aslında bir çoğunu duymadım bile....oğlum olacağını teyit etti bir daha emin olmak açısından pipisinin resmini verdi...renkliye giremedim aslında renkli de vardı sanırım ama sadece siyah beyaz baktı benim doktorumunkinden daha yeniydi cihazı ama aynı görüntü...renkli için gittim renksizle yetindim anlıcağın...sonrada renkliyle gösterin demek de aklıma gelmediöyle sevmedim hiçççççç
bana şimdi limangodan 10 tl lik indirim çeki çıktı. bi marka var bebek ürünleri indirimde alsammı karar veremedim. biraz araştırdım işte bebeğiniz kadar yumuşak sloganıyla yola çıktık filan diyor marka için. üyeliği olanlar bi bakabilirler mi?? baby shez
http://kids................./shop/index.php
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?