2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayrı başlık açalım kilo çizelgesi yapalım nurgülcüm.olur mu?

bilmem siz bilirsiniz bu listede var başka konu açıcaksak burdaki başlığı kaldıralım. hatta benm çok işime gelir bu listede zaten çok başlık var :) yeni açıcaksak onu da başka biri açabilir mi acaaaaba:)) Diğer ayların konu başlıklarınd hastane tercihleri fln da var kim hangi hastaneye gidio diye.Eğer bu tarz bişey de isterse herkes öyle bi başlık da açılabilir

Son düzenleme:

olur canım ben oyle 2 doktora gittim sadece usg için..üçlü testıde sorduklarında 2li testım iyi oldugu ıcın gerek görülmedi ddm onlarda onayladılar

bende genelde izin günlerimize denk getiriyorum biz hafta içi izin yaptığımız için fazla sıkıntı olmuyo... her pazartesi izin yaparız bi aksilik olmadığı sürece ama benimkinin nedense ne zaman doktora gideceksek bi sıkıntısı çıkıyo banamı denk geliyo anlamıyorumki... yok ay sonuymuş sayım varmış yok mal gelecekmiş eeeee bi müdür daha var o yapsın diyorum yok olmazmış eee 1 saatliğine çık diyorum çıkamam diyooo... önceliklerinin arasında ben olmalıyım hadi öncesi neysede şimdi hamileyim biraz daha ilgi istiyorum... bu gün işe geç gidecekmiş yoksa bu günde gelmezdi, geçenn hafta fazla çalıştığı saatlerin yerine 6'da gidecekmiş işe öyle denk geldi yani... pazartesi izinliydik sağlık ocağı işini halledelim dedim tamam diyo kalkmak bilmiyo tv başından, bi baktım saat 4'ü geçiyo sinirlendim tek gittim bende gittim ama halledemedim ikametgahımız başka yerde diye... bi form doldurmak gerekiyomuş başka yerde... sabah beni işe bıraktı... işin yoksa formu doldurda pazartesiye halledelim belki başka işlemler gerekir dedim tamam dedi... 2 saat geçti ses yok aradım bizim otoparka inmiş arabada uyuyomuş ayyyyyyyyyy nasıl sinir olmıyım şimdi... azöncede arıyo gitmiş halledememiş

isterseniz ben açabilirim hemen hemen hergün giriyorum forma

Canım boşver,bebişin gelsin siz kendi kendinize yetersiniz,
Bebeğin sağlıklı olsun da ilgilenmeyen de ilgilenmesin.
Beklentiler yoruyor insanı,o yüzden ben bıraktım beklentileri,bi tek eşimden beklentilerim var.Böyle huzurluyum çok şükür.
Beklentin olmayınca, ilgi olmasa da etkilenmiyorsun,Olunca da beklemediğin için daha çok mutlu oluyorsun inan.

evet başka aylarda bebeklerin kaç gram olduklarıda takip ediliyor kontrolden kontrole. doğumdan sonrada beraber zayıflayalım topiği açarız biz bu gidişle
konu açmayı bilsem ben seve seve açar takibini yaparım güncellemeleri ama bilmiyorum çizelge yazmayı

ben bu konuda çok dertliyim ya benimkini yazmasan da olur :18:

benden dertli olamazsın be güzelim. ben yeme denen hiçbişi yemeyip üstüne yürüyerek haftada yarım kilo alıyorum. yesem ense yapsam içim yanmaz. evde de deli gibi iş yapıyorum bu arada. 2 aydır yardımcım gelmiyo, önce köyüne gitti, şimdide oruç tutuyorum diye bıraktı işleri. bayramdan sonra başlayacak. şime diyorum millet hamile kalınca yardımcı alır bizim ki tam tersi oldu. haldur huldur koşturmaca ile geçiyor akşamlarım. dinlenemiyorum.

Canım sen haklısın kabul,
Ancak dikkat ettim eşinin öyle keyfi işlerle uğraşmamış ki adam.Yani sen bunları beklerken gidip arkadaşı ile buluşmamış yada başka bi etkinlik yapmamış.Anladığım kadarıyla yoğun çalışıyor.Ama tabi bu dönem biraz daha itinalı olmalı, o kesin.Sen de biraz görmemeye çalış.
Bi de henüz baba olduğunu hissedememiş galiba.
Sen sıkma canını sonra bebişin de üzülür annesi.O gelsin inş,Babayı istediğiniz kıvama getirirsiniz beraber

Son düzenleme:

cnm bunları niye kafana takıyosun.Bak sen kendini şöyle şartla.Hamilesin de seninle daha çok ilgilenmeleri gerekiolar gibi değil de ,sen normalde nasılsan şuanda da öylesin ve hayatına ne kdr az müdahale edilse o kdr rahatsın gibi düşün.Kimseden beklenti içine girme .Kendi kendine yetebilirsin.Hamilelik bi hastalık değil bi süreç ve 9 ay sürüo .Boşver kmse ilgilenmesin kendi kendine takıl.Eşin de seninle az ilgileniosa git yanına ben hamileyim benmle ilgilen de böğürr brz :) Ben öyle yapıyoruö.Ben hamileyim bana hediye al beni gezdir hani benm mükafatım diyorum,ööğğğğğğ diyorrrum buna benzer saçmasapalak şeyler yapıyorum :)o da mecburen yapıyo

ya insan illa ki daha fazla ilgi istiyor. benim eşimde değişti sanki. sabah işe giderken her sabah ben uyur uyanık şefkatle öpüyor gidiyor, sonra akşam işten gelince yine bir şefkatli öpücük o kadar. herhalde dedim artık beni tam anne gibi görmeye başladı..ki normalde acaip dokunsaldır. sürekli dokunur,öper filan.eskiden yatağa asla yalnız girmez "gel sana sarılıp uyumak istiyorum" derdi, şimdi ben yatıyorum deyip uyuyor... ben de dayanamadım, geçen bi mektup yazdım işe giydiği kıyafetin cebine koydum.. ben içimde hiçbirşey tutamam hemen anlatırım.işte benim daha çok ilgiye ihtiyacım var sen benden uzaklaşıyorsun filan yazdım, artık beni beğenmiyor musun gibi şeyler de yazdım.. hemen işten gelmiş, sarılıyo, işte yanlış anlamışsın, vs , vs, ama böyle anlamakta tamamen haklısın dedi, çok üzülmüş özür filan diledi. sonra akşam yemeğe çıktık. bakalım davranışları nasıl olacak bekliyorum, değiştirir diye düşünüyorum..

sende bi mektup filan yazabilirsin canım. ben konuşamadığım zamanlar hep yazıyorum, işe de yarıyor..

Ben de ilk evlendiğimiz zamanlarda küsünce mektup yazıodum :) eşim de okuyup gülerek geliodu:) o geldi aklıma mektup deynce

Son 3 haftadır haftada birer kilo alarak rekora koşuyorum senin gibi ben de her akşam yürüyorum, abor cubur yemiyorum, ama tatlı çok yiyorum galiba, şimdi onu da bıraktım.

ben de konuşamadığım zamanlarda mektup yazıp cebine koyardım.ama hiçbir zaman işten çıkıp geldiği olmamıştı
tabi halinde tavırlarında değişiklik olurdu.iyi getirdin aklıma lady gargara gerektiğinde bunu kullanalım kızlar.bu işe yarıyor..

kızlar ben kacar cıkıp dolsacm bıraz ya avm ye gıdıcem bikac bısey alcam kendıme öpüldünüzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…