=)bende utanıyodum herkes ıstegım azaldı dıyınce bende aynen kaldı hıc degısmedım
şekercikmm yavrım o dönemde o bölgelerin kanlanması artmış olduğundan daha çok uyarılıyomuş.. kız kızayız diyerekten yazdım gitti valla :)) öyle iştenıyekı oyleymıss*?
selam canım, güzel haberler almışsın genel olarak maşallahselamlarr teşekkürler cevabın için doktordan geliyorum sonunda duydum bebeğimin kalp atışlarını daha doğrusu gördüm ultrasonda gebelik kesesinin içinde fasülye şeklinde duruyordu ortasında da yanıp sönüyodu kalbi çok hızlı atıyor olsa gerek çok yoruluyor bebişim çok çalışması lazım daha kemikleri oluşucak organları oluşucak benim de enerjim düşüyor bazen bol bol yemek yiyorum besliyorum bebişimi:)tiroid problemim çıktı malesef ilaca başladık ama çok yüksek değil sınırda gibi birşey kısa zamanda normale döner dedi doktorum.bundan sonra da her ay düzenli olarak bakılıcak tiroidlere.tek sorun bu olsun napalım olucak böyle şeyler. miğde bulantılarım yok umarım olmaz sadece aç kalamıyorum baygınlık geliyor içime miğdem kazınıyo gibi oluyo azcık bulanıyo aslında ama yemek yeyince geçiyo.umarım daha fazlası olmaz.10 gün sonra birdahaki kontrolüm.hayırlısı bakalım:))
hadi güle gülee, güzel bi haftasonu geçirirsiniz inşallah, biz de öptük :)kardeşim geliyormuş kızlar ben ufaktan kaçıyorum yarın gelemem evde netim yok. pzt görüşürüz artık.
salı günü de bebeğimi görmeye gidcez allah nasıp ederse zaten. kendinize iyi bakın. bol su için ağır iş yapmayın. koca haftadır hafta sonunu beklıyorum rahat rahat uyuyayım diye inşallah bişey çıkmaz da dinlenırım. hadi öptük sizi teyzeleriiii :81: :80: :79:
ben her sabah iki posta çıkartmazsam kendıme gelemiyorum şekerimO uyku hali bende de var bi ara masaya kafamı dayayıp uyuyakalmışım allahtan kımse yoktu. Sarhoş gibiyim kafam bi dünya habire dönüyo
valla bnde kactm canlar daha yemek yapcam nası yapcaksam off ofkendınıze ıyı bakın muckkkkk
selam taze anneler bakiyorumda belirtilerinize falan kendi ruh ve beden halimi gördüm
Allah yardimcimiz olsun
annişe bebiş fasulyayyaaaaaaa alkışşşselam kızlar maşallah o kadar kalabalığız ki ve muhabbet o kadar hızlı ilerliyor ki takip etmekte zorlanıyorum.ama allah muhabbetimizi arttırsın yinede tabiki.öncelikle bir düşük muhabbeti olmuş umarım yoktur öyle birşey tam anlayamadım ama bileniniz varsa söyleyebilirmi.çok zor allahım inşallah herkesin bebeği göbüşündedir.
Bana gelince doktordan geldim minik fasülyemin kalbi atıyoooooooooooooooooooorrr :d
gördüm onu kızlar gebelik kesesinin içinde fasülye şeklinde aynı ve ortasında kalbi yanıp yanıp sönüyorr çok hızlı atıyo görseniz :d bi telaşlı bi telaşlı büyümeye çalışıyo çooook işi var kafasını kaldırıp bize bakmadıbüyümem lazım anne baba diyor. Eşim de yanımdaydı çok heyecanlandık içimde bir can var sonunda inandım :) allahım her isteyene yaşatsın bu mutluluğu....bir sonraki kontrolüm 10 gün sorna :)
cnmmmmm hoşgeldinnn bende az önce girdimmm bnmm mercimeğeeee ciciler için annişi para kazanmaya gitii geldi. Sizlerleyimm şimdiii. Nasılsınn bugün daha iyisin inşallahhhhhhhhhhhh
cok sükür canim ne yapayim iyi olmaktan baska carem yok dün gece zirladim azicik icim bosaldi dahada birazda esime cemkirdim dahada iyi oldum
Sen nasilsin bebis yaramazlik yapiyomu bakalim?
sevindim deşarj olduğunaaa... Cnmm yaaa ben hemen tatil gelsin istiyorummm hep bir kırgınlık uyku haliii..... Sendede vardır tabiiii. Birdeee artıkk gelsede bebiş için hayallere girsemm ona cicilere baksamm neler gerekliiiiiiii!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?