kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardımmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyy mide ekşimesi için ilaç kulanmaya başlayan ve aranızda tüküren kimse varmııııııııııııııııııııııııııııı
DİKKAT ÇEKEBİLDİMİ?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardımmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyy mide ekşimesi için ilaç kulanmaya başlayan ve aranızda tüküren kimse varmııııııııııııııııııııııııııııı
DİKKAT ÇEKEBİLDİMİ?
kızlar ben dün gece rüyamda erkek bir bebek gördüm pipisini bile gördüm benim bebeğimmiş:)
bana herkes oğlun olacak gibi hissediyoruz diyor.aslında ben de öyle hissediyorum ama ilk çocuğumun kız olmasını çok isterim.ama rabbim önce sağlıklı sıhhatlisini versin kızı da bir erkeği de.neticede ilk çocuğum ve ikisi de yok daha :)
nasıl sabredicez cinsiyete kadar ciciler almak istiyorum ama daha çok erken.öncelikle bebeğim benimle kalsın allahım onu benden ayiırmasın.biz daha ailelerimiz dışında kimseye söylemedik.yakın akrabalarım bile bilmiyor.korkuyoruz azcık daha büyüsün azcık daha büyüsün derken bebek 3 aylık olacak sanırım.bir de tedavi gördüm ya korkuyorum nazar değicek diye.eskiden 3 aylık olana kadar söylenmezmiş bence de mantıklı.ama artık kalbi de attığına göre bebeğimin artık yakın akrabalarıma da kuzenlerime teyzelerime falan söylerim.dış çevreye daha sonra :)
kuzummmmmmmm rüyanı pek anlatma bebişimmm.ablamda bebşini rüyasında görmüşş aynıı türk filmi gibi kenarlarında ışıklar vardıı diyorr ve doğumdan sonra yiğenmi ilk gördüğü ann rüyasıymışşşşşşş.hadi hayırlısı kuzummmm güzel annişiii
kuzummmmmmmm rüyanı pek anlatma bebişimmm.ablamda bebşini rüyasında görmüşş aynıı türk filmi gibi kenarlarında ışıklar vardıı diyorr ve doğumdan sonra yiğenmi ilk gördüğü ann rüyasıymışşşşşşş.hadi hayırlısı kuzummmm güzel annişiii
anladım canım bakalım benim de rüyam gerçek olucak mı acaba :)
beklicez ve görücez.daha çoook yolumuz var.
Bir de bebişlerimiz ne burcu olucak bizim ya ?
Oğlak yada yay sanırım opsiyona göre değişicek hiç araştırdınız mı bebiklerin karekterleri nasıl olucak :)
pek inanman ama yine de eğlenceli işte bakmak:)
Eki Görüntüle 197533 Eki Görüntüle 197534 bakin teyzeleri bebislerimin ilk cicileri
ayyyyyyyyyyyyyy ben yerimmmmmmmmm cnm cnmmm .. Allah bağışlasınnnn. Asiii bende alışveriş yapmak istiyorummmmmmmmmmmm
yaaa ercelff bende dinlenip bebişim için gezmek istiyoruumm şimdi yeni heyecandanmı bilmiyorum amaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!hiç çalışmak istemiyoruummm. Bunu arkadaşlarıma söylesem kimse inanmazzz. çünküü onlara göreeee sohbetlerdeeeeeeeeeeeee bu doğum unda bile çalışırrr ayy şunuda bitireyimde doğuma gideyim derlerrrdi.. Amaaaa şimdiii hiççççççççççççç cnm çalışmak istemiyorrrr.
ya kızlar hepsini yaptım tuzlu kraker kuru gıdalar bu hayatdaki tuhaflıklar hep benimi bulur anlamadım ilk hamileliğimde hep kustum üstüne üstlük 28 haftalık doğurdum neler çekdim neler bu gebeliğimdede elimde pet şişe ne uyku var ne birşey toplum içine çıkamıyorum tükürmekden eşim bile kaçar oldu bendenALLAH ım sonunu hayır et
Kasvetli cnm peki bu doğum tarihine göre cinsiyet olayını doğucağı tarihe göremi bakıyoruz hamile kaldığımız tarihe göremi?
Ben 89luyum en son 2010'da oluyo benimki eşimde 84'lü onunkide 2012de oluyo..
Eğer doğucağı tarihe göreyse erkek hamile kaldığımız tarihe göreyse kız oluyo o zmn.. :26:
sağol canımm gitim geldim bilemmm aman bi sıcak bi sıcak.. susamısım bidee eve geldım damacanaya dayandımmmyavrım dikkat et kendine hee
kızlar derdim var of offfffffffffffffffffffffffffff
yok ben daahaa bakmadımm cnnmmmm hergün birşey aklımıza geliyoo farkındamısınnn
Eki Görüntüle 197533 Eki Görüntüle 197534 Bakin teyzeleri bebislerimin ilk cicileri
canım çok geçmiş olsun ne diyebilirim ki daha önce hiç yaşamadım ve duymadım salgılarınla ilgili bişey olmasın doktorunla konuşsana ne biliyim hipofiz bezlerine filan bakar tükrük deyince aklıma geliyor.ilk bebeğini çok erken doğurmuşsun canım nasıl bebeğin küvezde mi kaldı uzun zaman umarım sağlıklıdır şimdi...
Canım beniiiiiiiiiim sen ikiz annesi mi olcaksın yoksaaaaa ay ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin inşallah.Ne güzel kız ikisini bikerede çıkartıcaksın
Maşallah maşallah nazar değmesin.Ben daha hiçbişey almadım cinsiyeti bekleriz artık heralde.Ama çok sabırsızlanıyorum internetten beşiklere bakıyorum odasının kapısını açıp açıp dolabını şuraya beşiğini buraya diye hesap yapıyorum çok tatlıyım dimi yaaaaa
canım hamile kaldıgın ay ve yıl önemli şimdi senınkını hesaplayalım;
eşin:84 88 92 96 00 04 08 2012 --erkek bide eşinin hangı ayda doğduguda onemli eger yıllar çakısırsa gercı sızın çakımıyor sanırım
sen: 89 92 95 98 01 04 07 2010 2013--- en son senınkısı yenılenmıs kız..
ne tesadüfki burdada yazmıs bı arkadas lınkı verıyoırum sizlere...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html
sağol canımm gitim geldim bilemmm aman bi sıcak bi sıcak.. susamısım bidee eve geldım damacanaya dayandımmm
bu tukuruk durumunu doktora sordun mu canım?
canım çok geçmiş olsun ne diyebilirim ki daha önce hiç yaşamadım ve duymadım salgılarınla ilgili bişey olmasın doktorunla konuşsana ne biliyim hipofiz bezlerine filan bakar tükrük deyince aklıma geliyor.ilk bebeğini çok erken doğurmuşsun canım nasıl bebeğin küvezde mi kaldı uzun zaman umarım sağlıklıdır şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?