2012 Ocak Anneleri

canım bence doktorunda bi tuhaflık yok tedbirli dwavranmış.gebelikte ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki tavsiye edilmiyor.düşük riske edilemezki çünkü iyi giden bi gebelik de dahi herşey tersine dönebiliyor.belki doktor muayenesinden sonra birşeyler ters gidebilir diyerekten garantiye gitmenin ne zararıvar.bebeklerimiz için baş ağrısı bulantı vs. ye katlanıyoruzda bu mu zor gelecek değilmi.benimde doktorum ilk 3 ay beslenme ile ilgili tereddütün olmasın bebek senin deponu kullanır demişti.bu ilişki bu kadar önemli olmsa gerek.herşey yolunda gider inşallah canım ama doktorunun söylediklerini kafana takma
Ben geldimmmmmmmmmmm annişlerrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz?????????????
canım sana hoşgeldin diyene kadar çok zaman geçti ama yinede hoşgeldinnnn
kızlar derdim var of offfffffffffffffffffffffffffff
ne oldu canımmm
ayyy canım baktım senin sat 7 nisanmış benimde 4 nisan haftaya çarşamba gitcem kalp atışları için çok heyecanlandım .bide ben bebeği gördüm ama atışlar yoktu henüz ama ultrason görüntüsünü büyütünce göründü.sen bugün gittiğinde görüntüyü büyütmedende görebildinmi bebişi
çektin çektin :)
canım miğdenin suyunu alıcak şeyler ye lifli gıdalar.kepekli ekmek tüket.tuzlu çubuk krakerin iyi geldiği söylenir.geçmiş osssunnn
canım patlamış mısır midenin suyunu çeker diye duymuştum bi dene istersennn

tavsiyelerin için teşekkür ederim canım Allah sana bağışlamış yavrunu ben de yarım rahimliyim doğuştan tek tüplüyüm benim de erken doğum riskim var bebek 3 aylık olduğunda rahim ağzına bakacak doktorum eğer gerekirse dikiş atılacak rahim ağzına inşallah gerekmez de benim rahim taşır bebeğimi:)

eşin : 79 83 87 91 95 99 03 07 2011 ---

sen: 85 88 91 94 97 00 03 06 07 2010--

şimdi 07de cakısmıssınız ama 2010 da en son senın hucren yenilenmıs oyuzden kız gibi gorunuyor..
7 agustos 2011 henuz gecmedıgımız için esının hucresı yenilenmem,ş yani ,sen esının hucresı yenılenmeden hamıle kalmıssın.. yine diyorum kız görünüyor..hayırlısı ne ise o olsun..

selam arkadaslar,
yeni katiliyorum size bende 9. haftadayim..Tam gün calisan biriyim, su mide bulantisi ve siskinligi icin bi tavsiyesi olan varmi??? Is yerinde baya zorlansamda yorulmadan ziyade bu mide beni hallediyooooo....

buca1112

canım ben idrara sıkışıp gittim o zaman daha rahat görüyor ve evet büyütmeden gördü çok şükür ben bile gördüm ne keskin gözlerin var dedi doktorum :)
dedim aylardır bu anı bekliyorum yahu nasıl görmem oraya odaklanmışım

canım benimkini yanlış mı hesapladın 3 yılda bir değil mi o zaman 06 dan sonra 09 olması gerekmiyormu yeniden bakarmısın :)etkiliyo mu

canım serkaj yapılacak yani bendede srvikal yetmezlik var 4 ayda benimde bakılacak gerek duyulursa dikiş atılacak nerede yaptıracaksın ben medicalparl göztepede olacak inşallah canım gerek kalmaz ama biliyorsun dikkatli olmalıyız yormamalıyız kendimizi bu arada ben bebeğimin kalp atışını doblerde dinletiler siz duymadınızmı sesini çarşamba günüde kontrolum var bakalım nasıl büyümüşmü kereta

demek sıcak su sakıncalı bilmiyodum gercektenn :26: ben hamıle oldugumu bilmeden 4haftalıkken yanı hamama gitmiştim ve sıcak suyuda çok severım.. o sıak suları dökündüm durdum sonra kapkaynar olan havuzuna gırdım bide daldım okadar kaynarkı ınsanın eli ayagı uyusuyor yanı o derece.. Allahaıma sukurler olsun iyiki dusuk yapmamısım sımdı git deseler gitmem.. 10ay sonra ancak giderim

benim rahim ağzı yetmezliğim yok sadece doğuştan tek tüplü olduğum için rahmin diğer yarısı gelişmemiş normal bir rahimden daha ufak boyutları ama doktorum vajinal muaynede rahimin gebeliği taşıyabilecek kadar geniş olduğunu söylüyor.malum karın büyüdükçe şuan kalın olan rahim duvarım incelecek bakalım zamanı gelince bakıcak doktorum.Benim doktorum tuzla da özel bir hastanede ona çok güveniyorum zaten onda tedavi oldum ve hamile kaldım tek tüplü olduğum için biz beceremedik o ilaç verdi tek tüpteki tek yumurtayla hamile kaldım:)
canım ben o kadar teknolojiye karşıyım birsürü şey söylüyorlar dobbler bebeğin kromozomlarına zarar veriyomuş vs.. o kadarcık fetus daha gördüm işte bana yetti :)

canım benimkini yanlış mı hesapladın 3 yılda bir değil mi o zaman 06 dan sonra 09 olması gerekmiyormu yeniden bakarmısın :)etkiliyo mu eşim 07.08.1979
ben 10.04.1985

kızz iyi gordun vallahı... pazardan geldım yorgunum bıraz du şimdi bidaha yapalım

eşin : 79 83 87 91 95 99 03 07 2011 ---(7 agustos 2011de dogum gunu ya işte ozaman hucresı yenılenecek)

sen: 85 88 91 94 97 00 03 06 09 2012--- (sende 10 nısanda dogdugun için en sonda 2009da yenılenmıs hucren oyuzden kız cıkıyor tabı yinede Allah bılır)

en son senın hucren yenılenmıs yine kız cıkıyor

cunku benım hem bu takvime gore hemde cın takvımıne gore kesın erkek cıkmısken ben her ihtimale karsı belkıde kız olabılır dıyorum bunu sadece Allah bılır dıyorum bilmiyorum

benımkı herhalukarda erkek cıktıgı ıcın kafa karısmadı ztn bende erkek hıssedıyorum ayy bı ogrenseydık cok heycanlııııııı

Evet çok merak ediyorum..
Ne olursa önemli değil aslında sağlıklı olsunda MERAK işte önüne geçemiyo insan
Çin takviminde de rus takviminde de kız çıkıyo benimki hadi hayırlısıııııııııııııı

Oyyy maşallah Allah sağlıcakla giydireceğin günleride göstersin inşallah..

Evet canım öyleyse en son benimki yenilenmiş oluyor ve buna göre KIZ oluyoooooooooooo

kızlar benimkini de hesaplasanıza benim hesaplamam yanlış değilse en son ben yenilemişim.siz de bi bakıversenize doğrumu :))
eşim:12.12.1981
ben:22.02.1984

tatlım çok teşekkürler gözlerim biraz keskindir ya ben de çin takvimine baktım çin takvimine göre yaşım 27 oluyor. ve nisan ayında erkek gözüküyor.
bir de senin bu dediğin yöntemi dedim ya burda bir hemşire kadın var ona hesaplattım o da eşimin 3 yılda bir benim 2 yılda bir yenilemiş kanımı.
ona göre de erkek gözüküyor.
şimdi hangisi doğru:)
yine de Allah bilir tabiki benim için sağlıklı olması ama gerçekten çıkıyor mu diye merak ediyorum.bir de eşimin 3 benim 2 yılda bir hesaplarmısın canım bakalım kadın gibi sende erkek mi bulucaksın.pazardan da gelmişsin yorgunsundur ama nolur nolur nolur :)

Amaan kızlar Allah bilir ya sağlıklı olsunda bi kaç ay sonra öğrencez nasılsa

Son düzenleme:
kızlar benimkini de hesaplasanıza benim hesaplamam yanlış değilse en son ben yenilemişim.siz de bi bakıversenize doğrumu :))
eşim:12.12.1981
ben:22.02.1984

eşin 81 85 89 93 97 01 05 09 2013
sen: 84 87 90 93 96 99 02 05 08 2011 22 şubat 2011 de dogum gunun oldugu için en son senınkısı yenılenmıs canım

kız olacak sanırım..

Tarihlerden kafam Allah bullak oldu
Bi an 2010'da zannettim kendimizi.
2011'e alışamadım ben yaa

Ben darıcada oturuyorum ilk umut hastahanesine gitim kızımı orada erken doğurtular şimdi o yüzden medical parka gidiyorum ta darıcadan

gözlerin için masallah hemde dıkkatlısın bu iyi bebısınde sana cekecek ozaman

bilmiyorumkı canım bende kadınların 3 erkeklerınde 4yılda bir yenılendıgını biliyorum ve ben bu yonetmı kıme yaptıysam tuttu yanı oyle diyim..yegenler kuzenler vs

dur senınkısını hesaplayalım
eşim 07.08.1979
ben 10.04.1985

erkekler 3,kadılar 2
eşin : 79 82 85 88 91 94 97 00 03 06 09 2012
sen: 85 87 89 91 93 95 97 99 01 03 05 07 09 2011 ---- canım sen 4 nısan 2011de dogum gununu kutladın ya işte ozaman en son senın hucren yenılenmıs oldu..

kız cıkıyor

Ben darıcada oturuyorum ilk umut hastahanesine gitim kızımı orada erken doğurtular şimdi o yüzden medical parka gidiyorum ta darıcadan

Canım ben pendikte oturuyorum..
Şimdilik Medicine Hosptla gidiyorum.. Randevuyla çalışmıyolar biraz yoğunluk olabiliyo..
Bide gidiceğin doktorun orda olup olmadığını bir gün önceden arayıp öğren bazen bir gün önce nöbetçiyse ertesi gün orda olamayabiliyo..
Tabi oraya gitmeye karar verirsen..
Muayne ucreti sgklı 25falandı sanırım.. Normalde 60 olduğunu söylediler.
Şimdilik bişeylerini görmedim. Eski adıda nene hatun hastanenin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…