canım bence doktorunda bi tuhaflık yok tedbirli dwavranmış.gebelikte ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki tavsiye edilmiyor.düşük riske edilemezki çünkü iyi giden bi gebelik de dahi herşey tersine dönebiliyor.belki doktor muayenesinden sonra birşeyler ters gidebilir diyerekten garantiye gitmenin ne zararıvar.bebeklerimiz için baş ağrısı bulantı vs. ye katlanıyoruzda bu mu zor gelecek değilmi.benimde doktorum ilk 3 ay beslenme ile ilgili tereddütün olmasın bebek senin deponu kullanır demişti.bu ilişki bu kadar önemli olmsa gerek.herşey yolunda gider inşallah canım ama doktorunun söylediklerini kafana takmaKızlar selam,
şimdi geldim doktordan sıcağı sıcağına yazıyorum,
kesemiz göründü, doktor, daha çok minik, düşük riski görünmüyor ama başka bir şey söyleyemem 2 hafta sonra gel dedi, su arada ultrasona göre de 5 hafta görünüyoruz.
Ya ben bu doktora gebelik öncesinde de gitmiştim, çok iyi ilgilenmişti ama bu kez neredeyse hiç ilgilenmedi
Yediklerine dikkat etmene gerek yok, sigarayı bırak dedi, bir de ilk 3 ay ilişki yasak dedi, size de böyle bir şey söylemiş miydi? Yani kafam çok karıştı, internette sadece riskli gebeliklerde cinselliğin yasaklandığı yazıyorken, benim doktorun yeme içme konusunda hiç bir şey söylemeyip sadece ilişkiyi yasaklaması kafamı karıştırdı, of ya ben mi çok pimpirikliyim :26:
Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, 2 hafta sonra başkasını bulup olan gidicem, sinir oldum ya
canım sana hoşgeldin diyene kadar çok zaman geçti ama yinede hoşgeldinnnnBen geldimmmmmmmmmmm annişlerrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz?????????????
ne oldu canımmmkızlar derdim var of offfffffffffffffffffffffffffff
ayyy canım baktım senin sat 7 nisanmış benimde 4 nisan haftaya çarşamba gitcem kalp atışları için çok heyecanlandım .bide ben bebeği gördüm ama atışlar yoktu henüz ama ultrason görüntüsünü büyütünce göründü.sen bugün gittiğinde görüntüyü büyütmedende görebildinmi bebişiSelam kızlar maşallah o kadar kalabalığız ki ve muhabbet o kadar hızlı ilerliyor ki takip etmekte zorlanıyorum.Ama Allah muhabbetimizi arttırsın yinede tabiki.Öncelikle bir düşük muhabbeti olmuş umarım yoktur öyle birşey tam anlayamadım ama bileniniz varsa söyleyebilirmi.Çok zor Allahım inşallah herkesin bebeği göbüşündedir.
Bana gelince doktordan geldim MİNİK FASÜLYEMİN KALBİ ATIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRR
Gördüm onu kızlar gebelik kesesinin içinde fasülye şeklinde aynı ve ortasında kalbi yanıp yanıp sönüyorr çok hızlı atıyo görsenizBi telaşlı bi telaşlı büyümeye çalışıyo çooook işi var kafasını kaldırıp bize bakmadı Büyümem lazım anne baba diyor. Eşim de yanımdaydı çok heyecanlandık içimde bir can var sonunda inandım :) Allahım her isteyene yaşatsın bu mutluluğu....Bir sonraki kontrolüm 10 gün sorna :)
canım patlamış mısır midenin suyunu çeker diye duymuştum bi dene istersennnçektin çektin :)
canım miğdenin suyunu alıcak şeyler ye lifli gıdalar.kepekli ekmek tüket.tuzlu çubuk krakerin iyi geldiği söylenir.geçmiş osssunnn
Sordum doktoruma normal dedi oluyor dedi bazı hamilelerde ama inanın ben kimsede duymadım bu olayı evet kızımı 28 haftalık doğurdum KARTAL UMUT HASTAHANE sinde 35 yoğun bakım bir haftada anneye alışdırma diyerekden 42 gün hastahanede yatık rabim bana bağışladı 1190 doğdu 38 cm boyunda şimdi 5 yaşında iyi MAŞALLAH sizlerde hamilesiniz size iki tavsiyem sakın sakın ağır iş yapmayın ve gebeliğin 25 haftasından sonra iç çamaşırınıza dikkat edin su varmı yokmu diyegenitalden enfeksiyon almayın benim genitalden gelen enfeksiyon sonucu kesem delindi kimsenin tualetine oturmayın ve eşinizle ilişkideyken prezarvatif kulanın muklaka
Kasvetli cancazım seni Allah gönderdi bana ben bu yöntemi birisinden daha duydum hatta hesaplattım erkeklerin 3 yılda bir kadınların da 2 yılda bir mi ne kanları temizleniyomuş ona göre bişey söyledi bana kadın ama bir de sen bakamrısın
eşim 07.08.1979
ben 10.04.1985
ve ben sanırım 20 nisanda hamile kaldım biliyorum yani kanım temizlendikten 10 gün sorna
buna göre ne oluyor benim bebik??
çok merak ettim cevapla hemencikkk...
eşin : 79 83 87 91 95 99 03 07 2011 ---
sen: 85 88 91 94 97 00 03 06 07 2010--
şimdi 07de cakısmıssınız ama 2010 da en son senın hucren yenilenmıs oyuzden kız gibi gorunuyor..
7 agustos 2011 henuz gecmedıgımız için esının hucresı yenilenmem,ş yani ,sen esının hucresı yenılenmeden hamıle kalmıssın.. yine diyorum kız görünüyor..hayırlısı ne ise o olsun..
tavsiyelerin için teşekkür ederim canım Allah sana bağışlamış yavrunu ben de yarım rahimliyim doğuştan tek tüplüyüm benim de erken doğum riskim var bebek 3 aylık olduğunda rahim ağzına bakacak doktorum eğer gerekirse dikiş atılacak rahim ağzına inşallah gerekmez de benim rahim taşır bebeğimi:)
canım serkaj yapılacak yani bendede srvikal yetmezlik var 4 ayda benimde bakılacak gerek duyulursa dikiş atılacak nerede yaptıracaksın ben medicalparl göztepede olacak inşallah canım gerek kalmaz ama biliyorsun dikkatli olmalıyız yormamalıyız kendimizi bu arada ben bebeğimin kalp atışını doblerde dinletiler siz duymadınızmı sesini çarşamba günüde kontrolum var bakalım nasıl büyümüşmü kereta
canım benimkini yanlış mı hesapladın 3 yılda bir değil mi o zaman 06 dan sonra 09 olması gerekmiyormu yeniden bakarmısın :)etkiliyo mu eşim 07.08.1979
ben 10.04.1985
benımkı herhalukarda erkek cıktıgı ıcın kafa karısmadı ztn bende erkek hıssedıyorum ayy bı ogrenseydık cok heycanlııııııı
canım bu arada bu senın hesapladıgın rus takvımı oluyo oraya gır uc kutucuk var ılkıne esının dgm t. allttakıne senın d.t en sonuncuyada son adet tarıhını yazacaksın sonra pe ıle baslayan yere tıkla sonucta m ıle baslarsa erkek dıgerı kız oluyo onu unuttumda harfı=)
Eki Görüntüle 197533 Eki Görüntüle 197534 Bakin teyzeleri bebislerimin ilk cicileri
canım hamile kaldıgın ay ve yıl önemli şimdi senınkını hesaplayalım;
eşin:84 88 92 96 00 04 08 2012 --erkek bide eşinin hangı ayda doğduguda onemli eger yıllar çakısırsa gercı sızın çakımıyor sanırım
sen: 89 92 95 98 01 04 07 2010 2013--- en son senınkısı yenılenmıs kız..
ne tesadüfki burdada yazmıs bı arkadas lınkı verıyoırum sizlere...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html
kızz iyi gordun vallahı... pazardan geldım yorgunum bıraz du şimdi bidaha yapalım
eşin : 79 83 87 91 95 99 03 07 2011 ---(7 agustos 2011de dogum gunu ya işte ozaman hucresı yenılenecek)
sen: 85 88 91 94 97 00 03 06 09 2012--- (sende 10 nısanda dogdugun için en sonda 2009da yenılenmıs hucren oyuzden kız cıkıyor tabı yinede Allah bılır)
en son senın hucren yenılenmıs yine kız cıkıyor
cunku benım hem bu takvime gore hemde cın takvımıne gore kesın erkek cıkmısken ben her ihtimale karsı belkıde kız olabılır dıyorum bunu sadece Allah bılır dıyorum bilmiyorum
kızlar benimkini de hesaplasanıza benim hesaplamam yanlış değilse en son ben yenilemişim.siz de bi bakıversenize doğrumu :))
eşim:12.12.1981
ben:22.02.1984
tatlım çok teşekkürler gözlerim biraz keskindir ya ben de çin takvimine baktım çin takvimine göre yaşım 27 oluyor. ve nisan ayında erkek gözüküyor.
bir de senin bu dediğin yöntemi dedim ya burda bir hemşire kadın var ona hesaplattım o da eşimin 3 yılda bir benim 2 yılda bir yenilemiş kanımı.
ona göre de erkek gözüküyor.
şimdi hangisi doğru:)
yine de Allah bilir tabiki benim için sağlıklı olması ama gerçekten çıkıyor mu diye merak ediyorum.bir de eşimin 3 benim 2 yılda bir hesaplarmısın canım bakalım kadın gibi sende erkek mi bulucaksın.pazardan da gelmişsin yorgunsundur ama nolur nolur nolur :)
Ben darıcada oturuyorum ilk umut hastahanesine gitim kızımı orada erken doğurtular şimdi o yüzden medical parka gidiyorum ta darıcadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?