2012 Ocak Anneleri

Tarihlerden kafam Allah bullak oldu
Bi an 2010'da zannettim kendimizi.
2011'e alışamadım ben yaa

kızz bende hep 2012deyız sanıyordum valla.. ara arar gidiyorum zaten gelecege ben bu yılı ne hıkmsetse kabullenemedım gitti... hatta sey hesaplaması yapıyordum cocugum olursa dogumunu 12.12.2012ye dnk geıtrcem dıyordum ama kısmetttt meger 2011deymısızzz

Ben darıcada oturuyorum ilk umut hastahanesine gitim kızımı orada erken doğurtular şimdi o yüzden medical parka gidiyorum ta darıcadan

gisbir hastanesine gidiyorum canım içmelerdeki tesadüfen gittik bigün cumartesiydi kadın doğumcu var mı diye varmış işte Candan Çelik çok ısındım sonra tavsiye ederim.

Valla ben çok sevmiştim 2010nu 2011 alışamadım gerçekten..
Yıl bitcek ben anca alışcam heralde..
Okulda da öyle olurdu okullar açılırdı ben tam alışırdım yarı yıl tatiline girilirdi sonra yine tam alışcakken tatile girilirdi ben hiç okula alışamadım o yüzden hahahhahah
Benim bebişim 2012'de dünyaya gelicek Allahın izniyle erken davranmazsa..

hım medicine kaynarcadaki orası çok kalabalık ya ve bir iki kişi doğum yapmışdı beğenmemişlerdi of yaaaadarıcadan göztepede uzak oluyor düşün sorunum var doktora ancak 3 haftada bir gide biliyorum
ASM var yakınımda oda çok pahalı muayne 245 doğum 8000 lira ((((

kızlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum hep bi terslik var gibi geliyor moralim çok bozuk sanırım perşembeyi bekleyemiycem bi bahane bulup pazartesi gitsemmi acaba kalbini duymasamda bebek varmı görürüz perşembe tekrar giderim hamile değilkenki halimle aynıyım hiçbir belirtim yok hiççççç sadece göğüs ağrısı buda çok bozdu moralimi hep terslik var gibi geliyor offfff napiyim akıl verin bana

Yaa neden beğenmemişler ne gibi sorunlar yaşamışlar..
Kafam takıldı şimdi..
Anadolu sağlık merkezi çok güzel ama gerçekten çok pahalı..
Pendik şifa hastanesinide tavsiye ediyolar..
Bide göztepeye kadar gidiyosan göztepe şafak hastaneside güzel..
Ben evlenmeden göztepede oturuyodum çok seviyorum göztepeyi ve çok özlüyrm..
Hep orda olsammmmmmmm

eşin 81 85 89 93 97 01 05 09 2013
sen: 84 87 90 93 96 99 02 05 08 2011 22 şubat 2011 de dogum gunun oldugu için en son senınkısı yenılenmıs canım

kız olacak sanırım..

çok teşekkür ederim canım.ben de öyle bulmuştum.çin takvimine göre de kız gösteriyor ama tabi doğru baktıysam mayısa bakıyoruz dimi kızlar çin takviminde

çok teşekkür ederim bu arada ben seninkine inanıyorum karıştırmış olabilir bu kadın ama yine de görünce sorucam neye dayanarak erkek dedi
rus takvimiymiş canım bizim bu konuştuğumuz
yani her halukarda en son benim kanım yenilendiği için kız doğuruyorum öyle mi ay ne güzel :))) ben hep nisan mayıs gibi hamiş kalıyım o zaman iki kızım olsun çok isterim de iki kız kardeş.
bana da o kadın senin 10 nisan da kanın temizlenmiş erkek dönemine girmişsin dedi ama neye göre dedi işte erkek onu sorucam.

bu rus takviminde de şimdi ben mesela eşim ağustos doğumlu en son 2007 de temizlenmiş kanı gerçi o zaman biz daha tanışmamıştık ama o zaman hamile kalsaydım erkek olucaktı dimi doğru anladım :)
en son kiminki yenilendiyse kadının sa cinsiyet kız erkeğinse cinsiyet erkek oluyor ..

yemegımı yapmaya gıdıyorum canlarım

görüşmek üzere... :80:

Kolay gelsin cnm görüşürs..

Bozma moralini canım eğer için rahat edicekse pazartesi git böyle stres olucağına..
Ama unutmaki her insan farklıdır ve her insandaki belirtiler de farklıdır..
Şükret rahat bi hamilelik geçiriceksin demekki..
Bebişinide Allahın izniyle görüceksin.
Kaç haftalık hamilesin? Benimde sadece kese göründü bebiş görünmedi içinde perşembe gittim o zmnda ultrasonda 5+4 olarak göründü aslında SAT'a göre 6+3 olması gerekiyodu..

ben 5+3üm bugün pazarteis grdüm keseyi dr 10 gün sonra gel dedi

canım sen beni dinle gisbir de candan hanıma bir git hem çok kalabalık bir hastae değil tersane bölgesinde olduğu için.fiyatları da makul ödenebilecek gibi.doğum ve çocuk servisinide çok methediyorlar.hem her zaman yakın olması daha iyi ya bişey olursa.

doğum hanede srun yaşamışlar odalar felan kötüymüş sakın şifaya gitme bak sakın git umut hastahanesine fatih diye bir doktor varmış o çok iyi ben medical parkda mehtap hanım var riskli gebeliklere bakıyor ona gidiyorum muaynesi 20 dakika sürüyor ilgili kadın muayne 72 doğum 3000 lira sezaryen olcam birde şey varmış ataşehir medicana orasıda çok iyimiş uygunmuşlda offff

ben 5+3üm bugün pazarteis grdüm keseyi dr 10 gün sonra gel dedi

Oooo canım görmüşsün keseyi işte daha ne istiyosun biz 1 hafta önce gittiğimizde ne üstten ne alttan kese görünmemişti çok korkmuştum..
Bu kadar stres yapma..
Sabret birazcık daha.
Ooo sen bu kadar sabırsızsan 9 ay nasıl sabrediceksn
Hangi burçsun bu arada?
Bak gir buraya muhabbet et kızarla kafan dağılsın oturup kurma kendine kendine düşünme bebişin sağlıklı ve kesesinin içinde Allahın izniyle çok küçükler daha annesi görünmemesi normall

çok teşekkür ederim canım.ben de öyle bulmuştum.çin takvimine göre de kız gösteriyor ama tabi doğru baktıysam mayısa bakıyoruz dimi kızlar çin takviminde

hamile kaldığımız aya bakmıyomuyuz canım benim mayıs da öğrendik hamileliğimizi ama çoğumuz nisan da hamile kaldık misal ben 20 nisan da hamile kaldım o yüzden çin takviminde nisana baktım zaten nisan da mayıs da erkek çıktı.rus takvimine göre de kız çıkıyor .anlamadım gitti .Zaten Allah bilir bizimkisi eğlence...

Onun muayne ücreti ne kadar?
Ve doğum ücretini sordunmu?

Erkek doktor tercih etmiyorum umutuda pek sevmedim aslında ben hamile kalmadan önce 1 kere gittim çok kalabalık kim kime dum duma gibi.
Aslında şafak hastanesini çok beğeniyorum göztepedeki galiba tercihim son olarak şafak hastanesi olcak yaa..
Bu söylediğin fiyatlar sgklı dimi cnm?

ÇİN takvimine bakarken adet tarihinizin üstüne 14 gün koyup bakacaksınız anladınızmı misal ayın yani niisanın 20 de adet oldun 14 gün koy mayısa geliyor öle bak canım

canım ilk hamileliğimde problem oldu ozamanda bişey hissetmiyordum kalbi durdu şimdide korkuyom gelişmiycek bişey olucak diye onda duygusallaşmıştım hiç değilse bunda oda yok moralim bozuluyo devamlı şu 3 ayı atlatsam rahatlarım bu arada yengeç burcuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…