Onun muayne ücreti ne kadar?
Ve doğum ücretini sordunmu?
Erkek doktor tercih etmiyorum umutuda pek sevmedim aslında ben hamile kalmadan önce 1 kere gittim çok kalabalık kim kime dum duma gibi.
Aslında şafak hastanesini çok beğeniyorum göztepedeki galiba tercihim son olarak şafak hastanesi olcak yaa..
Bu söylediğin fiyatlar sgklı dimi cnm?
Onun muayne ücreti ne kadar?
Ve doğum ücretini sordunmu?
Erkek doktor tercih etmiyorum umutuda pek sevmedim aslında ben hamile kalmadan önce 1 kere gittim çok kalabalık kim kime dum duma gibi.
Aslında şafak hastanesini çok beğeniyorum göztepedeki galiba tercihim son olarak şafak hastanesi olcak yaa..
Bu söylediğin fiyatlar sgklı dimi cnm?
canım ilk hamileliğimde problem oldu ozamanda bişey hissetmiyordum kalbi durdu şimdide korkuyom gelişmiycek bişey olucak diye onda duygusallaşmıştım hiç değilse bunda oda yok moralim bozuluyo devamlı şu 3 ayı atlatsam rahatlarım bu arada yengeç burcuyum
hamile kaldığımız aya bakmıyomuyuz canım benim mayıs da öğrendik hamileliğimizi ama çoğumuz nisan da hamile kaldık misal ben 20 nisan da hamile kaldım o yüzden çin takviminde nisana baktım zaten nisan da mayıs da erkek çıktı.rus takvimine göre de kız çıkıyor .anlamadım gitti .Zaten Allah bilir bizimkisi eğlence...
22 lira 10 gün kontol süresi var benimkisi riskli gebelik olduğu için 10 günde bir gidicem sanırım yani 1 muayne ücreti ile iki kez muayne olucam:)
tahlillerde ilk gittiğimde kan ve idrara 68 tl ödedim
bugün de tiroid baktılar 46 tl ödedik
doğumdan emin değilim ama sanırım 500-800 arası bişey birdahaki gittiğimde sizin için ve kendim için sorucam. ben daha erken diye sormamıştım.
sezeryanda 2 gece normal doğumda 1 gece yatırıyolarmış.gecelik ücreti de vardır tabi bunu da düşünün göztepede 3000 tl doğum ise sen 5000 den aşağı çıkamazsın canım ordan.
ve bebeğin hep yanında duruyormuş.odada bakım hep yani alıp yeni doğana götürmek yok.
ben mayıs ayına bakmıştım çin takviminde mayısa bakınca benim kız nisana bakarsam erkek.rus takviminde de kız benim bakalım hayırlısı ya kız olcak ya erkeksağ salim sağlıklı olsun da
sgk lı fiyatlar şey var birde sema hastahanesi sahilde malotepede biliyorsun orasıda lüx bayağı muayne seksan doğum 3000 lira şu şafak hastahanesine bende bakayım
22 lira 10 gün kontol süresi var benimkisi riskli gebelik olduğu için 10 günde bir gidicem sanırım yani 1 muayne ücreti ile iki kez muayne olucam:)
tahlillerde ilk gittiğimde kan ve idrara 68 tl ödedim
bugün de tiroid baktılar 46 tl ödedik
doğumdan emin değilim ama sanırım 500-800 arası bişey birdahaki gittiğimde sizin için ve kendim için sorucam. ben daha erken diye sormamıştım.
sezeryanda 2 gece normal doğumda 1 gece yatırıyolarmış.gecelik ücreti de vardır tabi bunu da düşünün göztepede 3000 tl doğum ise sen 5000 den aşağı çıkamazsın canım ordan.
ve bebeğin hep yanında duruyormuş.odada bakım hep yani alıp yeni doğana götürmek yok.
İyi düşün iyi olsun..
Bende bişey hissedemiyorum..
Yani hamile gibi hissetmiyorum kendimi..
Şeyda hamileymiş dediklerinde bile bi acayip oluyorum..
Sanki o Şeyda ben değilimde başkası
Evet biliyorum semayı ama bi kaç yerden tahlil yaptırıyolar sürekli bana gereksiz gibi geliyo dediğini duydum bazılarının ve semaya gidiceğime şafağa giderim daha iyi diye düşünüyorum..
Yine hamile kalmadan önce gitmiştim kadın doğumcusu çok mantıklı konuşan kendinden emin ve güler yüzlü bi kadındı benim gittiğim..
Üff bilmiyorum kafam allak bullak oldu..
Teşekkür ederim sorup benide bilgilendirirsin..
Bize yakın aslında gispir şafakdan daha yakın en azından..
Ama bilemiyorum işte çok sık hastane değiştirmekte istemiyorum..
Niye 3000se 5000'den aşşağı çıkamıyorum göztepeden? Anlamadım..
ay ne komik canım yaa ne güldüm he
ben daha kimseye sölemedim biliyomusun
sadece ailelerimiz biliyo
söyleyemiyorum korkuyorum
daha dursun azcık daha büyüsün bebişim yakın akrabalarıma bile söylemedim daha onlara söylerim yakında ama eşe dosta komşulara falan filan daha sonra :)
canım 3000 sadece doğum için alıyosalar e sezeryan yaparlar muhtemelenve 2 gece yatırırlar e hastanenin gecelik yatak ücreti de oluyo ben onu düşünerek söylemiştim öyle.ama 3000 e gecelik ücret de dahil mi bilmiyorum tabi...
Evet biliyorum semayı ama bi kaç yerden tahlil yaptırıyolar sürekli bana gereksiz gibi geliyo dediğini duydum bazılarının ve semaya gidiceğime şafağa giderim daha iyi diye düşünüyorum..
Yine hamile kalmadan önce gitmiştim kadın doğumcusu çok mantıklı konuşan kendinden emin ve güler yüzlü bi kadındı benim gittiğim..
Üff bilmiyorum kafam allak bullak oldu..
Teşekkür ederim sorup benide bilgilendirirsin..
Bize yakın aslında gispir şafakdan daha yakın en azından..
Ama bilemiyorum işte çok sık hastane değiştirmekte istemiyorum..
Niye 3000se 5000'den aşşağı çıkamıyorum göztepeden? Anlamadım..
canım bence doktorunda bi tuhaflık yok tedbirli dwavranmış.gebelikte ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki tavsiye edilmiyor.düşük riske edilemezki çünkü iyi giden bi gebelik de dahi herşey tersine dönebiliyor.belki doktor muayenesinden sonra birşeyler ters gidebilir diyerekten garantiye gitmenin ne zararıvar.bebeklerimiz için baş ağrısı bulantı vs. ye katlanıyoruzda bu mu zor gelecek değilmi.benimde doktorum ilk 3 ay beslenme ile ilgili tereddütün olmasın bebek senin deponu kullanır demişti.bu ilişki bu kadar önemli olmsa gerek.herşey yolunda gider inşallah canım ama doktorunun söylediklerini kafana takma
Canım, biz 6 yıllık evliyiz zaten, yani 3 ay değil 30 ay ilişkiye girmesek sorun olmaz, yeni evli falan değiliz kiama ne bileyim böyle diyince bir risk mi gördü diye kafama takıldı, bir de mesela şu meşhur çiğ şarküteri ürünlerini yememe v.s. gibi şeylerden hiç sözetmedi, hiçbir tahlil istemedi yani tüm bunların bütünü olarak tedirgin oldum :44:
ne zormuş doğru doktoru bulmak, ya da doğru iletişimi kurabilmek
kızlar ben gisbir e gittiğimde bir hamile bayanla konuştum doğumu konuşmak için gelmişti son ayındaydı diyor ki candan hanım için giç gereksiz tahliller istemiyor diyor.en fazla 5 tüp kan vermiş ilk zamanlarında işte en yüksek ödediğimiz ücret 120 tl idi dedi tahliller için.
bu kaynarca da bölge hastanesi var benim teyzemin kızı 6. ayında ve oraya gidiyodu ikili test için 250 tl istemişler ve başka yerde yaptıramazsınız devlet de yapılmıyor demişler.nasıl yapılmıyor bir arkadaşım darıca da farabi devler hastanesine gidiyor bu ayın sonunda doğuracak orda ve ikili üçlü beşli ne varsa herşeyini orda yaptırdı 5 kuruş ödemeden.bakmayın benim gebeliğim riskli diye ve doktorumu çok sevdiğim için gisbir e gidiyorum.
ayrıca sonra teyzemin kızı da gisbir e candan hanıma başladı ikili üçlü test istememiş ense kalınlığı vs.. gibi şeyleri ultrasondan takip edip 4 lü test istemiş ona da 60 tl ödemişler :)
canım o 3000 liranın içinde iki gece yatış bebeğin ilk muaynesi ve ilk aşısıda var yani paket direk 3000 lira veriyorsun tamamdır
canım o 3000 liranın içinde iki gece yatış bebeğin ilk muaynesi ve ilk aşısıda var yani paket direk 3000 lira veriyorsun tamamdır
kızlar ya shınıng girmiyo epeydir yani bizim liste çok eski kaldı.yeni gelen arkadaşlar ekli değil.zaten doktora gidenlerde güncellenemedi.önceden ben çok bakıyodum kimin sat ı kaç ne zaman doktora gitmiş kalp atışlarını duyanlar falan diye.şimdi çok kalabalık olunca herkesi birbirine karıştırıyom.anlayan birisinin liste yapma gibi bi şansı varmı yoksa illahaki konu sahibimi yapabilir bunu bilginiz varmı.bu arada shınıng in inşallah birşeyi yoktur
Peki bu Candan hanım normal doğum mu tavsiye ediyo yoksa sezeryanımı?
Acaba gispir için doğum hakkında ne diyolar..
Ayh bayılazam kafam iyice karıştı zaten karışıktı
kızlar ya shınıng girmiyo epeydir yani bizim liste çok eski kaldı.yeni gelen arkadaşlar ekli değil.zaten doktora gidenlerde güncellenemedi.önceden ben çok bakıyodum kimin sat ı kaç ne zaman doktora gitmiş kalp atışlarını duyanlar falan diye.şimdi çok kalabalık olunca herkesi birbirine karıştırıyom.anlayan birisinin liste yapma gibi bi şansı varmı yoksa illahaki konu sahibimi yapabilir bunu bilginiz varmı.bu arada shınıng in inşallah birşeyi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?