2012 Ocak Anneleri

sgk lı fiyatlar şey var birde sema hastahanesi sahilde malotepede biliyorsun orasıda lüx bayağı muayne seksan doğum 3000 lira şu şafak hastahanesine bende bakayım

22 lira 10 gün kontol süresi var benimkisi riskli gebelik olduğu için 10 günde bir gidicem sanırım yani 1 muayne ücreti ile iki kez muayne olucam:)
tahlillerde ilk gittiğimde kan ve idrara 68 tl ödedim
bugün de tiroid baktılar 46 tl ödedik
doğumdan emin değilim ama sanırım 500-800 arası bişey birdahaki gittiğimde sizin için ve kendim için sorucam. ben daha erken diye sormamıştım.
sezeryanda 2 gece normal doğumda 1 gece yatırıyolarmış.gecelik ücreti de vardır tabi bunu da düşünün göztepede 3000 tl doğum ise sen 5000 den aşağı çıkamazsın canım ordan.
ve bebeğin hep yanında duruyormuş.odada bakım hep yani alıp yeni doğana götürmek yok.

İyi düşün iyi olsun..
Bende bişey hissedemiyorum..
Yani hamile gibi hissetmiyorum kendimi..
Şeyda hamileymiş dediklerinde bile bi acayip oluyorum..
Sanki o Şeyda ben değilimde başkası

ben mayıs ayına bakmıştım çin takviminde mayısa bakınca benim kız nisana bakarsam erkek.rus takviminde de kız benim bakalım hayırlısı ya kız olcak ya erkek sağ salim sağlıklı olsun da

bu arada ben sgk lıyım ve bu sgk lı fiyatları :)

ben mayıs ayına bakmıştım çin takviminde mayısa bakınca benim kız nisana bakarsam erkek.rus takviminde de kız benim bakalım hayırlısı ya kız olcak ya erkek sağ salim sağlıklı olsun da

evet canım neticede benim ilk çocuğum ve henüz ikisi de yok yakışıklı bir oğlum olsa da severim hele bir de annesi gibi renkli gözlü olursa
güzel bir kızım olsa da severim yani benim için değişen bişey olmaz
zaten ben fazla ara vermeden 2. düşünüyorum.kardeş şart bana göre

sgk lı fiyatlar şey var birde sema hastahanesi sahilde malotepede biliyorsun orasıda lüx bayağı muayne seksan doğum 3000 lira şu şafak hastahanesine bende bakayım

Evet biliyorum semayı ama bi kaç yerden tahlil yaptırıyolar sürekli bana gereksiz gibi geliyo dediğini duydum bazılarının ve semaya gidiceğime şafağa giderim daha iyi diye düşünüyorum..
Yine hamile kalmadan önce gitmiştim kadın doğumcusu çok mantıklı konuşan kendinden emin ve güler yüzlü bi kadındı benim gittiğim..
Üff bilmiyorum kafam allak bullak oldu..

Teşekkür ederim sorup benide bilgilendirirsin..
Bize yakın aslında gispir şafakdan daha yakın en azından..
Ama bilemiyorum işte çok sık hastane değiştirmekte istemiyorum..
Niye 3000se 5000'den aşşağı çıkamıyorum göztepeden? Anlamadım..

İyi düşün iyi olsun..
Bende bişey hissedemiyorum..
Yani hamile gibi hissetmiyorum kendimi..
Şeyda hamileymiş dediklerinde bile bi acayip oluyorum..
Sanki o Şeyda ben değilimde başkası

ay ne komik canım yaa ne güldüm he
ben daha kimseye sölemedim biliyomusun
sadece ailelerimiz biliyo
söyleyemiyorum korkuyorum
daha dursun azcık daha büyüsün bebişim yakın akrabalarıma bile söylemedim daha onlara söylerim yakında ama eşe dosta komşulara falan filan daha sonra :)

canım 3000 sadece doğum için alıyosalar e sezeryan yaparlar muhtemelenve 2 gece yatırırlar e hastanenin gecelik yatak ücreti de oluyo ben onu düşünerek söylemiştim öyle.ama 3000 e gecelik ücret de dahil mi bilmiyorum tabi...

Bizde sadece ailelerimize söyledik bide annanemle teyzeme..
Teyzem sağolsun söylemiş yengeme yengem öteki yengeme falan derken bizim taraftan çoğu kişi öğrendi..
Eşimin tarafından sadece annesiyle babası..
Bende aslında en azından 3 ay geçmeden kimse bilmesin istiyodum ama ben dayansam eşim dayanamayıp söylerdi herkeze..
Zaten onun iş arkadaşları bile biliyo

Şimdiden araştırıp öğrenmek lazım aslında son anda hastane değiştirmemek için bilgi almak lazım.
Bundan sonra gittiğim hastanede sorucam..
Oda muhtemelen ya şafak olucak yada gispir..
Eşim tutturmuş şafak bize uzak ben seni götürene kadar yolda doğurursun diye sancı geldiği an doğurulcağını zannediyo heralde anlatamıyorum delircem..

kızlar ben gisbir e gittiğimde bir hamile bayanla konuştum doğumu konuşmak için gelmişti son ayındaydı diyor ki candan hanım için giç gereksiz tahliller istemiyor diyor.en fazla 5 tüp kan vermiş ilk zamanlarında işte en yüksek ödediğimiz ücret 120 tl idi dedi tahliller için.
bu kaynarca da bölge hastanesi var benim teyzemin kızı 6. ayında ve oraya gidiyodu ikili test için 250 tl istemişler ve başka yerde yaptıramazsınız devlet de yapılmıyor demişler.nasıl yapılmıyor bir arkadaşım darıca da farabi devler hastanesine gidiyor bu ayın sonunda doğuracak orda ve ikili üçlü beşli ne varsa herşeyini orda yaptırdı 5 kuruş ödemeden.bakmayın benim gebeliğim riskli diye ve doktorumu çok sevdiğim için gisbir e gidiyorum.

ayrıca sonra teyzemin kızı da gisbir e candan hanıma başladı ikili üçlü test istememiş ense kalınlığı vs.. gibi şeyleri ultrasondan takip edip 4 lü test istemiş ona da 60 tl ödemişler :)

canım o 3000 liranın içinde iki gece yatış bebeğin ilk muaynesi ve ilk aşısıda var yani paket direk 3000 lira veriyorsun tamamdır

Son düzenleme:

Peki bu Candan hanım normal doğum mu tavsiye ediyo yoksa sezeryanımı?
Acaba gispir için doğum hakkında ne diyolar..
Ayh bayılazam kafam iyice karıştı zaten karışıktı

kızlar ya shınıng girmiyo epeydir yani bizim liste çok eski kaldı.yeni gelen arkadaşlar ekli değil.zaten doktora gidenlerde güncellenemedi.önceden ben çok bakıyodum kimin sat ı kaç ne zaman doktora gitmiş kalp atışlarını duyanlar falan diye.şimdi çok kalabalık olunca herkesi birbirine karıştırıyom.anlayan birisinin liste yapma gibi bi şansı varmı yoksa illahaki konu sahibimi yapabilir bunu bilginiz varmı.bu arada shınıng in inşallah birşeyi yoktur

Canım aslında ben aylara göre paylaşımda ocak annelerine bakıyodum sürekli sonra ocak annelerinin burda takıldıklarını öğrendim..
Söylüyorum sürekli ya bu konu oraya taşınsın yada o konuya geçelim tablo düzenlensin güncellensin diye ama bi sonuca varılamadı..
Konu sahibi düzenleyebiliyo malesef tabloyu oradaki konu sahibide girmiyo fakat editöre söylediğimizde konu sahiibini değiştirebiliyo..
Bende listenin güncelleştirilmesini istiyorum..

Peki bu Candan hanım normal doğum mu tavsiye ediyo yoksa sezeryanımı?
Acaba gispir için doğum hakkında ne diyolar..
Ayh bayılazam kafam iyice karıştı zaten karışıktı

canım duruma göre yönlendiriyordur bence bu sabah birisi sezeryana gelmişti doktorun asistanı 2 gün beklettik normal doğum olsun diye ama olmayınca bu sabah sezeryana aldık dedi.yani ben de tek tüplüyüm ve yarım rahimli ben ona ilk gittiğim zamanlarda bana benim gibi yarım rahimli bir hastasının olduğunu ve 3,5 kg da normal doğum yaptığını söylemişti.şimdi sezeryana yönlendirme yok öyle eskisi gibi.

evet ben de merak ediyorum shınıng arkadaşımızı umarım herşey yolundadır
duy bizi ve bize haber veeeeeeeeeeeeeeeeer ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…