2012 Ocak Anneleri

Medical parktan bahsediyorsun dimi.
Ben orayı sevmiyorum ya ısınamadım bi türlü gitmem oraya..

evet medical park bilmem ben çok sevdim beklemek yok oh beklerkende mozartı dinletiyorlar sana geçen ben çıkınca doğum resimcileri geldi katolok verdi yok oda süsleri şuyu buyu karın çatlamaması için ilaç listeleri benden çok tatlil istediler 600 lira tutu ben dedim veremem bu kadar parayı aldım tahlilleri dışardan yaptırdım doktora faksladım kendi baktı beni aradı sorun yok dedi tahlilleri dışardan yapa biliyoruz bir tek ikili testi orada yapılması isteniyor

Şimdi şafak hastanesini aradım muayne ücreti 50lira devlet katılım bedelimi neyse işte 12lirada oymuş 62lira sigortalıya..
Senin canan hanım hergün ordamı? Randevuylamı çalışıyo gisbir?
Bide tahlil yaptırdımı ilk idrar ve kan tahlillerini?

evet ilk kan ve idrar tahlilimi yaptırdım 64 lira mı ne tutmuştu muayne ücreti de 22 lira
candan hanım haftaiçi sabahtan akşama kadar orda

evet ilk kan ve idrar tahlilimi yaptırdım 64 lira mı ne tutmuştu muayne ücreti de 22 lira
candan hanım haftaiçi sabahtan akşama kadar orda

Ay canan yazmışım kadına yanlışlık cnm kusura bakma..
Katılım ücrtyle birliktemi 22lira muayen ücreti?
Hımm benim tahlillerim 117liramı ne tuttu medicinede..
Bide candan hanıma gidiyim ben o zaman 30nda yada biraz daha düşünym..
Cumartesi pazar ordamı?
Sen bu sabah mı gitmiştin?
Randevyla çalışıyo bide gisbir dimi?
Çok sordum kusura bakma..

ben çıkıyorum kızlar sizi ve meleklerinize kucak dolusu sevgiler ne yapıyoruzzz mutlu olmak için
hey hey halay çekerek çıkıyoruz öptüm

çok teşekkür ederim canım.ben de öyle bulmuştum.çin takvimine göre de kız gösteriyor ama tabi doğru baktıysam mayısa bakıyoruz dimi kızlar çin takviminde
son adet tarıhının ustune 14 koyup öyle bakacaksın
aa bu hesaplanılan rus takvımımıymıs valla bılmıyordum..
canım sırf kız cıktı dıye ınanmıyorsun,erkek çıksaydı inanacaktın ama..Allahtan hayırlısını iste önce bu kadar erkek takıntılı olma bak sonradan eger kızın olursa hüsrana ugrama dıye soyluyorum.. insallah Allah gonlunuzden geceni kabul eylesin..benımde duam bütün hamıslere karsı boyle..
ÇİN takvimine bakarken adet tarihinizin üstüne 14 gün koyup bakacaksınız anladınızmı misal ayın yani niisanın 20 de adet oldun 14 gün koy mayısa geliyor öle bak canım
benım sat 8 nısan uzerıne 14 ekleyınce yıen nısan ayı oluyor yani erkek.. ama ben erkek cıktı diye göbüşümü oğlum tosunum vs sevmıyorum canım bebeısım dıyorum fıkdıklı lokumum dıye sevıyorum daha çok hem rus takvımındede erkek çıkmasına ragmen belli olmaz belkı kız olacak garantısımı var bu seylerın canım..
canım benımde bebısımın gozlerının renklı olmaslı %70 diyim.. dogacak bebişimin;babannesi mavı gozlu,annanesi yesıl gozlu teyzesi ,teyzesi mavi gözlü, ben,k.pederim ve eşim yesıle donuk ela.. bebısımın hem anne tarafı hem baba tarafı göçmen..
kızım olursa güzellik yarısmasına sokacam
bende senın gibi dusunuyorum 30umdan önce 2 cocuk annişi olmak istiyorum ikizlik ihtimalim var gercı yaa bi gidim doktora önce tek mi çiftmi bebısler onu gorelım bi..

Son düzenleme:
hadi bakalım gözün aydın ozaman..bende de troidle ilgili bir düşüklük var ama çok önemli değil okadar düşük değil dediler..sınırın biraz altıydı değerim..ilaç kullanmıyorum şimdilik...ama bir 20 gün sonra test tekrarlanıcak heralde..bakalım inşallah bişi olmaz..mide bulantın olmadığı için şanslısın..ben bişi yemiyorum hiç..

canım bende bişey yiyemiyorum hele eti gözüm görmesin ne et ne tavuk..bebeğimi besleyemiyorum diye çok korkuyorum gelişmesse diye ne olucak bilmiyorum,doktoruma sorucam artık

kızlar kesem gözükmedi ya çok üzgünüm kafamdan atamıorum ptesi beta hcg yaptırıcam

moralını bozma canım benım ...
bak ben sana ne dıcem.. burdakı asker hastanesındekı ultrasonografı cıhazı bozukmus ve bunu doktorlar bıldıgı halde.. bı arkadasımın basına gelmıstı gecen sene.. kesen yokki kalbi atsın denmıstı arkadasımda ağla ağla perısan olmus..neyse bunlar baska bı hastaneye gıdıyorlar..sonuc kese var kalp atısı var olmus 3 aylık.. bence moralını bozma baska hastane ve doktorlarada git ihmal etme.. üzülmede bebısınıde uzersın yoksaa

canım bende bişey yiyemiyorum hele eti gözüm görmesin ne et ne tavuk..bebeğimi besleyemiyorum diye çok korkuyorum gelişmesse diye ne olucak bilmiyorum,doktoruma sorucam artık

canım et yıyemıyorsan etın ıcındekı vitamınlerı bulunduran baska besınlere gecıs yapmalısın..

bende aksıne hergun et yememe ragmen halen daha ete karsı bi açlık duyuyorum çok seviyorum sanırım bende bi garıplık var

SAT ne zmn cnm bide ne zmn gittin doktora?
Bozma moralini bekle sabret..
sat 9 nisan cnm dün gittim

kasvetli elimde değil belirsizlik çok zor inşallah dediğin gibidir sonuca göre aşka doktorada giderim ama benim doktorum ve hastanem çok ii

kasvetli elimde değil belirsizlik çok zor inşallah dediğin gibidir sonuca göre aşka doktorada giderim ama benim doktorum ve hastanem çok ii

Biz ne dersek diyelim sen bebeğini görmeden rahatlayamayacaksın biliyorum, ama hiç stres yapma kendine, bu kadar sıkıntı insanı sağlığından ediyor Allah korusun, İnşallah bir sorun yoktur canım.

Biz ne dersek diyelim sen bebeğini görmeden rahatlayamayacaksın biliyorum, ama hiç stres yapma kendine, bu kadar sıkıntı insanı sağlığından ediyor Allah korusun, İnşallah bir sorun yoktur canım.

hep bekliorum birileri desin banada dış gebelik olabilir ama kese şu haftada gözüktü diye

iğğğ bende bende yiyemiyorum..hamile olmadan önce çok yerdim..ama şimdi miğdem almıyor..yapıyorum ama yiyemiyorum..endişe etme bebek için o ilk üç ay zaten senin depodan besleniyor..belki tavuk suyuyla yapılan çorbalardan içebilirsin..dene..ben denedim ama bir kaç kaşık yiyebildim..

canım benım kıyamam belkıde bı yanlıslık hata oldu makınada acaba oda sana mı denk geldıkı..

çift çizgiyi goreli ilk gidişin mi? ultrason cıktısını aldınmı??

eger aldıysan cıktı kagıdının sol alt tarafında üçgen seklı var sagında solunda mınık rakamlar mm veya cm olarak yazar eger o varsa kesen var demektir.. doktor mu gozukmuyor dedi sana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…