Medical parktan bahsediyorsun dimi.
Ben orayı sevmiyorum ya ısınamadım bi türlü gitmem oraya..
canım duruma göre yönlendiriyordur bence bu sabah birisi sezeryana gelmişti doktorun asistanı 2 gün beklettik normal doğum olsun diye ama olmayınca bu sabah sezeryana aldık dedi.yani ben de tek tüplüyüm ve yarım rahimli ben ona ilk gittiğim zamanlarda bana benim gibi yarım rahimli bir hastasının olduğunu ve 3,5 kg da normal doğum yaptığını söylemişti.şimdi sezeryana yönlendirme yok öyle eskisi gibi.
Şimdi şafak hastanesini aradım muayne ücreti 50lira devlet katılım bedelimi neyse işte 12lirada oymuş 62lira sigortalıya..
Senin canan hanım hergün ordamı? Randevuylamı çalışıyo gisbir?
Bide tahlil yaptırdımı ilk idrar ve kan tahlillerini?
evet ilk kan ve idrar tahlilimi yaptırdım 64 lira mı ne tutmuştu muayne ücreti de 22 lira
candan hanım haftaiçi sabahtan akşama kadar orda
ben çıkıyorum kızlar sizi ve meleklerinize kucak dolusu sevgiler ne yapıyoruzzz mutlu olmak için
hey hey halay çekerek çıkıyoruz öptüm
son adet tarıhının ustune 14 koyup öyle bakacaksınçok teşekkür ederim canım.ben de öyle bulmuştum.çin takvimine göre de kız gösteriyor ama tabi doğru baktıysam mayısa bakıyoruz dimi kızlar çin takviminde
aa bu hesaplanılan rus takvımımıymıs valla bılmıyordum..çok teşekkür ederim bu arada ben seninkine inanıyorum karıştırmış olabilir bu kadın ama yine de görünce sorucam neye dayanarak erkek dedi
rus takvimiymiş canım bizim bu konuştuğumuz
yani her halukarda en son benim kanım yenilendiği için kız doğuruyorum öyle mi ay ne güzel :))) ben hep nisan mayıs gibi hamiş kalıyım o zamaniki kızım olsun çok isterim de iki kız kardeş.
bana da o kadın senin 10 nisan da kanın temizlenmiş erkek dönemine girmişsin dedi ama neye göre dedi işte erkek onu sorucam.
bu rus takviminde de şimdi ben mesela eşim ağustos doğumlu en son 2007 de temizlenmiş kanı gerçi o zaman biz daha tanışmamıştık ama o zaman hamile kalsaydım erkek olucaktı dimi doğru anladım :)
en son kiminki yenilendiyse kadının sa cinsiyet kız erkeğinse cinsiyet erkek oluyor ..
benım sat 8 nısan uzerıne 14 ekleyınce yıen nısan ayı oluyor yani erkek.. ama ben erkek cıktı diye göbüşümü oğlum tosunum vs sevmıyorum canım bebeısım dıyorum fıkdıklı lokumum dıye sevıyorum daha çok hem rus takvımındede erkek çıkmasına ragmen belli olmaz belkı kız olacak garantısımı var bu seylerın canım..ÇİN takvimine bakarken adet tarihinizin üstüne 14 gün koyup bakacaksınız anladınızmı misal ayın yani niisanın 20 de adet oldun 14 gün koy mayısa geliyor öle bak canım
canım benımde bebısımın gozlerının renklı olmaslı %70 diyim.. dogacak bebişimin;babannesi mavı gozlu,annanesi yesıl gozlu teyzesi ,teyzesi mavi gözlü, ben,k.pederim ve eşim yesıle donuk ela.. bebısımın hem anne tarafı hem baba tarafı göçmen..evet canım neticede benim ilk çocuğum ve henüz ikisi de yok yakışıklı bir oğlum olsa da severim hele bir de annesi gibi renkli gözlü olursa
güzel bir kızım olsa da severim yani benim için değişen bişey olmaz
zaten ben fazla ara vermeden 2. düşünüyorum.kardeş şart bana göre
hadi bakalım gözün aydın ozaman..bende de troidle ilgili bir düşüklük var ama çok önemli değil okadar düşük değil dediler..sınırın biraz altıydı değerim..ilaç kullanmıyorum şimdilik...ama bir 20 gün sonra test tekrarlanıcak heralde..bakalım inşallah bişi olmaz..mide bulantın olmadığı için şanslısın..ben bişi yemiyorum hiç..selamlarr teşekkürler cevabın için doktordan geliyorum sonunda duydum bebeğimin kalp atışlarını daha doğrusu gördüm ultrasonda gebelik kesesinin içinde fasülye şeklinde duruyordu ortasında da yanıp sönüyodu kalbi çok hızlı atıyor olsa gerek çok yoruluyor bebişim çok çalışması lazım daha kemikleri oluşucak organları oluşucak benim de enerjim düşüyor bazen bol bol yemek yiyorum besliyorum bebişimi:)tiroid problemim çıktı malesef ilaca başladık ama çok yüksek değil sınırda gibi birşey kısa zamanda normale döner dedi doktorum.bundan sonra da her ay düzenli olarak bakılıcak tiroidlere.tek sorun bu olsun napalım olucak böyle şeyler. miğde bulantılarım yok umarım olmaz sadece aç kalamıyorum baygınlık geliyor içime miğdem kazınıyo gibi oluyo azcık bulanıyo aslında ama yemek yeyince geçiyo.umarım daha fazlası olmaz.10 gün sonra birdahaki kontrolüm.hayırlısı bakalım:))
kızlar kesem gözükmedi ya çok üzgünüm kafamdan atamıorum ptesi beta hcg yaptırıcam
kızlar kesem gözükmedi ya çok üzgünüm kafamdan atamıorum ptesi beta hcg yaptırıcam
canım bende bişey yiyemiyorum hele eti gözüm görmesin ne et ne tavuk..bebeğimi besleyemiyorum diye çok korkuyorum gelişmesse diye ne olucak bilmiyorum,doktoruma sorucam artık
sat 9 nisan cnm dün gittim
SAT ne zmn cnm bide ne zmn gittin doktora?
Bozma moralini bekle sabret..
moralını bozma canım benım ...
bak ben sana ne dıcem.. burdakı asker hastanesındekı ultrasonografı cıhazı bozukmus ve bunu doktorlar bıldıgı halde.. bı arkadasımın basına gelmıstı gecen sene.. kesen yokki kalbi atsın denmıstı arkadasımda ağla ağla perısan olmus..neyse bunlar baska bı hastaneye gıdıyorlar..sonuc kese var kalp atısı var olmus 3 aylık.. bence moralını bozma baska hastane ve doktorlarada git ihmal etme.. üzülmede bebısınıde uzersın yoksaa
kasvetli elimde değil belirsizlik çok zor inşallah dediğin gibidir sonuca göre aşka doktorada giderim ama benim doktorum ve hastanem çok ii
Biz ne dersek diyelim sen bebeğini görmeden rahatlayamayacaksın biliyorum, ama hiç stres yapma kendine, bu kadar sıkıntı insanı sağlığından ediyor Allah korusun, İnşallah bir sorun yoktur canım.
canım bende bişey yiyemiyorum hele eti gözüm görmesin ne et ne tavuk..bebeğimi besleyemiyorum diye çok korkuyorum gelişmesse diye ne olucak bilmiyorum,doktoruma sorucam artık
kasvetli elimde değil belirsizlik çok zor inşallah dediğin gibidir sonuca göre aşka doktorada giderim ama benim doktorum ve hastanem çok ii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?