ilk gidişim cnm kağıdım var elimde şuan doktorum görünmüo dedi üçgen gibi bişey yok cnm yazıo biyerde ama o neyinki bilmiorumcanım benım kıyamambelkıde bı yanlıslık hata oldu makınada acaba oda sana mı denk geldıkı..
çift çizgiyi goreli ilk gidişin mi? ultrason cıktısını aldınmı??
eger aldıysan cıktı kagıdının sol alt tarafında üçgen seklı var sagında solunda mınık rakamlar mm veya cm olarak yazar eger o varsa kesen var demektir.. doktor mu gozukmuyor dedi sana :26:
selincim kan değerin 3 bin falan olmadan keseyi göremezsin zaten..
hep bekliorum birileri desin banada dış gebelik olabilir ama kese şu haftada gözüktü diye
allahım sen bebeğimi bana bağışla benden alma
merhaba hosgeldin!!!
7 haftalik falansin sen ozaman ??#
ilk kontrolde neler yapiliyor paylasirsen sevinirim
teskkkürler.
hep bekliorum birileri desin banada dış gebelik olabilir ama kese şu haftada gözüktü diye
Canım beniiiiiiiiiim sen ikiz annesi mi olcaksın yoksaaaaa ay ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin inşallah.Ne güzel kız ikisini bikerede çıkartıcaksın
Maşallah maşallah nazar değmesin.Ben daha hiçbişey almadım cinsiyeti bekleriz artık heralde.Ama çok sabırsızlanıyorum internetten beşiklere bakıyorum odasının kapısını açıp açıp dolabını şuraya beşiğini buraya diye hesap yapıyorum çok tatlıyım dimi yaaaaa
Arkadaşlar dakika 1 gol birrr bugün akrabalarla birlikteyizzz. Bize hayırlı uğurlu derkennn içlerinden biri hangi doktora gidiyosunuz dediii. Daha cevabı almadan şu profa mutlaka 1 kez de olsa görünün ben dedimki o başarılı fakat prof herşeyi hatırlamıyor hem çok yoğun her an ulaşamam benim dr um doç ben çok memnunum dedimm dinlemeden yok yok o bilmem bişeyin akrabası oraya torpille geldiii. Yalnız torpille gelen kişi doç arkadaşlarrr ya canım çok sıkıldııı hep böylemi olacakkkk
fikra gibi yazmisin canim yatmamissin daha
kızlar benım bebiş sanki kıpırdıyo yaa ne bılıyım belkı de kalp atısıdır dun sabah 2 dk kadar falan pıt pıt ları hıssettım ama az once de sadece bı kere oluyo anlamadım ayy cok heycanlı yaa
cnm iyi geceler nasılsınnnn??
Kuzum canım çok sıkıldııı. Bebişim için cnm fedaaa ama cnmı sıktı bilmişlik yaptı ama işte içime kurt düşürdüü. Dr agüven çok önemlii
maşallah canımmBana gelince doktordan geldim MİNİK FASÜLYEMİN KALBİ ATIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRR
Gördüm onu kızlar gebelik kesesinin içinde fasülye şeklinde aynı ve ortasında kalbi yanıp yanıp sönüyorr çok hızlı atıyo görsenizBi telaşlı bi telaşlı büyümeye çalışıyo çooook işi var kafasını kaldırıp bize bakmadı Büyümem lazım anne baba diyor. Eşim de yanımdaydı çok heyecanlandık içimde bir can var sonunda inandım :) Allahım her isteyene yaşatsın bu mutluluğu....Bir sonraki kontrolüm 10 gün sorna :)
canım hamilelerde tükürük salgısı artarmış ama bazı hamilelerde bu ciddi rahatsızlık verecek boyutlarda olurmuş.. ve sanırım tedavisi var, doktoruna bir danışmalısın...bulantılarım ilk hamileliğimde çokdu ölüyordum neredeyse bunda 7 sefer istifram oldu ama bir aydır azımdan salya akıyor elimde pet şişe tü tü tü geçmedi birde üstüne üstlük mide yanmam başladı ölüyorum şu tükürük olayını yaşayanm varmı aranızda
hayır olsun rüyan canım :) benim kocacım da ne zaman cinsiyetlerini öğrencez dedi bigün, dedim 3,5-4 aylık olunca, diyoki, belki erkek olan varsa pipisi büyük olur erkenden görürüz :)))))) bu erkekler alem yaaKızlar ben dün gece rüyamda erkek bir bebek gördüm pipisini bile gördüm benim bebeğimmiş:)
Bana herkes oğlun olacak gibi hissediyoruz diyor.Aslında ben de öyle hissediyorum ama ilk çocuğumun kız olmasını çok isterim.Ama rabbim önce sağlıklı sıhhatlisini versin kızı da bir erkeği de.Neticede ilk çocuğum ve ikisi de yok daha :)
Nasıl sabredicez cinsiyete kadar ciciler almak istiyorum ama daha çok erken.Öncelikle bebeğim benimle kalsın Allahım onu benden ayiırmasın.Biz daha ailelerimiz dışında kimseye söylemedik.Yakın akrabalarım bile bilmiyor.Korkuyoruz azcık daha büyüsün azcık daha büyüsün derken bebek 3 aylık olacak sanırım.Bir de tedavi gördüm ya korkuyorum nazar değicek diye.Eskiden 3 aylık olana kadar söylenmezmiş bence de mantıklı.Ama artık kalbi de attığına göre bebeğimin artık yakın akrabalarıma da kuzenlerime teyzelerime falan söylerim.Dış çevreye daha sonra :)
canımm çok şekerleeer :) hepsini sağlıkla giydirin inşallah minişlere :)Bakin teyzeleri bebislerimin ilk cicileri
ben sanırım önce sadece şu park yataklardan alıp hepsini farklı odaya koycam çünkü birbirlerini uyandırıyolarmışCanım beniiiiiiiiiim sen ikiz annesi mi olcaksın yoksaaaaa ay ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin inşallah.Ne güzel kız ikisini bikerede çıkartıcaksın
Maşallah maşallah nazar değmesin.Ben daha hiçbişey almadım cinsiyeti bekleriz artık heralde.Ama çok sabırsızlanıyorum internetten beşiklere bakıyorum odasının kapısını açıp açıp dolabını şuraya beşiğini buraya diye hesap yapıyorum çok tatlıyım dimi yaaaaa
maşallah canımSordum doktoruma normal dedi oluyor dedi bazı hamilelerde ama inanın ben kimsede duymadım bu olayı evet kızımı 28 haftalık doğurdum KARTAL UMUT HASTAHANE sinde 35 yoğun bakım bir haftada anneye alışdırma diyerekden 42 gün hastahanede yatık rabim bana bağışladı 1190 doğdu 38 cm boyunda şimdi 5 yaşında iyi MAŞALLAH sizlerde hamilesiniz size iki tavsiyem sakın sakın ağır iş yapmayın ve gebeliğin 25 haftasından sonra iç çamaşırınıza dikkat edin su varmı yokmu diyegenitalden enfeksiyon almayın benim genitalden gelen enfeksiyon sonucu kesem delindi kimsenin tualetine oturmayın ve eşinizle ilişkideyken prezarvatif kulanın muklaka
inşallah hiç sorun çıkmaz tatlımtavsiyelerin için teşekkür ederim canım Allah sana bağışlamış yavrunu ben de yarım rahimliyim doğuştan tek tüplüyüm benim de erken doğum riskim var bebek 3 aylık olduğunda rahim ağzına bakacak doktorum eğer gerekirse dikiş atılacak rahim ağzına inşallah gerekmez de benim rahim taşır bebeğimi:)
hayırlı olsun, hoşgeldin canım..selam arkadaslar,
yeni katiliyorum size bende 9. haftadayim..Tam gün calisan biriyim, su mide bulantisi ve siskinligi icin bi tavsiyesi olan varmi??? Is yerinde baya zorlansamda yorulmadan ziyade bu mide beni hallediyooooo....
ivet tikkat edelim hanımlardemek sıcak su sakıncalı bilmiyodum gercektenn :26: ben hamıle oldugumu bilmeden 4haftalıkken yanı hamama gitmiştim ve sıcak suyuda çok severım.. o sıak suları dökündüm durdum sonra kapkaynar olan havuzuna gırdım bide daldımokadar kaynarkı ınsanın eli ayagı uyusuyor yanı o derece.. Allahaıma sukurler olsun iyiki dusuk yapmamısım sımdı git deseler gitmem.. 10ay sonra ancak giderim
canım bazı hamilelerde hiçbir belirti olmuyo, rahat olmaya çalış ama çok takılıyosan stres yapana kadar pzt git bakalımkızlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum hep bi terslik var gibi geliyor moralim çok bozuk sanırım perşembeyi bekleyemiycem bi bahane bulup pazartesi gitsemmi acaba kalbini duymasamda bebek varmı görürüz perşembe tekrar giderim hamile değilkenki halimle aynıyım hiçbir belirtim yok hiççççç sadece göğüs ağrısı buda çok bozdu moralimi hep terslik var gibi geliyor offfff napiyim akıl verin bana
ben 5+3üm bugün pazarteis grdüm keseyi dr 10 gün sonra gel dedi
hımmmm senin neden takıldığın anlaşıldı canım ya.. inşallah bu kez sağlıkla kucaklarsın bebişinicanım ilk hamileliğimde problem oldu ozamanda bişey hissetmiyordum kalbi durdu şimdide korkuyom gelişmiycek bişey olucak diye onda duygusallaşmıştım hiç değilse bunda oda yok moralim bozuluyo devamlı şu 3 ayı atlatsam rahatlarım bu arada yengeç burcuyum
benim de kocam söylemeyelim bi süre dedi, bi baktım herkese sölüyooo :)))
Bizde sadece ailelerimize söyledik bide annanemle teyzeme..
Teyzem sağolsun söylemiş yengeme yengem öteki yengeme falan derken bizim taraftan çoğu kişi öğrendi..
Eşimin tarafından sadece annesiyle babası..
Bende aslında en azından 3 ay geçmeden kimse bilmesin istiyodum ama ben dayansam eşim dayanamayıp söylerdi herkeze..
Zaten onun iş arkadaşları bile biliyo
ya evet ocak annelerinin ilk bakacakları yer ocak anneleri forumu, oraya taşınmazsak yeni gelenler burayı zor bulur...
Canım aslında ben aylara göre paylaşımda ocak annelerine bakıyodum sürekli sonra ocak annelerinin burda takıldıklarını öğrendim..
Söylüyorum sürekli ya bu konu oraya taşınsın yada o konuya geçelim tablo düzenlensin güncellensin diye ama bi sonuca varılamadı..
Konu sahibi düzenleyebiliyo malesef tabloyu oradaki konu sahibide girmiyo fakat editöre söylediğimizde konu sahiibini değiştirebiliyo..
Bende listenin güncelleştirilmesini istiyorum..
canım benim aklına takılıyo madem, pzt hem kan ver hem de vajinal yoldan baktır bakalım.. ama bu kez ultrasounddan önce tuvalete gitmeyi unutma :) inşallah güzel haberlerle gelkızlar kesem gözükmedi ya çok üzgünüm kafamdan atamıorum ptesi beta hcg yaptırıcam
canım ilk 3 ay sürekli kusanların bile endişelenmesine gerek yokmuş, annenin depoları yetiyomuş..canım bende bişey yiyemiyorum hele eti gözüm görmesin ne et ne tavuk..bebeğimi besleyemiyorum diye çok korkuyorum gelişmesse diye ne olucak bilmiyorum,doktoruma sorucam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?