2012 Ocak Anneleri

ilk gidişim cnm kağıdım var elimde şuan doktorum görünmüo dedi üçgen gibi bişey yok cnm yazıo biyerde ama o neyinki bilmiorum
selincim kan değerin 3 bin falan olmadan keseyi göremezsin zaten..

kan değerine en son 13 mayısta bakıldı cnm ozaman 232 idi çok ii değerin dedi bidaha istemedi kendi mainasında hesapladı 2 ye katlanması gerektiğini düşünerek ve randevu verdi ama görünmedi

hep bekliorum birileri desin banada dış gebelik olabilir ama kese şu haftada gözüktü diye

Canım bak kıyaslayarak yanlış yapıyorsun,
Benim ilk gebeliğimde reglim geçtikten bir hafta sonra yani 5. haftanın başında gittiğimde bırak keseyi, kalp atışlarını görmüştük çünkü erken döllenme olmuştu, sonra farklı nedenlerle bebeğimizi kaybettik, şimdi 5+3 deyim sadece kese göründü ne embriyo ne yolk kesesi hiç bir şey yok, şimdi ikisini kıyaslarsam bunda bir sorun olduğunu düşünmem lazım,ama düşünmüyorum.
Sende de belki geç döllenme olmuştur canım, belki doktorda ya da ultrasonda bir sorun vardır, hemen kötüye yorma

merhaba hosgeldin!!!

7 haftalik falansin sen ozaman ??#

ilk kontrolde neler yapiliyor paylasirsen sevinirim

teskkkürler.

evet canım 7 haftalık oluyor şimdilerde .... ilk kontrolde pek bişey olmuyor, hayırlı olsun diyor :)) 1 hafta sonra keseyi görmek için çağırmıştı beni, haftaya da kalp atışı için çağırdı ...

ne doyumsuz biri oldum ben ya... durmadan birşeyler yiyorum ama açım

şimdi ben kısmet olursa kalp atısını duymak için gidicem.. şimdi bende tahlıller vs isticekmı yanı dr.uzun suremı kalacagım??pzt saat 16da randevum varda

Gebeler için önerilmeyen besinler nelerdir?
Zehra C. Akören:
• Katkı maddeleri içeren gıdalar
• Dondurulmuş yiyecekler
• Açıkta satılan gıdalar
• Açık süt-peynir ve çiğ etlerden yapılmış gıdalar
• Koyu çay, kahve, kakao. Son araştırmalar özellikle kahvenin erken doğum riski oluşturduğu yönündedir.
• Bitki çayları: Doktorunuz ve diyetisyeninize danışmadan tüketilmesi önerilmemektedir. Çayların içeriğindeki bazı etken maddeler sizi olumsuz etkileyebilir.
• Tuz: Vücutta aşırı tuz tüketimi ödem oluşmasına yani şişliğe neden olacağından böbrekleriniz zarar görüp sizi hastalandırabilir.
• Gazlı içecek ve meşrubatlar: Boş enerji kaynağı olup;annenin gereksiz kilo almasına neden olurlar.
• İyi yıkanmamış sebze ve meyveler: Üzerlerinde kalabilecek kimyasal atıklar, bakterilerden dolayı zarar verebilirler
• İyi pişmemiş etler: Gıda Zehirlenmesine neden olabilir.
• Maydanoz: Fazla maydanoz tüketimi erken doğumu tetikleyebilir. bunu oğrendıgım iyi oldu cunku severek yerımm

Allah razi olsun canim insallah RABBIM müsade ederse eger ikizlerim gelecek yakinda ALLAH olmayan herkese versin ben daha odayi ayarlamadim malum bize biraz büyük lazim cinsiyetler belli olunca yazarim tabiki buraya ugruyorum zaten bencede cok tatlisin simdiden bebislerini düsündügüne göre

Arkadaşlar dakika 1 gol birrr bugün akrabalarla birlikteyizzz. Bize hayırlı uğurlu derkennn içlerinden biri hangi doktora gidiyosunuz dediii. Daha cevabı almadan şu profa mutlaka 1 kez de olsa görünün ben dedimki o başarılı fakat prof herşeyi hatırlamıyor hem çok yoğun her an ulaşamam benim dr um doç ben çok memnunum dedimm dinlemeden yok yok o bilmem bişeyin akrabası oraya torpille geldiii. Yalnız torpille gelen kişi doç arkadaşlarrr ya canım çok sıkıldııı hep böylemi olacakkkk

fikra gibi yazmisin canim yatmamissin daha

o bebek değil canım.hareket eden senin rahmin
seyiriyor etin yani.sen hareket olarak algılıyorsun bendede çok oluyor .gerçek hareketler çok farkedilir şekilde bebekten olduğunu anlıyorsun .ve onu hissetmen için en erken 17. haftanın içinde olmalısın cünkü şuan bebişler çok kücük ve su içinde keseye değicek seviyeye gelicek sonra sana hissedilicek .ama heyecanlı tabi tam kesenin olduğu yerde seyirme ,lınk lınk bum bum gibi karıncalanma ile karışık birşeyler.inşallah o günleride görücez .bu arada içine ne doğuyorsa onun tam tersi olur .ben oğlumu kızım diye sevdim cinsiyeti ögrenince utandım
bu arada ben oğluma günlük tuttum bu bebişimede tutuyorum.hepinize tavsiye ederim. çok çok güzel bir hatıra olarak saklanması lazım.doğum bilekliğinide içine koyup kilidini vurdum.ultrason fotoları vs hepsi içinde mevcut.genç olduklarına vericem buyrun sizleri taşırken ki duygularım ve sizin o halleriniz diye.şimdiden arada bakıyor oğlum ama anladığı yok tabi

cnm iyi geceler nasılsınnnn??

Kuzum canım çok sıkıldııı. Bebişim için cnm fedaaa ama cnmı sıktı bilmişlik yaptı ama işte içime kurt düşürdüü. Dr agüven çok önemlii

Ben iyiyim canim uyku tutmadi dolaniyom deli dana gibi

Aman senin kafan karismis hemen bence kendi doktorundan gecme sen yani güveniyosan eger!!!

maşallah canımm
canım hamilelerde tükürük salgısı artarmış ama bazı hamilelerde bu ciddi rahatsızlık verecek boyutlarda olurmuş.. ve sanırım tedavisi var, doktoruna bir danışmalısın...
hayır olsun rüyan canım :) benim kocacım da ne zaman cinsiyetlerini öğrencez dedi bigün, dedim 3,5-4 aylık olunca, diyoki, belki erkek olan varsa pipisi büyük olur erkenden görürüz :)))))) bu erkekler alem yaa
Bakin teyzeleri bebislerimin ilk cicileri
canımm çok şekerleeer :) hepsini sağlıkla giydirin inşallah minişlere :) sen de ikizlere hamilesin demek
ben sanırım önce sadece şu park yataklardan alıp hepsini farklı odaya koycam çünkü birbirlerini uyandırıyolarmış
maşallah canım
inşallah hiç sorun çıkmaz tatlım
selam arkadaslar,
yeni katiliyorum size bende 9. haftadayim..Tam gün calisan biriyim, su mide bulantisi ve siskinligi icin bi tavsiyesi olan varmi??? Is yerinde baya zorlansamda yorulmadan ziyade bu mide beni hallediyooooo....
hayırlı olsun, hoşgeldin canım..
ivet tikkat edelim hanımlar
canım bazı hamilelerde hiçbir belirti olmuyo, rahat olmaya çalış ama çok takılıyosan stres yapana kadar pzt git bakalım
ben 5+3üm bugün pazarteis grdüm keseyi dr 10 gün sonra gel dedi

hımmmm senin neden takıldığın anlaşıldı canım ya.. inşallah bu kez sağlıkla kucaklarsın bebişini
benim de kocam söylemeyelim bi süre dedi, bi baktım herkese sölüyooo :)))
ya evet ocak annelerinin ilk bakacakları yer ocak anneleri forumu, oraya taşınmazsak yeni gelenler burayı zor bulur...
kızlar kesem gözükmedi ya çok üzgünüm kafamdan atamıorum ptesi beta hcg yaptırıcam
canım benim aklına takılıyo madem, pzt hem kan ver hem de vajinal yoldan baktır bakalım.. ama bu kez ultrasounddan önce tuvalete gitmeyi unutma :) inşallah güzel haberlerle gel
canım bende bişey yiyemiyorum hele eti gözüm görmesin ne et ne tavuk..bebeğimi besleyemiyorum diye çok korkuyorum gelişmesse diye ne olucak bilmiyorum,doktoruma sorucam artık
canım ilk 3 ay sürekli kusanların bile endişelenmesine gerek yokmuş, annenin depoları yetiyomuş..
benim de ağzımın tadı bozuldu son günlerde, canım bişe istemez oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…