2012 Ocak Anneleri

Hayir canim nerde göstermedi yaramazlar biri yatiyodu digeride cok hareketliydi ama bi dahaki aya dedi doktor
maşallah maşallah ne güzel .yatsın oynasınlar bakalım
çok sabırsızlıkda vardır peki kontrolün yakın mı ? inşallah bir kız bir erkek olur canım.içinden ne geçiyor.

günlük süper fikir.. ben bebişim olmazken hislerimi yazmaya başlamıştım rahatlamak için, onu tamamlamadan geldi bebişler :)
amaaan boşveeer hı hı de geç.. milletin ağzı torba olsa da büzsek ama yok, konuşacaklar anacım.. doğunca da konuşacaklar... bi arkadaşım sütü azdı, sütün yetmiyo mu niye zayıf bebek dediler, bi tanesi çok sütü vardı, bu kadar sık emzirme dediler... her koşulda "deme" kapasitesine sahipler :)))

maşallah maşallah ne güzel .yatsın oynasınlar bakalım
çok sabırsızlıkda vardır peki kontrolün yakın mı ? inşallah bir kız bir erkek olur canım.içinden ne geçiyor.

yedinci ayin birinde canim daha 17sinde gittim TRye gelme durumum var Türkiyede baktiririz diyor esim cok merakli benimki

bende hic bisey hissetmiyorum canim ne rüyamda görüyom ne hissiz bi anneyim böyle ben
aman saglikli olsunda nede olsa göbüsümdeler

a a geçmişi okumamıştım kayyuma öle mi demişler boşver kayyumcum ya torpille asla gelemezler halt yemiş o onlar ne sınavlardan geçiyor da doç elde ediyor.ben de doçente gidiyorum çok da memnunum .kesinlikle de çok deneyimli ,çok iyi gözlem ve motive ediyor.
oğlumuda profa götürdüm mın mın anlatıyo anlatıyo aylint arkadaşın dediği gibi başkaları a dese o B diyor.bilgi birikimi olduktan sonra ünvanın manası yok .her prof süper diye birşey yok.
oğlumun kilosuna takmıştı cinko veriyodu sürekli ,bögg başka doktora gittim çinkoyu kesti napiyorsunuz dedi .çocuğun boyu kısa mı kilosu düşükmü vs saçma sapan bütünleştirmeler.halbuki çocuk normal seyirde illaki üst sınıra yaklaşsın istiyorlar. götürmüyorum haliyle .

abovv epeyde varmış firarim ya .
o zamana bizde ögreniriz belkim hı evet sağlıklı olsunlar yeter cinsiyet önemli değil .benim içimede şuanda hiçbirşey doğmuyor.ya da ben mi doğdurmuyorum hiç bilmiyorum.oğlumda çok tatlı yedim ,çilek hastasıydım resmen ,kiraz ,üzüm vs .bunda erik ve yoğurda düştüm bir de salatalıkcı oldum çıktım. bugün ne aşerdim inanır mısın ketçaplı mayonezli kocaman turşulu falan hamburger neyin nesi ne saçma bir aşerme halbuki hayatta yemem .surveyvır mı ne o yarışmada bir ara ödül olarak vermişlerdi onda gördüm hala aklımda kız yiyodu tutmuş kocaman hamburgeri canım çekmişti

Allah seni güldürdün beni yahu o zamana belki seninki gösterir bakalim canim bende tvde ne görsem istiyorum ya bende hep eksi yedim halende öyle ay senin oglusundami var ALLAH bagislasin ömrü uzun olsun insallahhh canim

size doyum olmaz ama benim uykum geldi yatacagim canim yarin görüsmek üzere oglusuna bebisne ve kendine cok iyi bak hayirli geceler:79::79::79:

teşekkür edrim cnmm yaaaa!!!

teşekkürler cnm cıımmmmm....

ya teyzesi elinizden öper.
3.5 yaşında bir afacanımız var.
allah rahatlık versin canım .ben gündüz çok uyudum az oturayım bakalım.hayırlı geceler tatlım

sabah da dedim ya, benim de canım cevizli acıka çekti midem yanarken yedimm tuz yasakya bana, cips falan da çekiyo canım baharatlı baharatlı ağzımın tadı bozulmadan önce acayip yeşil zeytin yiyodum ekşi ekşi, bi kere yıllardır çilek kıtlığı yaşamış gibi çilek yedim :) benimkiler karışık mı acep :)))
teşekkür edrim cnmm yaaaa!!!
ne demek tatlım, birbirimize destek için burdayız ve inan bana hakkaten her koşulda konuşuyo insanlar ama bi çoğu iyiniyetlidir tabi ama can sıkıyo her ağızdan bi laf.. çok takma güvendiğin insanlar dışında...

cevizli acıka ne gülüm sucuk mu ? hiç sorma o cips şeyi bendede oldu bugün ,sade almış eşim az yedim yedim kesmedi keşke acılı macılı olsaydı diyom yarında ondan alırım diyo gerçi zararlı ya eh mide durmuyo yedikten sonrada ögg kötü geliyo ben mi yedim diyorum .senin aşermen biraz karışık olmuş ama normal .hormonlar sürekli değişiyor turşu yerken bir bakmışsın baklavaya yumuluyorsun

ay maşallah canım ya, Allah bağışlasın
sağol teyzesi allahım tüm bebişleri ve çocukları korusun.

kızlar bu arada yaş kaç benim 24 haziranda 25 oluyorum
ben de 24 mayısa 26 bitiyorum :2: yaşlanııyoruz 2 gün sonra yaş atıyorum oy oy

Kızlar günaydın ve iyi pazarlar herkese:)
Bende yıne kurulu saat gıbı 8.00 de uyandım esım uyuyo canım sıkıldı bır bakım dedım topıke ama herkes mısıl mısıl uyuyor sanırım.
Bugün herkes tatildir sanırım hepinize iyi haftasonları

Gunaydin... sen yine iyi kalkmissin ben eve geldigimden beridir 6.30 da ayaktayim..... normalde hep 9 gibi olurdu. Hamilelik bana yaradi mi ne?

süperrr fikirr bende yapayım en ıyısı.. babam bana dogum gunu hediyesi olarak çok guzel kılıtlı bi gunluk almıstı univ2deyken babacım benı hala cocuk sanıyr olması benı guldurmustu ama o gunlugede kıyamadım sakladım sımdı bebısım için kullanayım diyorum..
kızlar bu arada yaş kaç benim 24 haziranda 25 oluyorum
26 yasındayım,aralıkta 27ime gircem

günaydın canım
ben artık nedense gec kalkıyorum 9 gibi.. sonra daha uyuyasım gelıyor ama annelik bu olsa gerek hemen kalkıyorum bebısım ac kalmasın dıyorum kahvaltımı yapıp gerı uyuyorum bu aralar okadar yorgunummkı okadar yorgun yani.. sürekli uyuyasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…