kızlar bişey sorucam bu progestan'ı neden kullanıyorsunuz?
parrhisiaaaaa cnmm cımm okudunmuuuuuuuuuuuu
aynı akıntı bende de var canım..napsam bende mi gitsem ki doktora..yarın senden haber bekliycem..özellikle sor bu sarı akıntı canım..ben doktora gidemiyorum çok uzakta..ilçeden ile gitmem gerekiyor..oofff..
ayy canım ya benim içime kurt düştü..kanamam yok benim ama akıntım sarı..ilki düşük olmuştu şimdi korkmaya başladım..ama senin kanaman varmış..bazı doktorlarda herkese bunu veriyorlar durduk yere..
yaw sımdı o da alttan bakiim dıe tutturacak hamıs degılken gıttıgımde akınım var dedım illa zorla hadı cıkar da bakalım alttan falan dedı sonrada akıntın fazla yok demıstı ama ıste son ıkı aydır var o akıntı neyse yarın yıne acarız bı sergıneyseki onceden deneyımım var fazla utanmam ama cok tatlı kadındı inş fikrim degısmez yarında onaylarım
inşallah bebeklerimize birşey olmaz canım ya..
kız anacım korkmayın vallahı progesteron hamıle olanlarda takvıye amaclı verılıyor dıye bılıyorum.yanı bebegınız tehlıkede oldugu ıcın degıl.ben dusuk onleyıcı baska ıgnede kullandım da oradan bılıyorum kanamam fazlalasınca 3 doz proluton depot vuruldum.progestereon cok masum bır ılac,, ıgne ve jel olarakta kullanılıyor.
zaten bebişi görmek için alttan bakıcaktır canım..sen bakmadan önce söylersin..durumumuz aynı zaten..bende olmazsa yarın telefon açayım..tabi bulursam kendisini..
canım benimle aynı haftadasın da ben o yüzden doktoruma kızıyorum bak..gidebilsem zaten kafasını kırıcam onun..prof oluk bide..hiç bişi vermedi..ben heralde yarın kendim alır kullanırım..test yapılması gerekmiyor heralde dimi bunu kullanmak için..
yok cnm ya ben ondan oncekı kontrolde zaten gördüm kii fasulyemınıye alttan baksın karnım dururken tamam bılgılendırırım senı cnm..
ben oğlumda da kullandımbu jeli biraz zor oluyor amamemnun kaldım bebşim sağlıkla doğdu.inşallah senin meleğinde sıkıca tutunur anneciğine.ilk aylar çok nemli unutma sakın.ters hareketlerde bulunma arkadaşım ağır kaldırma. yukarı ya uzanma.
selam kıslarr nabersiniz bakem
yok cnm bu hormonluk bişeyy değilkiiii. Benim ve bebişim içinn hem şuan ki piyasadaki en iyisi ve yan tesiriii de yokmuşş huzurlu ol dedi doktorumm. Ben öyle ilaç flan sevmiyenlerdenimm dr um bilirr. Mesela hamiş olmadam bende mikrop çıkmıştıı hemenn ot mot tavsiye edin demiştimm ben otçuyum doğacıyımm ben. Bunu huzurlu kullanabilirsinnn
arkadaşlarr hamişizzzz iseekk bu akıunılarr çok doğall bende biraz mikrop ve küçük miyom vardı doktoruma sordumm bu akıntılarım arttı hocam dedimm. Acaba kullandığım ilaç fayda etmedi de mikrop miyom mu arttı dedimm. Yok yokk bu çok doğalll tamamenn hormonlardan dedii. Sen iyi baktıkça kendine iyi beslendikçe bebiş geliştikçe bu süreçte artar.. Ferahlayınn
ben dokordaki hemşireye sormuştum ve kadın bana ilk üç ay alttan ultrasonla bakıyoruz dedi ve çok şaşırdım..artık oraya ııııhhh giderim ben..ayy doktordan iğce tiksindim..
oy kuzu.. hamilelikte oluyo tatlım ya mide rahatsızlıkları.. benim de bazen yanma oluyo..
Selam cnm hoşgeldin..
Benim midem ağrıyo neden bilmiyorum ama çok rahatsız ediyo
Sen nasılsın?
hoşbulduk yavrı da ben geri kaçıyorum acilenoo benım kafadar gelmıs hosgelmıss:13:
aslında ben ilk muayeneden sonra o dediğin iğneden vuruldm..yağlı bir iğne değil mi..biraz acıdı yani..ama sadece bir tane mi dedim doktora evet dedi..doktorumu beğenmeyince işte herşeyden nem kapar oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?