2012 Ocak Anneleri

bende hiiç memnun değilim doktordan gitmiycem hatta telefonu açıp kızıcam..ne bir tahlil yaptı ne hap verdi..o yüzdende hiç rahat değilim..haftamda geçiyor vitamin almak lazım..kendim mi alsam acaba..

canım sen bılırsınde doktoru degıstır ıste kurtul bnm gıbı

cnmm hoşgeldiinnnnnnnnnn!!!! Anladığım kadarı ile keyiflerrrrr

iyi akşamlar güzel anne adayları
oğluşumu uyuttum geldim
geçmişe yetiçmek zor baya sohbet olmuş
umarım herkes iyidir
bende haftaya pazartesi gidicem dr
benim dr folik plus ve crinone düşük nleyici jel verdi
oğlumun hamileliğinde de kullanmıştım bu jeli
sizlerden kullanan varmı?

şekerckk lekeler kırmızı mı oluyor..benim sarılar leke sayılmaz heralde dimi..

kızlar bişey sorucam bu progestan'ı neden kullanıyorsunuz?

canım sen neden düşük önleyici kullanıyorsun..

İnşallah iyi haberlerle gelirsin cnm..

Biz nisanda düşündük ve Allaha çok şükür o ay hamile kaldım..
Ondan önceleride gecikmem olmadı..

Evettt şimdiii çok kişi için kader anııı bnm eşimm fnrliiiiiii yazıkkk sessiz tv nin başında cnmm bnmm diğer erkekler gibi gürültülüde değiillll .

Bende heycanla maçın bitmesini bekliyorum bi FENERBAHÇELİ olarak..

Bu arada yarın doktora gidicek olan arkadaşlar iyi haberlerinizi bekliyoruz Allahın izniyle..

şekerckk lekeler kırmızı mı oluyor..benim sarılar leke sayılmaz heralde dimi..

benım sarı oluyo cnm boyle yapıskan bısey sanırım ıltıhaptan kaynaklanıyo yarın doktorda bellı olcak gercı var zaten ıltıhap ama hadı hayırlısı..leke dedıgım kahverengıydı canım bı kac damla ..

sekerrcık hıc deme vallahı kızlar fıstık fıstık her bolumde muhakkak kızlar var zaten fılmın formatında:)ama olsun bız dogumlarımızı hayırlısı ıle yapalım yıne eskı halımıze donerız fıstık gıbı oluruz yıne sen canını sıkma.
kızlar bende yaklasık 7 haftadır progesteron ogne kullanıyorum.popişim delik deşik oldu ama bebişime can kurban.o sağlıklı olsun da gerısı onemlı degıl.bıldıgım kadarı ıle tedavı olanlara verıyorlar progesteron takvıyesı.yada hafıf kanama fılan olursa verıyorlar.benım progesteron kullandıgım halde yaklasık 7 gun kanamam oldu.korkmayın kızlar lekelenme veya kanama tarzı bısey yoksa gerek gormuyorlar sanırım progesteronu.

ayy canım ya benim içime kurt düştü..kanamam yok benim ama akıntım sarı..ilki düşük olmuştu şimdi korkmaya başladım..ama senin kanaman varmış..bazı doktorlarda herkese bunu veriyorlar durduk yere..

canım ben dedıgım gıbı yaklasık hamıle kalmadan oncekı haftadan bu yana progesteron ıgne kullanıyorum.gercı doktorum ıstersen jele gec dedı ama ben psıkolojık olarak o jelı rahmıme ıtemıyorum dıye ıgneye devam dedı.İnşallah bebegım 12 haftalık olana kadar kullanacagım.

aynı akıntı bende de var canım..napsam bende mi gitsem ki doktora..yarın senden haber bekliycem..özellikle sor bu sarı akıntı canım..ben doktora gidemiyorum çok uzakta..ilçeden ile gitmem gerekiyor..oofff..

kızlar çok teşekkür ederim umarım bende sizler gibi güzel haberleri alabilirim

ben oğlumda da kullandımbu jeli biraz zor oluyor amamemnun kaldım bebşim sağlıkla doğdu.inşallah senin meleğinde sıkıca tutunur anneciğine.ilk aylar çok nemli unutma sakın.ters hareketlerde bulunma arkadaşım ağır kaldırma. yukarı ya uzanma.

parrhisiaaaaa cnmm cımm okudunmuuuuuuuuuuuu

yok anam yok ıstemez kalsın benım normal yolla oldu cnm da ılk doktor kontrolunde progesteron degerı dusuk gorunce doktor o yuzden yazmıstı du bakalım takvıye yapcakmıyız yenı doktor la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…