he kıss gıtme bosver o ne bıcım hastaneymıs ole tobe yarabbımm
kayyumcum bende yarın alıcam o zaman birinden..aile hekimine danışayım hiç olmazsa zaten tanıdık hekimimiz..bakalım hangisini önericek..bir de elevit varmış ya..
ayy evet ya tiksindim iyce bide övüyolardı...özel hastaneye gidiyordum..adam proftu..ama ilgisiz işte..işine geldiği gibi bakıyor..aile hekimimde önermedi onu zaten..başkasına artık..ama ne zaman gideyim bilemiyorum..bakalım doktorun seni ne zamn çağıcak..
bende bısı oldum ya esımde evde yok sabah 7 de gelecek gorevde su an..mıllet bagırısınca ne oluyosa dedım golll dıye bagırıyolar sarı lacıvert dıye
oy kuzu.. hamilelikte oluyo tatlım ya mide rahatsızlıkları.. benim de bazen yanma oluyo..
hoşbulduk yavrı da ben geri kaçıyorum acilen
hadi öptüm yaladım
şeydacım takma kafana ya benım su an agzımda kötü bi tatt mıde bulantısı hatta senın gıbı agrısı ve bıde ustune ustuk basımda agrıyo bosverr bebiş gelecek yakında onu sevecezzbutun bu acıları cekmeye deger onlar
sana yazdım ya cnnmm doktorum bunu yazdıı arkadaşıma elevit yazmış doktoru. Dr uma ne kadar güvensemde eczacı arkadaşıma kıyasla dedimm. Kesinlikle multi tabs dediii. Bu piyasadakilerin en iyisi dedii. çok daha içeriği geniş dedi. Dr um a sormuştummm. Yani nasıl dedim yan tesiri hiç yok dedii. Arkadaşlar bence doktorlarınızaynen benim söylediğimi söyleyin duyduk elevit mi multi tabs mı diye !!! Incelememiş doktorsa bilmem ama inceleyen doktorlar hep şimdi multi tabs diyorrr
sana yazdım ya cnnmm doktorum bunu yazdıı arkadaşıma elevit yazmış doktoru. Dr uma ne kadar güvensemde eczacı arkadaşıma kıyasla dedimm. Kesinlikle multi tabs dediii. Bu piyasadakilerin en iyisi dedii. çok daha içeriği geniş dedi. Dr um a sormuştummm. Yani nasıl dedim yan tesiri hiç yok dedii. Arkadaşlar bence doktorlarınızaynen benim söylediğimi söyleyin duyduk elevit mi multi tabs mı diye !!! Incelememiş doktorsa bilmem ama inceleyen doktorlar hep şimdi multi tabs diyorrr
Ya takmamaya çalışıyorum aslında normaldir falan diyorum içten içe ama taş gibi midem ve karnım..
Kasıklarımda ağrı midemde yanma mide bulantım var 2 gündür böyleyim daha önceden yoktu o yüzden yadırgıyorumdur belkide..
Gerçi hep okuyodum mide bulantısı 6. haftadan sonra başlıyomuş diye ama bana olmazmış gibi geliyodu
kayyum canım senin kullandığın vitaminin içeriğine bakacam multi tabs yazıyom birsürü şey çıkıyor yanında başka bişey yazıyormu
:81:
Sekerım benım doktor o zaman multitabs yazarsa ben o doktora devam edıyım eger elevıt yazarsa onuda kapı dısarı edıyım derhal
provit lgg yazıyormu altında
multıtabs hangı fırmanın canım onuda yazsan bıze olmazsa bız eczaneden kendımız alalım...
cnmm yaaa çok tatlısınn sennnn yazıyı okurkenn güldüümmm cnmm bnmmm annelil bu olsa gerek nasıl acımasızz oluyoruzz bebişler içinn
tabiiiiiiiiiiiiiiikiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?