2012 Ocak Anneleri

YAAAAA ANNİŞLEERRR SİZ EN KOMİK FİLİMDEN DAHA İYİ GELİYOSUNUZ BANAAA ÇOK TATLISINIZZZZ...

BU ARADA EŞİM UZAKTAN RİCA EDİYOR YAZARMISIN DEDİİİ İSTEĞİ ÜZERİNEEE

ŞAMPİYONNN FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Multi- Tabs Provit LGG Fiyatı ve Ödeme Bilgisi

Multi- Tabs Provit LGG İlaç Fiyatı:
Multi- Tabs Provit LGG 30 tablet/kutu 16,02 TL

İlaç Ödeme Bilgisi:
Bu ilaç SGK (SSK, Bağkur, Emekli Sandığı) tarafından ödenmez.
Eczanelerden reçetesiz olarak satın alabilirsiniz.

Bu sanırım canım degıl mı?gercı elevıtı oduyorsu ssk ama neyse bebişlerimize feda olsun paracıklar

Evet evet aynen sanki 5-6 aylık hamileyim taş gibi karnım..
Ayh bişey yoktur inşallah..

kız ne olcak bı alemsın ferah tut ıcınıı relaxx benım lekem geldıgı halde senın kadar telas etmedım sana noluyo bıraz soguk kanlı ol cnm benımonlar olcak tabii anneciği miniğinin daha cook buyumesı lazım yoksa bebeklerın kalbı o kadar hızlı atarmıydı

Multi-Tabs
Multi Tabs Provit LGG Probiotik & Vitamin - Mineral 30 Tablet
İNTERNETE BAKIN ARKADAŞLARRR SİZİN İÇİN BAKTIM ONDAN GEÇ JALDIM PEMBE KUTULUU
UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR

ayy kocam çeneme dayanamadı almaya gidiyor şimdi..herşey bebek için ama ya..ağladım biliyomusun doktora sinirimden..

kızlar sıze doyum olmaz ama benım uykum gozlerımden akıyor hepınıze ayrı ayrı iyi geceler,, bebişlerinizle beraber tatlı ve rahat uykular dilerim:80:

multi-tabs
multi tabs provit lgg probiotik & vitamin - mineral 30 tablet
internete bakın arkadaşlarrr sizin için baktım ondan geç jaldım pembe kutuluu
umarım yardımcı olmuşumdur

adaesilaaa parrhisiaaaa gördününüzmüü canlarımmm pembe kutu olacak canlarımm diğerleri küçük çocuklar için

Burda böyle stres yapanlara yapmayın sakin olun falan diyorum ama arada banda geliyolar sanırım
Kalp atışlarını duymadım ya daha bide kesenin içinde görünmedi ya bebiş ondan biraz tedirginim..
Ama elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum..
Sadece canım acıdığı için moralim bozuluyo bazen
Napalım dayanıcaz.. Allah sabrını verir inşallah..

adaesilaaa parrhisiaaaa gördününüzmüü canlarımmm pembe kutu olacak canlarımm diğerleri küçük çocuklar için

canım ben bakmadım kociş baktı ve şimdi gitti..eczacıya sorcak zaten..hem ikisini de bir karşılartırtsın bakalım..ay ne kadr paronayklaştırdı bu gebelik beni..kocama yazık oluyor..

ayy kocam çeneme dayanamadı almaya gidiyor şimdi..herşey bebek için ama ya..ağladım biliyomusun doktora sinirimden..

Canım benim yaa benimde sinirimi bozuyo bu doktorların bu kadar rahat ve vurdum duymaz olmaları..
Sanki 12. hamileliğimiz biraz bilgilendirseler ölürler..
Ama üzülme başka doktormu yok sanki başkasına gidersin..
Üzme kendini ve bebişini..

kızlar sıze doyum olmaz ama benım uykum gozlerımden akıyor hepınıze ayrı ayrı iyi geceler,, bebişlerinizle beraber tatlı ve rahat uykular dilerim:80:

Sanada iyi geceler tatlı rüyalar bebişinle cnm görüşürs iyi bak kendine..

tamam canım gördüm bakıyorum
anladım canım benim arkadaşlarımda elevit kullanıyor..ikisi de vitamin sonuçta ama sende araştır tabii..

ikisindede vitamin ve minareller aynı
multi tabs da artı olarak 1 milyar adet probiyotik bakteri içerir diyor

asıl bu lınkı tıklayın ıstemedıgınız kadar bılgı var atopık egzamaya karsı koruyomus daha cok bebeklerımızı:)

ya ben aslında mıdemın bulandıgına sevınıyorum ne kadar sıddetlı olursa o kadar cok cunku bu saglıklı hamılelıgın gostergesı BENCE yanı demekkı betahcg degerın katlanıyor canım ..gercı hıssetmeyıp saglıklı hamılelık gecırende var ona bısı dıyemem demekkı bızım mıdeler onlarınkı gıbı degıl hassas oldugundan cok bulantı hıssedıyoruz ve gıttıkce artıyo bulantı sonra mıde alısınca normal seyredıcek ınsallaho yuzden kalp atısın falan kafaya takma cnm tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…