eşim biraz önce araştırdı multi tabs bize mantıklı geldi yarın da hekime sorup almayı düşünüyorum..kendi doktorum oldum artık..bir tek ultrasonum eksik oda olsa yaparım..ne var onu yapmakta..alışığız..
aynen benımde tas gıbı 4-5 aylıgım sankibenımde 6.haftada baslamıstı
büyükler için cnm cım karıştırma bebişler içinde var çünküüü
fenerbahcelı arkadasları tebrık edıyorum centılmenb bır B_J_K li olarak
vitamin minarel probiyotik 3 ü birarada yazıyor bide pembe kutusu var bumu acaba bir sürü var çünkü
Evet evet aynen sanki 5-6 aylık hamileyim taş gibi karnım..
Ayh bişey yoktur inşallah..
ayy kocam çeneme dayanamadı almaya gidiyor şimdi..herşey bebek için ama ya..ağladım biliyomusun doktora sinirimden..Multi- Tabs Provit LGG Fiyatı ve Ödeme Bilgisi
Multi- Tabs Provit LGG İlaç Fiyatı:
Multi- Tabs Provit LGG 30 tablet/kutu 16,02 TL
İlaç Ödeme Bilgisi:
Bu ilaç SGK (SSK, Bağkur, Emekli Sandığı) tarafından ödenmez.
Eczanelerden reçetesiz olarak satın alabilirsiniz.
Bu sanırım canım degıl mı?gercı elevıtı oduyorsu ssk ama neyse bebişlerimize feda olsun paracıklar
yarın eczaneye sor bence sende..nasıl olsa bilir onlar da..
multi-tabs
multi tabs provit lgg probiotik & vitamin - mineral 30 tablet
internete bakın arkadaşlarrr sizin için baktım ondan geç jaldım pembe kutuluu
umarım yardımcı olmuşumdur
kız ne olcak bı alemsın ferah tut ıcınıı relaxx benım lekem geldıgı halde senın kadar telas etmedım sana noluyo bıraz soguk kanlı ol cnm benımonlar olcak tabii anneciği miniğinin daha cook buyumesı lazım yoksa bebeklerın kalbı o kadar hızlı atarmıydı
ben elevit kullanıyorum zatende içeriklerini karşılaştırıyım diye bakacaktım
adaesilaaa parrhisiaaaa gördününüzmüü canlarımmm pembe kutu olacak canlarımm diğerleri küçük çocuklar için
ayy kocam çeneme dayanamadı almaya gidiyor şimdi..herşey bebek için ama ya..ağladım biliyomusun doktora sinirimden..
kızlar sıze doyum olmaz ama benım uykum gozlerımden akıyor hepınıze ayrı ayrı iyi geceler,, bebişlerinizle beraber tatlı ve rahat uykular dilerim:80:
tamam canım gördüm bakıyorumadaesilaaa parrhisiaaaa gördününüzmüü canlarımmm pembe kutu olacak canlarımm diğerleri küçük çocuklar için
anladım canım benim arkadaşlarımda elevit kullanıyor..ikisi de vitamin sonuçta ama sende araştır tabii..
Burda böyle stres yapanlara yapmayın sakin olun falan diyorum ama arada banda geliyolar sanırım
Kalp atışlarını duymadım ya daha bide kesenin içinde görünmedi ya bebiş ondan biraz tedirginim..
Ama elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum..
Sadece canım acıdığı için moralim bozuluyo bazen
Napalım dayanıcaz.. Allah sabrını verir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?