Canım benim yaa benimde sinirimi bozuyo bu doktorların bu kadar rahat ve vurdum duymaz olmaları..
Sanki 12. hamileliğimiz biraz bilgilendirseler ölürler..
Ama üzülme başka doktormu yok sanki başkasına gidersin..
Üzme kendini ve bebişini..
evet canım ya ne kadar sinirim şuan o adama anlatamam..bir daha gitmek mi..asllaaa..isterse dünyaca ünlü olsun..pabucumun doktoru yani..biz can taşıyoruz..onu kaybetme korkusu her an içimde zaten..bir de onların gamsızlığı beni daha bir korkutuyor..bu sefer bayan bir doktoru düşündüm..bakalım haftaya gidicez..
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/saglik/multi-tabs-provit-lgg-4574.html
lınkı yazmamısım uykusuzluktan basım dondu
ya ben aslında mıdemın bulandıgına sevınıyorum ne kadar sıddetlı olursa o kadar cok cunku bu saglıklı hamılelıgın gostergesı BENCE yanı demekkı betahcg degerın katlanıyor canım ..gercı hıssetmeyıp saglıklı hamılelık gecırende var ona bısı dıyemem demekkı bızım mıdeler onlarınkı gıbı degıl hassas oldugundan cok bulantı hıssedıyoruz ve gıttıkce artıyo bulantı sonra mıde alısınca normal seyredıcek ınsallaho yuzden kalp atısın falan kafaya takma cnm tavsiyem
anladım canım benim arkadaşlarımda elevit kullanıyor..ikisi de vitamin sonuçta ama sende araştır tabii..
Teşekkür ederim cnm içimi rahatlattın..
Uzanıp dinleniyorum elimden geldiğince.. (Sanki çok yoruluyomuşum gibi)
Burda muhabbet ediyoruz zaman su gibi akıp geçiyo bidaha ki randevuya kadar inşallah zaman kolayca geçerde anlamam nasıl geçtiğinii
evet canım ya ne kadar sinirim şuan o adama anlatamam..bir daha gitmek mi..asllaaa..isterse dünyaca ünlü olsun..pabucumun doktoru yani..biz can taşıyoruz..onu kaybetme korkusu her an içimde zaten..bir de onların gamsızlığı beni daha bir korkutuyor..bu sefer bayan bir doktoru düşündüm..bakalım haftaya gidicez..
teşekkür ederim cnm içimi rahatlattın..
Uzanıp dinleniyorum elimden geldiğince.. (sanki çok yoruluyomuşum gibi)
burda muhabbet ediyoruz zaman su gibi akıp geçiyo bidaha ki randevuya kadar inşallah zaman kolayca geçerde anlamam nasıl geçtiğinii
hadi kızlar bende gittim..çoook işim var bide benim..1 de anca yatarım artık..iyi geceler mercimeklerin anneleri..biz de badem olduk ya hadi bakalım..öpüldünüz...
hadi kızlar bende gittim..çoook işim var bide benim..1 de anca yatarım artık..iyi geceler mercimeklerin anneleri..biz de badem olduk ya hadi bakalım..öpüldünüz...
bıde topıgın en küçük hamişi bnm aferın bana yardımcı olabılıyorum herkeseevet burda zmn cabuk gecıyo ii ki uye olmusum
canım benımde 4-5 haftalıkken sancılarım dayanılmazdı uyandırırdı senınkısı gibi oyuzden içini freah tutaslında karın ağrımdan dolaı gitmke istiyorrum 1 hafta daha beklemek en güzeli galiba sizinde rahatsızlıklarınız varmı gece bile bazen uyandırıyor
benım normalde duzenlıdır ama streslı bi ay gecırdıysem çok uzulduysem 3-4gun erken gelır..yok asırısı sınır olduysamda yıne 3-4gun gec gelir.. hatta ben bu ay gecıkınce sınav stresi sanmıstım..bi arkadas tuttumustu yap illakı sen var bişi diyee yaptım ve cizgi gordum şaşarakarkadaşlar meraba ben bişey sorcam lütfen cvp yazın gebe kalmadan önceki aylarınızda hiç adet gecikmesi yaşadınızmı benim çok düzenli olan reglim ilk kez geçen ay 4 gün gecktide şimdiden saolun iyi akşamlaaarrr.....
şekerim benımde hiç bişeyim yok ne bulantı ne basdonmesi ne kusma ne aserme hiç bişey.. uykum oluyor oda ara sıraaa okadar.. bazen dıyorum acaba ben hamılemıyımkızlar mideniz bulanıyormu canınız bişi istiyormu .. ben ne tuhaf bir insanım yahuu ne mie bulantım var nede canım bir şey istiyor . zorluyorum zorluyorum ama yokk . kocacımda fazla zorlama diyoama istiyroum ki arasın bulsun mesela geçen bir ayakkabı gördüm ona aşerdim bu olurmu ? acep:18::18::18:
Yok canım benim de hiçbir şey istemiyor, hatta kocam kızıyor bana bişeyler iste nolur diyor, hep hayal etmiş ben gece yarısı bişey istemeliymişim, o da gidip almalymış, hayale bak
ben ben ben benbende yarın doktora gidicem. yarın kaç kişi doktora gidiyor bakalım?
İnş. hepimiz güzel haberlerle döneriz.
Sende bebişine ve kendine iyi bak cnm takma kafana görüşmek üzere..
Aaa eminmisin sen olduğuna?
Kaçlısın cnm?
eveet konusmalarımdan hıc bellı olmuyo dimi 19 um daha beennama ben 23 24 hıssedıyorum orası ayrı
Oyy sen benden de küçükmüşsün bende en küçük kendimi zannediyodum
Ne kadarlık evlisin cnm?
6 aylık cnmcımben daha dusunmuyodum ama esımle aramızda 9 yas olunca o yuzden hamıs kaldık bakalım hayırlısı rabbımden sen ne kadarlık evlısın hm hatırladım 1 sene olcak dıodun bırılerıne
kızlar doktor bana folibol diye ilaç verdı sabah aksam içmem kosuluyla içmeden önce deli gibi usuyordum ya yıne aynısı olmaya basladı.. yetersız mı gelıyor acaba bunu yarın doktora bı sorayım en ıyısı..bide arada uyusukluk ve kram giriyor 6.haftalarda sizlerdede oldumu?boşa mı pimpiriklenıyorumki??
herkese iyi geceleeeeerrr:))arkadaşlar bişey sorucam benimde aşırı derecede kasıklarım ağrıyor hele yorulursam iyice abartıyor geçen kanama geldi çok korktum doktorumu aradım hemen progestan başla dedi bir daha kanama olmadı ama ağrı devM şuan 6 haftalığım birde akıntı çok geliyor sizdede varmı akıntı aklım ona takıldı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?