2012 Ocak Anneleri

Teşekkür ederim cnm içimi rahatlattın..
Uzanıp dinleniyorum elimden geldiğince.. (Sanki çok yoruluyomuşum gibi )
Burda muhabbet ediyoruz zaman su gibi akıp geçiyo bidaha ki randevuya kadar inşallah zaman kolayca geçerde anlamam nasıl geçtiğinii

hadi kızlar bende gittim..çoook işim var bide benim..1 de anca yatarım artık..iyi geceler mercimeklerin anneleri..biz de badem olduk ya hadi bakalım..öpüldünüz...

bıde topıgın en küçük hamişi bnm aferın bana yardımcı olabılıyorum herkeseevet burda zmn cabuk gecıyo ii ki uye olmusum

Aynen öyle bunun bilincinde değil sanırım bazı doktorlar..
Bize emanet olan canlara elimizden geldiğince iyi bakmaya çalışıyoruz bişey olucak diye ödümüz kopuyo onlar herşeyi basite alıyo..
Belkide şimdiye kadarki tecrübelerindendir bilemicem ama bizim acemiliğimizi tedirginliğimizide anlamaları lazım bence..
Sen nerde oturuyosun cnm?

cnmm iş yapmasamda ben hep yorgun hissediyorummm

hadi kızlar bende gittim..çoook işim var bide benim..1 de anca yatarım artık..iyi geceler mercimeklerin anneleri..biz de badem olduk ya hadi bakalım..öpüldünüz...

Sende bebişine ve kendine iyi bak cnm takma kafana görüşmek üzere..

bıde topıgın en küçük hamişi bnm aferın bana yardımcı olabılıyorum herkeseevet burda zmn cabuk gecıyo ii ki uye olmusum

Aaa eminmisin sen olduğuna?
Kaçlısın cnm?

aslında karın ağrımdan dolaı gitmke istiyorrum 1 hafta daha beklemek en güzeli galiba sizinde rahatsızlıklarınız varmı gece bile bazen uyandırıyor
canım benımde 4-5 haftalıkken sancılarım dayanılmazdı uyandırırdı senınkısı gibi oyuzden içini freah tut şimdi 6+2yim yıne ağrım var (
bir arkadas demıstı burda.. rahim sundan dolayı ağrı yapıyormus bebısımızın kesesi buyudukce rahımde gergınlık yapıyormus ve oyuzdende agrısı olurmus.
benım normalde duzenlıdır ama streslı bi ay gecırdıysem çok uzulduysem 3-4gun erken gelır..yok asırısı sınır olduysamda yıne 3-4gun gec gelir.. hatta ben bu ay gecıkınce sınav stresi sanmıstım..bi arkadas tuttumustu yap illakı sen var bişi diyee yaptım ve cizgi gordum şaşarak
şekerim benımde hiç bişeyim yok ne bulantı ne basdonmesi ne kusma ne aserme hiç bişey.. uykum oluyor oda ara sıraaa okadar.. bazen dıyorum acaba ben hamılemıyım gerci anneme cekmısım annemde bende çok rahatmıs hiçbişieyi yokmus yani..
herkesın etten mıdesı bulanır yaa ben deli gibi yiyorum gunde 2ögün et(tavuk-kıyma-balıktan bırı)..bebemde babası gibi etçil olacak kanımca hersey yıyorum hiçbişey ayırmadan hatta dedımkı ben pazardan nıye taze sarımsak almadım evde olsa onuda yiycemm
Yok canım benim de hiçbir şey istemiyor, hatta kocam kızıyor bana bişeyler iste nolur diyor, hep hayal etmiş ben gece yarısı bişey istemeliymişim, o da gidip almalymış, hayale bak
ayy bende senın gibiyim henuz bıseye asermedım..gerci eşim benım daha gelmedi o gelesıye belkı aserme merasımım baslar
bende yarın doktora gidicem. yarın kaç kişi doktora gidiyor bakalım?
İnş. hepimiz güzel haberlerle döneriz.
ben ben ben ben fınlıklı lokumumun pıt pıt larını duymaya gidicem insallah

Oyy sen benden de küçükmüşsün bende en küçük kendimi zannediyodum
Ne kadarlık evlisin cnm?

6 aylık cnmcımben daha dusunmuyodum ama esımle aramızda 9 yas olunca o yuzden hamıs kaldık bakalım hayırlısı rabbımdensen ne kadarlık evlısın hm hatırladım 1 sene olcak dıodun bırılerıne

kızlar doktor bana folibol diye ilaç verdı sabah aksam içmem kosuluyla içmeden önce deli gibi usuyordum ya yıne aynısı olmaya basladı.. yetersız mı gelıyor acaba bunu yarın doktora bı sorayım en ıyısı..bide arada uyusukluk ve kram giriyor 6.haftalarda sizlerdede oldumu?boşa mı pimpiriklenıyorumki??

6 aylık cnmcımben daha dusunmuyodum ama esımle aramızda 9 yas olunca o yuzden hamıs kaldık bakalım hayırlısı rabbımdensen ne kadarlık evlısın hm hatırladım 1 sene olcak dıodun bırılerıne

Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkınızda cnm..
Evet bu ayın 29nda 1. senemize giricez Allahın izniyle..

Doktor banada folbiol verdi.. Folbiol demek istedin heralde dimi?
Yoksa bahsettiğin başka bi ilaç mı? Bana günde 1 tane al dedi..
Sabah kahvaltısından sonra 1 tane içiyorum ben..

herkese iyi geceleeeeerrr:))arkadaşlar bişey sorucam benimde aşırı derecede kasıklarım ağrıyor hele yorulursam iyice abartıyor geçen kanama geldi çok korktum doktorumu aradım hemen progestan başla dedi bir daha kanama olmadı ama ağrı devM şuan 6 haftalığım birde akıntı çok geliyor sizdede varmı akıntı aklım ona takıldı:26:

evt canım bahsettıgın seylerın hepsı var takılma bosver yanı onemlı bısı degılbende prpgestan kullandım bıttı sımdı tekrar baslıcam hafıf lekelenmem oldu dün o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…