herkese iyi geceleeeeerrr:))arkadaşlar bişey sorucam benimde aşırı derecede kasıklarım ağrıyor hele yorulursam iyice abartıyor geçen kanama geldi çok korktum doktorumu aradım hemen progestan başla dedi bir daha kanama olmadı ama ağrı devM şuan 6 haftalığım birde akıntı çok geliyor sizdede varmı akıntı aklım ona takıldı:26:
Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkınızda cnm..
Evet bu ayın 29nda 1. senemize giricez Allahın izniyle..
Doktor banada folbiol verdi.. Folbiol demek istedin heralde dimi?
Yoksa bahsettiğin başka bi ilaç mı? Bana günde 1 tane al dedi..
Sabah kahvaltısından sonra 1 tane içiyorum ben..
annişler öpüldünüz kocaman bol sohbetler benım gozler aldı basını gıdıyoo uyku zamanıı ıyı geceler herkese:80::98:
ayy evet canım yanlıs yazmısım folbiol işte.. banada sabah ve aksam olmak uzere 2 defa alıyorum gunde.. benım gebelıgım plansız oldugu için belkıde oyuzden gunde 2kez içiyorum cunku daha oncesınde hiç folik asit ilaç olarak içmemiştim. neyse hamıle oldugumu bılmediğim zamanlar sureklı uyusukluk ve usume vardı hemde oyle boyle değil mıllet kısa kollu ya ben kalın kazakla..bunu doktora dedıgımde folik asiti sabah aksam içmemi soylemıstı..sımdı yıne ben aynı sekılde bıldıgın kıslık yun kazakla oturuyorum ayagımda 2 corap bi patık altımda uzun tayt ustune polar asofman yaww çok usuyorum bennn..buna ragmen elim ayagım buzzz... yarın doktora tekrar dıcem çok usudumu ozamanda 4e cıkartır napar içtiğim ilacı
annişler öpüldünüz kocaman bol sohbetler benım gozler aldı basını gıdıyoo uyku zamanıı ıyı geceler herkese:80::98:
bitti derken kutuyumu bitirdin canım doktora sormayı düşünüyodum yarın ne kadar kullanayım diye ağrım çok ama kanamam gelmedi bidaha ama yinede korkuyorwum ilaçtra beni ayakta uyutuyor şuan yazıyorum ama içim uyuya uyuya:)))evt canım bahsettıgın seylerın hepsı var takılma bosver yanı onemlı bısı degılbende prpgestan kullandım bıttı sımdı tekrar baslıcam hafıf lekelenmem oldu dün o yuzden
Benimde kasıklarımda ağrı var idrar yollarımda ilthp çıktı ondan dedi doktor..
Belimde bazen ağrıyo..
Ve akıntımda oluyo fazlaca özellikle tuvaletten çıktıktan sonra..
ben salı günü Alıcam sonuçlarımı ama büyük ihtimalle benimde idrar iyi çıkmayacak normalde bile ph şı bozuk bende ondanda olabilir diye düşünüyodum ağrının akıntıdan sonra hafif geçiyor bir müddet sonra tekrar başlıyor ayyy iyi bişey değil belki ama yanlız olmadığımı bilmekte sevindiriyor beni demek tek ben değilmişim diye endişem azalıyor o zaman...
Benimkide plansız oldu cnm nisan ayında korunmadık o ay geldi meleğimiz Allahıma şükürler olsunki.
Ben evlenmeden önce demir ilacıyla birlikte vermişti doktor folik asiti bi süre içip bırakmıştım hamile kalmadan önce içmiyodum yani anlıycan..
Bu kadar çok üşüyosan demir eksikliği veya kansızlık olabilir cnm tahlilerin yapıldımı bakıldımı değerlerine?
Bende çok fazla üşüyorum hele yatarken kaç saat ısınamıyorum..
evet canım malesef bendede var iğne gibi batmalar hele yatarken hapşırınca nasıl felaket bir acı dinlenemedimde son günlerki yoğunluklardan bide ayaklarımı sıcak tutunca azalıyor benimde kesin ondan snırım
Akıntının normal olduğunu duymuştum bi yerde..
Bide bende iltihap olunca çok fazla endişelenmiyorum..
Bazen dik bile duramıyorum tuvaletten çıktığımda ağrıdan..
onemlı degılsendemı yenı evlısın ayy cnm benım bebiş istiyosun sanırım rabbım gonlune gore versın
anladım canım .. ne guzel bekletmemesi en guzeli
yarın gidicem işte ozaman dıyımde artık tahlılmı yapacak yoksa baska bişeymi verecek ilaç olarak goruces..
eve 5te ancak gelırım ozaman gelısmeleri yazarım ınsallah iyidir bebısımdemir eksıklıgı ve kansızlık için netten bakıp ona bişiler tıkınayım en ıyısı yarına kadar eskimo olcam yoksa gece usumüyorum şöyle..kışlık yorgan dıktırmıstım senenın basında 8kılo yunden onu ortunuyorum
ayy sana yazarkan burnumda bi guzel koku yemek kokusu nefis bişey ama neydı derken buldum hanı tencerenın dibi tutmus et olurya ama odun atesınde ondan kokuyor işte.. benımde en sevdıgım yerdir.. yarında guvec yapayımbarı kendıme bugun balık pişirmiştimben normalmıyım yaaa
evet canım malesef bendede var iğne gibi batmalar hele yatarken hapşırınca nasıl felaket bir acı dinlenemedimde son günlerki yoğunluklardan bide ayaklarımı sıcak tutunca azalıyor benimde kesin ondan snırım((
evet canım ya 7 aylık evliyim ama hala beklemedeyim
korkma canım bende hiç adet gecikmesi yaşamamıştım ve hamile kalmadanki önceki ay 5 gün geciktim doktor yumurtlamamışsın demişti..veee ertesi ayy hamile kaldım..bu iyi de olabiliyor yani endişeye gerek yok..
yok canım öyle deme nasılsa yarın dr a gidecekmişin eğer devam et derse içersin hemen
kızlar yanlış anlamayın ama hergün bakıorum bu konuya ve diğer ocak annelerindeki konuya ama içimden hçbişey yazmak gelmio:)Tüm ayların doğru düzgün konuları var yeni gelenler de kolay buluyo,bu ocak anneleri kısmı neden böyle bölük pörçük düzensiz ve yerinde değil yaa?
Bende bi kaç gün öncesine kdr güzel yemek kokuları duyuyodum ama bu ara bütün yemekler kötü kokuyo ve kötü sanki midemdeki ağrı yüzünden heralde..
Sabahları pekmez ye,yeşil mercimek ve armutta demir eksikliğine ve kansızlığa en iyi gelen şeylerden..
Gerçi en iyisi et ve sen seviyomuşsun zaten bolca kırmızı et ye..
Doktorda bana ayaklarını sıcak tut dedi ama ben yazın bile çorapsız gezmem..
1 sene denemeden gelmeyin diyo doktorlar genelde..
1 seneden sonra olmuyosa bakılıyo bi sorun varmı diye..
Gittinmi sen doktora?
Daha çok erken ama umutsuzluğa kapılma..
Evet bi tek ocak 2012 annelerinin konusu böle bölük pörçük sürekli söyledim ama sonuç olmadı..
Sanırım bu konunun sahibinin gelmesinden başka çare yok malesef..
ayy keşke bugun kırmızı mercımek corbası yerıne yesılını yapsaymısım.. evde armutta yok almamıstım belkı daha mevsımı gelmemıstır diye (mevsımsız olan meyve ve seblerı yemıyorumda)pekmezde 3.aydan sonra alırım diyorudumkı yarın pekmez alayım artık gec kalmadan.. ilaç içmekten iyidir sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?