Editöre mesaj yazdım bakalım igilenecek mi?Ya da sıfırdan bi başlık açılsa olmaz mı ?Bu arada ben davul gibiyim ya çok şişkinliğim var sizde de var mıı ya:18::18::18:
Ne diye mesaj attın cnm? Bende atmıştım biliyosun öteki konunun sahibinin değişmesi için ama öteki konuya geçiş olmadığı için bende bişey yazmadım daha editöre..
Ay bende de var midem taş gibi.. Felaket..
Bu konunun adını değiştirip diğer yere taşımasını rica ettim ama bakalım ilgilenecek mi kimse.
İyi demişsin canım..
Konu sahibinin haberi olmadan editöre mesaj atmak istemedim ben.
İnşallah konu sahibi iyidir de gelir bi kaç güne tablo düzenlenir..
bu arada BENNN GERİ GELDİİMMMMMM..
arkadaşlar taşıma olur değilmii yazışmalarımız kaybolmaz dimiii
bu arada BENNN GERİ GELDİİMMMMMM..
ya bak yine talihsizliime eczacının o ilaçtan haberi yok daha..çocukların için demiş saşkın..yarın başkasından bakarız artık..ne şanssızlık..cnm eczacım da zatenn içeriklerini karşılaştırdııı kuzumm oda kesinlikleee multi tabs dedii.
canım ben ıspartanın bir ilçesindeyim..doktor için ıspartaya gitmek zorundayım..
Aynen öyle bunun bilincinde değil sanırım bazı doktorlar..
Bize emanet olan canlara elimizden geldiğince iyi bakmaya çalışıyoruz bişey olucak diye ödümüz kopuyo onlar herşeyi basite alıyo..
Belkide şimdiye kadarki tecrübelerindendir bilemicem ama bizim acemiliğimizi tedirginliğimizide anlamaları lazım bence..
Sen nerde oturuyosun cnm?
Ben çıkıyorum kızlar yavaştan uyku bastırdı sütümü içip yatarım..
İyi uykular kendinize ve bebişlerinize iyi bakın by
Ben çıkıyorum kızlar yavaştan uyku bastırdı sütümü içip yatarım..
İyi uykular kendinize ve bebişlerinize iyi bakın by
Kasvetli
parrhisia
mpb
SEYDAFERHAT
PULPY
nabersiniz güseller
Kasvetli
parrhisia
mpb
SEYDAFERHAT
PULPY
nabersiniz güseller
hadi artık bakalım bu sefer kesin gidiyorum ben..uykum geldi..daha saçımı kurutmadım valla...diğer annişler uyudular 10.rüyalarını görüyorlar..ben daha bebişimi görcem rüyamda..
iyi uykular kızlar...herkes bebişini görür rüyasında inşallahh..sonrada mutlu uyanır ve mutlu bir gün yaşar..ne kadar pozitifim yaww..öpüldünüz..
Kasvetli
parrhisia
mpb
SEYDAFERHAT
PULPY
nabersiniz güseller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?