canım sen en kısa zamanda doktorunu değiştir.folik asit verdimi sana bilmiyorum sağlıklı bir gebelik için 10.hafta folik asit kullanmak lazım.nöral tüpler için 7. haftaya kadar folik asit sonrası içinde d vitamini şart.yani elevitede 10. haftadan sonra geçiliyor.günlük 400-800 gr arası folik asit şart.ben 3 ay önceden başlatıldım ve 10 .haftamda elevite geçicem .bu arada tahlilleri sana yapması lazım dı kansızlık olabilir ki bu gebelikte anemi sayılıyor ve çok kan değerin düşükse bebeğe kadar etkiliyor.ben şuanda demir ilacıda kulllanıyorum eğer folik asit alıyorsan şuan ek vitamine gerek yok 10.haftadan sonra elevite geçiçeksin aklında bulunsun .kendi başına alma mutlak doktora git.zaten senin haftanda ilerlemiş ense kalınlığı ölcümü vs yapılcak ihmal etme.bende hiiç memnun değilim doktordan gitmiycem hatta telefonu açıp kızıcam..ne bir tahlil yaptı ne hap verdi..o yüzdende hiç rahat değilim..haftamda geçiyor vitamin almak lazım..kendim mi alsam acaba..
hoşgeldin cnm..
Yok tabikide silinmiyo yazışmalar.. Bu konu olduğu gibi oraya (ocak anneleri bölümüne) taşınıyo..
sağol canım iyiyim, ağzımın tadı bozuk bi de midem çok iyi diil gibi.. tuzlu iyi geliyo ama onda da hala dikkat etmem lazım kontrole kadar..kocişi bekliyorum aslında uyku tutmuyor yarın kontrol var canım sen nasılsın
sağol canım benimsağol canım sen nasılsın
valla o topık benım bu topık senın gezıyordum... uykumda geldi gibi ama işte yayamajj bi cocukum ben gıtmem oyle klolay kolay yataga
hiii bu arada 6+3 olmusummmmmbugun pıtpıtlarını duycam insallah fındıklı lokumumun
bu arada herkese iyi geceler tatlı ruyalarrrrr
geçmiş olsun yavrım ya.. neyseki sorun yok şükürkızlar çokyoruldum bugün çok sancım oldu acile gittik yeni geldim bi sorun yokmuş şükür yolk kesesini görddük emriyo yok dedi dr ama normal dedi yakında gözükür dedi şimdi perşembe gidicektim dra daha geçmi gitsem bu dra sormadım
ben sanırım bi ohh diyemiycem yolk kesessi büyüksanırım resim ekliycem şimdi
yaaa ben pırt zırt girip çıkmak durumunda kaldımm
ii geceler demeden çıkmayım diyerekten geldim yine :))
sağol canım iyiyim, ağzımın tadı bozuk bi de midem çok iyi diil gibi.. tuzlu iyi geliyo ama onda da hala dikkat etmem lazım kontrole kadar..
sağol canım benim
geçmiş olsun yavrım ya.. neyseki sorun yok şükürcuma git, hayırlı gün hem :) bebişini de gör inşallah
Eki Görüntüle 197888 sizinkiler nasıl
amaniiiin maşallah :)
canım ben kendim görmedim.. doktordan durumları dinledim.. önümüzdeki kontrolde rasim isticem :)
Eki Görüntüle 197888 sizinkiler nasıl
canım ya hemen aklına kötü şeyler getirme, genç dr.lar da çok anlamıyo.. yolk kesesiyle embriyoyu bile iyi ayırt edebildiklerini sanmam..dr benim yaşlarımda dra benzemeyen acaip bişidi ölçmemiş bile keseyi ve yolk kesesini ama nerdeyse kesenin yarısı yolk kessi buda anormal gebelik olabiliyo sanırım sizinkilerde bylemi oldu
inşallah canım ya.. benim de hafiften var göbek, kocam önceden yerlerini hazırlamıştın zaten sen, geniş geniş yerleşmişlerdir diye dalga geçiyo :)))canım kontrolde sonuçlar iyi gelir inş. da sende biraz tuzlu yemeye başlarsın o zaman. benim yemekle sorunum yok şimdilik aksine devamlı birşeyler yemek istiyorum. zaten biraz göbek vardı bebek belli olmadan göbek belli olacak
canım sen doktora sordun mu yol kesesi niye büyük duruyor falan yoksa kendin kendine evham mı yapyorsun ,bence gayet normaldir bu kadar yakınlaşmış ben ne olduğunu dahi anlamadım ya resme baktım :26:Eki Görüntüle 197888 sizinkiler nasıl
bitti derken kutuyumu bitirdin canım doktora sormayı düşünüyodum yarın ne kadar kullanayım diye ağrım çok ama kanamam gelmedi bidaha ama yinede korkuyorwum ilaçtra beni ayakta uyutuyor şuan yazıyorum ama içim uyuya uyuya:)))
evet canım ya 7 aylık evliyim ama hala beklemedeyim
bu arada gunaydın sevgılı anne adaylarııyıne mıdem bulanıyo basım agrıyo ama olsun=)dun yıne cook hafıf kan gelmiş cok korktum esımde yoktu agladım oturup sonra ona mesaj attım o da mac kutlamaları oldugu ıcın ızın vermezler sımdı fln dıyınce ıyıce sınır oldum adamın ne sucu varsa daha cok agladım bnde sonrada aglamamaya calıstım bebgımde uzulmesın dıye:26:neyse bugun saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırcaz sonrada doogru doktora bakalım kızcakmı bana nıye devam etmedın progestana dıye..bıde ıgne yaparlar sanırm atlatırız ınsallah bebısımle dua edın kızlar bi sorun cıkmasın
Ya takmamaya çalışıyorum aslında normaldir falan diyorum içten içe ama taş gibi midem ve karnım..
Kasıklarımda ağrı midemde yanma mide bulantım var 2 gündür böyleyim daha önceden yoktu o yüzden yadırgıyorumdur belkide..
Gerçi hep okuyodum mide bulantısı 6. haftadan sonra başlıyomuş diye ama bana olmazmış gibi geliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?