2012 Ocak Anneleri

bende hiiç memnun değilim doktordan gitmiycem hatta telefonu açıp kızıcam..ne bir tahlil yaptı ne hap verdi..o yüzdende hiç rahat değilim..haftamda geçiyor vitamin almak lazım..kendim mi alsam acaba..
canım sen en kısa zamanda doktorunu değiştir.folik asit verdimi sana bilmiyorum sağlıklı bir gebelik için 10.hafta folik asit kullanmak lazım.nöral tüpler için 7. haftaya kadar folik asit sonrası içinde d vitamini şart.yani elevitede 10. haftadan sonra geçiliyor.günlük 400-800 gr arası folik asit şart.ben 3 ay önceden başlatıldım ve 10 .haftamda elevite geçicem .bu arada tahlilleri sana yapması lazım dı kansızlık olabilir ki bu gebelikte anemi sayılıyor ve çok kan değerin düşükse bebeğe kadar etkiliyor.ben şuanda demir ilacıda kulllanıyorum eğer folik asit alıyorsan şuan ek vitamine gerek yok 10.haftadan sonra elevite geçiçeksin aklında bulunsun .kendi başına alma mutlak doktora git.zaten senin haftanda ilerlemiş ense kalınlığı ölcümü vs yapılcak ihmal etme.

yaaa ben pırt zırt girip çıkmak durumunda kaldımm
ii geceler demeden çıkmayım diyerekten geldim yine :))
kocişi bekliyorum aslında uyku tutmuyor yarın kontrol var canım sen nasılsın
sağol canım iyiyim, ağzımın tadı bozuk bi de midem çok iyi diil gibi.. tuzlu iyi geliyo ama onda da hala dikkat etmem lazım kontrole kadar..
sağol canım benim
geçmiş olsun yavrım ya.. neyseki sorun yok şükür cuma git, hayırlı gün hem :) bebişini de gör inşallah

dr benim yaşlarımda dra benzemeyen acaip bişidi ölçmemiş bile keseyi ve yolk kesesini ama nerdeyse kesenin yarısı yolk kessi buda anormal gebelik olabiliyo sanırım sizinkilerde bylemi oldu

canım kontrolde sonuçlar iyi gelir inş. da sende biraz tuzlu yemeye başlarsın o zaman. benim yemekle sorunum yok şimdilik aksine devamlı birşeyler yemek istiyorum. zaten biraz göbek vardı bebek belli olmadan göbek belli olacak

dr benim yaşlarımda dra benzemeyen acaip bişidi ölçmemiş bile keseyi ve yolk kesesini ama nerdeyse kesenin yarısı yolk kessi buda anormal gebelik olabiliyo sanırım sizinkilerde bylemi oldu
canım ya hemen aklına kötü şeyler getirme, genç dr.lar da çok anlamıyo.. yolk kesesiyle embriyoyu bile iyi ayırt edebildiklerini sanmam..
inşallah canım ya.. benim de hafiften var göbek, kocam önceden yerlerini hazırlamıştın zaten sen, geniş geniş yerleşmişlerdir diye dalga geçiyo :)))

kıslar ben yatıyorum hadi iyi geceler tatlı rüyalar..

canım sen doktora sordun mu yol kesesi niye büyük duruyor falan yoksa kendin kendine evham mı yapyorsun ,bence gayet normaldir bu kadar yakınlaşmış ben ne olduğunu dahi anlamadım ya resme baktım :26:

kafanda soru işareti kalmasın eğer birşey olsaydı sana doktor zaten derdi.

evt canım kutu bıttı gunde 3 tane ıcıyodum ben

evet canım ya 7 aylık evliyim ama hala beklemedeyim

sıkma canını guzelım kafaya takınca olmuyo ınan bana..bız ılk ay tutturamamıstık cunku yumurtlama gunumu dogru hesaplayamamısım adetımın bırının tam gununu hatırlayamadıgım ıcın hanı gecıktı dıyodm ya o zmnı unutmusum ıste..sonrakı ay netten hesapladım otomatık olarak..o gunlerde ılıskıye gırdım ama bebek ıcın dıye ıc dusunmedım esıme de illa bugun kesın ılıskıye gırmemız lazım falan demedım onada stres yaptırmadım sadece hemen ayaga kalkmadım o kadar sabah aldım duşumu boyle yanı cnm allahım ne zaman gonderecegını bılıyo melegını..ondan oncekı ayda ayagımı havada tutuyodm falan ama o ay olmamıstı onunla bı alakası yok yanısadece stres yapmaa benden tavsıye cnm allah gonlune gore versın

bu arada gunaydın sevgılı anne adaylarııyıne mıdem bulanıyo basım agrıyo ama olsun=)dun yıne cook hafıf kan gelmiş cok korktum esımde yoktu agladım oturup sonra ona mesaj attım o da mac kutlamaları oldugu ıcın ızın vermezler sımdı fln dıyınce ıyıce sınır oldum adamın ne sucu varsadaha cok agladım bnde sonrada aglamamaya calıstım bebgımde uzulmesın dıye:26:neyse bugun saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırcaz sonrada doogru doktora bakalım kızcakmı bana nıye devam etmedın progestana dıye..bıde ıgne yaparlar sanırm atlatırız ınsallah bebısımle dua edın kızlar bi sorun cıkmasın

Günaydın güzel anneler

Kendime nazarım değdi, bu sabah feci bir bulantıyla uyandım, hala da çok kötüyüm, umarım bugüne özgü bir şeydir devam etmez.Evde olsam idare edetim bir şekilde de işte ne yapıcam akşama kadar nasıl günü geçiricem bilmiyorum, şimdi biraz kraker yedim ama daha kötü oldum sanki

Canım hiç sıkma canını, benim önsezilerim kuvvetlidir, bu topikte hiçbir anne bebeğini kaybetmeyecek, hepimiz kavuşacağız inşallah, sen de dikkat et kendine, hatta yat bütün gün, kanamaları da çok sorun etme, annem 3 gebeliğinde de ilk 3 ayı kanamalı geçirmiş ama turp gibi doğmuşuz, seninkini de sağlıkla kucağına alacaksın olacak inşallah

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım..
seni çok iyi anlıyorum aynısı yaşadım. benim midemde aynen taş gibi oluyordu. acıyordu resmen. hazımsızlıktan uyuyamıyordum. sonra internette hazımsızlık yapan yiyecekleri araştırıp yediklerimi denedim, dinledim kendimi. bana salatalık, portakal, karnıbahar,mercimek çorbası şişkinlik yapıyor. bunları yemiyorum ve artık midemde bi sorun yok. inşallah sen de bulursun nelerin sana dokunduğunu. çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…