oy oy oy masallah canım yaaaa,, kocaman olmussssss,,, süperrrshining canım listeye yaz benim durumları.
randevu 18 haziranda .
bebişim 6 cm boyu
hıçkırıp ,el ve bacaklar hareket ediyoruz.
tatlım merak etme gec dollenme olabilir,, bozma hemen moralini,,,günaydın anneler .......
bayadır girmedim ne çok şey kaçırmışım biraz baktım da......perşembe günü doktora gittim ve doktor bebeğin kalp atışları yok dedi çok moralimi bozdu çok ağladım....ultrasyona göre 6+2 haftalık bebeğin dedi 6 haftalıkkken kalp atışı duyan varmı ranızda.....
canım ya aylarca degil 1 ay kaldı oyle dusun canım yaaa,, az kaldı yani,,Sabah küçücük bir tost yemiştim, az önce onunla da vedalaştım. Of çok çok kötüyüm ben yaaaaaaa, çok mutsuzum, aylarca nasım dayanıcam buna tamamen psikolojim bozulduşu anda oturmuş 20 kişinin içinde ağlıyorum
canım cok dusuk bir deger degil tatlım ya,, insallah yukselir de bozmaz annesinin moralini,evet direkt allatn ultaronla baktı. bende duydum birkaç sanıye. ama normalın altında işte. 120 atması gerekırken 107 atıyordu. gerçi küçük olduğundan böyledir 6. 7. haftalarda 100 ün üzerinde olması yeterli 8. haftadan sonra 120 yi aşmalı dedi. telaşlanacak bişey yok dedi ama ben taktım işte kafaya. 11 hazıranda gidip kalp atışlarına bakacaz. 120 den fazla olsun diye dua ediyorum. belkıde boşuna stres yapıyorum ama çıkmıyo işte aklımdan. keşke söylemeseydı doktor. sadece 2 hafta sonra gel tekrar deseydi. böyle kendımı yemezdim hiç değilse.
canım su aralar bizde cok alıngan olduk belki biraz da ondan canımm,,,kızlar nasılsınız yoktum 2-3 gündür nasıl geçti haftasonları benim çok kötüydü hem temizlik vardı çok yoruldum hemde kocamla atıştık biraz çok morelimi bozdu anlayışsız oldu sanki bugünlerde çok kötüyüm
canım bu 28/04 olamaz canım ya dogum tarihi,,, bi kontrol eder misin,, 28 ocak mı? doktora hic gittiniz mi?benide eklermısınızzzzzzzzz
sat 11/04
muhtemel dogum 28/04
11/06 kalp atısı ıcın gidecegiz..
Canım ya cok uzuldum,, boyle zamnlarda dua etmekten baska sansımız kalmıyor,, Allahım hayırlısını verir insallah en kısa zamanda canım.konu sahıbı arkadasım benı lısteden cıkarsın .. düşük yaptım dün
buraya son yazısımdır Allah ınsallah evlatlarınızı saglıcakla kucagınıza almanızı nasip etsın arkadaslar..
Rabbim benım bu durumumuda kımseyı dusurmesın.. aminnn
3ay sonra allah ınsallah tekrar verır demekten baska carem yok
kendinize ve bebeğinize çok iyi bakın
konu sahıbı arkadasım benı lısteden cıkarsın .. düşük yaptım dün
buraya son yazısımdır Allah ınsallah evlatlarınızı saglıcakla kucagınıza almanızı nasip etsın arkadaslar..
çok tşk ederim insaallah tekrar bu duyguları hissederim yenıden..cnm hakkında hayrlısı olsun ınsallah en kıza zamanda RABBİM yenisini verır bitanem
Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun,
kendine çok iyi bak, sakın üzme yıpratma kendini, ben dahil buradaki bir çok arkadaşımız geçmişte aynısını yaşadı, seni çok iyi anlıyorum, zor olsa da moralini yüksek tut canım 3 ay sonra hayırlısıyla müjdeli haberlerini bekliyoruz.
kızlar sabah sordumda arada kaynadı
suan sıgortam baslasa 32.haftaya kadar calıssam dogum paramı alabılıyormuyum ?=
calısanlardan yardım :)
Günaydın Arkadaşlar,
Bu sabah güne 0 moralle başladım, 1 haftada 4 kilo vermişim, inanamıyorum, yani yıllardır uğraşıp veremediğim bu kiloları hamilelikte vermem reva mı bana? Yakında serum yersem hiç şaşırmicam çünkü artık su bile içemiyorum, o bile midemi kaldırıyor
Canım ya cok uzuldum,, boyle zamnlarda dua etmekten baska sansımız kalmıyor,, Allahım hayırlısını verir insallah en kısa zamanda canım.
canım geçmiş olsun
çok üzüldüm.
rabbim en kısa zamanda tekrar meleğini gönderir inşallah
Canım çok üzüldüm
canım benim...
acını o kadar iyi anlıyorum ki, gözlerim doldu.
sakın yıpratma kendini. Allaha sığın...
Allah yardımcın olsun.
çok tşk ederim insaallah tekrar bu duyguları hissederim yenıden..
canım yaa sende bılıyosun işte elimde dğil( acaba sundan mı bundanmı demekten alamıyorum kendımı.. her ne kadar doktor kendınden suc arama ilahı takdir desede olmuyor işte sankı ben değilde bı baska biri kaybetmıs bebegını dusuk yapmıs gibi inanması guc.. bebegımın yasını bile içimize yasoyoruz mecburen ailelere demedık eger 3ay sonra allah verırse yanı ne zaman tekrar hamıle kalırsam ozaman soylıces ilki dusuk olmustu gibilerine.. eşimle ortak kararımız sımdı bide tam unutmaya meyıllenecekken arayıp yaramı desecekler vs olmasın dıye.. dorğpumu yanlısmı yapıyoruz bılmıyorum işte..
bence sen doktor randevuna erken gt ve bi ilaç versin sana,bana vermişti ama bnm bulantılarım onu içecek kadar fazla olmadığı için kullanmadım.bi de mide asiiti için bişeyler yemeyi deneyemio musun belki mideni de rahatlatır.normal bisküvi yiyemio musun hiç bana iyi geliodu:26:
kasvetlimm, ne dicemi bilemiyorum, Allah sabır versin... dilerim Rabbimden, ilk denemenizde çook sağlıklı bi bebişe hamile kalırsın ve sağlıkla doğurursun canım... aminkonu sahıbı arkadasım benı lısteden cıkarsın .. düşük yaptım dün
Gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr :)
Günaydın Arkadaşlar,
Bu sabah güne 0 moralle başladım, 1 haftada 4 kilo vermişim, inanamıyorum, yani yıllardır uğraşıp veremediğim bu kiloları hamilelikte vermem reva mı bana? Yakında serum yersem hiç şaşırmicam çünkü artık su bile içemiyorum, o bile midemi kaldırıyor
günaydinnn
hekese iyi birgün gün gecirmesi dilegimle...
kızlar selamlar
bi bakayım kızlara dedim ama kasvetlimin yazdıklarını gördüm((
kasvetlimm, ne dicemi bilemiyorum, Allah sabır versin... dilerim Rabbimden, ilk denemenizde çook sağlıklı bi bebişe hamile kalırsın ve sağlıkla doğurursun canım... amin
günaydın tatlım gücünü kaybedip sürekli tansiyon düşüklüğü yaşarsın meyve, tuzlu ayran, kepekli ürünler yada limonlu mutlaka biri mideni dindirecektir birkaç parça ye ve çıkarmamaya çalış
günaydın kızlar bugün nasılsınız Şeyda'dan haber alan var mı dün çok kötüydü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?