2012 Ocak Anneleri

ayyy bana çok uyuyo yazılanlar aynen 6 haftadan sonra başladı 8 haftada yani geçen hafta ve düne kadar hat safhadaydı ama bugun iyi gibiyim hafif bulantım var amakalktığımdan beri ne kustumne öğürdüm demekki 14 haftada tamamen bitecek inşşşşşşşşş..

valla çok şükür kızlar bende bulantı falan başlamadı başlamaz artık sanırım sadece çok acıktığımda oluyo oda olsun artık dimi :)))))

bugün fazla yazamayabilirim buarada minik bi misafirim geliyo biraz yaramaz kendisi tüm gün benimle kalacak hadi bana kolay gelsin :))))

şimdiden alışalım :))))

kızlar ya var mı böle bişeyy benm bilgisayardan miğdem bulanıyoo çok ciddiyim tiksiniyorumm neden olur ki giremyorum fazla
zaten yarın temizliğe başlıyorum yani ablam sağolsn 3 4 gn uğraşırzz c. tesi pazar düğün var evde olmam
geri ayın 9 na gün varr baya işim var yanii

merhaba benim bulantım cok fazla ilac kullanıyormusunuz . doktora yarın gidicem. 1.5 yasında kızım var sütten kesmeye calışıyorum ama zor olacak gibi. folik asitede baslamadım daha. gec mi kaldım ne.

ay kendımel aynı olan bırını buldum yani 5+3 canım ne gibi durumların var
benım bu sabah dan hafıf mıde bulantım başladı ama dayanılmıyacak gibi degıl
bide uyku halimvar

Herkese selamlar

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş
kasvetliye de çok üzüldüm yaa allah en kısa zamanda yeniden bu duyguyu yaşamanı ve sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin

nihayet yedirdim oğluşumu geldim kıslar günlerdir söyliycem unutuyorum yatarken solunuza yatın ilk gebeliğimden biliyorum hem drum söylemişti hemde nette bi çok sitede okudum bebek daha iyi besleniyormuş

ayy tam da günlerdir beynimi meşgul eden konu. ben yüzüstü uyuyorum hala da öyle, sola yatmaya çalışıyorum bi süre sonra farkında olmadan döndüğümü görüyorum. zaten çok döne döne uyurum. tedirgin oluyorum bebeğe bir zarar vermiş miydir diye okuduklarımda ilk 3 ay yatılabileceği yazıyor ama yine de tedirginim.

Canım benim inan çok üzüldüm
Rabbim en kısa zamanda yeni ve sağlıklı bi bebiş verir inşallah güzelim..
Kendine çok dikkat et bol bol dua et
Hayırlısı böyleymiş

günaydın kızlar bugün nasılsınız Şeyda'dan haber alan var mı dün çok kötüydü (

Beni düşündüğün için saol cnm..
Dün berbattım bugünde farklı sayılmam cesaret edemiyorum yemek yemeye ben yaa sanki boğazımda bişey var mahfediyo beni..

kızlarr anadolu yakasında nerdesinizzz..

Pendikteyim cnm ben sen nerdesin?

Yandık desene

ay kendımel aynı olan bırını buldum yani 5+3 canım ne gibi durumların var
benım bu sabah dan hafıf mıde bulantım başladı ama dayanılmıyacak gibi degıl
bide uyku halimvar
oo uykuyu hiç sorma bana yaa ölüyorumm hep yatmak istiyorum ama çalıştığım için mecburen erken kalkıyorum eşimde 6:30 da işe gittiği için 6 dada ona kalkıyorumm.... ama onun dışında bulantım falan yokk iyiimm sadece göğüslerim ağrıyoo he bide arasıra giren kasık batmalarıı..

canım çok geçmişler olsun .kısa zamanda toparlar aramıza gelirsin inşallah.canım senin kanaman mı olmuştu öyle hatırlıyorum sanki ama.bu arada bence yakınlarına söylesen daha iyi olur ilerleyen zamanlarda arayıp nasıl bebek falan dediklerinde daha çok yıpratırlar cünkü sevinçle ararlar ondan saklama ,rabbimin bildiğini kulundan gizleme.ve herşeyde hayır varmış diye düşün.sağlıklı bir gebelik değildi belki hepimiz allaha emanetiz sonuçta,ben en derin yaşayan ablamı biliyorum ,sağlıklı bir gebelik değildi ve aldırmadı doğum yaptı 3 saat yaşadı ve vefat etti ablam yüzünü dahi görmedi ,teyzemin gelinide 9 aylıkken doğuma gitti ve bebek kakasını yediği için ölü doğum yaptı.rabbimin takdiri çok şükür sağlıklısın yine nasip eder rabbim.dua et bol bol .

evet bugün kendimi çok iyi hissediyorum 10. haftam bitiyor kızlar.dün elevite başladım elevitin içinde bulantı ve kusmaya iyi geliyor yazıyor ondan mı bilmiyorum sabahtan beri uyuyamadım ve ekmek arası salatalık yedim şimdi de leblebi yiyorum bulantı yok ne iş diyorum kendime yiyorum bakalım .inşallah azalıyordur ya .hiç güzel beslenemiyoruz ben de 55.5 olmuşum 57 ile kalmıştım hamile amaben bulantım olmadığında paso yiyorum ,sizde bulantınızı takip edin en hafif olduğunda tuzlu birşeyler yiyerek açın menüyü

merhaba benim bulantım cok fazla ilac kullanıyormusunuz . doktora yarın gidicem. 1.5 yasında kızım var sütten kesmeye calışıyorum ama zor olacak gibi. folik asitede baslamadım daha. gec mi kaldım ne.
canım sen emziriyor muşsun yani bulantı için ilaçları tavsiye etmiyor doktorlar cünkü direk karnındaki bebeğe geçiyor.kaç haftalık hamilesin sen canım.çok aşırı bulantın vs var ve beslenemiyorsan emzirmeyi hemen kes canım artık kocaman olmuş kızın

Kızlar ben sabah içmem gereken Folik asit ilacını unuttum, aç karnına içmek şart mı? birazdan öğle yemeği yiyeceğim, henüz acıkmadım da... şimdi içsem olur mu?

KAsVETLİ canım çok üzüldüm, en kısa zamanda çok sağlıklı bi hamilelikle kavusursun bebişine...
Dualarım seninle...

bn hep tok ıcıyorum canım..

Kızlar ben sabah içmem gereken Folik asit ilacını unuttum, aç karnına içmek şart mı? birazdan öğle yemeği yiyeceğim, henüz acıkmadım da... şimdi içsem olur mu?

hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama benim folicplus zaten tok karnına içiceksin demişti doktorum

öğlen yemekten sonra 2 sini birden
alablirsin canım.ben de yemek sonraları alıyordum hep .

Kendim içim şom ağızlılık yapmak istemiorum ama :)) benm hiç bulantım yoktu geçen hafta yani 7 ve 7+ günlerimde çok fena oldum dün 9. haftaya girdim ultrasona göre ve pat diye kesildi.Beni baz alırsak hiç bulanmadığını farzetsek bile ben 8. haftada çok kötü olduğuma göre korkarım ki doğru bu (( Yine korkarım ki kendime nazar etcem yine bulantılarımı başlatacam böle konuşarak

ayy canım benimm ne güzell yaa 3 kişiyiz pendikli hee...ben kontrollerime genelde ssk da tolga tuncel var ona gidiyorumm çok iyi bi dr.. çok ilgileniyo daha önce gittinizmi hiç ona..

Evet canım Aylinle çok yakın oturuyoruz hemde..
Ben devlete hiç gitmedim canım ilk öğrendiğimde medicineye gittim eski adı nene hatun ondan memnun kalmayınca tuzladaki gisbire gittim..
Bakalım ondan memnun kalırım inşallah..
Aylinde devlete gidiyor sanırım senin gittiğin doktor onun doktoruda o çok memnun olduğunu söylemişti ilk bebeğinde de o doktora gidiyormuş..
Tabi yanlış hatırlamıyorsam doktorun adını belki başka doktorada gidiyo olabilir..
En doğru bilgiyi o verir..

Ben tok karnına içiyorum iki doktorda tok dedi..
Hamile kalmadan aylar öncesinden içiyodum onu aç iç demişti doktorum ama bunu midene dokunmasın tok iç dedi..
Bişey olmaz o yüzden merak etme..

Son düzenleme:
maşallahu la havle vela kuvvete illa billah.
3 kere oku tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…