Şimdi internetten bulduğum :
Gebeliğin altıncı haftasından sonra, bulantıyla birlikte görülen kusma, hamilelerin sıklıkla karşılaştığı bir durumdur. Hamilelerin 100′de 80’inde görülen bulantı ve kusmalar gebeliğin sekizinci haftasında maksimum seviyeye ulaşır. Ve epey sıkıntı verir. 8. haftadan sonra sonra azalmaya başlayan bulantı ve kusmalar gebeliğin 14. haftasında hemen hemen biter. * alıntıdır.
ne dersiniz kızlar, benimki daha da mı artacak haftaya
çekmeköydeyim canım ben:))))))
ayy canımm benimm evett 5 +3 canımm evet yaa eski topicte kimse yok arada bakıyorumm kimse biey yazmamış çıkıyorumm.. aynur falanda yok sanırsammm ne bilim yaa önceden hiç öyle değildi....sen canım doğum yaptın dimii
nihayet yedirdim oğluşumu geldim kıslar günlerdir söyliycem unutuyorum yatarken solunuza yatın ilk gebeliğimden biliyorum hem drum söylemişti hemde nette bi çok sitede okudum bebek daha iyi besleniyormuş
konu sahıbı arkadasım benı lısteden cıkarsın .. düşük yaptım dün
buraya son yazısımdır Allah ınsallah evlatlarınızı saglıcakla kucagınıza almanızı nasip etsın arkadaslar..
Rabbim benım bu durumumuda kımseyı dusurmesın.. aminnn
3ay sonra allah ınsallah tekrar verır demekten baska carem yok
kendinize ve bebeğinize çok iyi bakın
günaydın kızlar bugün nasılsınız Şeyda'dan haber alan var mı dün çok kötüydü(
kızlarr anadolu yakasında nerdesinizzz..
Gebeliğin altıncı haftasından sonra, bulantıyla birlikte görülen kusma, hamilelerin sıklıkla karşılaştığı bir durumdur. Hamilelerin 100′de 80’inde görülen bulantı ve kusmalar gebeliğin sekizinci haftasında maksimum seviyeye ulaşır. Ve epey sıkıntı verir. 8. haftadan sonra sonra azalmaya başlayan bulantı ve kusmalar gebeliğin 14. haftasında hemen hemen biter. * alıntıdır.
ben pendikteyim sen?
Ataşehir'deyim canım ben...
aylin canım bende pendikteyim esenler mah. oturuyorum kavakpınarda çalışıyorumm.. merkezdemisin sen pendiğinçekmeköydeyim canım ben:))))))
oo uykuyu hiç sorma bana yaa ölüyorumm hep yatmak istiyorum ama çalıştığım için mecburen erken kalkıyorum eşimde 6:30 da işe gittiği için 6 dada ona kalkıyorumm.... ama onun dışında bulantım falan yokk iyiimm sadece göğüslerim ağrıyoo he bide arasıra giren kasık batmalarıı..ay kendımel aynı olan bırını buldum yani 5+3 canım ne gibi durumların var
benım bu sabah dan hafıf mıde bulantım başladı ama dayanılmıyacak gibi degıl
bide uyku halimvar
ayy canım benimm ne güzell yaa 3 kişiyiz pendikli hee...ben kontrollerime genelde ssk da tolga tuncel var ona gidiyorumm çok iyi bi dr.. çok ilgileniyo daha önce gittinizmi hiç ona..Pendikteyim cnm ben sen nerdesin?
canım çok geçmişler olsun .kısa zamanda toparlar aramıza gelirsin inşallah.canım senin kanaman mı olmuştu öyle hatırlıyorum sanki ama.bu arada bence yakınlarına söylesen daha iyi olur ilerleyen zamanlarda arayıp nasıl bebek falan dediklerinde daha çok yıpratırlar cünkü sevinçle ararlar ondan saklama ,rabbimin bildiğini kulundan gizleme.ve herşeyde hayır varmış diye düşün.sağlıklı bir gebelik değildi belki hepimiz allaha emanetiz sonuçta,ben en derin yaşayan ablamı biliyorum ,sağlıklı bir gebelik değildi ve aldırmadı doğum yaptı 3 saat yaşadı ve vefat etti ablam yüzünü dahi görmedi ,teyzemin gelinide 9 aylıkken doğuma gitti ve bebek kakasını yediği için ölü doğum yaptı.rabbimin takdiri çok şükür sağlıklısın yine nasip eder rabbim.dua et bol bol .konu sahıbı arkadasım benı lısteden cıkarsın .. düşük yaptım dün
buraya son yazısımdır Allah ınsallah evlatlarınızı saglıcakla kucagınıza almanızı nasip etsın arkadaslar..
Rabbim benım bu durumumuda kımseyı dusurmesın.. aminnn
3ay sonra allah ınsallah tekrar verır demekten baska carem yok
kendinize ve bebeğinize çok iyi bakın
evet bugün kendimi çok iyi hissediyorum 10. haftam bitiyor kızlar.dün elevite başladım elevitin içinde bulantı ve kusmaya iyi geliyor yazıyor ondan mı bilmiyorum sabahtan beri uyuyamadım ve ekmek arası salatalık yedim şimdi de leblebi yiyorumŞimdi internetten bulduğum :
canım sen emziriyor muşsun yani bulantı için ilaçları tavsiye etmiyor doktorlar cünkü direk karnındaki bebeğe geçiyor.kaç haftalık hamilesin sen canım.çok aşırı bulantın vs var ve beslenemiyorsan emzirmeyi hemen kes canım artık kocaman olmuş kızınmerhaba benim bulantım cok fazla ilac kullanıyormusunuz . doktora yarın gidicem. 1.5 yasında kızım var sütten kesmeye calışıyorum ama zor olacak gibi. folik asitede baslamadım daha. gec mi kaldım ne.
Kızlar ben sabah içmem gereken Folik asit ilacını unuttum, aç karnına içmek şart mı? birazdan öğle yemeği yiyeceğim, henüz acıkmadım da... şimdi içsem olur mu?
KAsVETLİ canım çok üzüldüm, en kısa zamanda çok sağlıklı bi hamilelikle kavusursun bebişine...
Dualarım seninle...
Kızlar ben sabah içmem gereken Folik asit ilacını unuttum, aç karnına içmek şart mı? birazdan öğle yemeği yiyeceğim, henüz acıkmadım da... şimdi içsem olur mu?
öğlen yemekten sonra 2 sini birdenKızlar ben sabah içmem gereken Folik asit ilacını unuttum, aç karnına içmek şart mı? birazdan öğle yemeği yiyeceğim, henüz acıkmadım da... şimdi içsem olur mu?
KAsVETLİ canım çok üzüldüm, en kısa zamanda çok sağlıklı bi hamilelikle kavusursun bebişine...
Dualarım seninle...
ayy canım benimm ne güzell yaa 3 kişiyiz pendikli hee...ben kontrollerime genelde ssk da tolga tuncel var ona gidiyorumm çok iyi bi dr.. çok ilgileniyo daha önce gittinizmi hiç ona..
maşallahu la havle vela kuvvete illa billah.Kendim içim şom ağızlılık yapmak istemiorum ama :)) benm hiç bulantım yoktu geçen hafta yani 7 ve 7+ günlerimde çok fena oldum dün 9. haftaya girdim ultrasona göre ve pat diye kesildi.Beni baz alırsak hiç bulanmadığını farzetsek bile ben 8. haftada çok kötü olduğuma göre korkarım ki doğru bu(( Yine korkarım ki kendime nazar etcem yine bulantılarımı başlatacam böle konuşarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?