2012 Ocak Anneleri

günaydın kızlarr bende ocak annesiyimm diğer topicten geldim :)benide tabloya eklermisiniz..
SAT 23 NİSAN / BEKLENEN DOĞUM 29 OCAK/ 30 MAYIS KESE GÖRÜNDÜ. 5+3

evinnnnnn tatlım hamilemisin çoook sevindim canım yaaa diğer topiğe kimse girmiyo görüşemiyoruz ne kadarlık hamilesin

cnm belki gec dollenmedır bı arkadas 10.haftada duymustu sıkma canını hem tek tük de olsa duyulmus ıste sıkma canını hayırlısı olsun
gunaydn canım aynen yaa süt benıde bayıyo napıcaz bılmıyorum gercı sankı onceye gore iim gibi bu aralar ya
ohh cok şükür benı de korkutmustun cnm ya gözünaydın suss bulantıları falanda cagırma sonra eyvah dersın ıs ısten gecer
yok yok ınsallah oyle olmaz benımkı gecıyo gıbı
cnm o hormonlardan kaynaklanıyo bende bazaen oyle dusunuyorm ama degısen bişi yok eskısıyle aynı..ahh su hormonlar:84:
hosgeldn canım hayırlı olsun melegın
Bizim arabayı satar bunu alırız artık
ayy cok güldüm ya allah iyilignı versın ama hakkaten cok pahalı be o ne öle

Selam kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim midem felaket hiç bir şey yiyemedim daha ilaç içmek için yemem lazım ama yersem çıkartcam bu sefer hissediyorum o yüzden cesaret edemiyorum..
sabret cnm gececek az kaldı:81:
slm bende 6 hafta 3 günlük hamileyim.bu 2. bebegim olacak.ilki bir buçuk yaşında.aynı tarihte doguracagım resmen oda ocakta olmuştu:)
hosgeldn canım ne guzel ıkısı bi büyür ıste bende arayı cok uzatmamayı dusunuyorum hayırlısı bakalm
seydacm aynı kilodaymışız buçuğu bıle aynı yani
ben çok şiddetli erkek hissediyorum :))))
aynennnn ciddi derecede o yuzdende cok merak edıyorum cınsıyetını ya pufff:97:

ayy allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ınsallah :85:

yenı gelen arkadaslar varmıs daha gecmıs baya sürüklenmıs okumaya takatim kalmadı o yuzden hepınıze topluca hosgeldınızz hayırlı olsun bebıslerınız canlar

evinnnnnn tatlım hamilemisin çoook sevindim canım yaaa diğer topiğe kimse girmiyo görüşemiyoruz ne kadarlık hamilesin
ayy canımm benimm evett 5 +3 canımm evet yaa eski topicte kimse yok arada bakıyorumm kimse biey yazmamış çıkıyorumm.. aynur falanda yok sanırsammm ne bilim yaa önceden hiç öyle değildi....sen canım doğum yaptın dimii

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)

sekerrck,evindarkece,SEYDAFERHAT,Nana_Nana,meserret,aylinkaan,esmy,cimcimes53,nurrose,nazarboncug+,
of anam of masallahhhhhh:81::82::89:

günaydın canımm ama benim oğluşum (erkek hissediyorum) büyüdü fasülyeden de büyük teyzesi mercimek deme ona

nihayet yedirdim oğluşumu geldim kıslar günlerdir söyliycem unutuyorum yatarken solunuza yatın ilk gebeliğimden biliyorum hem drum söylemişti hemde nette bi çok sitede okudum bebek daha iyi besleniyormuş

ayy kıyamam yaa kasvetlı düşük mü yaptııııııof ya canım beniim cok üzüldüm yaa umarım diger hamılelıgı saglıcakla gecerbende iki gundur merak edıyodm onu ıcımemı dogdu nedır canım benım ay cok üzüldümm puff:85:

nihayet yedirdim oğluşumu geldim kıslar günlerdir söyliycem unutuyorum yatarken solunuza yatın ilk gebeliğimden biliyorum hem drum söylemişti hemde nette bi çok sitede okudum bebek daha iyi besleniyormuş

evt bende duymustum ama fazla uygulayamıyorum döne döne yatarım ben ama calısırım tsk bilgin için

kızlarr anadolu yakasında nerdesinizzz..
ben pendikteyim sen?
günaydın canımm ama benim oğluşum (erkek hissediyorum) büyüdü fasülyeden de büyük teyzesi mercimek deme ona
hahaha yesinler fasulye oğluşunu haklısın canım fasulye olmuşlardırdimi ben halamercimekte kalmışım:)
evt bende duymustum ama fazla uygulayamıyorum döne döne yatarım ben ama calısırım tsk bilgin için

ben mümkün olduğu kadar uygulamaya çalışıyorum canım oğluma hamileyken hep soluma yattım artık ondanmıdır bilmem ama 36 haftalık 3.500 kg ağırlığında doğdu dr.um sonuna kadar kalsaydı5 kg doğardı demişti

Şimdi internetten bulduğum :

Gebeliğin altıncı haftasından sonra, bulantıyla birlikte görülen kusma, hamilelerin sıklıkla karşılaştığı bir durumdur. Hamilelerin 100′de 80’inde görülen bulantı ve kusmalar gebeliğin sekizinci haftasında maksimum seviyeye ulaşır. Ve epey sıkıntı verir. 8. haftadan sonra sonra azalmaya başlayan bulantı ve kusmalar gebeliğin 14. haftasında hemen hemen biter. * alıntıdır.

ne dersiniz kızlar, benimki daha da mı artacak haftaya

]

aa 28/01 28/04 yazmısım pardon canım:)

Merhaba herkese...
Benim de midem çok rahat değil yine sabahtan beri ve başım kalkmıyor resmen. şöyle izin alsam 1 hafta sürekli uyusam :97:
Siz nasılsınız? herkes iyidirumarım. Geçmişten bi kaç sayfa okudum ama baktım olacak gibi değil, onları bitirmeye kalkarsam mesai saatimin sonuna gelirim sanırım :))

cxnm bır ton test yapılıyor
bazı doktorlar daha genıs kapsamlıda yapıyor cnm testlerı belkıde ondandır

Bilmiyorum ki bakalım bu hafta sonu ne testi yapıcak...
teşekkür ederim çok

Aslında doktoruma çok güvendim, hatta eşim de çok sevdi doktorumu. ama ne bileyim...
ben kafamı karıştırmıyım hakikaten. Bu Cumartesi de aklımdakileri ona sorar rahatlarım umarım
teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…