2012 Ocak Anneleri

merhaba ciciş hamişler nasılsınız bebişler nasıl kasvetlinin yazdıklarını okudum çok üzüldüm inşallah tez zamanda aramıza katılır kasvetli düşük yapan 2. arkadaşımız oldu sanrım umarım bundan sonra kımse düşük yapmaz bütün hamişler ve bebekleri sağlıklı geçirir bu zamanları

ben kaçar kızlar
oğluşum kreşten gelicek servisleri az kaldı gelmeye hazırlanayıım
söz verdim markete gidicez diye canım sade cips istiyor bulantının olmaması ne güzel ama sağlıklı beslenme adına birşey yapamıyorsanız valla bulantı iyi
çigköfte ve cips istiyor canım .

ya canım medicine nene hatunkende aynıydı şimdide öle hem çok pahalı hemde hiçç iyi değil yaaa.... e bizim orda marmara üni has. açıldı ama ben oraya gitmeyi düşünmüyorum stajer çoğuu yaa ebenim eltim marmara ya gidiyo memmunum diyoo amaa yokk valla allah düşürmesin ben gitmemm oraya

aminnnn inş canım

sanmam canım artık başlamaz inş kolay gelsin:)
hahahaha pc den tiksindin hee ya uhamilelik insana ne garip şeyler yaptırıyor:))))aman kendini fazla yorma canım kolay gelsin

merhaba benim bulantım cok fazla ilac kullanıyormusunuz . doktora yarın gidicem. 1.5 yasında kızım var sütten kesmeye calışıyorum ama zor olacak gibi. folik asitede baslamadım daha. gec mi kaldım ne.
meme başına şekerli tuzlu sudan hazırlanmış karışım sür canım işe yarıcaktır benim oğlum tam bir meme delisiydi 2 yaşına kadar emdi bu karışımıhazırladım sürdüm bir anda tiksindi
tedirgin olma ama artık yatmamaya dikkat et canım göbeğinin yanına yastık koy yüzüstü pozisyon alıcağın zaman engel olucaktır sana
aylin canım bende pendikteyim esenler mah. oturuyorum kavakpınarda çalışıyorumm.. merkezdemisin sen pendiğin
aydınlıyolu caddesi:)
ayy canım benimm ne güzell yaa 3 kişiyiz pendikli hee...ben kontrollerime genelde ssk da tolga tuncel var ona gidiyorumm çok iyi bi dr.. çok ilgileniyo daha önce gittinizmi hiç ona..

canım ben 6 yıl pendik devlet hastanesinde çalışdım ordada görev yaptım tolga beyiçok iyi tanıyorum benimdoktorumda turgay güven:)

Merhaba güzel anneler:)
Geçimişi okumak cook uzun suruyor maşallahımız var gercekten.Genel anlamda herkesın mıdeden yana sıkayetı var sanırım.sıkıntısı olan herkese tez zamanda rahatlarsınız İnşallah diyorum kızlar.ama emin olun sağlıklı gebeliğin en önemli göstergesi sanırım bulantı bunun için ne kadar sıkıntı cekıyor da olsanız sevinmeniz lazım bence bebeğiniz kendini hissettiriyor çünkü.

Kasvetliciğim senin için ne kadar üzüldüğümü kelimelerle ifade edemem sanırım.Gercekten cok zor bır durum oldugunu hepımız bılıyoruz.ama her zaman soyluyorum kı dogal yolla gebe kalabılmek gıbı coooook buyuk bır sansın var ve en yakın zamanda tekrar saglıklı bır sekılde hamıle kalabılecegını sakın unutma.

Ben kendı adıma bıle umutsuzluga kapılmamaya calısıyorum.sanırım bende bu hafta sonu bebegımden ayrılmak zorunda kalacagım ama hakkımızda hayırlısı.Allah'ım ne yazmışsa kaderimizde onu yaşayacağız.ve tekrar bır tedavı ıcın hem maddı,hem manevı hemde fızıkı anlamda tekrar hazır olmam bılmem kı ne zamanı bulur?Allah'ım tez zamanda tekrar yuzumuzu guldursun İNŞALLAH AMİN...

Valla bilmiyorum canım ben 1 senedir pendkde oturuyorum çok şükür hastanelikte bi durumum olmamıştı şimdiye kadar olduğunda da Göztepedeki şafağa gitmiştim..
Evlenmeden Göztepede oturuyorum..
Bende öğrenmiş oldum nene hatunun iyi olmadığını..
Bakalım Gisbirden memnun kalırım inşallah.. Daha yeni 2009'da açılmış bi hastane..
Devlet istemememin sebebi hem duyduğum olumsuz yorumlar hemde normal istediğim için yani benim gittiğim doktor orada olmazsa o an nöbetçi kim varsa o alıyo..
Benim bayan erkek diye takıntım yok fakat eşimin var malesef..
Bide nene hatun pahalı değil 22tlydi muaynesi..

hayırdır canım neden bu kadar karamsar konuştun benmi bişey kaçırdım:44:

canım ben 6 yıl pendik devlet hastanesinde çalışdım ordada görev yaptım tolga beyiçok iyi tanıyorum benimdoktorumda turgay güven:)
öylemii ya turgay beyle pek anlaşamıyoruz daha önce bana yanlış teşhis koymuştuu..... ya ben daha kızım kaşıntı yanma falan vardı gittim alttan muayne etti bana demesinmi sende rahimağzı kanseri başlangıcı varr allahımm öldümm yaaa o andaa..aklıma türlü türlü şeyler geldii.. sonra hospitala gittim ordaki dr dedi yok sende öyle bişey mantar var dedi. ilaç verdi trosdy verdi allaha şükür geçmişti ama dedi kız olduğun için ftil vermiyorum evlenince tekrarlar dedi ozmandaa gel fitil verelim dedi aynen olduu fitill kullandım şimdi şeytan kulağınaa hiç olmadıı...

yanii devamlı dr değiştirdimmm. selma hanımıda denedimm yokk dedimm buda suratsızz en son tolga beyde karar kıldımmm çok iyi bi dr gerçektenn onu görünce akrabamı görmüş gibi oluyorumm :):) canım ben seni kesin görmüştürüm ozman yaaa..

Merhaba canım hoşgeldin..
Evet mide sıkıntımız var fena halde..
Orası öyle tabi hissediyoruz en azından ama kesildiğinde de paniğe kapılmayalım
Olumsuz düşünme canım bi kaç gün sonra net sonucu öğreniceksn nasılsa dua et bol bol hayırlısını dile..
Çokta umutlandırma tabi kendini ama sonuçta her iki ihtimalde %50 %50..

kızlarr bendede başlıyo galiba bulantı yavaştan yavaştan pc ye bakarkenn hafif bulantı hissetmeye başladımm..

Bulantısı olmayan arkadaşlar,
Bulantıyı hiç getirmeyin aklınıza, ben de bulanmıyorken kendimi dinlemeye başladım, sonra ondan bundan derken her şeyden tiksindim, 1 haftadır da aç geziyorum, 4 kilo kaybım var, su içsem çıkarıyordum bugüne kadar, yani bulantıyı hiç düşünmeyin, çıkarmaya da hiç başlamayın, bulansa da öyle bekleyin, kusup rahatliyim diye düşünmeyin, mide kasları hemen yoruluyor, hiç bir şeyi almaz hale geliyor
En iyisi bulantıyı, tiksinmeyi hiç düşünmemek.

:))eşref saatine denk gelmişsindir canım ben çok memnunum ilk doğumumuda o yaptırdı hastane personelide genelde turgay bey ve tamer beyi tercih ederler ama tolga beyde iyidir...belkide görmüsündür:) kaynarca merkez istasyon klinikleri hepsinde görev yaptım

ya benimki tam bulantı mı bilemiyorum. sürekli açmışım da midem yanıyor, kazınıyor gibi. yiyorum, en ufak tetiklemede-lavaboya düşmüş yumurta akı gibi öğğğ- hemen çıkarıyorum. sonra 5 dakika içinde yine aynı yanma kazınma...

baş ağrılarım başladı bir de...offfffffffff

kaynarcayla merkezdekine çok gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…