canım folic plusun üstünde de yazar zaten 3 tableti 400 mg diye. ben günde 3 defa kullanıyorum doktor öyle demişti
aynen canım üstünde yazar 3 tablet 400 mg diye ben de öyle kullanıyorum
E ben bu doktoru kesin değiştiricem 2 aydır günde 1 içirdi bana, üstelik üstüne basa basa 3 kez sordum, sinir şey
Merhaba kizlar benim bebişimde5+4. Ocak sonu dogacak hayirlisiyla.3gundur uyumak dinlenmek istiyorum surekli cabuk yoruluyorum ara arada midem kötü oluyor ama bugun cok fena durumdayim mide bulantisi beni mahvediyor:26:
tatlım folic plusun yanındaysa şişesinin kenarına bak yazıyor zaten 3 tablet 400 mg diye. bence de hak etti artık değiştirilmeyi
Merhaba kizlar benim bebişimde5+4. Ocak sonu dogacak hayirlisiyla.3gundur uyumak dinlenmek istiyorum surekli cabuk yoruluyorum ara arada midem kötü oluyor ama bugun cok fena durumdayim mide bulantisi beni mahvediyor:26:
cnmm saolasınnn...
canım folic plusun üstünde de yazar zaten 3 tableti 400 mg diye. ben günde 3 defa kullanıyorum doktor öyle demişti
tebrik ederim canım, hoşgeldin
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben de ilk öğrendiğim gün adım atmaya hatta wc ye gitmeye korkmuştum
sonra düzeldim tabiii :)
bana mı kız o dil
gözün aydın canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. darısı başıma inş. salı günü güzel haberleri veririm size
aynen canım üstünde yazar 3 tablet 400 mg diye ben de öyle kullanıyorum
benim de hem çin hem rus takvimi erkek diyor
yhaa seydCIMMMM bendde hıc bulantı olmadı dayanılmayacakk sadece hergun akşamustu azcık bulantım oluo oda nrmlaa derec deee hmen baslar mı bulaantııı
Hoşgeldin hayırlı olsun..
Daha yeni yeni başlıyo demek bulantıların inşallah devam etmez..
benim 5+1 neden bulantim yok erken dimi seninde erken baslamis 7 . haftadan baslamasi lazimMerhaba kizlar benim bebişimde5+4. Ocak sonu dogacak hayirlisiyla.3gundur uyumak dinlenmek istiyorum surekli cabuk yoruluyorum ara arada midem kötü oluyor ama bugun cok fena durumdayim mide bulantisi beni mahvediyor:26:
yhaa seydCIMMMM bendde hıc bulantı olmadı dayanılmayacakk sadece hergun akşamustu azcık bulantım oluo oda nrmlaa derec deee hmen baslar mı bulaantııı
kızlar bugün buraya yazdıktan sonra tuvalette yine leke geldi normalde akıntım oluyordu ama renk olarak soluk kahve rengi olunca yine dr aradım ben çok korkmaya başladım yine oldu dedim.tamam ben ofise geçiyorum gel hadi dedi.neyse eşimi çağırdım sonra gittik.ultrasonra baktık doktorum ne güzel meleğin bak hali vakti yerinde ohhh yavrum dedi bize yine el kol salladıkeseyi inceledi kenarında vs hiçbir şekilde belirti yok sen cinsel beraberlik mi yaşadın yoksa dedi bende evet dedim ve direk bana kesen genişliyor damarların gerilmiş üstüne ilişki olunca ondan olmuş yoksa alttan bile bakmaya gerek yok bebek gayet sağlıklı kese vs herşey harika dedi.
için rahat olsun diye progestan mı ne ondan yazdı verdi .bu arada 11+1 bebeğim.tarihimiz ilerlemiş yine.bu bebek çok hızlı büyüyo dedim ne kadar güzel işte erken döllenme dedi.ve cinsiyeti ne dedim şöyle bir doktorum daha yeni farkedilmeye başlanır bakayım deditestis falan göremedim kız gibi mi ne dedi güldü sonra erkekde olabilir haftaya cumartesi gel söylücem erkek olursa o gün ben görürüm dedi hem tarama testide yapılıcakmış 12+1 olucakmış ultrason tarihini dikkate aldığnı söyledi kızlar .
bol su içip ,agır birşeyler yapmıcakmışım dinlenicekmişim ve ilişki de yasak şu 3. ay çıksın kontrol edicez akıntıyı dedi.çok şükür evhamlıydım .ilacıda aldım geldim bir tane içtim hemen sizlerle paylaştım kızlar.çok uzun kalamıcam dinlenmem lazım.gece uğrarım hepiniz dikkat edin emi
inşaallah başlama<zz cnmm daa asıll benn saclanmaya baslayınca cocukk bulantı olur dıe duymustummm....
Bilemiyorum canım ama bu zamana kadar başlamadıysa büyük ihtimalle başlamaz bence..
Yani inşallah başlamaz..
cnmm ben gunde ıkı tane kullanıorummmmm...bende folbiol kullanıyorum kızlar ama günde 2 tane falan alan varmış bana günde yarım verdi doktor...alllah allah neden ki...gerçi ben hamilelikten 3-4 ay önce başlamıştım içmeye o zaman 1 tane içiyordum şimdi yarıma indirdim...bir sonraki randevumda 25 haziranda devam etsem mi ki...bana doktor içiyormusun yazayım bir tane folik asit demişti bende folbiol kullanıyorum demiştim tamam onu kullan devam et ama yarım iç dedi...gerçi kullanmana bile gerek yok ekmek kabuğunda bile folik asit var dedi yav ne olcak ne etsem ki....
inşaallah başlama<zz cnmm daa asıll benn saclanmaya baslayınca cocukk bulantı olur dıe duymustummm....
bende folbiol kullanıyorum kızlar ama günde 2 tane falan alan varmış bana günde yarım verdi doktor...alllah allah neden ki...gerçi ben hamilelikten 3-4 ay önce başlamıştım içmeye o zaman 1 tane içiyordum şimdi yarıma indirdim...bir sonraki randevumda 25 haziranda devam etsem mi ki...bana doktor içiyormusun yazayım bir tane folik asit demişti bende folbiol kullanıyorum demiştim tamam onu kullan devam et ama yarım iç dedi...gerçi kullanmana bile gerek yok ekmek kabuğunda bile folik asit var dedi yav ne olcak ne etsem ki....
cnmm ben gunde ıkı tane kullanıorummmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?