2012 Ocak Anneleri

Yaaaaaaaaa çıldırıcam :84:
Sonunda bir doktora karar verdim, adam yarın da cumartesi de dolu, randevu alamadım napıcam ben ya :84:
of ne büyük meseleymiş şu doktor meselesi

bakalım canım bir sonraki randevuda hepsini sorucam...ben vitamini de sordum ona 3. ay başlıcaz demişti herhalde bu gittiğimde vitamin falan da yazar..zaten benim doktorum öyle ilaç falan yazma taraftarı değil anladığım kadarıyla, akıntımı farketmişti şuan bişey veremem fazlalaşırsa 3. ayda yazarız şimdi yazmıcam bişey demişti. şimdi yarım içiyorum ama yeterli mi bilmiyorum üzerinde 5mg yazıyor

oyyy yasıqqqqq..umarım sen öle olmasan cnm

mrb kızlar nasılsınız
bız bugun 9 haftalık olduk teyzelerı

Yarında doktora gıdıyoruz
ınsallah ıyı olur bakalım

aslında ben ozel hastaneye gıdıyodum ama bı devlet hastanesı acılmıs ıstanbul bakırkoy kadın dogum yenı bıyere tasınmıs halkalı tarafında daha 1 ay olmus acılalı cok guzel ılgı alaka varmıs bır suru doktor var doktor sıkıntısı yok hastane cok temız ve cok ıyıymıs dogum yaptıktan sonra tek tek odalarda kalınıyormus ozel hastane gıbıymıs ozele gıden bı arkadasımda ozelı bıraktı oraya basladı valla yarın gıdıp test edıcem ve sızlerle paylasıcam kızlar ıstanbulda yasayan arkadas varsa aramızda oraya bakmalı bence

ne guzel mıdem bulanıyodu ama kusmuyodum hıc
3 gundur ogurmekten ıcım dısıma cıktı valla
cok ıstıfar edıyorum kızlar ya dayanamıyorum valla
ıcım dısıma cıkıyo
yarın dktora gıdıcem hayrlsı bkalm
doktorun verdı metapid mıydı neydı ole bı ılac var mıde bulanırsa ıcılıo hamılelerde
onu kullanınca bısey olmuyo ama bugun ac karna yag kokusundan tıskındım
hemen anındaa ((

evet canım bir tane yetiyo normali dediğim gibi nette baktığım kadarıyla kansızlık gibi durumlarda arttırılıyo sanırım bende biraz anemilik var galiba ondan bişey demedi ....

vitamini bende sormuştum 3. ayda dedi ay sonu gittiğimde folik kesecek vitamin yazacak sanırım .....

benımde mıdem cok yanıyo ya
benım annemde 9 ay boyunca kusmuş
umarm bız ole olmayız cnm

Hoşgeldin canım yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah..
Ee nasılsın bakalım bulantılar geçtimi?

Ben senin kadar değilim cnm daha hiç çıkarmadım çok şükür inşallah olmaz oda..
Ama dikkat et ben elimden geldiğince aç kalmamaya çalışıyorum..
Aç olduğumda midem daha kötü oluyo..

hoşgeldin canım yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah..
Ee nasılsın bakalım bulantılar geçtimi?

inş. Canım benim
yok be canım geçermi daha çok arttı
midem bulanıodu ama kusmuodum en azından
sımdı her ıkısıde
kotu bı koku duymuyum anında tuvalete kosuyorum ((
sende varmı aynı sorun cnm

inş. Canım benim
yok be canım geçermi daha çok arttı
midem bulanıodu ama kusmuodum en azından
sımdı her ıkısıde
kotu bı koku duymuyum anında tuvalete kosuyorum ((
sende varmı aynı sorun cnm

Bana herşey kokuyo ve kötü kokuyo ağzımın tadı değişti tadını bildiğim şeyler farklı gelmeye başlıyo artık ama kusma olmadı daha çok şükür inşallah başlamazda
Bu arada face grubu kurduk cnm Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al katılırsın sende..

ıstek gonderdım gruba benıde kabul edın canım ya
oh ne guzel ıns sende barı hıc olmasn cnm
ben cok cekıyorm ya

Kabul eder cnm grubun kurucusu..
Allah yardımcın olsun güzelim çok zar Allah sabrını vericek bizede inşallah bebişlermiz için değer ama yaa

ayyy ben dün gece mahvoldum resmen...12 de yattım ama yatar yatmaz istifra ettim..nerdeyse 15 dakka üst üste öğürdüm ya...sabahları da oluyor..sizde de gece oluyor mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…