bende eylülden beri kullaıyorum dr a gittiğimde kullanıyomusun dedi evet dedim günde ikiye çıkar dedi folbıol olduğunu söledim olsun 2 iç dedi her dr farklı bide kan değerleri falanda önemli sanırım nette araştırdığım kadarıyla zaten fazlası idrarla atılıyomuş.....bende 25 haziranda gidecem dr ....
oyyy yasıqqqqq..umarım sen öle olmasan cnm
O zaman mide de yanma oluyo diye biliyorum ben canım..
Bulantıda oluyodur tabi..
Ama 6. haftada başlayıp 12. haftaya kadar devam ediyo genelde bulantılar diye biliyorum..
Kişiden kişiye değişebilir..
Benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca kustum diyo valla..
bakalım canım bir sonraki randevuda hepsini sorucam...ben vitamini de sordum ona 3. ay başlıcaz demişti herhalde bu gittiğimde vitamin falan da yazar..zaten benim doktorum öyle ilaç falan yazma taraftarı değil anladığım kadarıyla, akıntımı farketmişti şuan bişey veremem fazlalaşırsa 3. ayda yazarız şimdi yazmıcam bişey demişti. şimdi yarım içiyorum ama yeterli mi bilmiyorum üzerinde 5mg yazıyor
o zaman mide de yanma oluyo diye biliyorum ben canım..
Bulantıda oluyodur tabi..
Ama 6. Haftada başlayıp 12. Haftaya kadar devam ediyo genelde bulantılar diye biliyorum..
Kişiden kişiye değişebilir..
Benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca kustum diyo valla..
mrb kızlar nasılsınız
bız bugun 9 haftalık olduk teyzelerı
Yarında doktora gıdıyoruz
ınsallah ıyı olur bakalım
aslında ben ozel hastaneye gıdıyodum ama bı devlet hastanesı acılmıs ıstanbul bakırkoy kadın dogum yenı bıyere tasınmıs halkalı tarafında daha 1 ay olmus acılalı cok guzel ılgı alaka varmıs bır suru doktor var doktor sıkıntısı yok hastane cok temız ve cok ıyıymıs dogum yaptıktan sonra tek tek odalarda kalınıyormus ozel hastane gıbıymıs ozele gıden bı arkadasımda ozelı bıraktı oraya basladı valla yarın gıdıp test edıcem ve sızlerle paylasıcam kızlarıstanbulda yasayan arkadas varsa aramızda oraya bakmalı bence
benımde mıdem cok yanıyo ya
benım annemde 9 ay boyunca kusmuş
umarm bız ole olmayız cnm
ne guzel mıdem bulanıyodu ama kusmuyodum hıc
3 gundur ogurmekten ıcım dısıma cıktı valla
cok ıstıfar edıyorum kızlar ya dayanamıyorum valla
ıcım dısıma cıkıyo
yarın dktora gıdıcem hayrlsı bkalm
doktorun verdı metapid mıydı neydı ole bı ılac var mıde bulanırsa ıcılıo hamılelerde
onu kullanınca bısey olmuyo ama bugun ac karna yag kokusundan tıskındım
hemen anındaa((
hoşgeldin canım yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah..
Ee nasılsın bakalım bulantılar geçtimi?
inş. Canım benim
yok be canım geçermi daha çok arttı
midem bulanıodu ama kusmuodum en azından
sımdı her ıkısıde
kotu bı koku duymuyum anında tuvalete kosuyorum((
sende varmı aynı sorun cnm
bana herşey kokuyo ve kötü kokuyo ağzımın tadı değişti tadını bildiğim şeyler farklı gelmeye başlıyo artık ama kusma olmadı daha çok şükür inşallah başlamazda
Bu arada face grubu kurduk cnm facebook'a hoş geldin - giriş yap, kaydol veya daha fazla bilgi al katılırsın sende..
ıstek gonderdım gruba benıde kabul edın canım ya
oh ne guzel ıns sende barı hıc olmasn cnm
ben cok cekıyorm ya
kabul eder cnm grubun kurucusu..
Allah yardımcın olsun güzelim çok zar allah sabrını vericek bizede inşallah bebişlermiz için değer ama yaa
YAA kendime gözdeğirdim midem bulanıyoo başım ağrıyo midem yanıyo:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?