hayır mide bulantılarımda var yacanım ben de kullanıyorum inanılmaz uyku ve sersemlik hali yapmasının dışında bi etkisi yok gibi.
Hoşgeldin canım aramıza... SAT ne zamandı? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini...
heoşgeldin canım aramıza
progestan kullananlar nasıl yan etkiler yasıyor kızlar
cok uykum oluyordu hamılelıkten sandım ama hapın yan etkısıymıs başka yanetkisi yaşıyan varmı?
canım ben de kullanıyorum inanılmaz uyku ve sersemlik hali yapmasının dışında bi etkisi yok gibi.
Hoşgeldin canım aramıza... SAT ne zamandı? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini...
beni de çağırmazsan darılırım wallahi
aaa hiç olur mu şekerim :) Yalnız tadı çıkmaz zaten
destekleriniz için çoık teşekkürler canım arkadaşlarımmmmmmmmmmmben öğleden sonraaaaaaaaaaa doktora gideceğimmmmmmmmmmmmm..
Kendi kendime sizlerleyken canlarımm bol şanslar diliyorummmm....inşallah sizler gibi kalp atışını duyarımmmm allahımm
hayır mide bulantılarımda var ya
acaba o damı haptan dedım
haptansa hapı kesecegım
birde kıslar folikaisitinizi hergn aynı saatemı ıcıyorsunuz bazen evde unutuyorumda ben
canım ben de kullanıyorum inanılmaz uyku ve sersemlik hali yapmasının dışında bi etkisi yok gibi.
bende kullanıyorum...ama yan etki görmedim..ağızdan kullanırkende yoktu şimdi bu şekildede yok...
belkide uykumu alıyorum akşam 10 da yatıyorum ben
Hayır aynı saatte içmiyorum..
Kalkıp kahvaltımı ettiikten sonra içiyorum bazen sabah içim almadıysa bişey yiyemediysem akşam yemeğinden sonra içiyorum..
Hergün aynı saatte diye bişey demedi doktor ve antibiyotik değilki bu sonuçta..
evet doğru diyorsun bende dert etmıyım bunu ozaman:)
ben öğleden sonraaaaaaaaaaa doktora gideceğimmmmmmmmmmmmm..
KENDİ KENDİME SİZLERLEYKEN CANLARIMM BOL ŞANSLAR DİLİYORUMMMM....İNŞALLAH SİZLER GİBİ KALP ATIŞINI DUYARIMMMM ALLAHIMM
inşallah canım allah evlat isteyen herkesin kucagını doldursunNurbanucum coook tesekkur ederım senınde gozun aydın.Allah'ın mucizesi bitmez işte bak sen bir örneksin buna.Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin İnşallah...
Bal63 sana da coook tesekkur ederım topıke sen yenı katıldın sanırım hayırlı ugurlu olsun canım.Bıde bısey sorucam sakıncası yoksa bhcg degerlerım ıyı gıtmıyordu demıssın ya nasıldı degerlerın eger hatırındaysa?
Aylıncıgım canım benım cızelgemı yapan üçüzlerin güzel annesiSımdılık yıne cok umutlanmayın dedı doktor yanı bır gelısım var ama cook yavas dıyor.duradabılır devamda edebılır onun ıcın sınırdayız dıyor.beklemenın bır skıncası olmaz dedı.bekleyelım bakalım.
esmy canım sanda cok tesekkur ederım.İnşallah görürüz bu gittiğimizde kalp atışlarını ne buyuk bır mutluluk olur Allah'ım...
Kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım.Benı tanıyan tanımayan dua eden herkese ayrı ayrı öpücüklerimi yolluyorum.Sonucum ne olursa olsun sızlerı tanımak cok guzel.İnşallah hep güzel haberler paylaşmak dileği ile
kızzlar, bir şey soracağım...
kaç kilosunuz?
ben şişman bir anne olmak istemiyorum ama sanırım şişman bir başlangıç yaptım...
1.62 boya 65 kilo....
3 ayda 2 kilo aldım bile..:18:
kaç kilosunuz?
ben şişman bir anne olmak istemiyorum ama sanırım şişman bir başlangıç yaptım...
1.62 boya 65 kilo....
Kızlar deprem oldu hissetinizmi?
Yada benmi yanlış hissettim yahu?
kaç kilosunuz?
1.62 boya 65 kilo....
ayy hissetmedimm ist damısın şeyda
Kızlar deprem oldu hissetinizmi?
Yada benmi yanlış hissettim yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?