2012 Ocak Anneleri

hayır mide bulantılarımda var ya
acaba o damı haptan dedım
haptansa hapı kesecegım
birde kıslar folikaisitinizi hergn aynı saatemı ıcıyorsunuz bazen evde unutuyorumda ben

heoşgeldin canım aramıza

progestan kullananlar nasıl yan etkiler yasıyor kızlar
cok uykum oluyordu hamılelıkten sandım ama hapın yan etkısıymıs başka yanetkisi yaşıyan varmı?

bende kullanıyorum...ama yan etki görmedim..ağızdan kullanırkende yoktu şimdi bu şekildede yok...

belkide uykumu alıyorum akşam 10 da yatıyorum ben

ben 16sı biliyordum 10u dedi doktorumuz muhtemel doğum tarihide 17 ocak

hayır mide bulantılarımda var ya
acaba o damı haptan dedım
haptansa hapı kesecegım
birde kıslar folikaisitinizi hergn aynı saatemı ıcıyorsunuz bazen evde unutuyorumda ben

Hayır aynı saatte içmiyorum..
Kalkıp kahvaltımı ettiikten sonra içiyorum bazen sabah içim almadıysa bişey yiyemediysem akşam yemeğinden sonra içiyorum..
Hergün aynı saatte diye bişey demedi doktor ve antibiyotik değilki bu sonuçta..

bende kullanıyorum...ama yan etki görmedim..ağızdan kullanırkende yoktu şimdi bu şekildede yok...

belkide uykumu alıyorum akşam 10 da yatıyorum ben

ya ben hamıleleık belırtılerını belki hapın yan etkisidir diyorum :) bırakırdım öyle ise

evet doğru diyorsun bende dert etmıyım bunu ozaman:)

ben öğleden sonraaaaaaaaaaa doktora gideceğimmmmmmmmmmmmm..

KENDİ KENDİME SİZLERLEYKEN CANLARIMM BOL ŞANSLAR DİLİYORUMMMM....İNŞALLAH SİZLER GİBİ KALP ATIŞINI DUYARIMMMM ALLAHIMM

hadi bakalım inşallah canım hayırlı haberlerle dönersin. bende haftaya gideyim diyordum bakalım kısmet artık.

inşallah canım allah evlat isteyen herkesin kucagını doldursun

kızzlar, bir şey soracağım...

kaç kilosunuz?
ben şişman bir anne olmak istemiyorum ama sanırım şişman bir başlangıç yaptım...
1.62 boya 65 kilo....
3 ayda 2 kilo aldım bile..:18:

kaç kilosunuz?
ben şişman bir anne olmak istemiyorum ama sanırım şişman bir başlangıç yaptım...
1.62 boya 65 kilo....

ben 1,63 boy ama daha yeni benimki...henüz kilo almadım 63 kiloyummm
seninde normal bence 3 ayda 2 kilo...

kaç kilosunuz?
1.62 boya 65 kilo....

bende istemıyorum boy 145 kılo 53 2 aydır aynı kılodayım ama acayıp kılo almış görünüyorum bu arada 68 kıloydum dıyetle 53 oldum ilk gebelıkte 33 haftalık doğum yaptım 56 kılo hamıle kaldım 96 doğuma girdim

kaç kilosunuz?
1.62 boya 65 kilo....

Canım ben de 71 kiloyla başladım, şu an 68 im, boyum da 1.65, gayet şişkoyum yani
Ama açıkcası hiç umursamıyorum, zaten geçen yıla kadar 58 i geçmemiştim, bu yıl stresten kendimi yemeye verip, aldım o 10 kiloyu, doğumdan sonra fazlasıyla veririm, kendime güveniyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…