- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
suya tamam da tuzaa dayanammaa..ıyy tuzsuzz yıememm fazla deıl ama tuz olmadann yıeceklerden tata alamıom.yanlıs amaaaaa....amannn cnmmm bebeişim hala benle olsun saglıcakal kucagıam alayım da umrumda deılllll..şimdi 47 kıloyummm ..verılır gıder kılooo...bana dua edın omas mıı cok korkuommm sankı batmalarım azaldı gıbııııı..sızın nasıllll..bide ben yumurtayı hayatta yıemem haslanmıs haldee napcammmm:18::18::18:
ayy bacım 47 kilo olsam tuz gölünde yaşasam umrumda olmaz... 65 kiloyum diyoruuuuum
slm arkadaşlar.Kısmet olursa bende ocak annesi olacağım..satım 6 nisan.benide laranıza kabul edermisiniz?Planlı bir bebiş değil benimkisi:)
aynen bende bir zamnlar o kilolardaydım herkes çok zayıfsın derdi şimdi ise 56 kiloyum :)))))))))
hayırlı olsun allah sağlıklı bır şekilde kucağına almayı nasip etsin
slm arkadaşlar.Kısmet olursa bende ocak annesi olacağım..satım 6 nisan.benide laranıza kabul edermisiniz?Planlı bir bebiş değil benimkisi:)
slm kızlarr bende 5.hafta içindeyim çok heyecanlıyım Allahım korusun bebişlerimizi
amin inşallah canım.
Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin..
Allah sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
korkmana gerek yok zor bir işlem değil.İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana.amin inşallah bende bugun 8 haftayı bitirdim...sizlere birsey soracagım ..aranızda sevikal yetmezliği olan var mı...bende var rahim agzına dıkıs atacaklar cok korkuorummm...:2::2::2::2:
amin inşallah bende bugun 8 haftayı bitirdim...sizlere birsey soracagım ..aranızda sevikal yetmezliği olan var mı...bende var rahim agzına dıkıs atacaklar cok korkuorummm...:2::2::2::2:
arkadaşlar az önce bir arkadaşım vedalaşmaya geldi,1 ay önce doğum iznine ayrılmıştı. 9.aya girmiş, maşallah arkadan gören hamile demez, sadece karnına almış kiloyu ve kızı olacak. basene alınırsa kız olur, karnı top olursa erkek olur lafı her zaman tutmuyomuş demekki. 12 kilo almış maşallah. ve pazar günü antalyaya tatile gidiyormuş, doğurmadan bol bol yüzücem doğum kolay olsun diye diyor.
darısı bizlere.. Allahım hayırlısıyla bizede göstersin 9. ayları , doğum izinleriniiiiiiiiiiii. amiiiiiiiiiiiiiin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?