2012 Ocak Anneleri

esim bugun trye uctu ucakta okumasi icin mektup yazdik ucakta ögrenecek bebgimizin olacagini

ayy bacım 47 kilo olsam tuz gölünde yaşasam umrumda olmaz... 65 kiloyum diyoruuuuum

slm arkadaşlar.Kısmet olursa bende ocak annesi olacağım..satım 6 nisan.benide laranıza kabul edermisiniz?Planlı bir bebiş değil benimkisi:)

slm kızlarr bende 5.hafta içindeyim çok heyecanlıyım Allahım korusun bebişlerimizi

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.Kısmet olursa bende ocak annesi olacağım..satım 6 nisan.benide laranıza kabul edermisiniz?Planlı bir bebiş değil benimkisi:)

Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin..
Allah sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..

arkadaşlar az önce bir arkadaşım vedalaşmaya geldi,1 ay önce doğum iznine ayrılmıştı. 9.aya girmiş, maşallah arkadan gören hamile demez, sadece karnına almış kiloyu ve kızı olacak. basene alınırsa kız olur, karnı top olursa erkek olur lafı her zaman tutmuyomuş demekki. 12 kilo almış maşallah. ve pazar günü antalyaya tatile gidiyormuş, doğurmadan bol bol yüzücem doğum kolay olsun diye diyor.
darısı bizlere.. Allahım hayırlısıyla bizede göstersin 9. ayları , doğum izinleriniiiiiiiiiiii. amiiiiiiiiiiiiiin:)

slm kızlarr bende 5.hafta içindeyim çok heyecanlıyım Allahım korusun bebişlerimizi

amin inşallah bende bugun 8 haftayı bitirdim...sizlere birsey soracagım ..aranızda sevikal yetmezliği olan var mı...bende var rahim agzına dıkıs atacaklar cok korkuorummm...:2::2::2::2:

amin inşallah bende bugun 8 haftayı bitirdim...sizlere birsey soracagım ..aranızda sevikal yetmezliği olan var mı...bende var rahim agzına dıkıs atacaklar cok korkuorummm...:2::2::2::2:
korkmana gerek yok zor bir işlem değil.İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana.

Bizim şirketten bir kız da 8.5 aylık hamile, 5 kilo almış, o da bebektir suyudur dersek, yani kabaca bir hesapla hiç kilo almamış, incecik 50 kilo, ama gebeliği boyunca aman kilo almiyim, şunu yemem bunu içmem diye o kadar kastı ki, sırf sebze ve meyveyle beslendi, normal bir insan diyet yapsa ondan çok yerdi yani, o kadarı da ne kadar doğru tartışılır :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…