2012 Ocak Anneleri

ne bileyim... hamile olduğumu yeni öğrendiğimde bir arkadaşım misafirliğe gelmişti. doğuma 2 haftası vardı. kızı görseniz! sadece karnı vardı. kollar bacaklar incecik...çok özenmiştim. fıstık gibi duruyordu. ben eminim o haftada topa dönerim. yusyuvarlak...

kilo verilir doğumdan sonra ama doğumda sıkıntı olursa diye korkuyorum.

Benim sürekli başım dönüyor, o yüzden hissedemem, ama şirketteyim, olsa birileri farkederdi, kimseden ses çıkmadı

Bişiylerle meşgul olduğunuz için hissetmemişsinizdir belkide cnm..

evet oldu bende hissettim istanbuldayım ben

Acaba benmi yanlış hissettim diyorum ama baya hissettim yani.
Bende İstanbuldayım cnm pendikteyim..

ı ıhhhh....sen hangi ildesin cnm??

İstanbul cnm..

kızzlar, bir şey soracağım...

kaç kilosunuz?
ben şişman bir anne olmak istemiyorum ama sanırım şişman bir başlangıç yaptım...
1.62 boya 65 kilo....
3 ayda 2 kilo aldım bile..:18:

ben 1.64 boy 52 kiloyum 10. haftanın içindeyim çok şükür daha kilo almadım
doğuma kadar kaç kilo alacağımı merak ediyorum doğrusu

aaaah ah...

zamanında 55 kilo olayım diye dualar ederdim. 48 üstünü göremezdim... bir anda 70leri gördüm...

keşke senin gibi 52 kiloda hamile kalsaydım.

Canım benim de tanıdıklarım var öyle, hiç kilo almadan doğuma gidenler, bu yapıyla alakalı, ben çok çabuk kilo alıyorum mesela, çok da çabuk veriyorum, o yüzden kilo almam kaçınılmaz, ama dikkat edicem tabi, öyle kızarmalar, börekler falan yemicem, ama canım isterse de kasmam yani

Bence önemli olan sağlıklı ve zinde, harekketli olmak, ben 70 civarlarındayım ama her gün sporunu yapan, hareketli aktif bir insanım, spora gittiğimde 50 kiloluk olup da benden daha yağlı, hantal insanlar görüyorum. Kısacası önemli olan nasıl beslendiğin, kendine nasıl baktığın, ağırlığının ne kadarının yağ olduğu, gerisini takma

ben diyorum ki, doğuma kadar almam gereken kiloları vücudumdan karşılasam:))
mesela o arada ben zayıflasam ama bebekle ilgili gerekenler alınsa, ben yine 65 kilo doğuma gitsem

bir şehir efsanesine göre bir kadın hamileyken hiç tuz kullanmamış ve her gün 5 lt su içmiş. doğumdan sonra ilk halinden 1 kilo fazlası varmışşşşş

kzlar bende çekmeköydeyim deprem hissetmedim baktım netten bişey yok en son düzcede 14:50 de 2,5 ve gönende 15:04 de 2,5 olmuş bunlarıda hissetmemiz biraz zor sanırım size öle geldi tansiyonunuzmu oynadı acaba.....

kzlar bende çekmeköydeyim deprem hissetmedim baktım netten bişey yok en son düzcede 14:50 de 2,5 ve gönende 15:04 de 2,5 olmuş bunlarıda hissetmemiz biraz zor sanırım size öle geldi tansiyonunuzmu oynadı acaba.....

Bende baktım ama hemen yazmaz zaten..
İkimizindemi tansiyonu aynı anda oynadı cnm?
Çok şiddetli değildi öyle herkesin hissedebiliceği kadar fakat ben hissettim..
Ayakta da değildim tansiyondan olduğunu düşüniyim çnkü oturuyodum bi süre devam etti bi kaç saniye..
Bilemicem olmuşsa çıkar nasılsa..

Ay Allah aşkına deprem bi doğa olayı sonuçta 99 depreminden bahsetmiyoruz..
Tabiki Allah korusun kimsenin canına malına zarar gelmesinde..
Oluyo sonuçta depremde oluyo tusunamide hortumda..
Ne bu aman aman sakın sakın hey Allahım ya

suya tamam da tuzaa dayanammaa..ıyy tuzsuzz yıememm fazla deıl ama tuz olmadann yıeceklerden tata alamıom.yanlıs amaaaaa....amannn cnmmm bebeişim hala benle olsun saglıcakal kucagıam alayım da umrumda deılllll..şimdi 47 kıloyummm ..verılır gıder kılooo...bana dua edın omas mıı cok korkuommm sankı batmalarım azaldı gıbııııı..sızın nasıllll..bide ben yumurtayı hayatta yıemem haslanmıs haldee napcammmm:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…