Kızlar deprem oldu hissetinizmi?
Yada benmi yanlış hissettim yahu?
Benim sürekli başım dönüyor, o yüzden hissedemem, ama şirketteyim, olsa birileri farkederdi, kimseden ses çıkmadı
evet oldu bende hissettim istanbuldayım ben
ı ıhhhh....sen hangi ildesin cnm??
kızzlar, bir şey soracağım...
kaç kilosunuz?
ben şişman bir anne olmak istemiyorum ama sanırım şişman bir başlangıç yaptım...
1.62 boya 65 kilo....
3 ayda 2 kilo aldım bile..:18:
ben 1.64 boy 52 kiloyum 10. haftanın içindeyim çok şükür daha kilo almadım
doğuma kadar kaç kilo alacağımı merak ediyorum doğrusu
ne bileyim... hamile olduğumu yeni öğrendiğimde bir arkadaşım misafirliğe gelmişti. doğuma 2 haftası vardı. kızı görseniz! sadece karnı vardı. kollar bacaklar incecik...çok özenmiştim. fıstık gibi duruyordu. ben eminim o haftada topa dönerim. yusyuvarlak...
kilo verilir doğumdan sonra ama doğumda sıkıntı olursa diye korkuyorum.
evet bende pendikteyim. bugünlerde ne kadar sık oluyor :/
70i bulmazsın bence...
kzlar bende çekmeköydeyim deprem hissetmedim baktım netten bişey yok en son düzcede 14:50 de 2,5 ve gönende 15:04 de 2,5 olmuş bunlarıda hissetmemiz biraz zor sanırım size öle geldi tansiyonunuzmu oynadı acaba.....
suya tamam da tuzaa dayanammaa..ıyy tuzsuzz yıememm fazla deıl ama tuz olmadann yıeceklerden tata alamıom.yanlıs amaaaaa....amannn cnmmm bebeişim hala benle olsun saglıcakal kucagıam alayım da umrumda deılllll..şimdi 47 kıloyummm ..verılır gıder kılooo...bana dua edın omas mıı cok korkuommm sankı batmalarım azaldı gıbııııı..sızın nasıllll..bide ben yumurtayı hayatta yıemem haslanmıs haldee napcammmm:18::18::18:ben diyorum ki, doğuma kadar almam gereken kiloları vücudumdan karşılasam:))
mesela o arada ben zayıflasam ama bebekle ilgili gerekenler alınsa, ben yine 65 kilo doğuma gitsem
bir şehir efsanesine göre bir kadın hamileyken hiç tuz kullanmamış ve her gün 5 lt su içmiş. doğumdan sonra ilk halinden 1 kilo fazlası varmışşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?