maşallah canım..biz kalp etışı dinlemedik, izledik.. nasıl dinletiyolar?
çin takviminde erkek çıkmıştı...bundada erkek çıktı.....hayırlısı işllh...
CANIM 6 HAFTALIKKEN GİTTİĞİMDE BANA DA SADECE GÖSTERMİŞTİ. 9+3 te gittik, 5 sn falan dinletti.çoook güzeldi. erkek doktorun yanında hüngür foşurt ağladımbebek küçük olduğunda dinletmiyorlar. cihaz o zaman fazla ısı veriyormuş ve bebeğe zararlıymış. bana da kısacık dinletti zaten.
teyzem 3 oğlandan sonra çin takvimine göre kız olacakmış diye ağustosta hamile kaldı. bahrican doğdu:))))
bunlar eğlence amaçlı zaten..
Allah yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur. ahh ahh bilirim kendiliğinden hamile kalamama durumunu bizde bir senedir ugrasıyoduk tam bu son ay catlatma iğnesi vurulacaktı adet olunca gidecektim ama hep dua ettim Allahım ne olur bi mucize ver kendiğinden hamile kalayım die veee sonunda dileğim kabul oldu hamile kaldım inan bir hafta inanamadım.
inşallah hepimiizn bebeğinin minicik kalbi atıyordur.
iyi şeyler düşün dua et.Allahım hayırlısı neyse onu versin inşallah hakkınızda.amin
Allahım işllh yardım eder yüzünüzü güldürür..dualarımızn sizinle olsun ....
canımmmmm bence çok güzel haber buuu, bebek gelişiyosa inşallah kalp atışını da görmeyi nasip edecek... dilerim Rabbim sağlıklı kılar bebeğinizi, sağlıkla doğar kuzucuk, maşallah.. nasıl sevindim bu habere, aklımdaydın, gitti mi acaba doktora diyee :)
ay cnm ınsallah lsanllah kalp atısını görürsünüz
uf benım öle bi şansım yok şahsen rapor alsam bile 1gün gelmem en iyi ihtimal
Bal63 sana da coook tesekkur ederım topıke sen yenı katıldın sanırım hayırlı ugurlu olsun canım.Bıde bısey sorucam sakıncası yoksa bhcg degerlerım ıyı gıtmıyordu demıssın ya nasıldı degerlerın eger hatırındaysa?
sağol cnm evt yeniyim...
ilk yaptırdığım test 73 tü...doktor zaten görür görmez düşük tehliken var deyince o moralle toparlıyamadım cnm kendimi..sürekli ağlamaklı halde farklı farklı doktorlarda buldum kendimi..2 şer gün arayla yaptırdığım testlerde 106-145-210-300-410 civarıydı..hem çok yawaş ilerliyodu hemde sancım ve kanamam başlamıştı cnm...normalde 2 gün arayla 2 katı çıkması gerekirmiş...
ay canım benım tesekkur ederım detayıyla belırtmıssın:)bızler zaten ıyı veya kotu gebelıgımızle ılgılı hıcbırseyı kolay kolay sılemıyoruz sanırım hafızamızdan:)benım bhcg degerlerımı doktorlarımın soyledıgı kadarı ıle dusuk buldukları ıcın sorayım sana dedım canım.benım tup bebek tedavısı gercı ama transfer sonası 12.gun 75 cıktı ıkı gun sonra 142 ıkı gun sonra 344 ıkı gun sonra 671 uc gun sonra da 1386 oldu.ama doktorlarım alt sınırlarda ve dusuk degerler bunlar demıstı.Allah a sukur kanamam da yok.karın agrılarım oluyor sabaha karsı ve sabah saatlerınde ama hıc kanamam olmuyor Allah'a sukur.tabıkı bu saglıklı oldugu anlamını tasımıyor ama kısmet tabıkı.tekrar tesekkur ederım canım...
slm ben aranızda yeniyim ocak ayında bende bebeğimi kucağıma alıcam allah nasip ederse cumartesi günü kalp atışlarını duyduk 6,75 mm olmuş benide aranıza alırsanız sevinirim
slm ben aranızda yeniyim ocak ayında bende bebeğimi kucağıma alıcam allah nasip ederse cumartesi günü kalp atışlarını duyduk 6,75 mm olmuş benide aranıza alırsanız sevinirim
kızlar çok kötü diş ağrım var napcam bilmiyorum diş çektirsm olur mu ce daha çok artıyo uyyamıyorum
birazdan dr gitcm çekilir derse çaktrcm dayanlmıcak bi agrı zaten gebeliklermde mutlkaa diş agrısı çekerim
Sana da iyi tatiller canım, iyi dinlen...
Şiddet eğilimleri görüyorum sende :)))) gerçi haketmiyo diiller ama
gel beraber stres atalım hayatım
canım ben de kullanıyorum inanılmaz uyku ve sersemlik hali yapmasının dışında bi etkisi yok gibi.heoşgeldin canım aramıza
progestan kullananlar nasıl yan etkiler yasıyor kızlar
cok uykum oluyordu hamılelıkten sandım ama hapın yan etkısıymıs başka yanetkisi yaşıyan varmı?
Sana da iyi tatiller canım, iyi dinlen...
Şiddet eğilimleri görüyorum sende :)))) gerçi haketmiyo diiller ama
gel beraber stres atalım hayatım
olur vala :))) Bazen şeytan yoklamıyor değil hani :) var kara listemde bi kaç kişi
olur vala :))) Bazen şeytan yoklamıyor değil hani :) var kara listemde bi kaç kişi
beni de çağırmazsan darılırım wallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?