2012 Ocak Anneleri

maşallah canım.. biz kalp etışı dinlemedik, izledik.. nasıl dinletiyolar?

CANIM 6 HAFTALIKKEN GİTTİĞİMDE BANA DA SADECE GÖSTERMİŞTİ. 9+3 te gittik, 5 sn falan dinletti.çoook güzeldi. erkek doktorun yanında hüngür foşurt ağladım bebek küçük olduğunda dinletmiyorlar. cihaz o zaman fazla ısı veriyormuş ve bebeğe zararlıymış. bana da kısacık dinletti zaten.

çin takviminde erkek çıkmıştı...bundada erkek çıktı.....hayırlısı işllh...

teyzem 3 oğlandan sonra çin takvimine göre kız olacakmış diye ağustosta hamile kaldı. bahrican doğdu:))))
bunlar eğlence amaçlı zaten..

bende inanmıyorum zaten..hayırlı evlat olsunda....

Allahım işllh yardım eder yüzünüzü güldürür..dualarımızn sizinle olsun ....

ay cnm ınsallah lsanllah kalp atısını görürsünüz

uf benım öle bi şansım yok şahsen rapor alsam bile 1gün gelmem en iyi ihtimal

Nurbanucum coook tesekkur ederım senınde gozun aydın.Allah'ın mucizesi bitmez işte bak sen bir örneksin buna.Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin İnşallah...

Bal63 sana da coook tesekkur ederım topıke sen yenı katıldın sanırım hayırlı ugurlu olsun canım.Bıde bısey sorucam sakıncası yoksa bhcg degerlerım ıyı gıtmıyordu demıssın ya nasıldı degerlerın eger hatırındaysa?

Aylıncıgım canım benım cızelgemı yapan üçüzlerin güzel annesiSımdılık yıne cok umutlanmayın dedı doktor yanı bır gelısım var ama cook yavas dıyor.duradabılır devamda edebılır onun ıcın sınırdayız dıyor.beklemenın bır skıncası olmaz dedı.bekleyelım bakalım.

esmy canım sanda cok tesekkur ederım.İnşallah görürüz bu gittiğimizde kalp atışlarını ne buyuk bır mutluluk olur Allah'ım...

Kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım.Benı tanıyan tanımayan dua eden herkese ayrı ayrı öpücüklerimi yolluyorum.Sonucum ne olursa olsun sızlerı tanımak cok guzel.İnşallah hep güzel haberler paylaşmak dileği ile

sağol cnm evt yeniyim...

ilk yaptırdığım test 73 tü...doktor zaten görür görmez düşük tehliken var deyince o moralle toparlıyamadım cnm kendimi..sürekli ağlamaklı halde farklı farklı doktorlarda buldum kendimi..2 şer gün arayla yaptırdığım testlerde 106-145-210-300-410 civarıydı..hem çok yawaş ilerliyodu hemde sancım ve kanamam başlamıştı cnm...normalde 2 gün arayla 2 katı çıkması gerekirmiş...

ercelf canım yaa inan ki cok üzüldüm.İnşallah en yakın zamanda tekrar daha sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin Allah'ım sana ve buradakı dıger bebeklerını kaybeden tum arkadaslara.İnşallah artık son olur bu üzücü haberler.Ben bu topıkın en basından berı takıp ettıgım ıcın bırcok kısının senın gıbı sıkıntı yasadıgına sahıt oldum.Ama her zaman dedıgım gıbı dogal yolla gebe kalabılmek hatta hatta gebe kalabılmek coook buyuk bır lutuf bızlere.Allah korusun hıc gebelık yasamayıp yıllarca deneyen ve hıc umudu olayan o kadar cok ınsan var kıO yuzden her zaman Allah'ıma sukur edıyorum.Hepımızın er yada gec saglıklı bebeklerı olacak ben ınanıyorum sız de ınanın lutfen...

ay canım benım tesekkur ederım detayıyla belırtmıssın:)bızler zaten ıyı veya kotu gebelıgımızle ılgılı hıcbırseyı kolay kolay sılemıyoruz sanırım hafızamızdan:)benım bhcg degerlerımı doktorlarımın soyledıgı kadarı ıle dusuk buldukları ıcın sorayım sana dedım canım.benım tup bebek tedavısı gercı ama transfer sonası 12.gun 75 cıktı ıkı gun sonra 142 ıkı gun sonra 344 ıkı gun sonra 671 uc gun sonra da 1386 oldu.ama doktorlarım alt sınırlarda ve dusuk degerler bunlar demıstı.Allah a sukur kanamam da yok.karın agrılarım oluyor sabaha karsı ve sabah saatlerınde ama hıc kanamam olmuyor Allah'a sukur.tabıkı bu saglıklı oldugu anlamını tasımıyor ama kısmet tabıkı.tekrar tesekkur ederım canım...

cnm moral çok önemli..moraliini bozma ve değerlerin hep yükselişte cnm sakın endişe etme korkulcak bi durum yok bence..benim hem ozmn 5 hafta bile olmamıştı sanırım sonlanmıştı cnm..yani keseyi bile göremedim cnm ben..
bol bol dinlenmen ve hep pozitif olman lazım..hem senin durumun bence gayet normal...

balcım cok tesekkur ederım moral oluyorsunuz bana gercekten cıddı anlamda.Allah hepımızın yuzlerını guldursun İnşallah opuyorum sızlerı cıkmam lazım benım artıkYıne gelecegım bay bay:)))))

slm ben aranızda yeniyim ocak ayında bende bebeğimi kucağıma alıcam allah nasip ederse cumartesi günü kalp atışlarını duyduk 6,75 mm olmuş benide aranıza alırsanız sevinirim

slm ben aranızda yeniyim ocak ayında bende bebeğimi kucağıma alıcam allah nasip ederse cumartesi günü kalp atışlarını duyduk 6,75 mm olmuş benide aranıza alırsanız sevinirim

hoşgeldin aramıza..Rabbim kucağınıza aldığınız günleride gösterir işllh...

Hoşgeldin.
Rabbim sağlıcakla kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..

heoşgeldin canım aramıza

progestan kullananlar nasıl yan etkiler yasıyor kızlar
cok uykum oluyordu hamılelıkten sandım ama hapın yan etkısıymıs başka yanetkisi yaşıyan varmı?

Ay canım Allah yardımcın olsun doktora git hiç olmadı hamilelerin kullanabileceği bi ağrı kesici verir ama ilk 3 ay ve son 3 ay diş çekme yasak diye biliyorum ama sen yine de doktora sor güzelce geçmiş olsun tatlım

heoşgeldin canım aramıza

progestan kullananlar nasıl yan etkiler yasıyor kızlar
cok uykum oluyordu hamılelıkten sandım ama hapın yan etkısıymıs başka yanetkisi yaşıyan varmı?
canım ben de kullanıyorum inanılmaz uyku ve sersemlik hali yapmasının dışında bi etkisi yok gibi.

Hoşgeldin canım aramıza... SAT ne zamandı? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…