- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
merhaba kızlar ancak gelebildim. nasılsınız? ben bugun iyiyim çok şükür ama hava çok sıcak bi dondurma olsaydı fena olmazdı ama neysee :)
Bizim şirketten bir kız da 8.5 aylık hamile, 5 kilo almış, o da bebektir suyudur dersek, yani kabaca bir hesapla hiç kilo almamış, incecik 50 kilo, ama gebeliği boyunca aman kilo almiyim, şunu yemem bunu içmem diye o kadar kastı ki, sırf sebze ve meyveyle beslendi, normal bir insan diyet yapsa ondan çok yerdi yani, o kadarı da ne kadar doğru tartışılır :26:
Bizim şirketten bir kız da 8.5 aylık hamile, 5 kilo almış, o da bebektir suyudur dersek, yani kabaca bir hesapla hiç kilo almamış, incecik 50 kilo, ama gebeliği boyunca aman kilo almiyim, şunu yemem bunu içmem diye o kadar kastı ki, sırf sebze ve meyveyle beslendi, normal bir insan diyet yapsa ondan çok yerdi yani, o kadarı da ne kadar doğru tartışılır :26:
İnşallah canım.hoşgeldin şekerim hayırlı olsun hamişliğin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hadi gözün aydın.Toxo plasma testlerim negatif çıkmış çok şükür yarabbim inşallah hiçbirimizde sorun yoktur cicişlerr sağlıkla doğar :87: :87: :87:
ayy bacım 47 kilo olsam tuz gölünde yaşasam umrumda olmaz... 65 kiloyum diyoruuuuum
şimdi toxoplazma-brucella-tam kan sayımı için tahliller yapılıyor.ayhh seni bcımmm sen cok yasşaaaa
kızlarrrr bu gebeyken testler ne zmn baslıoooooo.....ben hıc bılmıorummmm
şimdi derken kuşumm sn hamişsin dımı peki ne kdrlıkk..yada deılmısın tıckerden ayhh kafam karıstı cnmmşimdi toxoplazma-brucella-tam kan sayımı için tahliller yapılıyor.
11-12 haftada 2 li tarama 16 haftada 3 lü tarama var.daha sonra 20. haftadan sonrada detaylı usg bakılıyor cnm.
canım ben 2010 nisan annesiyim,şu anda da yeniden hamileyim.tickerimi değişmedim daha.Kısmet olursa ocak 13 beklenen doğum tarihim .Dra gittim bebişimin kalbi pıt pıt atmaya başlamış.şimdi derken kuşumm sn hamişsin dımı peki ne kdrlıkk..yada deılmısın tıckerden ayhh kafam karıstı cnmm
Bazı ınsanlar kg de verır ondan cnm
benım annem hamıs kaldıgı kılodan cok daha asagıdayken dogum yaparmıs
10 kg verıp 7 sını felan gerı alırmıs :)
halıyle asagıda dogum yapıp dogumdan sonrada zarzayıf bır annıs
oyhhh maşallahhhhh cnmmm maşaallahhh..pıtpıtpıtırcıklar duyldu muu.bnm ilk olcak cnm allahım izin verırseee...hıcbısı bılmommm ondan sorommm annecıkkk...canım ben 2010 nisan annesiyim,şu anda da yeniden hamileyim.tickerimi değişmedim daha.Kısmet olursa ocak 13 beklenen doğum tarihim .Dra gittim bebişimin kalbi pıt pıt atmaya başlamış.
Toxo plasma testlerim negatif çıkmış çok şükür yarabbim inşallah hiçbirimizde sorun yoktur cicişlerr sağlıkla doğar :87: :87: :87:
oyhhh maşallahhhhh cnmmm maşaallahhh..pıtpıtpıtırcıklar duyldu muu.bnm ilk olcak cnm allahım izin verırseee...hıcbısı bılmommm ondan sorommm annecıkkk...
amin cnmm..umarım hersey guzel olurr...korkuorumm batmalarım bazen oluoo..karnım agrıyoo basen cokk.ama sabah kalktıgımda kus gıbıyımmm..hergun cok uykum oluoduuu bgun var ama uyuyamıorumm..blmemm nedennn...bnde 11ınde gtcemm teysesii umjarımm hala benledırr mucizemmevet cnm pıt pıt ları duydum pazartesi.
canım benim tabiki istediğini sorabilirsinAllah bağışlasın bebişlerimizi.
O batmaların olması normal canım.Korkma bebişin seninledir inşallah.Güzel haberlerle gelirsin inşallah ayın 11 inde.amin cnmm..umarım hersey guzel olurr...korkuorumm batmalarım bazen oluoo..karnım agrıyoo basen cokk.ama sabah kalktıgımda kus gıbıyımmm..hergun cok uykum oluoduuu bgun var ama uyuyamıorumm..blmemm nedennn...bnde 11ınde gtcemm teysesii umjarımm hala benledırr mucizemm
inşaallah cnmmmO batmaların olması normal canım.Korkma bebişin seninledir inşallah.Güzel haberlerle gelirsin inşallah ayın 11 inde.
oyhhh en tatlı zmnııı..ye onu yeeeeeee..öp onuu prens annesııı...Şimdilik hoşcakalın.Çıkayımda minik prensimle oynayım birazda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?