2012 Ocak Anneleri

merhaba kızlar ancak gelebildim. nasılsınız? ben bugun iyiyim çok şükür ama hava çok sıcak bi dondurma olsaydı fena olmazdı ama neysee :)

Toxo plasma testlerim negatif çıkmış çok şükür yarabbim inşallah hiçbirimizde sorun yoktur cicişlerr sağlıkla doğar :87: :87: :87:

anlatma kız anlatma walla kriz geçiricem burda nasıl oluyor anlamıyorum ki arkadaş :44: :44: :44:

Bazı ınsanlar kg de verır ondan cnm
benım annem hamıs kaldıgı kılodan cok daha asagıdayken dogum yaparmıs
10 kg verıp 7 sını felan gerı alırmıs :)
halıyle asagıda dogum yapıp dogumdan sonrada zarzayıf bır annıs

ayhh seni bcımmm sen cok yasşaaaa
kızlarrrr bu gebeyken testler ne zmn baslıoooooo.....ben hıc bılmıorummmm
şimdi toxoplazma-brucella-tam kan sayımı için tahliller yapılıyor.
11-12 haftada 2 li tarama 16 haftada 3 lü tarama var.daha sonra 20. haftadan sonrada detaylı usg bakılıyor cnm.

şimdi toxoplazma-brucella-tam kan sayımı için tahliller yapılıyor.
11-12 haftada 2 li tarama 16 haftada 3 lü tarama var.daha sonra 20. haftadan sonrada detaylı usg bakılıyor cnm.
şimdi derken kuşumm sn hamişsin dımı peki ne kdrlıkk..yada deılmısın tıckerden ayhh kafam karıstı cnmm

şimdi derken kuşumm sn hamişsin dımı peki ne kdrlıkk..yada deılmısın tıckerden ayhh kafam karıstı cnmm
canım ben 2010 nisan annesiyim,şu anda da yeniden hamileyim.tickerimi değişmedim daha.Kısmet olursa ocak 13 beklenen doğum tarihim .Dra gittim bebişimin kalbi pıt pıt atmaya başlamış.

Son düzenleme:

Orası öyle canım, benim annem de aynen kaç kiloysa o kiloda doğuma girermiş, hatta kardeşimi hatırlıyorum, başlangıçtan daha eksik kiloyla doğuma girmişti, ben de şu an 4 kilo vermiş durumdayım ama bu doğal bir süreç, bahsettiğim kız özel olarak diyet yapıyor 8 aydır, kilo yaptığı gerekçesiyle süt-et-yoğurt bile yemiyor, sadece haşlanmış sebze ve meyve, bu kadarı delilik bence

canım ben 2010 nisan annesiyim,şu anda da yeniden hamileyim.tickerimi değişmedim daha.Kısmet olursa ocak 13 beklenen doğum tarihim .Dra gittim bebişimin kalbi pıt pıt atmaya başlamış.
oyhhh maşallahhhhh cnmmm maşaallahhh..pıtpıtpıtırcıklar duyldu muu.bnm ilk olcak cnm allahım izin verırseee...hıcbısı bılmommm ondan sorommm annecıkkk...

oyhhh maşallahhhhh cnmmm maşaallahhh..pıtpıtpıtırcıklar duyldu muu.bnm ilk olcak cnm allahım izin verırseee...hıcbısı bılmommm ondan sorommm annecıkkk...

evet cnm pıt pıt ları duydum pazartesi.
canım benim tabiki istediğini sorabilirsinAllah bağışlasın bebişlerimizi.

evet cnm pıt pıt ları duydum pazartesi.
canım benim tabiki istediğini sorabilirsinAllah bağışlasın bebişlerimizi.
amin cnmm..umarım hersey guzel olurr...korkuorumm batmalarım bazen oluoo..karnım agrıyoo basen cokk.ama sabah kalktıgımda kus gıbıyımmm..hergun cok uykum oluoduuu bgun var ama uyuyamıorumm..blmemm nedennn...bnde 11ınde gtcemm teysesii umjarımm hala benledırr mucizemm

O batmaların olması normal canım.Korkma bebişin seninledir inşallah.Güzel haberlerle gelirsin inşallah ayın 11 inde.

kızlar bende bugün doktora gittim ve kalp atışlarını duydum. ama hamilelikte oluşan su kistimin olduğunuda öğrendim. acaba bu kist büyümeye devam eder mi? kalp atışlarına sevinemedim bile:26:

ben bu gün gidemedim ölüyorum merakta 10 gündr gitmiyorum çok özledim bu gün karın ağrım vardı biraz akıntım yok şükürrler olsun pzrtesi dr um gelcek inşşlh güzel neticeyle gelcem dua edin nolurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…