Merhaba guzel annecıkler:)
Aylıncıgım nasılsın canım? Ben dun doktora gıttım bır hafta aradan sonra yıne kızlar.
ve doktorum yıne bır hafta daha bekleyelım dedı.fetus gelısımını goruyorum ama henuz
kalp atısı yok.bır şans daha tanıyalım dedı.Allah'ım İnşallah bir mucize nasip eder bize.
Cunku benım dogal yolla hamıle kalma şansım doktorun dediğine göre %0.Tabıkı Allah
bılır ama cok zor yanı anlayacağınız(((
herkese selam annecikler
yaaa 2 gündür aynı rüyayı görüyorum kanamam oluyordu rüyamdasabah moralman çökmüş başlıyorum güne rüyanın etkisiyle. allahım sen koru yaa bir an önce salı olsun artık bebişimin iyi olduğunu göreyim
canım bende 9+6 yım..nerdesyse 11.haftaya girdim..ve bugün hiç midem bulanmadı..çok iyiydim..yemeğimide yedim..elevit kullanmaya başladım..ondandır diyorsun.öyledir umarım..yoksa bulantıdan rahatsız olmuyorum..canım sata göre 9+3 de benim bulatılarım bıçak gibi kesildi ,9+6 da doktora gittim bebeğim 11+1 ultrason hesaplarına 4-5 gün önde gidyordu ,yani 10 + larda kesilmiş oluyor bulantı .
ama şöyle ben demir ilacı kullanıordum o günlerde onu kullanmayı bıraktım o sebep olmuş olabilir.
bir de folik asit bırakıp elevite geçtik elevit bulantıyı kesermiş bir çok ihtimal var .
ama merak etme geçiçek .ben geçmezdiyordum benimkine valla bulanmıyo yumurta bile yedim.
ama şimdi rahatsızlık verdi mideme
ben yazmıştım canım erken döllenme olduğu için kız olma ihtimali çok yüksek diyor.
x kromozomu kız bebek ve yumurtlamadan önce sanırım canlı kalınca ilk o dölleyince x kalıyormuş.
yok eğer tam yumurtlamada yapılırsa direk y gelip döllüyor bu da erkek oluyor haliyle
kızlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için kimi insanın ilki düşük olabilir ikinci bebekler tutunuyormuş tabi her kadın ilkinde düşük yapıcak diye birşey de yok.ben 1 ay normal adet gördükten sonra korunmayı bırakıcam o ay doğal denicez ağustosta da klomene başlicam nasipse.Ama ben belki de temmuz da kendiliğinden olur diye düşünüyorum.büyüklerimiz bikere yollar açılınca bidaha kolay olur derler:) birdahaki ay klomen içemiceğim için sadece incir kürü uygulicam.ben bu hamileliğimde de klomen+incir kürü uygulamıştım.canım sen düşükten ne kadar sonra hamile kaldın? ne kadar korunma verdi doktorun umarım kolay hamile kaldım dersin bana :)
Orası öyle canım, benim annem de aynen kaç kiloysa o kiloda doğuma girermiş, hatta kardeşimi hatırlıyorum, başlangıçtan daha eksik kiloyla doğuma girmişti, ben de şu an 4 kilo vermiş durumdayım ama bu doğal bir süreç, bahsettiğim kız özel olarak diyet yapıyor 8 aydır, kilo yaptığı gerekçesiyle süt-et-yoğurt bile yemiyor, sadece haşlanmış sebze ve meyve, bu kadarı delilik bence
Günaydın ciciş anne adaylarıııı
Bırsey yemem lazım ama ney :)
Bulantılarımla yenı bır gune merhaba dıyorum yıne
ayy gecsın artık
resmen dıyet yapsam bu kadar zayıflardım
sedacım inşallah bian önce güzel güzel kahvaltını yaparsın ben sabah ne bulsam yiyorum hemen yemezsem sabah bulantım oluyo mesela şuan bizim buaraya ait kahvaltılık tuzluyoğurt yiyorum
aa aynen benımde solda kistim var benımde kızmı olcak o zaman ama ben erkek hissedıyorm be neyse hayırlısı olsundaabenim sol tarafta kistim var bebek o kısımda olamaz:) bu durumda ney acaba
canım kayseriye yenı acılan özel dünya hastanesi var annemın doktoru oraya gecmıs ben kayserıde olsaydım kesınlıkle o doktora gıderdım adı aynur simur cnm tavsiye ederim cok tatlı ve alakalı bi doktorkızlar bana kayseride kadın dogumcu doktoru verebilirmisiniz kayserili arkadaşlarım 2ci bebek için tedaviye başlıcamda allah kısmet ederse
mrb arkadaşlar
SAT 28 mart
yaş 35
4 mayısta keseyi gördük
17 mayısta kalp atışını duyduk
muhtemel doğum tarihi 2-3 ocak
listeye beni de ekler misiniz???
ayrıcaa ilk bebeğimmmmmmmm olduğu için çok heyecanlıyımmmm!!!
günaydın arkadaşlar...
7+3 günlük hamileyim kısmetse bende ocak annesi olucamm..
Artık korkmaya basladım kızlar ya
Hıc bırsey yıyemıyorum yedıgımde cıkıyor
dun sabah sımıt yedım cıkdı
oglen peynır ekmek yedım cıkdı
aksam brokolı yedım cıkdı
dun yıne yedım sayıyorum oncekı gun sadece ayrn
acaba doktora felanmı gıtsem
eskıden fast food yıyebılıyordum artık lokma yok
ayrıca sudan nefret ettım tıksındım desem yerıdır
su sut yogurt agzıma koymuyorum
verdıgı vıtamınıde ıcemıyorum bulantımı arttırıyor yada unutuyorum
sızce hersey normalmı
bayada kg verdım
korkuyorum bısey olcak dıye
Ben de aynı durumdayım, bugün kontrolüm var, doktor derdime bir çare dicem artık
Sadece beyaz peynir ve ekmek yiyebiliyorum ben o da iki lokma, başka hiç bir şey geçmiyor boğazımdan
Ben de aynı durumdayım, bugün kontrolüm var, doktor derdime bir çare dicem artık
Sadece beyaz peynir ve ekmek yiyebiliyorum ben o da iki lokma, başka hiç bir şey geçmiyor boğazımdan
off beni korkutmayın hühüArtık korkmaya basladım kızlar ya
Hıc bırsey yıyemıyorum yedıgımde cıkıyor
dun sabah sımıt yedım cıkdı
oglen peynır ekmek yedım cıkdı
aksam brokolı yedım cıkdı
dun yıne yedım sayıyorum oncekı gun sadece ayrn
acaba doktora felanmı gıtsem
eskıden fast food yıyebılıyordum artık lokma yok
ayrıca sudan nefret ettım tıksındım desem yerıdır
su sut yogurt agzıma koymuyorum
verdıgı vıtamınıde ıcemıyorum bulantımı arttırıyor yada unutuyorum
sızce hersey normalmı
bayada kg verdım
korkuyorum bısey olcak dıye
bennnnmeraba anne adayları bulantısı olanlar varmııı:2::2::2::2::2:
benimde inanılmaz bulantım oldu iki gündür ii çok şükür...
size faydası olur belki ben bulantım olduğunda erik yiyodum çok faydasını gördüm bide tuzlu kraker
bunların dışında yiyemiyodum zayıfladım resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?