2012 Ocak Anneleri

güzelim ne güzel bebek yok dediler ortaya çıktı işte..şimdide büyüycek annesi inşallah..

korkma canım bende ilk zamanlar baya gördüm kanamalı rüyalar..

canım bende 9+6 yım..nerdesyse 11.haftaya girdim..ve bugün hiç midem bulanmadı..çok iyiydim..yemeğimide yedim..elevit kullanmaya başladım..ondandır diyorsun.öyledir umarım..yoksa bulantıdan rahatsız olmuyorum..

canım korkma bir ay sonra çalışmalarına başla..hiç stres te yapma..ben düşükten sonra üç ay korunmuştum..6 ay sonra hamile kaldım fakat benim de bazı aylar tesadüfen yumurtlamam olmuyordu..doktor yumurtlamamışsın bu ay diyordu yani..ama 6 ayda hamile kaldım..sende kalırsın merak etme..ilki olmuş zaten..gerisi gelir..

tabıkı cnm o sacmalık ,!
doktor kontrolunde olmadan asla dıyet yapılmaz helekı hamıleysen
ayrıca tıksınmedıgın surece yogurt et sut bunlardan uzak durmak SAC_MA_LIK

Günaydın ciciş anne adaylarıııı
Bırsey yemem lazım ama ney :)
Bulantılarımla yenı bır gune merhaba dıyorum yıne
ayy gecsın artık
resmen dıyet yapsam bu kadar zayıflardım

Günaydın ciciş anne adaylarıııı
Bırsey yemem lazım ama ney :)
Bulantılarımla yenı bır gune merhaba dıyorum yıne
ayy gecsın artık
resmen dıyet yapsam bu kadar zayıflardım

sedacım inşallah bian önce güzel güzel kahvaltını yaparsın ben sabah ne bulsam yiyorum hemen yemezsem sabah bulantım oluyo mesela şuan bizim buaraya ait kahvaltılık tuzluyoğurt yiyorum

sedacım inşallah bian önce güzel güzel kahvaltını yaparsın ben sabah ne bulsam yiyorum hemen yemezsem sabah bulantım oluyo mesela şuan bizim buaraya ait kahvaltılık tuzluyoğurt yiyorum

supersın ozaman :2:
Artık korkmaya basladım kızlar ya
Hıc bırsey yıyemıyorum yedıgımde cıkıyor
dun sabah sımıt yedım cıkdı
oglen peynır ekmek yedım cıkdı
aksam brokolı yedım cıkdı
dun yıne yedım sayıyorum oncekı gun sadece ayrn
acaba doktora felanmı gıtsem
eskıden fast food yıyebılıyordum artık lokma yok
ayrıca sudan nefret ettım tıksındım desem yerıdır
su sut yogurt agzıma koymuyorum
verdıgı vıtamınıde ıcemıyorum bulantımı arttırıyor yada unutuyorum
sızce hersey normalmı
bayada kg verdım
korkuyorum bısey olcak dıye :2:

benim sol tarafta kistim var bebek o kısımda olamaz:) bu durumda ney acaba
aa aynen benımde solda kistim var benımde kızmı olcak o zaman ama ben erkek hissedıyorm be neyse hayırlısı olsundaa
kızlar bana kayseride kadın dogumcu doktoru verebilirmisiniz kayserili arkadaşlarım 2ci bebek için tedaviye başlıcamda allah kısmet ederse
canım kayseriye yenı acılan özel dünya hastanesi var annemın doktoru oraya gecmıs ben kayserıde olsaydım kesınlıkle o doktora gıderdım adı aynur simur cnm tavsiye ederim cok tatlı ve alakalı bi doktor

hosgeldn cnm hayırlı olsunn

günaydın arkadaşlar nasılsınız? ben sersem gibiyim akşam çok uyudum yıne. kafam bi hoş. midem bi garip. geçmez bugun geçmez. oyy oyy :95:

Artık korkmaya basladım kızlar ya
Hıc bırsey yıyemıyorum yedıgımde cıkıyor
dun sabah sımıt yedım cıkdı
oglen peynır ekmek yedım cıkdı
aksam brokolı yedım cıkdı
dun yıne yedım sayıyorum oncekı gun sadece ayrn
acaba doktora felanmı gıtsem
eskıden fast food yıyebılıyordum artık lokma yok
ayrıca sudan nefret ettım tıksındım desem yerıdır
su sut yogurt agzıma koymuyorum
verdıgı vıtamınıde ıcemıyorum bulantımı arttırıyor yada unutuyorum
sızce hersey normalmı
bayada kg verdım
korkuyorum bısey olcak dıye

günaydınlar herkese.kızlar ptesi dra gidicem bebeği ve kalp atışını göebilmek için. nolursunuz dua edin görebilelim çok korkuyorum bi sorun vardır boş gebelikir diye.nolursunuz dua edin bi sorun yoktur inşallah .birde kızlar sizde akıntı oluyomusunuz

Ben de aynı durumdayım, bugün kontrolüm var, doktor derdime bir çare dicem artık
Sadece beyaz peynir ve ekmek yiyebiliyorum ben o da iki lokma, başka hiç bir şey geçmiyor boğazımdan

Ben de aynı durumdayım, bugün kontrolüm var, doktor derdime bir çare dicem artık
Sadece beyaz peynir ve ekmek yiyebiliyorum ben o da iki lokma, başka hiç bir şey geçmiyor boğazımdan

eşim bugun yok
bırazdan gelcek sanırım
olmazsa acıle gıdıcem
cok kotuyum
kus kus
sabah bır lokma peynır ekmek yedım onuda kusdum
dun brokolı onuda cıkar
ay oluyorum artık
gunde toplasan 2 bardak su ıcemıyorum
nolcam bılmıyorumkı :2:
bazılarıda hemen gıt serum taksınlar dıyor :2:

benimde inanılmaz bulantım oldu iki gündür ii çok şükür...
size faydası olur belki ben bulantım olduğunda erik yiyodum çok faydasını gördüm bide tuzlu kraker
bunların dışında yiyemiyodum zayıfladım resmen...

off beni korkutmayın hühü
meraba anne adayları bulantısı olanlar varmııı:2::2::2::2::2:
bennnnkızla artmaz ısn cok korkuyorum yaa

bendede erık ıse yaramısdı ama nereye kadar
almıyoırkı bellı sure sonra mıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…