2012 Ocak Anneleri

erik ve kraker bende yiyorum evet

Bende de var akıntı..
İstiyosan gittiğinde doktoruna söyle bi baksın..
İnşallah duyarsın cnm bebişinin kalp atışlarını içini ferah tut..

Ben de aynı durumdayım, bugün kontrolüm var, doktor derdime bir çare dicem artık
Sadece beyaz peynir ve ekmek yiyebiliyorum ben o da iki lokma, başka hiç bir şey geçmiyor boğazımdan

Randevun kaçta cnm?

seydaferhat okadar çok teşekkür ederimki sana morlaim okadar bozukki buraya canım sıkılmış bişeyler yazdım paylaşmak için bir sürü kişi var ama senden başka kimse cevap yorum yazma gereği görmedi.Allah gönlüne göre versin başka diyecek birşey bulamıyorum artık.

Amin canım Allah seninde gönlüne göre versin..
Niye bozuyosun moralini bozma iyi düşün..
Bende senin gibiydim insan tedirgin olabiliyo hele ki topicte bebeğini kaybedenleri okudukdan sonra dahada korkuyo ama kötü düşünme..
Bebişinin kalp atışlarını duyucaksın Allahın izniyle bol bol dua oku ve bu güzel havanın tadını çıkart..

Ben de aynı durumdayım, bugün kontrolüm var, doktor derdime bir çare dicem artık
Sadece beyaz peynir ve ekmek yiyebiliyorum ben o da iki lokma, başka hiç bir şey geçmiyor boğazımdan

arkadaşlar ben hiç kusmasım ama uyanık olduğum sürece kesintisiz devam eden mide bulantım vardı. 9.haftada birden bire geçti. su içtikçe midem bulanıyordu, tiksinmiştim. o da geçti. şu an tek sıkıntım hazımsızlık. mayalı şeyler,kızartma, sirkeli turşu yemdiğim sürece hazımsızlık mide yanması da olmuyor. sabredin az kaldı arkadaşlar.9.haftada sizin bulantınızda geçecek inşallah. kötü bişi olmayacak seda korkma. bende folik aisiti arada unutuyorum, gece yatarken içiyorum mide bulantısı yapmasın diye.
mide bulantımı bastırmak için ben beyaz leblebi yiyordum, bir deneyin isterseniz. bana iyi geliyordu.

neden moralin bozuk, kötü bişi olacağını neden düşünüyorsun, pozitif düşün.

off günaydın kızlarr yaaa.. ya midem acayip şişşş dün akşamda o yüzden bişey yiyemedim sadece ayrn içtim bir dilimde çökeleklii ekmek yedimmm ya şimdide ölee ağzıma acı su gelip duruyoo yaa.. mide şişkinliğini ne geçirir yaa.... maden suyu demeyin hele sadesi dün akşam benii en çok o mahvetti zaaten yaa..:93:

kızlar morelinizi neden bozuyosunuzz yaaa.. sizin kötü düşünmemeniz lazımm.. iyi düşünün bide bebğimi kaybetttim topicine girmeyinn.. psikolojinizi dahada bozmayınn.. pozitif düşünün bende keseyi görene kadar öyleydimm çünkü diğerinde keseyi görememiştimm bunuda göremem sanıyodumm ama artık korkmuyorumm allahın izniyle kucağımızada alıcazz.. sizde böyle düşünün ya üzmeyin endinizi sıkmayın canınızıı.... bu bebişiniz için kötü olurrr......
bende bana biri bal dese balta geliyoo hemenn muslukları açıp ağlıyorumm yaaa ama sonra bebişim aklıma geliyoo sularr kesiliyoo :):)

Evet canım git hemen bir serum taksınlar, Allah korusun su kaybın fazla olursa iyice güçten düşersin

Canım hiç bozma moralini, ben de bugün kalp atışlarını görmeye gidiyorum, senin gibi ben de heyecanlıyım, ama hep olumlu düşünmeye çalışıyorum, üstelik daha önce acı bir deneyimim olduğu halde, sen de şimdi toparlan, gülümse ve bebeğinle konuş, o seni rahatlatacaktır

Soda beni de çok fena yapıyor ya, yanmayı alıyor ama çıkarmama neden oluyor, o yüzden aşırı yanma yoksa içmiyorum, içince de gazı biraz kaçtıktan sonra en fazla yarım bardak içiyorum.

günaydııınn güzel anneler
bena gün aydın gelmesede size aydın olsun inş...
mide cok fena
yanıyo bulanıo,
yesem çıkıyo, yemesem boş acı su gelio..
çok yorulduuummm:97:

günaydın kızlar..
sabah kanaltürk te bebeğim programını seyrettim. bir spiker konuktu. ikiz hamileliği boyunca 12 kilo almış sadece ve tek çatlağı, sarkması yokmuş. normal doğum yapmış.
en çok aklımda kalan notları paylaşayım dedim.

doktoru kadına "şimdi sana çevreden pastalar, börekler, hamur işleri getirirler, hiç birine elini sürme" demiş. hamileliği boyunca kırmıı et, tavuk, balık(tabii sağlıklı pişirme yöntemleriyle) , sebze bol meyve yemiş. hazır gıdalardan uzak durmuş. şarküteri ürünleri(sucuk-salam-sosis,vb.) tamamen yasakmış..

kadın çok fit görünüyordu.
ben de hemen çarşıdaki kocamı arayıp sipariş ettiğim yarım kilo tatlı kuru pastayı iptal ettim

Amannn ye gitsin şekerim bende kandil simidiyle çayla kahvaltımı yaptım o kadarda kasma kendini yaa canının istediğini yee hamilelik böle bi şey sen tv. kilere bakma onu bunu yemedigi için degil oralarını buralarını gerdirdikleri için öle onlar bebişine kulak ver ne istiyosa abartmadan yee gitsin
insan kaç yere hamile oluyokii sonra koşarız yürüyüz plates filan yapar veririz kızz

canım ben bebek için sorun olursa diye korkuyorum. sürece zaten tombik başladım. 65 kiloyum. 162 boy. dayımın gelini ikizlerde o kadar kilo almıştı ki, bebekleri 7 aylıkken sezeryanla almak zorunda kaldılar. tek sebebi kiloydu..

bende oğlumda 32 kilo aldım cnm tabiki aşırı kilo ii degil ama canının istediginden azda olsa ye
sonrasında hemen verdim yıllar içinde kilo aldım
67 ile yaşladım bende şuan 70 kiloyum 10 haftalık benimde

Günaydın ciciş anne adaylarıııı
Bırsey yemem lazım ama ney :)
Bulantılarımla yenı bır gune merhaba dıyorum yıne
ayy gecsın artık
resmen dıyet yapsam bu kadar zayıflardım
günaydın canım. ahha o bulantılar yokmu
sedacım inşallah bian önce güzel güzel kahvaltını yaparsın ben sabah ne bulsam yiyorum hemen yemezsem sabah bulantım oluyo mesela şuan bizim buaraya ait kahvaltılık tuzluyoğurt yiyorum
tuzlu yoğurt nasıl bişey kız krem peynir gibi mi?
canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sakin ol biliyorum çok yorucu ve sinir bozucu ama yapacak bişey yok bazılarımızınkı böyle zor geçiyor.

Günaydın kızlarrrr..
Nasılsınız?
günaydın canım
allah hayırlı haberlerle dönmeni nasıp etsin canım? niye bukadar korkuyorsun bişey olmaz allahın izniyle. başından kötü bi tecrübe mi geçti. doktorum bana açık sarı akıntılar için korkulacak bişey yok demişti. ama kahverengi olursa gel mutlaka demişti.
ayy canım bugun mu randevun? mide bulantıların için gieceksın demi? benım tam 1 haftam var daha. umarım sorun çözülür de rahatlarsın.
canım git istersen önlem alırlar. serum iyi gelir belkı çok halsız kalman da iyi değil.
evet erik bana da iyi geldi ama kraker bi işe yaramıyor. biraz kesiyor bulantıyı ama sonra krakerlerde çıkıyor.
evet kızlar katılıyorum. ne kadar çok şikayet ediyoruz. ben başı çekıyorum tabi. sürekli sızlanıyorum. allah bize meleklerımız vermiş. çekeceğimiz varsa çekecez ne yapalım.
Birde canım, şimdi duş aldım, birazdan çıkarız, dua edin ne olur kalp atışlarını görebileyim, randevu saati yaklaşınca heyecan yaptım :97:
hadi beklıyoruz iyi haberlerini
günaydııınn güzel anneler
bena gün aydın gelmesede size aydın olsun inş...
mide cok fena
yanıyo bulanıo,
yesem çıkıyo, yemesem boş acı su gelio..
çok yorulduuummm:97:
aynı derthepimizde var bugun kusma günümüz sanırım ıyyykk
ayy canım benim ya . canın çektıyse iptal etme ye mutlaka ama abartmadan ye. yarım kılonun hepsını sen yemek zorunda değilsin mesela ben dün sucuk ekmek yedim valla ya umaım bişey olmaz. ama çok güzel kkokmuştu :96:
yok öyle ye gitsin de yapmayalım da. sonra doğuma bizi vinçle götürürler her canımızın çektığınden yemek laızm azar azar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…