benimde inanılmaz bulantım oldu iki gündür ii çok şükür...
size faydası olur belki ben bulantım olduğunda erik yiyodum çok faydasını gördüm bide tuzlu kraker
bunların dışında yiyemiyodum zayıfladım resmen...
günaydınlar herkese.kızlar ptesi dra gidicem bebeği ve kalp atışını göebilmek için. nolursunuz dua edin görebilelim çok korkuyorum bi sorun vardır boş gebelikir diye.nolursunuz dua edin bi sorun yoktur inşallah .birde kızlar sizde akıntı oluyomusunuz
Ben de aynı durumdayım, bugün kontrolüm var, doktor derdime bir çare dicem artık
Sadece beyaz peynir ve ekmek yiyebiliyorum ben o da iki lokma, başka hiç bir şey geçmiyor boğazımdan
seydaferhat okadar çok teşekkür ederimki sana morlaim okadar bozukki buraya canım sıkılmış bişeyler yazdım paylaşmak için bir sürü kişi var ama senden başka kimse cevap yorum yazma gereği görmedi.Allah gönlüne göre versin başka diyecek birşey bulamıyorum artık.
Artık korkmaya basladım kızlar ya
Hıc bırsey yıyemıyorum yedıgımde cıkıyor
dun sabah sımıt yedım cıkdı
oglen peynır ekmek yedım cıkdı
aksam brokolı yedım cıkdı
dun yıne yedım sayıyorum oncekı gun sadece ayrn
acaba doktora felanmı gıtsem
eskıden fast food yıyebılıyordum artık lokma yok
ayrıca sudan nefret ettım tıksındım desem yerıdır
su sut yogurt agzıma koymuyorum
verdıgı vıtamınıde ıcemıyorum bulantımı arttırıyor yada unutuyorum
sızce hersey normalmı
bayada kg verdım
korkuyorum bısey olcak dıye
Ben de aynı durumdayım, bugün kontrolüm var, doktor derdime bir çare dicem artık
Sadece beyaz peynir ve ekmek yiyebiliyorum ben o da iki lokma, başka hiç bir şey geçmiyor boğazımdan
seydaferhat okadar çok teşekkür ederimki sana morlaim okadar bozukki buraya canım sıkılmış bişeyler yazdım paylaşmak için bir sürü kişi var ama senden başka kimse cevap yorum yazma gereği görmedi.Allah gönlüne göre versin başka diyecek birşey bulamıyorum artık.
eşim bugun yok
bırazdan gelcek sanırım
olmazsa acıle gıdıcem
cok kotuyum
kus kus
sabah bır lokma peynır ekmek yedım onuda kusdum
dun brokolı onuda cıkar
ay oluyorum artık
gunde toplasan 2 bardak su ıcemıyorum
nolcam bılmıyorumkı :2:
bazılarıda hemen gıt serum taksınlar dıyor :2:
Randevun kaçta cnm?
günaydınlar herkese.kızlar ptesi dra gidicem bebeği ve kalp atışını göebilmek için. nolursunuz dua edin görebilelim çok korkuyorum bi sorun vardır boş gebelikir diye.nolursunuz dua edin bi sorun yoktur inşallah .birde kızlar sizde akıntı oluyomusunuz
off günaydın kızlarr yaaa.. ya midem acayip şişşş dün akşamda o yüzden bişey yiyemedim sadece ayrn içtim bir dilimde çökeleklii ekmek yedimmm ya şimdide ölee ağzıma acı su gelip duruyoo yaa.. mide şişkinliğini ne geçirir yaa.... maden suyu demeyin hele sadesi dün akşam benii en çok o mahvetti zaaten yaa..:93:
günaydın kızlar..
sabah kanaltürk te bebeğim programını seyrettim. bir spiker konuktu. ikiz hamileliği boyunca 12 kilo almış sadece ve tek çatlağı, sarkması yokmuş. normal doğum yapmış.
en çok aklımda kalan notları paylaşayım dedim.
doktoru kadına "şimdi sana çevreden pastalar, börekler, hamur işleri getirirler, hiç birine elini sürme" demiş. hamileliği boyunca kırmıı et, tavuk, balık(tabii sağlıklı pişirme yöntemleriyle) , sebze bol meyve yemiş. hazır gıdalardan uzak durmuş. şarküteri ürünleri(sucuk-salam-sosis,vb.) tamamen yasakmış..
kadın çok fit görünüyordu.
ben de hemen çarşıdaki kocamı arayıp sipariş ettiğim yarım kilo tatlı kuru pastayı iptal ettim
canım ben bebek için sorun olursa diye korkuyorum. sürece zaten tombik başladım. 65 kiloyum. 162 boy. dayımın gelini ikizlerde o kadar kilo almıştı ki, bebekleri 7 aylıkken sezeryanla almak zorunda kaldılar. tek sebebi kiloydu..
bende oğlumda 32 kilo aldım cnm tabiki aşırı kilo ii degil ama canının istediginden azda olsa ye
sonrasında hemen verdim yıllar içinde kilo aldım
67 ile yaşladım bende şuan 70 kiloyum 10 haftalık benimde
günaydın canım. ahha o bulantılar yokmuGünaydın ciciş anne adaylarıııı
Bırsey yemem lazım ama ney :)
Bulantılarımla yenı bır gune merhaba dıyorum yıne
ayy gecsın artık
resmen dıyet yapsam bu kadar zayıflardım
tuzlu yoğurt nasıl bişey kız krem peynir gibi mi?sedacım inşallah bian önce güzel güzel kahvaltını yaparsın ben sabah ne bulsam yiyorum hemen yemezsem sabah bulantım oluyo mesela şuan bizim buaraya ait kahvaltılık tuzluyoğurt yiyorum
canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sakin ol biliyorum çok yorucu ve sinir bozucu ama yapacak bişey yok bazılarımızınkı böyle zor geçiyor.Artık korkmaya basladım kızlar ya
Hıc bırsey yıyemıyorum yedıgımde cıkıyor
dun sabah sımıt yedım cıkdı
oglen peynır ekmek yedım cıkdı
aksam brokolı yedım cıkdı
dun yıne yedım sayıyorum oncekı gun sadece ayrn
acaba doktora felanmı gıtsem
eskıden fast food yıyebılıyordum artık lokma yok
ayrıca sudan nefret ettım tıksındım desem yerıdır
su sut yogurt agzıma koymuyorum
verdıgı vıtamınıde ıcemıyorum bulantımı arttırıyor yada unutuyorum
sızce hersey normalmı
bayada kg verdım
korkuyorum bısey olcak dıye
günaydın canım
Günaydın kızlarrrr..
Nasılsınız?
allah hayırlı haberlerle dönmeni nasıp etsin canım? niye bukadar korkuyorsun bişey olmaz allahın izniyle. başından kötü bi tecrübe mi geçti. doktorum bana açık sarı akıntılar için korkulacak bişey yok demişti. ama kahverengi olursa gel mutlaka demişti.günaydınlar herkese.kızlar ptesi dra gidicem bebeği ve kalp atışını göebilmek için. nolursunuz dua edin görebilelim çok korkuyorum bi sorun vardır boş gebelikir diye.nolursunuz dua edin bi sorun yoktur inşallah .birde kızlar sizde akıntı oluyomusunuz
ayy canım bugun mu randevun? mide bulantıların için gieceksın demi? benım tam 1 haftam var daha. umarım sorun çözülür de rahatlarsın.Ben de aynı durumdayım, bugün kontrolüm var, doktor derdime bir çare dicem artık
canım git istersen önlem alırlar. serum iyi gelir belkı çok halsız kalman da iyi değil.
eşim bugun yok
bırazdan gelcek sanırım
olmazsa acıle gıdıcem
cok kotuyum
kus kus
sabah bır lokma peynır ekmek yedım onuda kusdum
dun brokolı onuda cıkar
ay oluyorum artık
gunde toplasan 2 bardak su ıcemıyorum
nolcam bılmıyorumkı :2:
bazılarıda hemen gıt serum taksınlar dıyor :2:
evet erik bana da iyi geldi ama kraker bi işe yaramıyor. biraz kesiyor bulantıyı ama sonra krakerlerde çıkıyor.benimde inanılmaz bulantım oldu iki gündür ii çok şükür...
size faydası olur belki ben bulantım olduğunda erik yiyodum çok faydasını gördüm bide tuzlu kraker
bunların dışında yiyemiyodum zayıfladım resmen...
evet kızlar katılıyorum. ne kadar çok şikayet ediyoruz. ben başı çekıyorum tabi. sürekli sızlanıyorum. allah bize meleklerımız vermiş. çekeceğimiz varsa çekecez ne yapalım.kızlar morelinizi neden bozuyosunuzz yaaa.. sizin kötü düşünmemeniz lazımm.. iyi düşünün bide bebğimi kaybetttim topicine girmeyinn.. psikolojinizi dahada bozmayınn.. pozitif düşünün bende keseyi görene kadar öyleydimm çünkü diğerinde keseyi görememiştimm bunuda göremem sanıyodumm ama artık korkmuyorumm allahın izniyle kucağımızada alıcazz.. sizde böyle düşünün ya üzmeyin endinizi sıkmayın canınızıı.... bu bebişiniz için kötü olurrr......
bende bana biri bal dese balta geliyoo hemenn muslukları açıp ağlıyorumm yaaa ama sonra bebişim aklıma geliyoo sularr kesiliyoo :):)
hadi beklıyoruz iyi haberleriniBirde canım, şimdi duş aldım, birazdan çıkarız, dua edin ne olur kalp atışlarını görebileyim, randevu saati yaklaşınca heyecan yaptım :97:
aynı derthepimizde var bugun kusma günümüz sanırım ıyyykkgünaydııınn güzel anneler
bena gün aydın gelmesede size aydın olsun inş...
mide cok fena
yanıyo bulanıo,
yesem çıkıyo, yemesem boş acı su gelio..
çok yorulduuummm:97:
ayy canım benim ya . canın çektıyse iptal etme ye mutlaka ama abartmadan ye. yarım kılonun hepsını sen yemek zorunda değilsin meselagünaydın kızlar..
sabah kanaltürk te bebeğim programını seyrettim. bir spiker konuktu. ikiz hamileliği boyunca 12 kilo almış sadece ve tek çatlağı, sarkması yokmuş. normal doğum yapmış.
en çok aklımda kalan notları paylaşayım dedim.
doktoru kadına "şimdi sana çevreden pastalar, börekler, hamur işleri getirirler, hiç birine elini sürme" demiş. hamileliği boyunca kırmıı et, tavuk, balık(tabii sağlıklı pişirme yöntemleriyle) , sebze bol meyve yemiş. hazır gıdalardan uzak durmuş. şarküteri ürünleri(sucuk-salam-sosis,vb.) tamamen yasakmış..
kadın çok fit görünüyordu.
ben de hemen çarşıdaki kocamı arayıp sipariş ettiğim yarım kilo tatlı kuru pastayı iptal ettim
yok öyle ye gitsin de yapmayalım da. sonra doğuma bizi vinçle götürürlerAmannn ye gitsin şekerim bende kandil simidiyle çayla kahvaltımı yaptımo kadarda kasma kendini yaa canının istediğini yee hamilelik böle bi şey sen tv. kilere bakma onu bunu yemedigi için degil oralarını buralarını gerdirdikleri için öle onlar bebişine kulak ver ne istiyosa abartmadan yee gitsin
insan kaç yere hamile oluyokii sonra koşarız yürüyüz plates filan yapar veririz kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?