canımmmmmmm nasıl sevindim yaaaa sana ve bebişine de goccamann maşallah :)))aylinimmmmmmmm canımmmmmmmm
hee hamişim hehehe maşlhhhh sanada kocamnnnnnnnnn
yavrım benim de 1 nisan :)aylinim son regli tarihin ne çok yakınız benim 5 nisan :)))))))))))
canım, üzüldüm, başka bi doktorun daha fikrini al derim ben... bazı bebekler sonradan birden gelişiyolar... inşallah bebişin sağlıkla senle kalırSelam arkadaslar nolur yardım edin ben diğer topikten takip ediyordum 2 gündür sizin yazdıklarınızı okuyorum benim sat 10 Nisan ama geç yumurtlama ve catlatma ignesiyle hamile kaldım doktor o yüzden 1 hafta geriden hesapliyor ben ilk 5+2 de keseyi gördüm bebek yoktu doktor 4 gün sonraya çağırdı 1 dakikada alttan baktı kesenin icinde bebeğimi gördü bana gösterdi ama hiç ölçüm falan yapmadı bende bebeği görmenin sevinciyle sormayı akıl etmedim bir hafta sonra yani dün yine çağırdı 6+6 haftalık oluyorum yine 1 dakika baktı kesenin icine yine ölçüm falan yok ben ne olduğunu anlamadan dedi bebek hiç büyümemiş kullandığın bütün ilaçları bırakacaksın 4 gün icinde bebek düşer dedi bu arada benim daha oncede düşüklerim olmuştu heparin iğnesi kortizon progestran ve haftada 2 defa folikasit alıyorum dünden beri mahvoldum iyice motive etmiştim kendimi iyice inandirmistim sizce ne yapayım ben ilaçlarımı dün yine aldım acaba başka doktora gitsem birkaç gün sonra kalp atışı gorurmuyum((
cnm bende senı merak edıyodum evet epeydir ugradıgın yok demek bulantıların arttı aynen valla benimde yaanaapsakki:26:
ii olmaya calısıyorum canım bulantılarla arkadas gıbı oldumsen nasılsın nası gıdıyo bakem
kızlar çok uzun bi süre sonra hepinize selammmmmmmmmm
valla ben epeydir giremiyorum yeni arkadaşlarda hoş gelmiş.çalışıyorum o nedenle yazılar çok birikiyo okuyamıyorum.benim sat 4 nisan dı.sanırım bu tarihtekiler artık 2 li test ve ense kalınlığı için randevu gününü bekliyo.bu arada herşey yolunda inşallah herkezin bebişi iyidir.
sizler nasılsınız bilmiyorum ama ben epey zayıfladım hiçbirşey yiyemiyorummm.gerçi doktorum ilk 3 önemli değil istediğin gibi beslen testlere geldiğinde anlatcam nasıl beslenmen gerektiğini dedi sizde durum nasıl
Arkadaslar cevaplarınız için çok saolun ben yurt dısında yasıyorum özel bir kliniğe gidiyorum 1 seneyi uzun bir zamandır doktorun bana dediği bebek hiç gelişmemiş ama hiç ölçüm falan yapmadı ki karisida doktor oda bizimleydi kocasına hcg yi olcelimmi dedi gerek yok dedi çıktı gitti odadan karisida bütün ilaçları bırakmamı 4 gün icinde düşeceğini söyledi((
Arkadaslar cevaplarınız için çok saolun ben yurt dısında yasıyorum özel bir kliniğe gidiyorum 1 seneyi uzun bir zamandır doktorun bana dediği bebek hiç gelişmemiş ama hiç ölçüm falan yapmadı ki karisida doktor oda bizimleydi kocasına hcg yi olcelimmi dedi gerek yok dedi çıktı gitti odadan karisida bütün ilaçları bırakmamı 4 gün icinde düşeceğini söyledi((
canım peki başka bi doktora gitme şansın yokmu? bu çok kabaca bi tavır. öyle bile olsa bu durum bu şekilde açıklanmaz hastaya. uzun süredir devam ettiğin bir doktorsa güveniyorsan dinle tabi karar senin. bana çok ilgınç geldi adam kesın gün bile koymuş
genel olarak topik mide bulantısından dökülüyor canım. benım azaldı biraz ama feci bi baş ağrısı baş dönmesi halsizlik ve uyku hali başladı. ben aynı kılomda devam ediyorum. akşamları çok fazla yıyorum doymuyorum birtürlü. süt içemiyorum ayranla idare ediyorum şimdilik. birkaç arkadaşımız malesef bebeğini kaybetti. en son kasvetli ve selininin üzücü haberlerini aldık haberin var mı bilmıyorum. bizde durumlar böyle işte. sen nasılsın
canım mümkünse başka bi doktora görünmeden bişe yapma... Allah yardımcın olsun..
kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum yemeğe anneme gidecez. neler yaptı acabakocişte kaç gündür adam gibi yemek yıyecek adamı dün menemenle doyurdum valla. oyy canım kocişim kıyamıyorum da ama napayım parmağımı kıpırdatacak halim kalmıyo akşamları
meserreti merak ediyorum ama galıba gelmeyecek bugun. seda da umarum iyidir. hepinizi öpüyorum kızlar yarın evdeyım pzt görüşürüz artık. hoşçakalın. :81:
ohh süpermiş :) afiyet olsun, annecinin eline sağlık..kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum yemeğe anneme gidecez. neler yaptı acabakocişte kaç gündür adam gibi yemek yıyecek adamı dün menemenle doyurdum valla. oyy canım kocişim kıyamıyorum da ama napayım parmağımı kıpırdatacak halim kalmıyo akşamları
meserreti merak ediyorum ama galıba gelmeyecek bugun. seda da umarum iyidir. hepinizi öpüyorum kızlar yarın evdeyım pzt görüşürüz artık. hoşçakalın. :81:
inşallah müjdeli haberlerle gel canım ya...Canım ilaçlarıma devam ediyorum beni bu kliniğe yönlendiren doktoruma gideceğim pazartesi çok tatlı bir kadın dua edin güzel haberlerle geleyim...
cnm ben fenayım
annemı beklıyorum
hastaneye gıtmek ıcın
esım iş dolayısıyla 3 saat uzaklıkda
soleyıpde uzmek ıstemedım
annemı beklıyorumkı hastaneye gıdıcem
bakalım neler olucak gelınce yazarım
sızede sımdıden afıyet olsun
İyi haberlerini bekliyoruz cnmmm..
Dualarımız seninlee..
meserret kuzuuu güzel haberlerle gel inşallahhh
kıslar omega-3 tablet başladım ben.. tavsiye ediyorum, çok faydalıymış, doktoruma da danıştım..
meserret sabırsızlıkla beklıyorummm dönüşünü :)
ayy canım bugun mu randevun? mide bulantıların için gieceksın demi? benım tam 1 haftam var daha. umarım sorun çözülür de rahatlarsın.
cnm ben fenayım
annemı beklıyorum
hastaneye gıtmek ıcın
esım iş dolayısıyla 3 saat uzaklıkda
soleyıpde uzmek ıstemedım
annemı beklıyorumkı hastaneye gıdıcem
bakalım neler olucak gelınce yazarım
sızede sımdıden afıyet olsun
Canım benim ya, hala kötüysen mutlaka git hastaneye, ben ordayken, 2 kişi varmış yatışta doktorum söyledi, serum takmışlar, benden yeme sözü aldığı için serum ya da vitamin vermedi, peynir ekmek yesen yeter dedi, zaten sadece onları yiyorum ama sen onu da yiyebilecek durumda değilsin, sakın ihmal etme bak, tansiyorunun falan düşer
sedacım kaçırdığım bişe yok di mi? bulantı kusma çok olduğundan gidiyosun?
Canlarım ben geldim, iyi haberlerle geldim
Bebişimin kalp atışlarını gördük pıtıpıtı, kocam heyecandan kalp krizi geçirecektidoktor herşeyin yolunda göründüğünü, kalp atışlarının ve bebek gelişiminin sat ile uyumlu gittiğini herhangi bir sorun olmadığını söyledi, gayet keyfi yerinde görünüyormuş bebişin Bana kalsa daha uzun uzun seyredecektim de doktor yeter dedi
Bulantılara gelince, Dremamine verdi, çok bulantın olursa bir tane al ama alışkanlık haline getirme dedi, ben de ancak düğün v.s. gibi özel durumlarda kullanırım diye düşündüm.
Yemek yapma, bulaşık yıkama, her türlü deterjandan uzak dur, mümkünse kokusuz bir şampuan kullan dedi, bunlar bulantıyı tetiklermiş, ışıklı kapalı ortamlarda uzun süre kalma dedi (500 kişiyle aynı katı paylaştığım bir plazada çalıştığımı söyleyince güldü) 1-2 haftaya kadar bulantın kalmayacak ama devam ederse mutlaka ara; Yemek yemeye kendini zorlama, bebek henüz senin depolarından besleniyor, rahat ol, stres bulantıyı en çok tetikleyen şeydir diye üstüne basa basa stresten kaçınmamı tembihledi.
Zaten o pıtpıtları görünce bende ne bulantı kaldı ne başka bir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?