Birde canım, şimdi duş aldım, birazdan çıkarız, dua edin ne olur kalp atışlarını görebileyim, randevu saati yaklaşınca heyecan yaptım :97:
cnm bende senı merak edıyodum evet epeydir ugradıgın yok demek bulantıların arttı aynen valla benimde yaagünaydııınn güzel anneler
bena gün aydın gelmesede size aydın olsun inş...
mide cok fena
yanıyo bulanıo,
yesem çıkıyo, yemesem boş acı su gelio..
çok yorulduuummm:97:
güzel anneler nabıyonuz?
kıslar gastede çok güzel bi köşe keşfettim, bikaç yazıyı face de paylaştım, göz atın bi ara
cnm bende senı merak edıyodum evet epeydir ugradıgın yok demek bulantıların arttı aynen valla benimde yaanaapsakki:26:
ii olmaya calısıyorum canım bulantılarla arkadas gıbı oldumsen nasılsın nası gıdıyo bakem
hangi gazete canım?güzel anneler nabıyonuz?
kıslar gastede çok güzel bi köşe keşfettim, bikaç yazıyı face de paylaştım, göz atın bi ara
sanırım. bide herkez bulantıdan ölmüş dili dışarda yatıyordur heralde. hava da sıcakhaftasonu diye mi böle tenha topiimiz
ayy evet bende özellikle doktorun mide bulantısına nasıl bir çözüm bulacağını merak ediyorum.meserret sabırsızlıkla beklıyorummm dönüşünü :)
sabır şekercikimm, inşallah çabucak geçer bu bulantılarınız hepinizin de hep keyifli kısımlarına geçeriz hamileliğin :)
ben de nolsun iyiyim yavrum ya, bazen bel ağrım oluyo ama yürüyüş yapmaya karar verdim inşallah, çok hareketsizim şimdilerde, ondan mı diyorum ve göbüş çıkmaya başladı galibagöbek benden önde gidiyooo :)) bi de ne yesem midemde aynen duruyo sanki hazımsızlık mı oluyo bu
meserret kuzuuu güzel haberlerle gel inşallahhh
kıslar omega-3 tablet başladım ben.. tavsiye ediyorum, çok faydalıymış, doktoruma da danıştım..
milliyette linki verim:hangi gazete canım?
sanırım. bide herkez bulantıdan ölmüş dili dışarda yatıyordur heralde. hava da sıcak
ayy evet bende özellikle doktorun mide bulantısına nasıl bir çözüm bulacağını merak ediyorum.
hazımsızlık canım bende de oluyor. yumruk gibi kalıyor midende yediklerin. bol bol su iç içebliyorsan. allahtan ben su içebiliyorum yoksa ağzımda garip bi tat kalyor hep
canım dr kendi vermedi ama ben sordum, balık çok sık yemiyorum, omega-3 tablet olarak alsam olur mu dedim, tabi olur dedi.. bak gazetedeki bi yazıyı da verim, göz at, artık omega-3 tabletin folik gibi hamilelikten 3 ay önce başlaması gündemdeymiş...omega 3 için daha erken değilmiymiş canım
sabır şekercikimm, inşallah çabucak geçer bu bulantılarınız hepinizin de hep keyifli kısımlarına geçeriz hamileliğin :)
ben de nolsun iyiyim yavrum ya, bazen bel ağrım oluyo ama yürüyüş yapmaya karar verdim inşallah, çok hareketsizim şimdilerde, ondan mı diyorum ve göbüş çıkmaya başladı galibagöbek benden önde gidiyooo :)) bi de ne yesem midemde aynen duruyo sanki hazımsızlık mı oluyo bu
valla benım bıle agrıyo artık seb-nı dusunemıyorum ama bebısler sag salım dogsunlarda onemlı degıl katlanırız napalmevt cnm hazımsızlık sanırım bendede acayıp sıskınlık var
Selam arkadaslar nolur yardım edin ben diğer topikten takip ediyordum 2 gündür sizin yazdıklarınızı okuyorum benim sat 10 Nisan ama geç yumurtlama ve catlatma ignesiyle hamile kaldım doktor o yüzden 1 hafta geriden hesapliyor ben ilk 5+2 de keseyi gördüm bebek yoktu doktor 4 gün sonraya çağırdı 1 dakikada alttan baktı kesenin icinde bebeğimi gördü bana gösterdi ama hiç ölçüm falan yapmadı bende bebeği görmenin sevinciyle sormayı akıl etmedim bir hafta sonra yani dün yine çağırdı 6+6 haftalık oluyorum yine 1 dakika baktı kesenin icine yine ölçüm falan yok ben ne olduğunu anlamadan dedi bebek hiç büyümemiş kullandığın bütün ilaçları bırakacaksın 4 gün icinde bebek düşer dedi bu arada benim daha oncede düşüklerim olmuştu heparin iğnesi kortizon progestran ve haftada 2 defa folikasit alıyorum dünden beri mahvoldum iyice motive etmiştim kendimi iyice inandirmistim sizce ne yapayım ben ilaçlarımı dün yine aldım acaba başka doktora gitsem birkaç gün sonra kalp atışı gorurmuyum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?