canım cok sevindim inşallah biz bekleyenlerde duyarız allahın izniyle. kist hakkında bilgim yok üüzlme doktor ne dedi?kızlar bende bugün doktora gittim ve kalp atışlarını duydum. ama hamilelikte oluşan su kistimin olduğunuda öğrendim. acaba bu kist büyümeye devam eder mi? kalp atışlarına sevinemedim bile:26:
Birde canım, şimdi duş aldım, birazdan çıkarız, dua edin ne olur kalp atışlarını görebileyim, randevu saati yaklaşınca heyecan yaptım :97:
canım ben bebek için sorun olursa diye korkuyorum. sürece zaten tombik başladım. 65 kiloyum. 162 boy. dayımın gelini ikizlerde o kadar kilo almıştı ki, bebekleri 7 aylıkken sezeryanla almak zorunda kaldılar. tek sebebi kiloydu..
Canlarım ben geldim, iyi haberlerle geldim
Bebişimin kalp atışlarını gördük pıtıpıtı, kocam heyecandan kalp krizi geçirecektidoktor herşeyin yolunda göründüğünü, kalp atışlarının ve bebek gelişiminin sat ile uyumlu gittiğini herhangi bir sorun olmadığını söyledi, gayet keyfi yerinde görünüyormuş bebişin Bana kalsa daha uzun uzun seyredecektim de doktor yeter dedi
Bulantılara gelince, Dremamine verdi, çok bulantın olursa bir tane al ama alışkanlık haline getirme dedi, ben de ancak düğün v.s. gibi özel durumlarda kullanırım diye düşündüm.
Yemek yapma, bulaşık yıkama, her türlü deterjandan uzak dur, mümkünse kokusuz bir şampuan kullan dedi, bunlar bulantıyı tetiklermiş, ışıklı kapalı ortamlarda uzun süre kalma dedi (500 kişiyle aynı katı paylaştığım bir plazada çalıştığımı söyleyince güldü) 1-2 haftaya kadar bulantın kalmayacak ama devam ederse mutlaka ara; Yemek yemeye kendini zorlama, bebek henüz senin depolarından besleniyor, rahat ol, stres bulantıyı en çok tetikleyen şeydir diye üstüne basa basa stresten kaçınmamı tembihledi.
Zaten o pıtpıtları görünce bende ne bulantı kaldı ne başka bir sorun
canım bence hemen başka bi doktora daha git. alllah yardımcın olsun inşallah bişi olmazSelam arkadaslar nolur yardım edin ben diğer topikten takip ediyordum 2 gündür sizin yazdıklarınızı okuyorum benim sat 10 Nisan ama geç yumurtlama ve catlatma ignesiyle hamile kaldım doktor o yüzden 1 hafta geriden hesapliyor ben ilk 5+2 de keseyi gördüm bebek yoktu doktor 4 gün sonraya çağırdı 1 dakikada alttan baktı kesenin icinde bebeğimi gördü bana gösterdi ama hiç ölçüm falan yapmadı bende bebeği görmenin sevinciyle sormayı akıl etmedim bir hafta sonra yani dün yine çağırdı 6+6 haftalık oluyorum yine 1 dakika baktı kesenin icine yine ölçüm falan yok ben ne olduğunu anlamadan dedi bebek hiç büyümemiş kullandığın bütün ilaçları bırakacaksın 4 gün icinde bebek düşer dedi bu arada benim daha oncede düşüklerim olmuştu heparin iğnesi kortizon progestran ve haftada 2 defa folikasit alıyorum dünden beri mahvoldum iyice motive etmiştim kendimi iyice inandirmistim sizce ne yapayım ben ilaçlarımı dün yine aldım acaba başka doktora gitsem birkaç gün sonra kalp atışı gorurmuyum((
canım beniiimmmm çook sevindim:) acayip güzel bi duygu allahım herkeslere yaşatsın
Bebişimin kalp atışlarını gördük pıtıpıtı, kocam heyecandan kalp krizi geçirecektidoktor herşeyin yolunda göründüğünü, kalp atışlarının ve bebek gelişiminin sat ile uyumlu gittiğini herhangi bir sorun olmadığını söyledi, gayet keyfi yerinde görünüyormuş bebişin Bana kalsa daha uzun uzun seyredecektim de doktor yeter dedi
Bulantılara gelince, Dremamine verdi, çok bulantın olursa bir tane al ama alışkanlık haline getirme dedi, ben de ancak düğün v.s. gibi özel durumlarda kullanırım diye düşündüm.
Yemek yapma, bulaşık yıkama, her türlü deterjandan uzak dur, mümkünse kokusuz bir şampuan kullan dedi, bunlar bulantıyı tetiklermiş, ışıklı kapalı ortamlarda uzun süre kalma dedi (500 kişiyle aynı katı paylaştığım bir plazada çalıştığımı söyleyince güldü) 1-2 haftaya kadar bulantın kalmayacak ama devam ederse mutlaka ara; Yemek yemeye kendini zorlama, bebek henüz senin depolarından besleniyor, rahat ol, stres bulantıyı en çok tetikleyen şeydir diye üstüne basa basa stresten kaçınmamı tembihledi.
harikaaa bi haber cok sevindim canım inşallah bizde göürürz kalp atıslarını minişimin nolur dua et bende haftaya gidicem inş
kızlar hastaneye gıdıyorum bırazdan acıl kısmına
donunce neler oldugunu anlşatırım sızlere
gorusmek uzere kızlar
dua edın nolur hersey ıyı olmus olsun
gorusmek uzere kızlar
Bende okudukca çok tedirgin oluyorum ve korkuyorum..
Hergün doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi..
27 güne yakın nasıl dayanıcam bilemiyorum..:44:
Amin rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah..
gorusmek uzere kızlar
selamm
nasilsiniz kizlar nasil gidiyor <ß ?
bende yarin 7 haftalik oluyoruum kizlar
carsamba günü dr. gidicez bakalim bizim ufaklik ne alemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?