2012 Ocak Anneleri

kızlar bende bugün doktora gittim ve kalp atışlarını duydum. ama hamilelikte oluşan su kistimin olduğunuda öğrendim. acaba bu kist büyümeye devam eder mi? kalp atışlarına sevinemedim bile:26:
canım cok sevindim inşallah biz bekleyenlerde duyarız allahın izniyle. kist hakkında bilgim yok üüzlme doktor ne dedi?

kaç kilo ile dogum yapmıstı canım hatrlıyormusun

canım beniiimmmm çook sevindim:) acayip güzel bi duygu allahım herkeslere yaşatsın

canım bence hemen başka bi doktora daha git. alllah yardımcın olsun inşallah bişi olmaz

harikaaa bi haber cok sevindim canım inşallah bizde göürürz kalp atıslarını minişimin nolur dua et bende haftaya gidicem inş

kızlar hastaneye gıdıyorum bırazdan acıl kısmına
donunce neler oldugunu anlşatırım sızlere
gorusmek uzere kızlar
dua edın nolur hersey ıyı olmus olsun

harikaaa bi haber cok sevindim canım inşallah bizde göürürz kalp atıslarını minişimin nolur dua et bende haftaya gidicem inş

İnşallah canım, inan hem kendime hem buradaki tüm arkadaşlarıma dua ediyorum, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayacağız bebeklermizi
Dün gece sabaha kadar uyuyamadım inan, aklıma hep iyi şeyler getirmeye çalışsam da bir yanım hep korkuyordu, Allahıma şükürler olsun ki korktuğum başıma gelmedi, hepimizin hamileliği sonuna kadar iyi gidecek inşallah.

kızlar hastaneye gıdıyorum bırazdan acıl kısmına
donunce neler oldugunu anlşatırım sızlere
gorusmek uzere kızlar
dua edın nolur hersey ıyı olmus olsun

inşallah hersey yolundadır canım üzülme sen stresten uzak durmaya calıs. ahh bu annelerin kaygıları cocukları için tam anne karnında başlıyor

selam kızlar ben pazartesi gittim dra 7 haftalıksın dedi 2 gün nden gidiyo bebiş bu pazartesi tekrar gidiyorum dra başka dr buldum iyiymiş her hafta gidilmez ama stres yapacağıma rahatliyim dimi korkuyorum çok bişi oldumu diye

bu arada ilk bebek düşen diyenlere aldanmayın doğuran okadar çok kişi varki benim ilk bebeğimin kalbi durdu 6 haftalık kalmıştı ama o baştan beri problemliydi kan değerim güzel artmıyordu ve gitti şimdiki korkumda bundan ya kalbi durursa diye düm kopuyor allah korusun hepimizin meleklerini hele hamileye söylenecek lafmı yani

arkdaşımıza dr saçmalamışbende iyi bi dr bulabilmek için neler yaşadım allhın dediği olur sanırım o arkadaşımında benim gibi akıntısı olmuştu şükür bende geçti galiba 4 gündr iiyiyim maşşlh akıntı konusunda bide pz tesi bebeğimi görse rahatlıcan naptı acaba 10 gündr

selamm

nasilsiniz kizlar nasil gidiyor <ß ?

bende yarin 7 haftalik oluyoruum kizlar

carsamba günü dr. gidicez bakalim bizim ufaklik ne alemde :)

Ben de bugün gittim canım, bebişi görünce bomba gibi oldum, bakalım böyle devam ederim umarım
Sen de güzel haberlerle gel bakalım, miniğin pıtpıtlarını gör tüm dertlerini unut

cnm arkadaşımmmmmmmmmm hadi gözün aydıınn çok sevindimm yoğunluktan giremedim ben şimdi okudumm çok şükür benimde iyiii. aynı şeylerr.... ben krem de sordummm önerdi illa 3 dedikleri gibi 3. aydan sonra başlamak zorunda değilsin istersen yavaş yavaş sür hani kaşıntılarım oluyordu ya göbüşümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…