İnşallah canım, inan hem kendime hem buradaki tüm arkadaşlarıma dua ediyorum, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayacağız bebeklermizi
Dün gece sabaha kadar uyuyamadım inan, aklıma hep iyi şeyler getirmeye çalışsam da bir yanım hep korkuyordu, Allahıma şükürler olsun ki korktuğum başıma gelmedi, hepimizin hamileliği sonuna kadar iyi gidecek inşallah.
bu arada ilk bebek düşen diyenlere aldanmayın doğuran okadar çok kişi varki benim ilk bebeğimin kalbi durdu 6 haftalık kalmıştı ama o baştan beri problemliydi kan değerim güzel artmıyordu ve gitti şimdiki korkumda bundan ya kalbi durursa diye düm kopuyor allah korusun hepimizin meleklerini hele hamileye söylenecek lafmı yani
cnm arkadaşımmmmmmmmmm hadi gözün aydıınn çok sevindimm yoğunluktan giremedim ben şimdi okudumm çok şükür benimde iyiii. aynı şeylerr.... ben krem de sordummm önerdi illa 3 dedikleri gibi 3. aydan sonra başlamak zorunda değilsin istersen yavaş yavaş sür hani kaşıntılarım oluyordu ya göbüşümde.
Canlarım ben geldim, iyi haberlerle geldim
Bebişimin kalp atışlarını gördük pıtıpıtı, kocam heyecandan kalp krizi geçirecektidoktor herşeyin yolunda göründüğünü, kalp atışlarının ve bebek gelişiminin sat ile uyumlu gittiğini herhangi bir sorun olmadığını söyledi, gayet keyfi yerinde görünüyormuş bebişin Bana kalsa daha uzun uzun seyredecektim de doktor yeter dedi
Bulantılara gelince, Dremamine verdi, çok bulantın olursa bir tane al ama alışkanlık haline getirme dedi, ben de ancak düğün v.s. gibi özel durumlarda kullanırım diye düşündüm.
Yemek yapma, bulaşık yıkama, her türlü deterjandan uzak dur, mümkünse kokusuz bir şampuan kullan dedi, bunlar bulantıyı tetiklermiş, ışıklı kapalı ortamlarda uzun süre kalma dedi (500 kişiyle aynı katı paylaştığım bir plazada çalıştığımı söyleyince güldü) 1-2 haftaya kadar bulantın kalmayacak ama devam ederse mutlaka ara; Yemek yemeye kendini zorlama, bebek henüz senin depolarından besleniyor, rahat ol, stres bulantıyı en çok tetikleyen şeydir diye üstüne basa basa stresten kaçınmamı tembihledi.
Zaten o pıtpıtları görünce bende ne bulantı kaldı ne başka bir sorun
kızlar hastaneye gıdıyorum bırazdan acıl kısmına
donunce neler oldugunu anlşatırım sızlere
gorusmek uzere kızlar
dua edın nolur hersey ıyı olmus olsun
Ben de bugün gittim canım, bebişi görünce bomba gibi oldum, bakalım böyle devam ederim umarım
Sen de güzel haberlerle gel bakalım, miniğin pıtpıtlarını gör tüm dertlerini unut
hangi kremi önerdi canım
cnm arkadaşımmmmmmmmmm hadi gözün aydıınn çok sevindimm yoğunluktan giremedim ben şimdi okudumm çok şükür benimde iyiii. aynı şeylerr.... ben krem de sordummm önerdi illa 3 dedikleri gibi 3. aydan sonra başlamak zorunda değilsin istersen yavaş yavaş sür hani kaşıntılarım oluyordu ya göbüşümde.
Canımm çok sevindim hiç pc başında durmaya takatim yok ama seni merak ettim ara ara girip baktım o yüzden..
İnsan bi başka oluyo yaa o minicik kalbin pıt pıt attığını görünce..
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıcağımız günleride göstersin inşallah..
Çok sevindim canım insaallah ben de Pazartesi güzel seyler duyarım...
kızlar 3 gündür yaşadığım travmalardan sonra bugün umutlu olarak yazmak istedim,3 gün önce kanımda rubella/kızamıkçık/ tespit edildi,yani bebeğe geçtiğinde ki kesin geçermiş,sakatlıkikörlük vb.kötü durumlara yol açan hastalık.çok korktum.artık bebişimden vazgeçmişken,avidite testi yapıldı ve enfeksiyonun 3 aydan eski olduğu görüldü,yüksek avidite olarak iyi bir durum çıktı,tabi tam detaylı inceleyemediler bebek küçük olduğu için 15inde cerrahpaşa da perinatolojide bakacaklar,bana dua edin bir düşükten sonra kalbi pır pır atan bebeğimi kaybetmek istemiyorum,dualarınıza ihtiyacım var,beni en iyi siz anlarsınız:2:
canım cok sevindim inşallah biz bekleyenlerde duyarız allahın izniyle. kist hakkında bilgim yok üüzlme doktor ne dedi?
Gelince arabayi degistirecekkkkkk haaahhhhh super supriz olduayyy ne gzüel düşünmüşsünüz çok hoş bir sürpriz olacak
Ben mi yanlış anladım yoksa eşin hala bilmiyor muydu????
Şimdiden geçmiş olsun canım, dualarım seninle, hemen iyileşeceksin İnşallah...
inşallah hersey yolundadır canım üzülme sen stresten uzak durmaya calıs. ahh bu annelerin kaygıları cocukları için tam anne karnında başlıyor
geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Canımm çok sevindim hiç pc başında durmaya takatim yok ama seni merak ettim ara ara girip baktım o yüzden..
İnsan bi başka oluyo yaa o minicik kalbin pıt pıt attığını görünce..
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıcağımız günleride göstersin inşallah..
Çook geçmiş olsun canım yaa iyi haberlerini bekliyoruz..
Dualarım seninle..
Kızlar sımdı geldım hastaneden
doktor dırek serum bagladı cok sıvısız kaldıgım ıcın
eger bulantılarım pazartesıye kadar aynı sıddette devam ederse doktoruna hemen gıt ve bence yatıs yaptır dedı
ben sımdılık bır serum takıcam dedı
Bıraz rahatlattı benı
hemde vıtamın almıs oldum serumdan
yenı bır hap yazdı p ile baslayan
bu cok oıyı gelır dedı
gelırken yemek yedım
onuda sımdı cıkardım ama daha ıyıyım
hıc olmazsa kendımdeyım
sabah baya kotuydum
Sukurler olsun
bebısım ıyı olsunda varsın cekelım nabalım
Neyse ben bugun hemen yatıcam baya yorgun dusmusum
hepınıze ıyı gecelerrr
kızlar 3 gündür yaşadığım travmalardan sonra bugün umutlu olarak yazmak istedim,3 gün önce kanımda rubella/kızamıkçık/ tespit edildi,yani bebeğe geçtiğinde ki kesin geçermiş,sakatlıkikörlük vb.kötü durumlara yol açan hastalık.çok korktum.artık bebişimden vazgeçmişken,avidite testi yapıldı ve enfeksiyonun 3 aydan eski olduğu görüldü,yüksek avidite olarak iyi bir durum çıktı,tabi tam detaylı inceleyemediler bebek küçük olduğu için 15inde cerrahpaşa da perinatolojide bakacaklar,bana dua edin bir düşükten sonra kalbi pır pır atan bebeğimi kaybetmek istemiyorum,dualarınıza ihtiyacım var,beni en iyi siz anlarsınız:2:
Kızlar sımdı geldım hastaneden
doktor dırek serum bagladı cok sıvısız kaldıgım ıcın
eger bulantılarım pazartesıye kadar aynı sıddette devam ederse doktoruna hemen gıt ve bence yatıs yaptır dedı
ben sımdılık bır serum takıcam dedı
Bıraz rahatlattı benı
hemde vıtamın almıs oldum serumdan
yenı bır hap yazdı p ile baslayan
bu cok oıyı gelır dedı
gelırken yemek yedım
onuda sımdı cıkardım ama daha ıyıyım
hıc olmazsa kendımdeyım
sabah baya kotuydum
Sukurler olsun
bebısım ıyı olsunda varsın cekelım nabalım
Neyse ben bugun hemen yatıcam baya yorgun dusmusum
hepınıze ıyı gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?