2012 Ocak Anneleri

simdi karnimin alti baya bir agriyor kasiklarim bugün baya bir ayakta kaldim elbise bakmak icin carssiya gittim dolastim baya bir simdide halim kalmadi daha aksam yemegi yemedim hic istahim yok simdi zorla bir muz yiyecem.

cnm hemen ayaklarını yıkıyorsunn ve ayaklarını havaya kaldır bak tam yarım saat son ra o gerginlik gidecek her akşam ben de bu kasık ve karnım öne doğru geriliyor o yorgunluk ama hemen cnmm ayaklar havayaaa ciddiyimm haddiiii güzel arkadaşımmmmmmmmmmmm

güzel arkadaşımmmmmmmmm geçmiş olsun cnmm yeni öğrendimmm hadi kocaman dinlen cnmm cımmm

herkese selam, yaptığım alıntılar uçtu gitti aklımda kalanları yazıcam

meserret herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım, o pıtpıtları duymuşsun yaa bundan sonra çok daha rahat olcak için. gerçi ben duydum çok rahatladım ama daha sonra burdaki kötü haberlerden sonra çok endişeliyim, neyse az kaldı salıya. hep güzel düşünmek lazım, sağlıkla kavuşalım meleklerimize

kayyum sen de güzel haberlerle gelmişsin kontrolden. bundan sonra da hep güzel gitsin herşey

seda çok geçmiş olsun canım yaa
umarım bir an önce bulantıların son bulur ve normal yaşamına devam edersin
serumla biraz toparlanmış oldun en azından
dikkat et kendine

canımmmm maşallah maşallah :) çok sevindim

maşallah, aklına kötü bişe getirme canım, iyidir bebicik
yok tatlımm yaa.. çevremde ilk hamileliğini yaşayan 4 kişi oldu dördü de doğurdu sorunsuz...
balım akıntı beyaz di mi, o bende de oluyo bazen... renklenmedikçe, kaşıntı/yanma olmadıkça sorun yok diye biliyorum, hamilelikte akıntı olurmuş...
bende yarin 7 haftalik oluyoruum kizlar

carsamba günü dr. gidicez bakalim bizim ufaklik ne alemde :)
sen de güsel haberlerle gel inşallah yavru :)
ohhh maşallah ne güsel haberler yaf :)
ben de böle biliyorum canım, kaşıntın falan da yoksa sorun yok sanırım.. benim de arada oluyor...
Çok sevindim canım insaallah ben de Pazartesi güzel seyler duyarım...
inşallah canımm, haber ver bize ve inşallah çoook güzel haberler ver
canımmm ben de sana onu dicektim, araştırdım, bir süre önce geçirilmişse de değer pozitif çıkabiliyomuş, sen de de öyle anlaşılan, inşallah hiçbişe olmicak kuzuna.. hem bölece bağışıklık da kazanmış oluyosun sonrası için..
canım daha iyi olmana sevindim, inşallah hemencik geçer de rahatlarsın.. tatlı rüyalar, bebişini gör rüyanda en tatlısından :)

haaa aylint alıntı yapınca hatırladım akıntı ile ilgili de yazcaktım
ben sordum doktoruma hamilelikte akıntıda artış olurmuş. endişelencek bişey değil çok normalmiş

haaa aylint alıntı yapınca hatırladım akıntı ile ilgili de yazcaktım
ben sordum doktoruma hamilelikte akıntıda artış olurmuş. endişelencek bişey değil çok normalmiş

yavrum sen de salı mı gitcen pambıkı görmeye senin müjdelerini de alırız inşallah

diline sağlık güzel arkadaşımm hep birlikte inşallahhh

tamam cnm cımmm doktorum banada yazdı ama masasında unuttum heyecandann pztesi alırım artık

evet tatlım salı günü inş. canım yaaaa, en son 17 mayısta kalp atışlarını dinlemeye gittik. büyümüştür kuzum şimdi
10+1 olacek o zaman bebicik maşallah :)
bu arada kıslar bebikler 10. haftanın sonuna doğru işemeye başlıyolarmııışşş :))) kendi kesesine ve geri yutup yine işiyolarmış felan :)) ama öykkk falan demeyin, bizim idrar gibi diilmiş henüz onlarınki, tamamen temizmiş sulfat seninki yapmıştır belki ilkini :82: benimkilerin de yaptı yapacaklar modunda olduklarını tahmin ediyorum :))

ayyy masAllah super yaa ucuz bebek ALlah tamamina erdirsin canimm

Mrb kizlar,benimde sat 16 nisan.. 6+2 de kalp atisini duydum.. Bulantim iice artti fakat gogusteki hassasiyet yok,sizdeki sikayetleriniz neler,lekelenmem old. İcin raporluyum ama dr. Problem yok dedi..daha once 10 haftalik bebek ölümü yasadigim icin korkularimdan kurtulamiyorum

canım hayırlı olsun hamileliğin, Allah sağlıkla tamamına erdirsin..
bizde hamileliği rahat geçiren de var, çok bulantı kusma sorunu yaşayan da.. kişiye göre çok değişiyo... bende hazımsızlık, ağız tadının bozulması, bazen bel ağrısı, göğüs hassasiyeti ve bazen gaz şikayetleri var.. bi de bütün kokular hücum ediyoo

bende hiiiçç bulantı olmadıı göğüslerim bi şişti bi geçti acısı şimdi yine şiş ve hassaslaştı çok sık idrara çıkmıyorum baş dönmesi vs yok yani göğüs hariç hamile gibi değilim aslında 45 kiloyum kendimden bukadar sağlamlığı beklemezdim mide bulantısı bi yandan iyi bebeği hatırlatıyo napalım bizde böyle yetiniriz

Günaydın kızlar,,, doktora gittik bebeğim hareketlenmiş,, elleri ve ayaklarını gordum, surekli hareket ediyordu,, cok heyecanlandım, 3 hafta sonra tekrar cagırdı doktor tarama testi icin,, super bir duygu,,

Cnmmm illa kotu sey olcak die bi kurAl yokk... Allahim bilir icini ferah tut bolbol dua ett..tasalabark elimize bisey gecmess..herkes kaderini yasiyor.ama umarim bu gebeligin cok sansli gecer ve kucagina alirsin bebisimisiiii
Günaydın kızlar,,, doktora gittik bebeğim hareketlenmiş,, elleri ve ayaklarını gordum, surekli hareket ediyordu,, cok heyecanlandım, 3 hafta sonra tekrar cagırdı doktor tarama testi icin,, super bir duygu,,

Mukemmel cnmmsenin adina cok sevindim.bisede dua etde o gunleri bisde saglikli bi sekilde gorelimmm.masaallahhh

Gunaydın ocak ayının sevımlı annişleri
bende kalkar kalkmaz cubuk krakerle basladım gune
ve ıyı gelıyor
mıdenızı bastırdıgından bulantıyla devam etmemıs oluyorsunuz gune
buda super bırsey
shining

cok sevındım cnm
Allah hepımızın hamıslıgını bu sekılde guzel haberlerle gecırsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…