simdi karnimin alti baya bir agriyor kasiklarim bugün baya bir ayakta kaldim elbise bakmak icin carssiya gittim dolastim baya bir simdide halim kalmadi daha aksam yemegi yemedim hic istahim yok simdi zorla bir muz yiyecem.
güzel arkadaşımmmmmmmmm geçmiş olsun cnmm yeni öğrendimmm hadi kocaman dinlen cnmm cımmm
kızlar sımdı geldım hastaneden
doktor dırek serum bagladı cok sıvısız kaldıgım ıcın
eger bulantılarım pazartesıye kadar aynı sıddette devam ederse doktoruna hemen gıt ve bence yatıs yaptır dedı
ben sımdılık bır serum takıcam dedı
bıraz rahatlattı benı
hemde vıtamın almıs oldum serumdan
yenı bır hap yazdı p ile baslayan
bu cok oıyı gelır dedı
gelırken yemek yedım
onuda sımdı cıkardım ama daha ıyıyım
hıc olmazsa kendımdeyım
sabah baya kotuydum
sukurler olsun
bebısım ıyı olsunda varsın cekelım nabalım
Neyse ben bugun hemen yatıcam baya yorgun dusmusum
hepınıze ıyı gecelerrr
canımmmm maşallah maşallah :) çok sevindimCanlarım ben geldim, iyi haberlerle geldim
Bebişimin kalp atışlarını gördük pıtıpıtı, kocam heyecandan kalp krizi geçirecektidoktor herşeyin yolunda göründüğünü, kalp atışlarının ve bebek gelişiminin sat ile uyumlu gittiğini herhangi bir sorun olmadığını söyledi, gayet keyfi yerinde görünüyormuş bebişin Bana kalsa daha uzun uzun seyredecektim de doktor yeter dedi
Bulantılara gelince, Dremamine verdi, çok bulantın olursa bir tane al ama alışkanlık haline getirme dedi, ben de ancak düğün v.s. gibi özel durumlarda kullanırım diye düşündüm.
Yemek yapma, bulaşık yıkama, her türlü deterjandan uzak dur, mümkünse kokusuz bir şampuan kullan dedi, bunlar bulantıyı tetiklermiş, ışıklı kapalı ortamlarda uzun süre kalma dedi (500 kişiyle aynı katı paylaştığım bir plazada çalıştığımı söyleyince güldü) 1-2 haftaya kadar bulantın kalmayacak ama devam ederse mutlaka ara; Yemek yemeye kendini zorlama, bebek henüz senin depolarından besleniyor, rahat ol, stres bulantıyı en çok tetikleyen şeydir diye üstüne basa basa stresten kaçınmamı tembihledi.
Zaten o pıtpıtları görünce bende ne bulantı kaldı ne başka bir sorun
maşallah, aklına kötü bişe getirme canım, iyidir bebicikselam kızlar ben pazartesi gittim dra 7 haftalıksın dedi 2 gün nden gidiyo bebiş bu pazartesi tekrar gidiyorum dra başka dr buldum iyiymiş her hafta gidilmez ama stres yapacağıma rahatliyim dimi korkuyorum çok bişi oldumu diye
yok tatlımm yaa.. çevremde ilk hamileliğini yaşayan 4 kişi oldu dördü de doğurdu sorunsuz...bu arada ilk bebek düşen diyenlere aldanmayın doğuran okadar çok kişi varki benim ilk bebeğimin kalbi durdu 6 haftalık kalmıştı ama o baştan beri problemliydi kan değerim güzel artmıyordu ve gitti şimdiki korkumda bundan ya kalbi durursa diye düm kopuyor allah korusun hepimizin meleklerini hele hamileye söylenecek lafmı yani
balım akıntı beyaz di mi, o bende de oluyo bazen... renklenmedikçe, kaşıntı/yanma olmadıkça sorun yok diye biliyorum, hamilelikte akıntı olurmuş...arkdaşımıza dr saçmalamışbende iyi bi dr bulabilmek için neler yaşadım allhın dediği olur sanırım o arkadaşımında benim gibi akıntısı olmuştu şükür bende geçti galiba 4 gündr iiyiyim maşşlh akıntı konusunda bide pz tesi bebeğimi görse rahatlıcan naptı acaba 10 gündr
sen de güsel haberlerle gel inşallah yavru :)bende yarin 7 haftalik oluyoruum kizlar
carsamba günü dr. gidicez bakalim bizim ufaklik ne alemde :)
ohhh maşallah ne güsel haberler yaf :)cnm arkadaşımmmmmmmmmm hadi gözün aydıınn çok sevindimm yoğunluktan giremedim ben şimdi okudumm çok şükür benimde iyiii. aynı şeylerr.... ben krem de sordummm önerdi illa 3 dedikleri gibi 3. aydan sonra başlamak zorunda değilsin istersen yavaş yavaş sür hani kaşıntılarım oluyordu ya göbüşümde.
ben de böle biliyorum canım, kaşıntın falan da yoksa sorun yok sanırım.. benim de arada oluyor...kızlar akıntının olması kötü bir şey mi? benim var hamileliğimi öğrendiğimden beri doğru düzgün geçmedi sanki,arada bir azalsa da devam ediyor...benim bildiğim kokusuz ve rengi kahverengi değilse problem yok dimi...
inşallah canımm, haber ver bize ve inşallah çoook güzel haberler verÇok sevindim canım insaallah ben de Pazartesi güzel seyler duyarım...
canımmm ben de sana onu dicektim, araştırdım, bir süre önce geçirilmişse de değer pozitif çıkabiliyomuş, sen de de öyle anlaşılan, inşallah hiçbişe olmicak kuzuna.. hem bölece bağışıklık da kazanmış oluyosun sonrası için..kızlar 3 gündür yaşadığım travmalardan sonra bugün umutlu olarak yazmak istedim,3 gün önce kanımda rubella/kızamıkçık/ tespit edildi,yani bebeğe geçtiğinde ki kesin geçermiş,sakatlıkikörlük vb.kötü durumlara yol açan hastalık.çok korktum.artık bebişimden vazgeçmişken,avidite testi yapıldı ve enfeksiyonun 3 aydan eski olduğu görüldü,yüksek avidite olarak iyi bir durum çıktı,tabi tam detaylı inceleyemediler bebek küçük olduğu için 15inde cerrahpaşa da perinatolojide bakacaklar,bana dua edin bir düşükten sonra kalbi pır pır atan bebeğimi kaybetmek istemiyorum,dualarınıza ihtiyacım var,beni en iyi siz anlarsınız:2:
canım daha iyi olmana sevindim, inşallah hemencik geçer de rahatlarsın.. tatlı rüyalar, bebişini gör rüyanda en tatlısından :)
Kızlar sımdı geldım hastaneden
doktor dırek serum bagladı cok sıvısız kaldıgım ıcın
eger bulantılarım pazartesıye kadar aynı sıddette devam ederse doktoruna hemen gıt ve bence yatıs yaptır dedı
ben sımdılık bır serum takıcam dedı
Bıraz rahatlattı benı
hemde vıtamın almıs oldum serumdan
yenı bır hap yazdı p ile baslayan
bu cok oıyı gelır dedı
gelırken yemek yedım
onuda sımdı cıkardım ama daha ıyıyım
hıc olmazsa kendımdeyım
sabah baya kotuydum
Sukurler olsun
bebısım ıyı olsunda varsın cekelım nabalım
Neyse ben bugun hemen yatıcam baya yorgun dusmusum
hepınıze ıyı gecelerrr
haaa aylint alıntı yapınca hatırladım akıntı ile ilgili de yazcaktım
ben sordum doktoruma hamilelikte akıntıda artış olurmuş. endişelencek bişey değil çok normalmiş
yavrum sen de salı mı gitcen pambıkı görmeyesenin müjdelerini de alırız inşallah
diline sağlık güzel arkadaşımm hep birlikte inşallahhhherkese selam, yaptığım alıntılar uçtu gitti aklımda kalanları yazıcam
meserret herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım, o pıtpıtları duymuşsun yaa bundan sonra çok daha rahat olcak için. Gerçi ben duydum çok rahatladım ama daha sonra burdaki kötü haberlerden sonra çok endişeliyim, neyse az kaldı salıya. Hep güzel düşünmek lazım, sağlıkla kavuşalım meleklerimize
kayyum sen de güzel haberlerle gelmişsin kontrolden. Bundan sonra da hep güzel gitsin herşey
seda çok geçmiş olsun canım yaa
umarım bir an önce bulantıların son bulur ve normal yaşamına devam edersin
serumla biraz toparlanmış oldun en azından
dikkat et kendine
ikimizin de gözü aydın o halde :) böyle devam etsin inşallah. Canım ben sormadan doktorum senin karnın çıkmaya başlamış, kreme başla istersen dediLierac önerdi, ben de aldım bi tane, sabah onu akşam bebe yağımı sürücem.
Ay evet canım ya, çok sağol, içim nasıl rahatladı anlatamam, allahım kimseye gebeliğinde sorun yaşatmasın, burda bebişlerimizin cicilerini, doğum hikayelerini paylaşacağımız günleri göstersin inşallah
Inşallah canım, güzel haberlerini alırız
Canım korkma, hep güzel şeyler düşün, 3 aydan eskiyse problem olacağını sanmıyorum, sen hiç bir olumsuzluk yokmuş gibi devam et hayatına, dualarımız seninle canım, allah kimseyi bebeğinden ayırmasın...
10+1 olacek o zaman bebicik maşallah :)
evet tatlım salı günüinş. canım yaaaa, en son 17 mayısta kalp atışlarını dinlemeye gittik. büyümüştür kuzum şimdi
evet tatlım salı günüinş. canım yaaaa, en son 17 mayısta kalp atışlarını dinlemeye gittik. büyümüştür kuzum şimdi
tamam cnm cımmm doktorum banada yazdı ama masasında unuttum heyecandann pztesi alırım artık
ayyy masAllah super yaa ucuz bebek ALlah tamamina erdirsin canimm10+1 olacek o zaman bebicik maşallah :)
bu arada kıslar bebikler 10. haftanın sonuna doğru işemeye başlıyolarmııışşş :))) kendi kesesine ve geri yutup yine işiyolarmış felan :)) ama öykkk falan demeyin, bizim idrar gibi diilmiş henüz onlarınki, tamamen temizmişsulfat seninki yapmıştır belki ilkini :82: benimkilerin de yaptı yapacaklar modunda olduklarını tahmin ediyorum :))
amin canım sağol :) hepimizinkini inşallahayyy masAllah super yaa ucuz bebek ALlah tamamina erdirsin canimm
canım hayırlı olsun hamileliğin, Allah sağlıkla tamamına erdirsin..Mrb kizlar,benimde sat 16 nisan.. 6+2 de kalp atisini duydum.. Bulantim iice artti fakat gogusteki hassasiyet yok,sizdeki sikayetleriniz neler,lekelenmem old. İcin raporluyum ama dr. Problem yok dedi..daha once 10 haftalik bebek ölümü yasadigim icin korkularimdan kurtulamiyorum
Cnmmm illa kotu sey olcak die bi kurAl yokk... Allahim bilir icini ferah tut bolbol dua ett..tasalabark elimize bisey gecmess..herkes kaderini yasiyor.ama umarim bu gebeligin cok sansli gecer ve kucagina alirsin bebisimisiiiiMrb kizlar,benimde sat 16 nisan.. 6+2 de kalp atisini duydum.. Bulantim iice artti fakat gogusteki hassasiyet yok,sizdeki sikayetleriniz neler,lekelenmem old. İcin raporluyum ama dr. Problem yok dedi..daha once 10 haftalik bebek ölümü yasadigim icin korkularimdan kurtulamiyorum
Günaydın kızlar,,, doktora gittik bebeğim hareketlenmiş,, elleri ve ayaklarını gordum, surekli hareket ediyordu,, cok heyecanlandım, 3 hafta sonra tekrar cagırdı doktor tarama testi icin,, super bir duygu,,
shining
Günaydın kızlar,,, doktora gittik bebeğim hareketlenmiş,, elleri ve ayaklarını gordum, surekli hareket ediyordu,, cok heyecanlandım, 3 hafta sonra tekrar cagırdı doktor tarama testi icin,, super bir duygu,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?