Seda cnm dun sen dra gtcektin demi bukanti icin yanlismi hatrliorum ne dedilerrr
10+1 olacek o zaman bebicik maşallah :)
bu arada kıslar bebikler 10. haftanın sonuna doğru işemeye başlıyolarmııışşş :))) kendi kesesine ve geri yutup yine işiyolarmış felan :)) ama öykkk falan demeyin, bizim idrar gibi diilmiş henüz onlarınki, tamamen temizmişsulfat seninki yapmıştır belki ilkini :82: benimkilerin de yaptı yapacaklar modunda olduklarını tahmin ediyorum :))
aaa bi de hareketini görürsün inşallahgiderken tatlı bişeler ye
Mrb kizlar,benimde sat 16 nisan.. 6+2 de kalp atisini duydum.. Bulantim iice artti fakat gogusteki hassasiyet yok,sizdeki sikayetleriniz neler,lekelenmem old. İcin raporluyum ama dr. Problem yok dedi..daha once 10 haftalik bebek ölümü yasadigim icin korkularimdan kurtulamiyorum
Günaydın kızlar,,, doktora gittik bebeğim hareketlenmiş,, elleri ve ayaklarını gordum, surekli hareket ediyordu,, cok heyecanlandım, 3 hafta sonra tekrar cagırdı doktor tarama testi icin,, super bir duygu,,
Günaydın Canlarım iyi pazarlar
Bugün benim doğum günüm heyoooooo
Günaydın kızlar,,, doktora gittik bebeğim hareketlenmiş,, elleri ve ayaklarını gordum, surekli hareket ediyordu,, cok heyecanlandım, 3 hafta sonra tekrar cagırdı doktor tarama testi icin,, super bir duygu,,
Canlarım ben geldim, iyi haberlerle geldim
Bebişimin kalp atışlarını gördük pıtıpıtı, kocam heyecandan kalp krizi geçirecektidoktor herşeyin yolunda göründüğünü, kalp atışlarının ve bebek gelişiminin sat ile uyumlu gittiğini herhangi bir sorun olmadığını söyledi, gayet keyfi yerinde görünüyormuş bebişin Bana kalsa daha uzun uzun seyredecektim de doktor yeter dedi
Bulantılara gelince, Dremamine verdi, çok bulantın olursa bir tane al ama alışkanlık haline getirme dedi, ben de ancak düğün v.s. gibi özel durumlarda kullanırım diye düşündüm.
Yemek yapma, bulaşık yıkama, her türlü deterjandan uzak dur, mümkünse kokusuz bir şampuan kullan dedi, bunlar bulantıyı tetiklermiş, ışıklı kapalı ortamlarda uzun süre kalma dedi (500 kişiyle aynı katı paylaştığım bir plazada çalıştığımı söyleyince güldü) 1-2 haftaya kadar bulantın kalmayacak ama devam ederse mutlaka ara; Yemek yemeye kendini zorlama, bebek henüz senin depolarından besleniyor, rahat ol, stres bulantıyı en çok tetikleyen şeydir diye üstüne basa basa stresten kaçınmamı tembihledi.
Zaten o pıtpıtları görünce bende ne bulantı kaldı ne başka bir sorun
Günaydın Canlarım iyi pazarlar
Bugün benim doğum günüm heyoooooo
oo herkes ikizler sanırım :) Ben de ikizlerim:) 21 mayıstı benmki de
Kızlar bişey sorucam.Ben Geçen hafta çarşamba günü doktora gittim 7+1de yani 25 mayısta,doktor 4 hafta sonra gel demişti,o doktora gitmiycem ama 4 hafta çok mu geç ?şimdi okuyorum da kalp atışını duyduktan snra da bu kadar beklemeden doktora gidiosunuz?Çok mu geç 4 hafta 12. haftamda olucam yani gittiğimde?Daha mı erken gitmeliyim .Kalp atışını duydum ben geçen gittiğimde.
Kızlar bişey sorucam.Ben Geçen hafta çarşamba günü doktora gittim 7+1de yani 25 mayısta,doktor 4 hafta sonra gel demişti,o doktora gitmiycem ama 4 hafta çok mu geç ?şimdi okuyorum da kalp atışını duyduktan snra da bu kadar beklemeden doktora gidiosunuz?Çok mu geç 4 hafta 12. haftamda olucam yani gittiğimde?Daha mı erken gitmeliyim .Kalp atışını duydum ben geçen gittiğimde.
oo herkes ikizler sanırım :) Ben de ikizlerim:) 21 mayıstı benmki de
iyi ki doğdun canımmm
kızlar benim kalçamla belim arasında ağrı var dünden beri galiba rahim büyüdüğünden ve eklemlerin doğum için açılması mı hazırlanması mı neymiş yaww biri bitio biri başlıosizde de var mı böyle bişey
dogum günün kutlu olsun meserret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?