2012 Ocak Anneleri

Seda cnm dun sen dra gtcektin demi bukanti icin yanlismi hatrliorum ne dedilerrr

yok cnm dogru hatırlıyorsun gıttım doktora serum verdıler
normalde bu ay ortası olan randevumu pazartesı kesınlıkle gorus doktorunla dedı
belkı yatman gerekebılır dedı
bakalım yarın randevu buklursam doktorumdan alıcam ve bır gozukucem doktora ne dıcek ozaman kesınlesıcek cnm

evet ben de 10. haftayı okuduğumda yazıyordu idrar çok ilginç dimi yaa benim takvim sata göre ama bebiş 4-5 gün geriden geliyor. bu gidişimde sorcam doktora ben hesaplamalarımda hangini baz alayım diye

aaa bi de hareketini görürsün inşallah giderken tatlı bişeler ye

burda okuduklarımdan benim de aklımda canım, ben unutsam da eşim zorla yedirir

hayırlı olsun canım bebişin, içini ferah tut
benim bulantı sorunum olmadı hiç. göğüslerimde hassasiyet oldu ama şuan o da yok sadece dolgunluk var. bir de yediklerimi sindiremiyor gibiyim bir hazımsızlık problemim var zaman zaman da bel ağrım oluyor. inş. bu sefer sağlıkla kucağına alırsın

Günaydın kızlar,,, doktora gittik bebeğim hareketlenmiş,, elleri ve ayaklarını gordum, surekli hareket ediyordu,, cok heyecanlandım, 3 hafta sonra tekrar cagırdı doktor tarama testi icin,, super bir duygu,,

ooo süpeeer haber canım çok sevindim darısı bizim başımıza inş. ahh ahh hamileliğimiz o 3 haftaları beklemekle geçiyor hiç geçmiyor sanki :)

Son düzenleme:
aylinim canım cok güldüm şu işeme olayına evet bende okumuştum seninkiler napcak acaba 3 birden maşşlh südüklüler yerim ben onları yer yerrrrr benimde yarın dr gitcem korkuyorum heyecanlanıyorum akıntı hamilelikte çok normal bende lekelenme olmuştu ondan çok korkmuştum iyiyim o konuda şimdi bazı bayanların 8 haftada oluyomuş korkmamak lazım dinlenince geçiyo şükür bide şu kasık ağrılarım geçse çok mutlu olucam .

Son düzenleme:
Günaydın Canlarım iyi pazarlar
Bugün benim doğum günüm heyoooooo

iyi ki doğdun canımmm

kızlar benim kalçamla belim arasında ağrı var dünden beri galiba rahim büyüdüğünden ve eklemlerin doğum için açılması mı hazırlanması mı neymiş yaww biri bitio biri başlıo sizde de var mı böyle bişey

Günaydın kızlar,,, doktora gittik bebeğim hareketlenmiş,, elleri ve ayaklarını gordum, surekli hareket ediyordu,, cok heyecanlandım, 3 hafta sonra tekrar cagırdı doktor tarama testi icin,, super bir duygu,,

Gözün aydınnn
sana özel mesajda attım bilgilerimi ama beni listeye hala eklememişsin

:)))) herşeyin yolunda olmasına sevindim ,doktor bana da bu dremamineyi vermişti ama ben kullanmadım hiç ,ama kullananlar olmuş zararlı olduğunu sanmıyorum.Benim bulantılarım geçtiği için içmedim ben hiç..

Kızlar bişey sorucam.Ben Geçen hafta çarşamba günü doktora gittim 7+1de yani 25 mayısta,doktor 4 hafta sonra gel demişti,o doktora gitmiycem ama 4 hafta çok mu geç ?şimdi okuyorum da kalp atışını duyduktan snra da bu kadar beklemeden doktora gidiosunuz?Çok mu geç 4 hafta 12. haftamda olucam yani gittiğimde?Daha mı erken gitmeliyim .Kalp atışını duydum ben geçen gittiğimde.

Banada kontroller bundan sonra ayda 1 dedi..
Normal olan bu heralde önceden kese oluştumu,bebek varmı,kalbi atıyomu diye haftada 1 veya 15günde bir çağırıyolar eğer normalse herşey ayda 1 kontroller normal diyolar bildiğim kadarıyla..
Erkenden gitmek bebişini görmek istiyosan bilemem önce git o zaman..
Ama 4 haftanın sonunda gitsen daha mantıklı gibi geliyo..
Bencede uzun bi süre ama yapcak bişey yok malesef..

cnm banada 1 ay sonra gel dedi 13 haftalık olucam gittigimde
ense kalınlıgına bakılacak
normali bu zaten çogumuzu 1 ay sonra çagırdılar
bende nasıl sabredicem bilmiyorum ayın 26 sına çokkk var

Son düzenleme:

ben 7+3 de kalp atışını duydum. Doktor tekrar 12. haftada çağırdı ikili test için.

Günaydın sanada iyi pazarlar..
Doğum Günün Kutlu Olsunnnnnn
Sevdiklerinle nice mutlu,sağlıklı,huzurlu seneler dilerim canım..

bırbırımıze bosuna kanımız ısınmamıs
ıkımızde ikizlerizz
bende 13nde dogum gunum :))

Mutlu yıllar cnm
nıce nıce yıllara ınsallah:119: :119: :119:

dogum günün kutlu olsun meserret

Çok teşekkürler ederim, bu benim hayatımın en mutlu doğum günü çünkü bebeğim benimle tek dileğim de ömrümün sonuna kadar benimle olması
Şimdi çıkıyorum arkadaşlar, kahvaltı etmeye çalışıp hazırlanmalıyım ne de olsa 30 uma giriyorum kolay değil

Bu arada ikizler burcu anneleri, bebişlerimizin çoğu oğlak olacak, benim 10 yıllık en yakın arkadaşım Oğlak, biraz aynı ipte oynamakta zorlanıcaz ama mükemmel bir ikili olucaz oğlaklarımızla

Beni de 4 hafta sonraya çağırdı canım rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…