Günaydın Canlarım iyi pazarlar
Bugün benim doğum günüm heyoooooo
ayyyyy maşallah kuzuyaaaaGünaydın kızlar,,, doktora gittik bebeğim hareketlenmiş,, elleri ve ayaklarını gordum, surekli hareket ediyordu,, cok heyecanlandım, 3 hafta sonra tekrar cagırdı doktor tarama testi icin,, super bir duygu,,
4-5 gün geridense senle aynı gibiyiz.. :13: ama evet netleştirmen iyi olur..evet ben de 10. haftayı okuduğumda yazıyordu idrar çok ilginç dimi yaabenim takvim sata göre ama bebiş 4-5 gün geriden geliyor. bu gidişimde sorcam doktora ben hesaplamalarımda hangini baz alayım diye
hehehee valla bilmiyom üçü birdenaylinim canım cok güldüm şu işeme olayına evet bende okumuştum seninkiler napcak acaba 3 birden maşşlh südüklüler yerim ben onları yer yerrrrr benimde yarın dr gitcem korkuyorum heyecanlanıyorum akıntı hamilelikte çok normal bende lekelenme olmuştu ondan çok korkmuştum iyiyim o konuda şimdi bazı bayanların 8 haftada oluyomuş korkmamak lazım dinlenince geçiyo şükür bide şu kasık ağrılarım geçse çok mutlu olucam .
bende bazen bel ağrısı oluyo kuzu, geçmiş olsun..kızlar benim kalçamla belim arasında ağrı var dünden beri galiba rahim büyüdüğünden ve eklemlerin doğum için açılması mı hazırlanması mı neymiş yaww biri bitio biri başlıosizde de var mı böyle bişey
senin de geçmiş doom günün kutlu olsuuuuunoo herkes ikizler sanırım :) Ben de ikizlerim:) 21 mayıstı benmki de
beni de 4 hafta sonraya çağırdı, normali öyleymiş..Kızlar bişey sorucam.Ben Geçen hafta çarşamba günü doktora gittim 7+1de yani 25 mayısta,doktor 4 hafta sonra gel demişti,o doktora gitmiycem ama 4 hafta çok mu geç ?şimdi okuyorum da kalp atışını duyduktan snra da bu kadar beklemeden doktora gidiosunuz?Çok mu geç 4 hafta 12. haftamda olucam yani gittiğimde?Daha mı erken gitmeliyim .Kalp atışını duydum ben geçen gittiğimde.
geçmiş dooom günün kutlu olsuunbende ikizlerim 1 haziran
benimkilerin akrep olma ihtimalleri yüksek :18: :))Çok teşekkürler ederim, bu benim hayatımın en mutlu doğum günü çünkü bebeğim benimletek dileğim de ömrümün sonuna kadar benimle olması
Şimdi çıkıyorum arkadaşlar, kahvaltı etmeye çalışıp hazırlanmalıyımne de olsa 30 uma giriyorum kolay değil
Bu arada ikizler burcu anneleri, bebişlerimizin çoğu oğlak olacak, benim 10 yıllık en yakın arkadaşım Oğlak, biraz aynı ipte oynamakta zorlanıcaz ama mükemmel bir ikili olucaz oğlaklarımızla
kıyamam..mutlu seneler arkadaşım benimde bu sabah midem çok kötüydü böğ yaptım tek meyveyle beslencem herhalde
gözün aydın canımm maşallah.. benim de yok toxo bağışıklığım, birçok kişide yok çünkü aşısı yok, hastalığı geçirmiş olman lazım bağışıklığın olması için.. kedilere ve çiğ ete dikkat.. çiğ ve az pişmiş et ve ürünlerini yeme (çiğ köfte, salam, sosis, pastırma, hatta sucuk) ve çiğ ete dokunursan, ellerini iyice yıka..merhaba kızlar arada okuyorum sayfanızı ama bi türlü yazamadım benimde sat 7 nisan kalp atışlarıı duydum :)) çok mutluyum..yalnız toxoplazma testi negatif çıktı çok dikkat etmem gerekiyomuş bu aralarda kuaföre gidiyorum bir kedi yolda sanki heryerde kedi var ben kaçtıkça onlar yanımda sankirabbim korusun meleğimi biliyosunuz toxoplazma negatifse kedilerden uzak durmamız gerekiyoo
kaşıntı göbekte, göğüslerde falansa gerilmeden olabilir canım..günaydın arkadaşalar
benim dr.umda 12. haftada kontrole çağırmıştı. fakat ben yarın dr.a gitmeyi düşünüyorum çünkü vücudumda kaşıntı oldu. sürekli kaşınıyorum. bir arkadaşım şekerimin yükselmiş olabileceğini söyledi iyice meraklandım. benzer şey yaşayan var mı acaba????
iiiii ki doooodunnn mesoşşşş iiii ki doğdun ii ki doodun iiiiii ki doodun mesoooşşşGünaydın Canlarım iyi pazarlar
Bugün benim doğum günüm heyoooooo
merhaba kızlar arada okuyorum sayfanızı ama bi türlü yazamadım benimde sat 7 nisan kalp atışlarıı duydum :)) çok mutluyum..yalnız toxoplazma testi negatif çıktı çok dikkat etmem gerekiyomuş bu aralarda kuaföre gidiyorum bir kedi yolda sanki heryerde kedi var ben kaçtıkça onlar yanımda sankirabbim korusun meleğimi biliyosunuz toxoplazma negatifse kedilerden uzak durmamız gerekiyoo
Tsk.ler...sali gunu kontrolum var ins. Hersey yolundadir..elimde olmadan surekli kotu dusunuyorum ve ardindan da basliyorum aglamaya(
ayy bende 13 hazıran cnmbende ikizlerim 14 haziran oğlumunda 19 haziran topii ikizler bastı
Cnm kedılerden cok korkmana gerek yokmerhaba kızlar arada okuyorum sayfanızı ama bi türlü yazamadım benimde sat 7 nisan kalp atışlarıı duydum :)) çok mutluyum..yalnız toxoplazma testi negatif çıktı çok dikkat etmem gerekiyomuş bu aralarda kuaföre gidiyorum bir kedi yolda sanki heryerde kedi var ben kaçtıkça onlar yanımda sankirabbim korusun meleğimi biliyosunuz toxoplazma negatifse kedilerden uzak durmamız gerekiyoo
canım bende 6+6da gitmiştim doktora kalp atışlarını dinlemiştik banada 25 hazirana verdi randevu,açıkçası bana da uzun gelmişti,burada 9,10 haftalıkken tekrar giden bir sürü kişi var,bende meraklanmıştım acaba gitsem mi diye ama herşey yolundaysa ayda bir kontrol iyi yani...allahım eskiden insanlar nasıl dayanırmış yaa...
ayy bende 13 hazıran cnm
Cnm kedılerden cok korkmana gerek yok
toxoplasma kedı kumundakı pıslıkden bulasır tatlım ıcın rahat olsun
benım bıldıgım bu yanı :)
ki hayvan beslemıs bırıyım
Ayy bende aynı sızın gıbı hep bakmak ıstıyorum
Ama sıze doktor acıklamasını eklemeden gecemıcem
Abım ısvecde yasıyor
Allah ızın verırse bu hafta ıcı karısının dogumu var
Hamılelık boyunca topu topu 3 jkez gırıyorlar
1 hamılemıyım dıye
2 ense kalınlıgı olcumu ıcın
3 dogumda sıvı bıtmısmı dıye
kesınlıkle fazlası yok
ancak cok cok agrısı olursa bır kadının ozaman belkı :)
benım yengem turkıyedede bır kere bız gorelım dıye gırdı suan doguma 1 hafta var toplam 3 kere gırdı
benım doktoruma gıtmısdık ultrasonda baksın dıye dedıgı suydu
bu cok mantıklı cunku ultrasonun bır esprısı yok yanı zararı yok denılıyor ama cok fazlasıda mantıklı degıl
ben desemkı hastalarıma her geldıgınızde gırmıceksınız benı topa tutarlar
ben en ıyısı yurtdısında yapsam buısı mantıklı demısdı
bende elımden geldıgımce kendımı sıkmaya calısıyorumda bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?