2012 Ocak Anneleri

mutlu seneler arkadaşım benimde bu sabah midem çok kötüydü böğ yaptım tek meyveyle beslencem herhalde

merhaba kızlar arada okuyorum sayfanızı ama bi türlü yazamadım benimde sat 7 nisan kalp atışlarıı duydum :)) çok mutluyum..yalnız toxoplazma testi negatif çıktı çok dikkat etmem gerekiyomuş bu aralarda kuaföre gidiyorum bir kedi yolda sanki heryerde kedi var ben kaçtıkça onlar yanımda sanki rabbim korusun meleğimi biliyosunuz toxoplazma negatifse kedilerden uzak durmamız gerekiyoo

günaydın arkadaşalar

benim dr.umda 12. haftada kontrole çağırmıştı. fakat ben yarın dr.a gitmeyi düşünüyorum çünkü vücudumda kaşıntı oldu. sürekli kaşınıyorum. bir arkadaşım şekerimin yükselmiş olabileceğini söyledi iyice meraklandım. benzer şey yaşayan var mı acaba????

canım bende 6+6da gitmiştim doktora kalp atışlarını dinlemiştik banada 25 hazirana verdi randevu,açıkçası bana da uzun gelmişti,burada 9,10 haftalıkken tekrar giden bir sürü kişi var,bende meraklanmıştım acaba gitsem mi diye ama herşey yolundaysa ayda bir kontrol iyi yani...allahım eskiden insanlar nasıl dayanırmış yaa...

arkadaşlar merhabaa..

eşim yurtdışına görev için gittiğinde bebek için birsürü eşya almış.bitaneside Philips AVENT Mikrodalga Buhar Sterilizatörü....ama bizim malesef mikrodalga fırınımız yok

şimdi bunun için mikrodalgafırın almakta çok mantılı olmıcak..bende internet üzerinden satmaya karar verdim..türkiye fiyatından oldukça ucuza almış ve bende almış olduğu fiyata satıcam...ben nette biraz araştırdım..türkiyede 90-100 lira civarında...bizde 60 liraya satıcaz..o fiyata almış çünkü..sahibinden.com a koymayı düşünüyorum..ilgilenen arkadaşlar olursa ilan linkini yayınlarım bakabilirsiniz..ürünü philipsin sitesndende inceleyebilirsiniz..

bu philipsin sitesi..bendeki üründe bu ürünün aynısı:

SCF271/20 Philips AVENT Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Philips Support

Günaydın kızlar,,, doktora gittik bebeğim hareketlenmiş,, elleri ve ayaklarını gordum, surekli hareket ediyordu,, cok heyecanlandım, 3 hafta sonra tekrar cagırdı doktor tarama testi icin,, super bir duygu,,
ayyyyy maşallah kuzuyaaaa hareketlerini görmek çok farklı çok güzel bişe di mi.. gözümün önünden gitmiyo hiç
evet ben de 10. haftayı okuduğumda yazıyordu idrar çok ilginç dimi yaa benim takvim sata göre ama bebiş 4-5 gün geriden geliyor. bu gidişimde sorcam doktora ben hesaplamalarımda hangini baz alayım diye
4-5 gün geridense senle aynı gibiyiz.. :13: ama evet netleştirmen iyi olur..
hehehee valla bilmiyom üçü birden inşallah sen de çooook güsel haberlerle gel balımm benim

bende bazen bel ağrısı oluyo kuzu, geçmiş olsun..
oo herkes ikizler sanırım :) Ben de ikizlerim:) 21 mayıstı benmki de
senin de geçmiş doom günün kutlu olsuuuuun
beni de 4 hafta sonraya çağırdı, normali öyleymiş..
bende ikizlerim 1 haziran
geçmiş dooom günün kutlu olsuun
benimkilerin akrep olma ihtimalleri yüksek :18: :))
mutlu seneler arkadaşım benimde bu sabah midem çok kötüydü böğ yaptım tek meyveyle beslencem herhalde
kıyamam..
gözün aydın canımm maşallah.. benim de yok toxo bağışıklığım, birçok kişide yok çünkü aşısı yok, hastalığı geçirmiş olman lazım bağışıklığın olması için.. kedilere ve çiğ ete dikkat.. çiğ ve az pişmiş et ve ürünlerini yeme (çiğ köfte, salam, sosis, pastırma, hatta sucuk) ve çiğ ete dokunursan, ellerini iyice yıka..
kaşıntı göbekte, göğüslerde falansa gerilmeden olabilir canım..
Günaydın Canlarım iyi pazarlar
Bugün benim doğum günüm heyoooooo
iiiii ki doooodunnn mesoşşşş iiii ki doğdun ii ki doodun iiiiii ki doodun mesoooşşş

Tsk.ler...sali gunu kontrolum var ins. Hersey yolundadir..elimde olmadan surekli kotu dusunuyorum ve ardindan da basliyorum aglamaya(

tebrikler canım.toxoplazma testi ne zaman yapılıyo kan mı veriliyor ayrıca kediyle ne alaksı var anlayamadım sanırım cok cahilim bu konularda aydınlatırmısın

Tsk.ler...sali gunu kontrolum var ins. Hersey yolundadir..elimde olmadan surekli kotu dusunuyorum ve ardindan da basliyorum aglamaya(

evet aynen bende nolcak biizm bu halimiz yahuuu kötü düşünmeyelim diyoruz ama olmuyo allah yardım etsin inşallah.bende salı günü gidicem

Arkadaslar size bisey soracağım sizimde böyle gerilmek isteginiz kasilma uykudan farkında olmadan gerinerek uyandığınız oluyormu çünkü benim oluyor ve bu beni korkutuyor

bende ikizlerim 14 haziran oğlumunda 19 haziran topii ikizler bastı
ayy bende 13 hazıran cnm

Cnm kedılerden cok korkmana gerek yok
toxoplasma kedı kumundakı pıslıkden bulasır tatlım ıcın rahat olsun
benım bıldıgım bu yanı :)
ki hayvan beslemıs bırıyım

Ayy bende aynı sızın gıbı hep bakmak ıstıyorum
Ama sıze doktor acıklamasını eklemeden gecemıcem
Abım ısvecde yasıyor
Allah ızın verırse bu hafta ıcı karısının dogumu var
Hamılelık boyunca topu topu 3 jkez gırıyorlar
1 hamılemıyım dıye
2 ense kalınlıgı olcumu ıcın
3 dogumda sıvı bıtmısmı dıye
kesınlıkle fazlası yok
ancak cok cok agrısı olursa bır kadının ozaman belkı :)
benım yengem turkıyedede bır kere bız gorelım dıye gırdı suan doguma 1 hafta var toplam 3 kere gırdı
benım doktoruma gıtmısdık ultrasonda baksın dıye dedıgı suydu
bu cok mantıklı cunku ultrasonun bır esprısı yok yanı zararı yok denılıyor ama cok fazlasıda mantıklı degıl
ben desemkı hastalarıma her geldıgınızde gırmıceksınız benı topa tutarlar
ben en ıyısı yurtdısında yapsam buısı mantıklı demısdı
bende elımden geldıgımce kendımı sıkmaya calısıyorumda bakalım

bugun gunumu kraker ve zeytın ekmekle gecırdım
cok yol yurudum sıcakdıda ve ılk defa kucuk sıse su bıtırdım
cok mutlu oldum ya
bakalım elımden geldıgınce bastırıyorum mıdemı
yarın doktora gıdıcem ama cunku kotuyum olmadı su ıgnelerden versın bır kac gun kendımı toparlıyım

bende almanyada yasiyorum canim burada evet öyle zirt pirt bakmiyorlar gebe oldugunu ögrenmek icin bile mecbur dr. gideceksin her yerde kan tahlili yapmiyrlar yani.

selam hanımlar uzun zmandır giremiyordum bir bakayım dedim ay hepiniz çok heyecanlısınız bende mi bir gariplik var ben keseden sonra kalp atışlarını bile duymaya gitmedim daha doğrusu gidemedim. bugün 9+3 olduk yarın eşim yurtdışından dönecek ya yarın yada salı günü gideriz doktora artık. gebelik sitelerinden hafta hafta takiplerini okuyorum. mide ekşimesi mi diyeyim böyle birşey yedikten sonra ağzımda çok kötü tat kalıyor sonra yemek yüzü bile görmek istemiyorum ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor. birde çok hızlı kilo aldım şimdiden 4-5 kilo aldım. ilk hamileliğimde 21 kilo almıştım 29 kilo vermiştim :) tabi çoğunluğu suydu galiba benim bünye böyle su çok topluyorum sanırım.. 2 li test 3 lü test yaptırmayacağım bu sefer hiç bir önemi yok. Allah korusun da tedavisi yok e aldırmayacağıma göre de kötü bir durum varsa öğrenipte hamilelik sürecini mahvetrmemede gerek yok diye düşünüyorum.. sadece şeker testini yaptıracağım. geçenlerdede çok hafifi bir kıpırtı hissettim bazen sessiz bir odaya geçiyorum elim karnımda dinlemeye çalışıyorum tabi şuan karın gurultularından ayırt etmek biraz zor küçük olduğu için ama yinede anlaşılıyor..neyse çok konuştum galiba öpüldünüz...

Ayy kızlar beni başka şeylerin telaşesi aldı .Mutfak dolaplarımı degiştirmek istiyodum uzun zamandır eşimde gel gidip bakalım deyince attım kendimi sokaklara mutfak dolabı aşeriyomuşun sen dedi b ikiletmeden hazırlandın çıktın dedi . söz agızdan çıktı diye hemen begendim Annemde ankastre takımını alırım dedi . Onuda begendim sabah beri dolaşıyorum . Ölçüyü bile aldırdım acelemiz var falan dedim . Ayy napıyım yaa gelen giden olucak şimdi tertemiz olsun
hamile olmak varmış şu dolapların türküsünü 1 senedir sölüyodum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…