Günaydın Canlarım iyi pazarlar
Bugün benim doğum günüm heyoooooo
cnm cım seni tedirgin etmeyeyim ama biliyosun bende cuma gittimm.güzelim 2 hafta sonra geliyosun tekrar kontrol ondan sonra yine geliyosun gerekli testleri söyleyeceğim dedi.kızlar bişey sorucam.ben geçen hafta çarşamba günü doktora gittim 7+1de yani 25 mayısta,doktor 4 hafta sonra gel demişti,o doktora gitmiycem ama 4 hafta çok mu geç ?şimdi okuyorum da kalp atışını duyduktan snra da bu kadar beklemeden doktora gidiosunuz?çok mu geç 4 hafta 12. Haftamda olucam yani gittiğimde?daha mı erken gitmeliyim .kalp atışını duydum ben geçen gittiğimde.
cnm cım seni tedirgin etmeyeyim ama biliyosun bende cuma gittimm.güzelim 2 hafta sonra geliyosun tekrar kontrol ondan sonra yine geliyosun gerekli testleri söyleyeceğim dedi.
tebrikler canım.toxoplazma testi ne zaman yapılıyo kan mı veriliyor ayrıca kediyle ne alaksı var anlayamadım sanırım cok cahilim bu konularda aydınlatırmısın
2 haftada bir ultrasona mı giriyorsun sen canım,fazla değil mi? Ben en son 27 mayısta gittim,bir sonraki randevum 25 haziranda...ayda birdir benim bildiğim rutin kontroller..bak şimdi meraklandım bende....
sevgili anne adayları size bişey sormak istiyorum lierac çatlak kremi kullanmaya başlayan varmı fiyatı ne kadar ve nerden aldınız ne olur yardım edin karnım kaşınmaya başladı bileeee
sevgili anne adayları size bişey sormak istiyorum lierac çatlak kremi kullanmaya başlayan varmı fiyatı ne kadar ve nerden aldınız ne olur yardım edin karnım kaşınmaya başladı bileeee
Arkadaslar size bisey soracağım sizimde böyle gerilmek isteginiz kasilma uykudan farkında olmadan gerinerek uyandığınız oluyormu çünkü benim oluyor ve bu beni korkutuyor
kasılmalar magnezyum eksikliğinden oluyormuş ve doktor bunun için suda kaynatılan bir ilaç veriyormuş
evet yapdıgı bıraz sacma olmus sonucdaCnm kedılerden cok korkmana gerek yok
toxoplasma kedı kumundakı pıslıkden bulasır tatlım ıcın rahat olsun
benım bıldıgım bu yanı :)
ki hayvan beslemıs bırıyım
canım benim ya saol içimi rahatlattın ama gittiğim kuaförde kedi ishal olmuş gidip onla uğraşıp sonra geliyo saçımı yapıyo yaaa sinir oldum ama sen içimi rahatlattın saol :)
canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, gözün aydın..doğum günün de kutlu olsun, sağlıklı mutlu yaşlar olsun..Ben de bugün gittim canım, bebişi görünce bomba gibi oldum, bakalım böyle devam ederim umarım
Sen de güzel haberlerle gel bakalım, miniğin pıtpıtlarını gör tüm dertlerini unut
günaydın...kimselere diyemedim. size de yazamadım. geçen hafta doktora gittiğimde olanları eksik yazdım. bebek iyi gerçekten..ama benim kanamam olmuştu. düşük riski dedi doktor. her ihtimale karşı progestan verdi. kaç gündür sancım var yine...
biliyorum, o beni bırakmayacak.
dua edin ne olur.
kafamdan uzaklaştırmaya çalışlıyorum bu meseleyi. doktorum dün arayınca "sancıları çok kafana takma başka sebepleri de olur. o içerde rahat değilse bunu sana belli eder.kanama olursa hemen gel" dedi. çok şükür başka kanamam olmadı.o günkü de kan gibi değildi zaten. inşallah boşuna paniklemişimdir.
günaydın...kimselere diyemedim. size de yazamadım. geçen hafta doktora gittiğimde olanları eksik yazdım. bebek iyi gerçekten..ama benim kanamam olmuştu. düşük riski dedi doktor. her ihtimale karşı progestan verdi. kaç gündür sancım var yine...
dua edin ne olur.
kafamdan uzaklaştırmaya çalışlıyorum bu meseleyi. doktorum dün arayınca "sancıları çok kafana takma başka sebepleri de olur. o içerde rahat değilse bunu sana belli eder.kanama olursa hemen gel" dedi. çok şükür başka kanamam olmadı.o günkü de kan gibi değildi zaten. inşallah boşuna paniklemişimdir.
dua edin ne olur.
günaydın
inşallah allah bebeğini sana bağışlar canım bişeycikler olmaz.......bende cuma günü kontrole gittim bebeğimin kalp atışları yine yok doktor haftaya gel yine olmazsa kürtaj yapalım dedi çok canım sıkıldı ağladım bir sürü gitmeyeceğim o salak adama sata göre 8+3 günlükmüş ama benim hesaplarıma göre en fazla 7 haftalık...bide bir hafta önce 4 mm di cuma günü 5 mm dedi doktor kalbi atmasa bebek büyür mü....İnşallah yavrucumun kalbi atar çok korkuyorum dua edin bize de....
günaydın
inşallah allah bebeğini sana bağışlar canım bişeycikler olmaz.......bende cuma günü kontrole gittim bebeğimin kalp atışları yine yok doktor haftaya gel yine olmazsa kürtaj yapalım dedi çok canım sıkıldı ağladım bir sürü gitmeyeceğim o salak adama sata göre 8+3 günlükmüş ama benim hesaplarıma göre en fazla 7 haftalık...bide bir hafta önce 4 mm di cuma günü 5 mm dedi doktor kalbi atmasa bebek büyür mü....İnşallah yavrucumun kalbi atar çok korkuyorum dua edin bize de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?