2012 Ocak Anneleri

cnm cım seni tedirgin etmeyeyim ama biliyosun bende cuma gittimm.güzelim 2 hafta sonra geliyosun tekrar kontrol ondan sonra yine geliyosun gerekli testleri söyleyeceğim dedi.

cnm cım seni tedirgin etmeyeyim ama biliyosun bende cuma gittimm.güzelim 2 hafta sonra geliyosun tekrar kontrol ondan sonra yine geliyosun gerekli testleri söyleyeceğim dedi.

2 haftada bir ultrasona mı giriyorsun sen canım,fazla değil mi? ben en son 27 mayısta gittim,bir sonraki randevum 25 haziranda...ayda birdir benim bildiğim rutin kontroller..bak şimdi meraklandım bende....

tebrikler canım.toxoplazma testi ne zaman yapılıyo kan mı veriliyor ayrıca kediyle ne alaksı var anlayamadım sanırım cok cahilim bu konularda aydınlatırmısın

canım doktor kedilerden uzak dur dedi evet toxoplazma testi kan alınarak yapılıyor doktorum istedi benden tatlım

Cnm kedılerden cok korkmana gerek yok
toxoplasma kedı kumundakı pıslıkden bulasır tatlım ıcın rahat olsun
benım bıldıgım bu yanı :)
ki hayvan beslemıs bırıyım

canım benim ya saol içimi rahatlattın ama gittiğim kuaförde kedi ishal olmuş gidip onla uğraşıp sonra geliyo saçımı yapıyo yaaa sinir oldum ama sen içimi rahatlattın saol :)

2 haftada bir ultrasona mı giriyorsun sen canım,fazla değil mi? Ben en son 27 mayısta gittim,bir sonraki randevum 25 haziranda...ayda birdir benim bildiğim rutin kontroller..bak şimdi meraklandım bende....

yok cnmmm telaş yapma sakınn ben abartılı çalışıyorum diye bu ciddi haftalar geçene kadar bu kontrolleri elinde tutmk istiyor doktorum. şimdi 2 hafta sonra tekrar beni kontrol etmek istiyor ondan sonra ki hafta da testi yapmak istiyor sonra kinlerde 15 günde bir olacak artık ay da 2 ke z yani ama hep ondan sonra .

sevgili anne adayları size bişey sormak istiyorum lierac çatlak kremi kullanmaya başlayan varmı fiyatı ne kadar ve nerden aldınız ne olur yardım edin karnım kaşınmaya başladı bileeee

sevgili anne adayları size bişey sormak istiyorum lierac çatlak kremi kullanmaya başlayan varmı fiyatı ne kadar ve nerden aldınız ne olur yardım edin karnım kaşınmaya başladı bileeee

cnm cım benimde karnım kaşınmaya başladı bunu doktorumla paylaştım 3 aydan sonra başlanıyomuş mu diye yookkkk öyle bir şart yok kişiden kişiye değişir ooo kaşınmaya başladımı başlanılmalı dedi. Bana krem yazdıı fakat heyecandann. Bebişim e bakınca masasında unuttum. Arkadaşlar bilirler benim doktorum gerçekten çok şirin ilgili ve bilgili beklersen pazartesi telfn açacağım ona akşaama ismini öğrenir yazarım sana okk

bunun cevabını bende merak edıyorum
ben gecen hafta bebe yağı kullanmaya başladım
ama lierac ı da çok duyuyorum?

Arkadaslar size bisey soracağım sizimde böyle gerilmek isteginiz kasilma uykudan farkında olmadan gerinerek uyandığınız oluyormu çünkü benim oluyor ve bu beni korkutuyor

kasılmalar magnezyum eksikliğinden oluyormuş ve doktor bunun için suda kaynatılan bir ilaç veriyormuş

kasılmalar magnezyum eksikliğinden oluyormuş ve doktor bunun için suda kaynatılan bir ilaç veriyormuş

Çok saol canım peki kötüye alametmidir bu doktor bana magnezyum vermişti suda eritilenlerden ama kabizim demiştim onun için günde iki defa bunu öğrendiğim çok iyi oldu tekrar çok çok saol...(bu arada yanlışlıkla kötü icerige tıkladım ins sorun olmaz)

evet yapdıgı bıraz sacma olmus sonucda
ama dedıgım gıbı kedı kumu temızlemen lazım oda eldıvensız ve tedbırsız sekıldekı bulassın
Icını ferah tut

cnm taa konunun ortalarında solemısdım
hatta satısa gırmesın dıyede baya bır acıklama yapmısdım
yanlıs anlasılmıyım dıye
ben 3.ay ıtıbarıyle baslıcakdım
Annem labaratuarda ozel ucucyaglardan dogum oncesı catlaklar ıcın yag hazırlatılıyor
ıcınde bır suru yag var ve hepsı yuzde yuz dogal karısımlar
Ben ona baslıcam arkadaslarda 3. ayda ıstıceklerdı benden
ben kendım ıcın yazmısdım ama nasıp demekkı
Ama dedıgın ılacla ılgılı bır fıkrım yok

Kızlar günaydınnnnn
Bugun mısafırım var sabahtan gelıcekler
sanırım 9da bende olurlar böööö
TAbı basımın ustunde yerlerı var ama nasıl kahvaltı hazırlarım bır fıkrım yok
Bu arkadasım hamıleyken hep yanındaydım ben
sımdı bıraz uzaga tasındılar
bunun bulantıları o kadar kotuydukı normalde 5.ayda gecen bulantılar kızda 7.aya kadar devam ettı
sureklı mıde bulantısı ıcın gunde ıkı kere ıgne yedı
ortalama 100 kusur ıgne yedı
ve bır zararı olmadı sukur
bende yarın doktora gıdıp ıgne yazdırmayı dusunuyorum
cunku artık yemek yemek ıstıyorum

günaydın...kimselere diyemedim. size de yazamadım. geçen hafta doktora gittiğimde olanları eksik yazdım. bebek iyi gerçekten..ama benim kanamam olmuştu. düşük riski dedi doktor. her ihtimale karşı progestan verdi. kaç gündür sancım var yine...
biliyorum, o beni bırakmayacak.
dua edin ne olur.
kafamdan uzaklaştırmaya çalışlıyorum bu meseleyi. doktorum dün arayınca "sancıları çok kafana takma başka sebepleri de olur. o içerde rahat değilse bunu sana belli eder.kanama olursa hemen gel" dedi. çok şükür başka kanamam olmadı.o günkü de kan gibi değildi zaten. inşallah boşuna paniklemişimdir.

Ben de bugün gittim canım, bebişi görünce bomba gibi oldum, bakalım böyle devam ederim umarım
Sen de güzel haberlerle gel bakalım, miniğin pıtpıtlarını gör tüm dertlerini unut
canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, gözün aydın..doğum günün de kutlu olsun, sağlıklı mutlu yaşlar olsun..

canım kötü şey düşünmemeye çalış.. bir sorun olsa devam ederdi heralde kanaman.. içini ferah tut..

günaydın

inşallah allah bebeğini sana bağışlar canım bişeycikler olmaz.......bende cuma günü kontrole gittim bebeğimin kalp atışları yine yok doktor haftaya gel yine olmazsa kürtaj yapalım dedi çok canım sıkıldı ağladım bir sürü gitmeyeceğim o salak adama sata göre 8+3 günlükmüş ama benim hesaplarıma göre en fazla 7 haftalık...bide bir hafta önce 4 mm di cuma günü 5 mm dedi doktor kalbi atmasa bebek büyür mü....İnşallah yavrucumun kalbi atar çok korkuyorum dua edin bize de....

Günaydınnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!1

nasılsınızzz!!!!?????????*

bir hafta başı daha arkadaşlar hekese kolay gelsinnnnnnnnn!!!!!!!!11böyle hissediyorum kendimi bu ayrı konuuuu. Siz nasılsınızzzzzzz!!!

inşallah cnm gecer hepsı
sen dua et bol bol hayırlısıysa zaten o senınle kalıcakdır cnm

Cnm tabıkı baska bır doktorada bakdır ınsallah ıyı sonuclar alırsın cnm

inşallah canım. sen ona inan. en fazla buna ihtiyacı var..geç duyulduğu zamanlar olabilirmiş. doktoru değiştirmeyi dene imkanın varsa. dediğin gibi kalp kan pompalamıyorsa hücreler gelişemez ve bebek de büyümez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…