2012 Ocak Anneleri

bak ben yeni evliyken bir doktora gittim genel muayene için. akıntım vardı ayıptır söylemesi. bir de ilişkide ve muayenede aşırı ağrı...bana "rahim ağzında yara var" dedi. aklıma neler geldi. kanser başlangıcı mı nedir ne değildir? açıklama da yapmadı. zehir oldu haftalarım. tatilde annemin doktoruna gittim. kadın o kadar iyiydi ki...
"iltihaptan dolayı yara görünümü varmış. hiç bir şey kalmamış" dedi. ağrıyı sordum" eşinin yanında da şimdiki gibi kendini kasıyorsan acıması çok doğal. rahatlamayı öğrenmen lazım " dedi.. düşün sorun bu kadar basitmiş. ama bakış açısı...

ayy canım inşallah bişi olmaz ferah tut içini kendine dikkat et dinlen iş falan yapma.Allah yardımcın olsun

sağol narbanu, inşallah bir şey olmaz. zaten içim garip şekilde rahat.. başka zaman olsa bu tehlikeyle ölürdüm stresten...

arkadaşlar bebeklerinizin hareketlerini gördüğünüzü yazmışsınız. benim doktorun cihazımı kötü acaba , hiç hareket falan görmüyorum ben. zaten alalacele gösteriyor bebeği hemen başından savıyor, sanki devlet hastanesi gibi çok yoğun, gıcık oluyorum haftaya ikili test için gittiğimde kalkmıycam sedyeden, hareketlerini gösterene kadar yatcam işte:76:
bulantılarım geçti , mideme dokunan şeyler yemezsem hazımsızlık da azalıyor,ama şimdide de gaz çıktı arkadaşlar, inanılmaz gazım var. sanırım bunları aşama aşama hepimiz yaşayacağız. inşallah bulantısı olan arkadaşlarımın sıkıntıları da bir an önce geçer.
dün akşam sol tarafımda seğirme hissettim.. bebekmiydi yoksa psikolojik olarak seğirmiş gibi mi geldi karar veremedim. 9-10.haftalarda olan arkadaşlar sizlerde boyle bir seğirme hissi oluyor mu?

canım benim üzülme inşallah bebişinede sanada birşey olmayacak.8+3 se kalp atışı çoktan olmalıydı 6 haftalıkken duyluyor.sen istersen doktorunu bir değiştir.böyle bir durumda tek doktorun dediğiyle sakın kürtaj olma.tam öğren mutlaka.allah yardımcın olsun canım üzülme sonuç ne olursa olsun.kendini her duruma hazırla...benim kız kardeşim 5,5 aylıkken bebbeğini sunni sancı vererek doğurtup almışlardı.çünkü bebekte organ eksikliği vardı doğsada yaşamayacaktı.6-7 doktora gitti kesin sonuçtan sonra karar verdiler almak için.çok zor bir durumdu şuana seni çok iyi anlıyorum.üzülme canım veren allah alırda tekrarda verir.ama inşallah sen bebişini sağlıkla kucağına alacaksın....

günaydın şeker hamişler...

bende c.tesi doktora gittim bebişimin kalp atışıda vardı ama doktorum bu dönem bebek için tehlikeli o yüzden dinlettirmedi...keseside oluşmuştu.23 matısta gittiğimde 8 mm di.şimdi ise 22 mm.boy pos yerinde yani...herhangi bir problem dörmedi şimdilik.allah devamınıda sorunsuz geçirtir inşallah...dünden beri bulantılarım başladı çok sık değil ama 1-2 defa felan oldu...

cnm cım seni tedirgin etmeyeyim ama biliyosun bende cuma gittimm.güzelim 2 hafta sonra geliyosun tekrar kontrol ondan sonra yine geliyosun gerekli testleri söyleyeceğim dedi.

canım en son gittiğinde kaç haftalıktın ?

canım doktor kedilerden uzak dur dedi evet toxoplazma testi kan alınarak yapılıyor doktorum istedi benden tatlım

Testin sonucu kaç günde çıkıyo acaba?

canım bencede başka bi dr.a daha görünmende fayda var hemen olumsuz düşünmek yok bazen geç atabiliyomuş bebeklerin kalbi.....
bende daha duymadım bebeğimin kalbini .......
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

canım bence hemen baska bi doktora daha git.inşallah bebişinin kalbi gümbür gümbür atar.Allah yardımcınız olsun canım dua et

bebek küçükken kalp atışını dinletmiyorlar. cihaz o sırada fazladan bir kaç derece daha ısı veriyormuş, bebeğe zararlıymış. ben 6 haftalıkken dinletmedi. 9+3te de bir kaç sn. dinletti.

doktordan doktora değişiyor bence.sorma yaa bende özel hastaneye gidiyorum ama cok kalabalık bişey konusamıyoruz bile sinir oluyorum resmen.
sende gittiğinde iyice sor ultrason kagıdını falanda al.
bu arada canım bendede gaz ve şişkinlik asırı derecede var ve kabızlık kayısı yiyorum ama pekte faydalı olmuyo. benim hiç bulantım yok bakalım belki sonradan baslar.

amin arkadaşlar sağolun moral verdiniz inşallah duyabilirz duymazsak da hayırlısı olsun yapacak bişey yok alanda verende bir ....üzülmemek elden değil ama nasipte yoksa da duadan başka yapacak bişey yok....

canım senin kaç haftalık benimde bulantım yoktu acaba gec başlarmı. senin adına cok sevindim inşallah bende görürüm miniğimin kalbinin attıgını yarın gitmeyi düşünyorum bakalım

INS ARTMAZ canım benım
kötü dusunme can evet ıns bırakmayacak

kızlar cok okuyamadımgeçmişi
kendımı ktöü hissediyorum bubulantılar zor muş

Canım Allah yardımcın olsun aynı dert bendede var doktor bebek büyümemiş ilaçlarını bırak kendi düşer dedi cuma gunü ben de suan başka doktordayim sıramı beklerken burayı okuyorum nolur dua edin((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…