canım doktor kedilerden uzak dur dedi evet toxoplazma testi kan alınarak yapılıyor doktorum istedi benden tatlım
günaydın
inşallah allah bebeğini sana bağışlar canım bişeycikler olmaz.......bende cuma günü kontrole gittim bebeğimin kalp atışları yine yok doktor haftaya gel yine olmazsa kürtaj yapalım dedi çok canım sıkıldı ağladım bir sürü gitmeyeceğim o salak adama sata göre 8+3 günlükmüş ama benim hesaplarıma göre en fazla 7 haftalık...bide bir hafta önce 4 mm di cuma günü 5 mm dedi doktor kalbi atmasa bebek büyür mü....İnşallah yavrucumun kalbi atar çok korkuyorum dua edin bize de....
günaydın...kimselere diyemedim. size de yazamadım. geçen hafta doktora gittiğimde olanları eksik yazdım. bebek iyi gerçekten..ama benim kanamam olmuştu. düşük riski dedi doktor. her ihtimale karşı progestan verdi. kaç gündür sancım var yine...
biliyorum, o beni bırakmayacak.
dua edin ne olur.
kafamdan uzaklaştırmaya çalışlıyorum bu meseleyi. doktorum dün arayınca "sancıları çok kafana takma başka sebepleri de olur. o içerde rahat değilse bunu sana belli eder.kanama olursa hemen gel" dedi. çok şükür başka kanamam olmadı.o günkü de kan gibi değildi zaten. inşallah boşuna paniklemişimdir.
günaydın
inşallah allah bebeğini sana bağışlar canım bişeycikler olmaz.......bende cuma günü kontrole gittim bebeğimin kalp atışları yine yok doktor haftaya gel yine olmazsa kürtaj yapalım dedi çok canım sıkıldı ağladım bir sürü gitmeyeceğim o salak adama sata göre 8+3 günlükmüş ama benim hesaplarıma göre en fazla 7 haftalık...bide bir hafta önce 4 mm di cuma günü 5 mm dedi doktor kalbi atmasa bebek büyür mü....İnşallah yavrucumun kalbi atar çok korkuyorum dua edin bize de....
cnm cım seni tedirgin etmeyeyim ama biliyosun bende cuma gittimm.güzelim 2 hafta sonra geliyosun tekrar kontrol ondan sonra yine geliyosun gerekli testleri söyleyeceğim dedi.
canım doktor kedilerden uzak dur dedi evet toxoplazma testi kan alınarak yapılıyor doktorum istedi benden tatlım
günaydın
günaydın herkese iyi haftalar
günaydın
arkadaşlar bebeklerinizin hareketlerini gördüğünüzü yazmışsınız. benim doktorun cihazımı kötü acaba , hiç hareket falan görmüyorum ben. zaten alalacele gösteriyor bebeği hemen başından savıyor, sanki devlet hastanesi gibi çok yoğun, gıcık oluyorumhaftaya ikili test için gittiğimde kalkmıycam sedyeden, hareketlerini gösterene kadar yatcam işte:76:
bulantılarım geçti , mideme dokunan şeyler yemezsem hazımsızlık da azalıyor,ama şimdide de gaz çıktı arkadaşlar, inanılmaz gazım var. sanırım bunları aşama aşama hepimiz yaşayacağız. inşallah bulantısı olan arkadaşlarımın sıkıntıları da bir an önce geçer.
dün akşam sol tarafımda seğirme hissettim.. bebekmiydi yoksa psikolojik olarak seğirmiş gibi mi geldi karar veremedim. 9-10.haftalarda olan arkadaşlar sizlerde boyle bir seğirme hissi oluyor mu?
günaydın şeker hamişler...
bende c.tesi doktora gittim bebişimin kalp atışıda vardı ama doktorum bu dönem bebek için tehlikeli o yüzden dinlettirmedi...keseside oluşmuştu.23 matısta gittiğimde 8 mm di.şimdi ise 22 mm.boy pos yerinde yani...herhangi bir problem dörmedi şimdilik.allah devamınıda sorunsuz geçirtir inşallah...dünden beri bulantılarım başladı çok sık değil ama 1-2 defa felan oldu...
kızlar sizce ağızüstü yatınca bebeğe zarar gelir mi
INS ARTMAZ canım benımgünaydın şeker hamişler...
bende c.tesi doktora gittim bebişimin kalp atışıda vardı ama doktorum bu dönem bebek için tehlikeli o yüzden dinlettirmedi...keseside oluşmuştu.23 matısta gittiğimde 8 mm di.şimdi ise 22 mm.boy pos yerinde yani...herhangi bir problem dörmedi şimdilik.allah devamınıda sorunsuz geçirtir inşallah...dünden beri bulantılarım başladı çok sık değil ama 1-2 defa felan oldu...
kötü dusunme can evet ıns bırakmayacakgünaydın...kimselere diyemedim. size de yazamadım. geçen hafta doktora gittiğimde olanları eksik yazdım. bebek iyi gerçekten..ama benim kanamam olmuştu. düşük riski dedi doktor. her ihtimale karşı progestan verdi. kaç gündür sancım var yine...
biliyorum, o beni bırakmayacak.
dua edin ne olur.
kafamdan uzaklaştırmaya çalışlıyorum bu meseleyi. doktorum dün arayınca "sancıları çok kafana takma başka sebepleri de olur. o içerde rahat değilse bunu sana belli eder.kanama olursa hemen gel" dedi. çok şükür başka kanamam olmadı.o günkü de kan gibi değildi zaten. inşallah boşuna paniklemişimdir.
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?