2012 Ocak Anneleri

Canım stres yapma doktor bebek iyi demiş insaallah bebeğin sana tutunacak dualarım seninle

ayyyyyy çok fenayım kendimi wc ye zor attım.miğdem çok fena bulandı.allahım çok zor ya...ayyyyyyyy koridorda nerdeyse çıkaracaktım rezil olurdum vall..allahtan yetiştim...

erken dönemde sata göre yargılamayın bebişi. 10. haftadan sonra falan ultrason gelişimine göre gösteriyor. benimki sata göre ilerdeydi mesela. erken-geç döllenme olabiliyor...paniğe kapılmayın derim

bebek küçükken kalp atışını dinletmiyorlar. cihaz o sırada fazladan bir kaç derece daha ısı veriyormuş, bebeğe zararlıymış. ben 6 haftalıkken dinletmedi. 9+3te de bir kaç sn. dinletti.
benimki hiç dinletmedi. uzun uzun göstermedi bile pır pır ettiğini attığını bile göremedim ben. hemen atıyo normal dedi geçiştirdi, hep başından savar gibi zaten gıcık.
senle günlerimiz aynı galiba. sat 27 martmı canım?
ultrason kağıdı veriyor gülüm, yok bu sefer diycem valla, göstermeden gitmem diycem. bulantın başlamaz inşallah artık. benim çevremde herkesin soylediği 3-5 ay arası rahat geçiyormuş, sonra bebek büyüdükçe mideye baskı artınca yanma ekşime oluyormuş.
amin arkadaşlar sağolun moral verdiniz inşallah duyabilirz duymazsak da hayırlısı olsun yapacak bişey yok alanda verende bir ....üzülmemek elden değil ama nasipte yoksa da duadan başka yapacak bişey yok....
canım tek doktorla hareket etme sakın. moralini de bozma. ben bekarken reglim ağrılı oluyo diye doktora gittim, ultrasonla baktı yumrutalıklarıma. portakal kadar kist var dedi. ben 3 gün ağladım, bebeğim olurmu olmazmı, yumurtalık kanserimiyim aklıma gelmeyen kalmadı. dopler çektirdim temiz çıktı. dopler sonucumla gittim aynı doktora, allah allah temiz görünüyor, bir daha muayene edelim dedi.evet temiz bişi yok dedi. olan benim 3 günüme oldu. içini ferah tut ve başka bir doktora daha git canım.
kızlar sizce ağızüstü yatınca bebeğe zarar gelir mi
bende hep yüzüstü yatıyorum..

28 mart ama ultrasonda bir gün ilerde dedi doktor. çizelgeyi ona göre yaptım.

Arkdsla benm karnim surekli regli olcakmisim gibi agrioo..ozellikle aksam ve gecelerii ..sizde de oluomuu yoksa sorunmu varrr

benim sat 27 mart, yumurtlama 7 ya da 8 nisan. doğum tarihine de 31 aralık dedi en son. senin ne zaman? sen seyirme vs hissediyormusun hiç?

beklenen doğum 1 ocak. ama sezeryan zorunluluğum var, mecbur aralıkta olacak artık..seyirme oluyor. gaz mı bebek mi anlamadım.

Arkdsla benm karnim surekli regli olcakmisim gibi agrioo..ozellikle aksam ve gecelerii ..sizde de oluomuu yoksa sorunmu varrr

rahat ol canım sorun yok. senin haftalarında ben de aynı şikayetle korkarak doktora gittim. rahaim büyümeye başladığı için onu tutan kaslar geriliyor. tıpkı adet olurken gibi. sancı o yüzden aynı..hatta ben hep ha kan geldi ha gelecek diye tuvalete koşardım...
geçiyor yani..

Canım Allah yardımcın olsun aynı dert bendede var doktor bebek büyümemiş ilaçlarını bırak kendi düşer dedi cuma gunü ben de suan başka doktordayim sıramı beklerken burayı okuyorum nolur dua edin((

canım ya inşallah doktor yanılmıştır Alah yüzünü güldürsün güzel haberler bekliyoruz.....

günaydın arkadaşlar nasılsınız? meserret iyi haberlerle gelmiş çok sevindim. benımde bulantılarım azaldı baya çok şükür artık bulantı gibi değilde hazımsızlık gibi bişey var. bide gaz sıkıntım var. onlrda geçer inşallah. sizler nasılsınız?

Cnmm evett bnde ole her seferonde peceteyle bakiorum nasi korkuomm..zaten alahim korsunn bebek dusse direk kanama olur dimii..
hercal

doktordan çıkınca yaz mutlaka.
Evet hmn yazzz merak ettim unarim iyi haberlerle elirisn cnmm

Selamlar herkese
Dün doğum günüm şerefine uzun bir aradan sonra dışarı çıktım, gündüz sıcaktı terledim akşam da rüzgara yakalanınca üşüttüm :2: doktor 2 gün istirahat verdi, evde yatıyorum şimdi. bu da bana ders oldu İstanbul un havasına aldanmamak lazım. Canım anneciğim de uzakta olunca bir tas çorba yapanım bile yok, kendi kendime iyileşmeye çalışıcam artık

hazır çorbalar ne güne duruyor:)

şehriyeli tavuk iyi gelir.moral bozmak yok

geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…