Canım stres yapma doktor bebek iyi demiş insaallah bebeğin sana tutunacak dualarım seninlegünaydın...kimselere diyemedim. size de yazamadım. geçen hafta doktora gittiğimde olanları eksik yazdım. bebek iyi gerçekten..ama benim kanamam olmuştu. düşük riski dedi doktor. her ihtimale karşı progestan verdi. kaç gündür sancım var yine...
biliyorum, o beni bırakmayacak.
dua edin ne olur.
kafamdan uzaklaştırmaya çalışlıyorum bu meseleyi. doktorum dün arayınca "sancıları çok kafana takma başka sebepleri de olur. o içerde rahat değilse bunu sana belli eder.kanama olursa hemen gel" dedi. çok şükür başka kanamam olmadı.o günkü de kan gibi değildi zaten. inşallah boşuna paniklemişimdir.
canım senin kaç haftalık benimde bulantım yoktu acaba gec başlarmı. senin adına cok sevindim inşallah bende görürüm miniğimin kalbinin attıgını yarın gitmeyi düşünyorum bakalım
Canım stres yapma doktor bebek iyi demiş insaallah bebeğin sana tutunacak dualarım seninle
benimki hiç dinletmedi. uzun uzun göstermedi bile pır pır ettiğini attığını bile göremedim ben. hemen atıyo normal dedi geçiştirdi, hep başından savar gibi zaten gıcık.bebek küçükken kalp atışını dinletmiyorlar. cihaz o sırada fazladan bir kaç derece daha ısı veriyormuş, bebeğe zararlıymış. ben 6 haftalıkken dinletmedi. 9+3te de bir kaç sn. dinletti.
ultrason kağıdı veriyor gülüm, yok bu sefer diycem valla, göstermeden gitmem diycem. bulantın başlamaz inşallah artık. benim çevremde herkesin soylediği 3-5 ay arası rahat geçiyormuş, sonra bebek büyüdükçe mideye baskı artınca yanma ekşime oluyormuş.doktordan doktora değişiyor bence.sorma yaa bende özel hastaneye gidiyorum ama cok kalabalık bişey konusamıyoruz bile sinir oluyorum resmen.
sende gittiğinde iyice sor ultrason kagıdını falanda al.
bu arada canım bendede gaz ve şişkinlik asırı derecede var ve kabızlık kayısı yiyorum ama pekte faydalı olmuyo. benim hiç bulantım yok bakalım belki sonradan baslar.
canım tek doktorla hareket etme sakın. moralini de bozma. ben bekarken reglim ağrılı oluyo diye doktora gittim, ultrasonla baktı yumrutalıklarıma. portakal kadar kist var dedi. ben 3 gün ağladım, bebeğim olurmu olmazmı, yumurtalık kanserimiyim aklıma gelmeyen kalmadı. dopler çektirdim temiz çıktı. dopler sonucumla gittim aynı doktora, allah allah temiz görünüyor, bir daha muayene edelim dedi.evet temiz bişi yok dedi. olan benim 3 günüme oldu. içini ferah tut ve başka bir doktora daha git canım.amin arkadaşlar sağolun moral verdiniz inşallah duyabilirz duymazsak da hayırlısı olsun yapacak bişey yok alanda verende bir ....üzülmemek elden değil ama nasipte yoksa da duadan başka yapacak bişey yok....
bende hep yüzüstü yatıyorum..kızlar sizce ağızüstü yatınca bebeğe zarar gelir mi
benimki hiç dinletmedi. uzun uzun göstermedi bile pır pır ettiğini attığını bile göremedim ben. hemen atıyo normal dedi geçiştirdi, hep başından savar gibi zaten gıcık.
senle günlerimiz aynı galiba. sat 27 martmı canım?
.
28 mart ama ultrasonda bir gün ilerde dedi doktor. çizelgeyi ona göre yaptım.
benim sat 27 mart, yumurtlama 7 ya da 8 nisan. doğum tarihine de 31 aralık dedi en son. senin ne zaman? sen seyirme vs hissediyormusun hiç?
Arkdsla benm karnim surekli regli olcakmisim gibi agrioo..ozellikle aksam ve gecelerii ..sizde de oluomuu yoksa sorunmu varrr
Canım Allah yardımcın olsun aynı dert bendede var doktor bebek büyümemiş ilaçlarını bırak kendi düşer dedi cuma gunü ben de suan başka doktordayim sıramı beklerken burayı okuyorum nolur dua edin((
Cnmm evett bnde ole her seferonde peceteyle bakiorum nasi korkuomm..zaten alahim korsunn bebek dusse direk kanama olur dimii..beklenen doğum 1 ocak. ama sezeryan zorunluluğum var, mecbur aralıkta olacak artık..seyirme oluyor. gaz mı bebek mi anlamadım.
rahat ol canım sorun yok. senin haftalarında ben de aynı şikayetle korkarak doktora gittim. rahaim büyümeye başladığı için onu tutan kaslar geriliyor. tıpkı adet olurken gibi. sancı o yüzden aynı..hatta ben hep ha kan geldi ha gelecek diye tuvalete koşardım...
geçiyor yani..
Evet hmn yazzz merak ettim unarim iyi haberlerle elirisn cnmmhercal
doktordan çıkınca yaz mutlaka.
Cnmm evett bnde ole her seferonde peceteyle bakiorum nasi korkuomm..zaten alahim korsunn bebek dusse direk kanama olur dimii..
Canım Allah yardımcın olsun aynı dert bendede var doktor bebek büyümemiş ilaçlarını bırak kendi düşer dedi cuma gunü ben de suan başka doktordayim sıramı beklerken burayı okuyorum nolur dua edin((
Selamlar herkese
Dün doğum günüm şerefine uzun bir aradan sonra dışarı çıktım, gündüz sıcaktı terledim akşam da rüzgara yakalanınca üşüttüm :2: doktor 2 gün istirahat verdi, evde yatıyorum şimdi. bu da bana ders oldu İstanbul un havasına aldanmamak lazım. Canım anneciğim de uzakta olunca bir tas çorba yapanım bile yok, kendi kendime iyileşmeye çalışıcam artık
Selamlar herkese
Dün doğum günüm şerefine uzun bir aradan sonra dışarı çıktım, gündüz sıcaktı terledim akşam da rüzgara yakalanınca üşüttüm :2: doktor 2 gün istirahat verdi, evde yatıyorum şimdi. bu da bana ders oldu İstanbul un havasına aldanmamak lazım. Canım anneciğim de uzakta olunca bir tas çorba yapanım bile yok, kendi kendime iyileşmeye çalışıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?