2012 Ocak Anneleri

slm kızlar hayırlı günler
kötüyüm , berbatım , açım , hemde çok açım ne yesem çıkıyo napıcam ben su bile içemiyorum

Herkese iyi haftalar diliyorum, umarım bu hafta hep güzel haberler alırız

Günaydın Canlarım iyi pazarlar
Bugün benim doğum günüm heyoooooo

doğum günün kutlu olsun canım, bir daha yaşında bebişinle kutlarsınız inş.

4 haftada bir olması tam ideal süre benim doktorum da ayda bir dedi

ayda iki kez çok fazla değil mi? sonuçta sık ultrasona girmek de tavsiye edilmiyor. ideali sanırım ayda bir tüm doktorlar böyle söylüyor.

dualarımız seninle canım, inş. hiç bişeycik olmayacak bebişin sıkı sıkı tutuncak sana

canım inş. kalbi geç atan bebişlerden olur ve duyarsınız kısa zamanda. allah hayırlısını versin, kesinlikle başka doktora gitmeden kürtaj olma

ben doktorun özel muayenesine gidiyorum. bi sürü para veriyorum ve tabiki karşılığını alıyorum. ilgilenmek zorunda ki fazlasıyla da ilgili. ben de 1 hafta önce filan olmuştu seyirme yazmıştım buraya hatta sol tarafımda böyle pıt pıt bişeyler oldu. ama ne olduğuna anlam veremedim

gözün aydın canım bulantıların da çoğalmaz inş.

Testin sonucu kaç günde çıkıyo acaba?

benimki ertesi gün çıkmıştı

kızlar sizce ağızüstü yatınca bebeğe zarar gelir mi

ben de yüzüstü yatıyorum doktoruma yarın sorucam ne zamana kadar yatabilirim diye

kendımı ktöü hissediyorum bubulantılar zor muş

oyy canım arkadaşım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. dinlen iyice

hazır çorbalar ne güne duruyor:)

şehriyeli tavuk iyi gelir.moral bozmak yok

hazır çorbalar bizler için sağlıklı değil canım, uzak durmamız gerekenlerin başında geliyor

Günaydın cici anne adaylarıı :))))
hepinize ve miniklerinize çook mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum...

Hercal iyi haberlerini bekliyoruz canım...

kötüyüm , berbatım , açım , hemde çok açım ne yesem çıkıyo napıcam ben su bile içemiyorum

canım kullanabileceğin ilaçlar var bulantı için. doktorundan isteyebilirsin..düşün, yemek isteyebileceğin bir şeyler vardır bulanmadan.

kızlar açtığım konuya bakın, ilginizi çekerse ultrason resimlerimizi paylaşalım diyorum. öyle bir başlık görmedim hiç.

canım doğum günün kutlu olsun ben atlamışım onu. daha nice yıllara ailenle birlikte inşallah. geçmiş olsun tatlım dikkat et havalar cidden çok garip. lahana gibi gyinmek lazım
hazır çorbalar ne güne duruyor:)

şehriyeli tavuk iyi gelir.moral bozmak yok
yok yok hazır çorba içmeyın sakın onlar katkı maddesi dolu. doktorum özellikle söyledi hazır çorbalardan uzak dur diye. ebe de söylemişti. haızr meyve sularından bile uzak durmak lazım. mümkünse taze sıkılmış için
bi gazi daha canım sırayla yaşayacaz bu süreci napalım. ben atlattım gibi umarım atlatmışımdır bende de şimdi gaz ve hazımsızlık problemi var. bakalım bir sonrakı adım ne :97:

seyyah,

benimki de kağıttı. cep telefonuyla çektim, ara kabloyla bilgisayara attım. seninki dizüstüyse bluetooth la atabilirsin.

Bende aranıza katılmak istiyorum.İnternetten bakınca 6+3 çıkıyor ama doktor 5 haftalık hamilesin dedi yani ocak annesi olacağım kısmetse.
Kısaca kendimden bahsedeyim ben 26 mart 2011 de tüp bebek denedim tutmadı iki tüpümde tıkalıydı güya :=)) ama hamileyim işte ....

seyyah,

benimki de kağıttı. cep telefonuyla çektim, ara kabloyla bilgisayara attım. seninki dizüstüyse bluetooth la atabilirsin.
yok canım normal masa üstü. ara kablom da yok ama buluruz bi yerden. eşiminkini alırım bi günlüğüne olmazsa. ama vermezki tlfunu uyuz. neyse hallederiz.

canım hayırlı olsun. allah büyük işte ol deyince oluyor herşey. hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına

canım hayırlı olsun. allah büyük işte ol deyince oluyor herşey. hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına[/QUOTE]

Tşk ederim cümlesine.İnşallah o günleride görürürüm..Benimde iki gündür midem çok kötü bulanıyor ama çıkartmıyorum yni sadece rahatsız ediyor.İlk kızımda hiç olmamıştı.Ve çok halsizim birde kasıklarım ağrıyor..

maşallah canm sana da bebeğine de
hoşgeldiniz topiğimize :))))

canım hayırlı olsun. allah büyük işte ol deyince oluyor herşey. hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına

Tşk ederim cümlesine.İnşallah o günleride görürürüm..Benimde iki gündür midem çok kötü bulanıyor ama çıkartmıyorum yni sadece rahatsız ediyor.İlk kızımda hiç olmamıştı.Ve çok halsizim birde kasıklarım ağrıyor..[/QUOTE]

bunların hepsi normal telaş etme. hepimiz yaşıyoruz. kasık ağrıları bende hala var azalsa da. rahmin büyümesinden kaynaklanıyormuş. kusmaman daha iyi ben rahatlıyayım diye kendımı biraz zorlayarak çıkartıyordum ama bu reflüyü tetıklıyormuş.

selam kızlar.....

bebişlerinin kalp atışlarını duyanlar gözleri aydın...
diğer annişlerde korkmasın işllh güzel haber alırlar..
bende ctesini sabırsızlıkla bekliyorum...işllh bende duyarım...

bu arada meseret geçmiş doğum günün kutlu olsun ayrıca geçmiş olsun...bende ikizlerim...yarın doğum günüm...

senin de doğum günün şimdiden kutlu olsun canım nice yaşlara ben kovayım bebeğim de allah nasip ederse oğlak olacak.

bunların hepsi normal telaş etme. hepimiz yaşıyoruz. kasık ağrıları bende hala var azalsa da. rahmin büyümesinden kaynaklanıyormuş. kusmaman daha iyi ben rahatlıyayım diye kendımı biraz zorlayarak çıkartıyordum ama bu reflüyü tetıklıyormuş.[/QUOTE]

hepinize çok tşk ederim .. Bu arada Erdek Bandıma tarafında doktor veya hastane tavsiyesi olan varsa sevinirim..

Allah o kadar büyük ki...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de aylarca denemeden sonra, umudum bitmişken hiç beklemediğim bir ay hamile kaldım.

yok canım normal masa üstü. ara kablom da yok ama buluruz bi yerden. eşiminkini alırım bi günlüğüne olmazsa. ama vermezki tlfunu uyuz. neyse hallederiz.

hallet canım hallet...bakanlar memnun oldu topiğe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…