Günaydın Canlarım iyi pazarlar
Bugün benim doğum günüm heyoooooo
Kızlar bişey sorucam.Ben Geçen hafta çarşamba günü doktora gittim 7+1de yani 25 mayısta,doktor 4 hafta sonra gel demişti,o doktora gitmiycem ama 4 hafta çok mu geç ?şimdi okuyorum da kalp atışını duyduktan snra da bu kadar beklemeden doktora gidiosunuz?Çok mu geç 4 hafta 12. haftamda olucam yani gittiğimde?Daha mı erken gitmeliyim .Kalp atışını duydum ben geçen gittiğimde.
yok cnmmm telaş yapma sakınn ben abartılı çalışıyorum diye bu ciddi haftalar geçene kadar bu kontrolleri elinde tutmk istiyor doktorum. şimdi 2 hafta sonra tekrar beni kontrol etmek istiyor ondan sonra ki hafta da testi yapmak istiyor sonra kinlerde 15 günde bir olacak artık ay da 2 ke z yani ama hep ondan sonra .
günaydın...kimselere diyemedim. size de yazamadım. geçen hafta doktora gittiğimde olanları eksik yazdım. bebek iyi gerçekten..ama benim kanamam olmuştu. düşük riski dedi doktor. her ihtimale karşı progestan verdi. kaç gündür sancım var yine...
biliyorum, o beni bırakmayacak.
dua edin ne olur.
kafamdan uzaklaştırmaya çalışlıyorum bu meseleyi. doktorum dün arayınca "sancıları çok kafana takma başka sebepleri de olur. o içerde rahat değilse bunu sana belli eder.kanama olursa hemen gel" dedi. çok şükür başka kanamam olmadı.o günkü de kan gibi değildi zaten. inşallah boşuna paniklemişimdir.
günaydın
inşallah allah bebeğini sana bağışlar canım bişeycikler olmaz.......bende cuma günü kontrole gittim bebeğimin kalp atışları yine yok doktor haftaya gel yine olmazsa kürtaj yapalım dedi çok canım sıkıldı ağladım bir sürü gitmeyeceğim o salak adama sata göre 8+3 günlükmüş ama benim hesaplarıma göre en fazla 7 haftalık...bide bir hafta önce 4 mm di cuma günü 5 mm dedi doktor kalbi atmasa bebek büyür mü....İnşallah yavrucumun kalbi atar çok korkuyorum dua edin bize de....
arkadaşlar bebeklerinizin hareketlerini gördüğünüzü yazmışsınız. benim doktorun cihazımı kötü acaba , hiç hareket falan görmüyorum ben. zaten alalacele gösteriyor bebeği hemen başından savıyor, sanki devlet hastanesi gibi çok yoğun, gıcık oluyorumhaftaya ikili test için gittiğimde kalkmıycam sedyeden, hareketlerini gösterene kadar yatcam işte:76:
bulantılarım geçti , mideme dokunan şeyler yemezsem hazımsızlık da azalıyor,ama şimdide de gaz çıktı arkadaşlar, inanılmaz gazım var. sanırım bunları aşama aşama hepimiz yaşayacağız. inşallah bulantısı olan arkadaşlarımın sıkıntıları da bir an önce geçer.
dün akşam sol tarafımda seğirme hissettim.. bebekmiydi yoksa psikolojik olarak seğirmiş gibi mi geldi karar veremedim. 9-10.haftalarda olan arkadaşlar sizlerde boyle bir seğirme hissi oluyor mu?
günaydın şeker hamişler...
bende c.tesi doktora gittim bebişimin kalp atışıda vardı ama doktorum bu dönem bebek için tehlikeli o yüzden dinlettirmedi...keseside oluşmuştu.23 matısta gittiğimde 8 mm di.şimdi ise 22 mm.boy pos yerinde yani...herhangi bir problem dörmedi şimdilik.allah devamınıda sorunsuz geçirtir inşallah...dünden beri bulantılarım başladı çok sık değil ama 1-2 defa felan oldu...
Testin sonucu kaç günde çıkıyo acaba?
kızlar sizce ağızüstü yatınca bebeğe zarar gelir mi
kendımı ktöü hissediyorum bubulantılar zor muş
Selamlar herkese
Dün doğum günüm şerefine uzun bir aradan sonra dışarı çıktım, gündüz sıcaktı terledim akşam da rüzgara yakalanınca üşüttüm :2: doktor 2 gün istirahat verdi, evde yatıyorum şimdi. bu da bana ders oldu İstanbul un havasına aldanmamak lazım. Canım anneciğim de uzakta olunca bir tas çorba yapanım bile yok, kendi kendime iyileşmeye çalışıcam artık
hazır çorbalar ne güne duruyor:)
şehriyeli tavuk iyi gelir.moral bozmak yok
slm kızlar hayırlı günler
kötüyüm , berbatım , açım , hemde çok açım ne yesem çıkıyo napıcam bensu bile içemiyorum
canım doğum günün kutlu olsun ben atlamışım onu. daha nice yıllara ailenle birlikte inşallah. geçmiş olsun tatlım dikkat et havalar cidden çok garip. lahana gibi gyinmek lazımSelamlar herkese
Dün doğum günüm şerefine uzun bir aradan sonra dışarı çıktım, gündüz sıcaktı terledim akşam da rüzgara yakalanınca üşüttüm :2: doktor 2 gün istirahat verdi, evde yatıyorum şimdi. bu da bana ders oldu İstanbul un havasına aldanmamak lazım. Canım anneciğim de uzakta olunca bir tas çorba yapanım bile yok, kendi kendime iyileşmeye çalışıcam artık
yok yok hazır çorba içmeyın sakın onlar katkı maddesi dolu. doktorum özellikle söyledi hazır çorbalardan uzak dur diye. ebe de söylemişti. haızr meyve sularından bile uzak durmak lazım. mümkünse taze sıkılmış içinhazır çorbalar ne güne duruyor:)
şehriyeli tavuk iyi gelir.moral bozmak yok
bi gazi dahaslm kızlar hayırlı günler
kötüyüm , berbatım , açım , hemde çok açım ne yesem çıkıyo napıcam bensu bile içemiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...on-resimlerimizi-paylasalim.html#post19562723
hadi kızlar bir bakın bakalım...
yok canım normal masa üstü. ara kablom da yok ama buluruz bi yerden. eşiminkini alırım bi günlüğüne olmazsa. ama vermezki tlfunu uyuz. neyse hallederiz.seyyah,
benimki de kağıttı. cep telefonuyla çektim, ara kabloyla bilgisayara attım. seninki dizüstüyse bluetooth la atabilirsin.
Bende aranıza katılmak istiyorum.İnternetten bakınca 6+3 çıkıyor ama doktor 5 haftalık hamilesin dedi yani ocak annesi olacağım kısmetse.
Kısaca kendimden bahsedeyim ben 26 mart 2011 de tüp bebek denedim tutmadı iki tüpümde tıkalıydı güya :=)) ama hamileyim işte ....
Bende aranıza katılmak istiyorum.İnternetten bakınca 6+3 çıkıyor ama doktor 5 haftalık hamilesin dedi yani ocak annesi olacağım kısmetse.
Kısaca kendimden bahsedeyim ben 26 mart 2011 de tüp bebek denedim tutmadı iki tüpümde tıkalıydı güya :=)) ama hamileyim işte ....
canım hayırlı olsun. allah büyük işte ol deyince oluyor herşey. hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına
selam kızlar.....
bebişlerinin kalp atışlarını duyanlar gözleri aydın...
diğer annişlerde korkmasın işllh güzel haber alırlar..
bende ctesini sabırsızlıkla bekliyorum...işllh bende duyarım...
bu arada meseret geçmiş doğum günün kutlu olsun ayrıca geçmiş olsun...bende ikizlerim...yarın doğum günüm...
senin de doğum günün şimdiden kutlu olsun canım nice yaşlaraben kovayım bebeğim de allah nasip ederse oğlak olacak.
Tşk ederim cümlesine.İnşallah o günleride görürürüm..Benimde iki gündür midem çok kötü bulanıyor ama çıkartmıyorum yni sadece rahatsız ediyor.İlk kızımda hiç olmamıştı.Ve çok halsizim birde kasıklarım ağrıyor..
yok canım normal masa üstü. ara kablom da yok ama buluruz bi yerden. eşiminkini alırım bi günlüğüne olmazsa. ama vermezki tlfunu uyuz. neyse hallederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?