- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
bende ilk mide bulantımı yaşıyorum bugün...işllh çok sürmez...
kızlarbenim sütyenlerim küçük geliyor artık yaşuan işkence çekiyorum bunların içinde. bide destekliler. sanırım bebekten önce kendime sıkı bi alışveriş yapmalıyım. şu toparlayıcı desteksizler var ya onlardan mı alsak ki?
kızlarbenim sütyenlerim küçük geliyor artık yaşuan işkence çekiyorum bunların içinde. bide destekliler. sanırım bebekten önce kendime sıkı bi alışveriş yapmalıyım. şu toparlayıcı desteksizler var ya onlardan mı alsak ki?
inşallah canım. telaş etme. ben çıkarttırmayacak bulantılarımı ağzıma çağla alıp emerek bastırdım.
bu konuda benden kötüsü var mıdır acaba?
dün ölçtüm mezurayla. 105 olmuş benim süt fabrikaları. 95 beden küçük geliyor. 100 aldım utana sıkıla, eve geldim, o bedene göre zayıf olduğumdan tam oluyor ama sırtı bol geliyor...
kafayı yiyeceğim. zamanında fındıkzade pazarından toparlayıcı almıştım. penye. lastikli gibi. yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum
aklım olsa 5-10 tane alırdım..
kesinlikle desteksiz, penye pamuklu ve toparlayıcı olmalı bence..zaten 10 hafta doldu hala dokunamıyorum...
Arkadaslar malesef bu doktorda aynısını söyledi benim mücadelem buraya kadarmış ama umudumu kaybetmiyorum Allah'ın izniyle bende yavruma kavuşacağım insaallah...üzgün degilmiyim? Çok ama çok üzgünüm ama umutsuz değilim...:26:
çağla ney cnm????
Arkadaslar malesef bu doktorda aynısını söyledi benim mücadelem buraya kadarmış ama umudumu kaybetmiyorum Allah'ın izniyle bende yavruma kavuşacağım insaallah...üzgün degilmiyim? Çok ama çok üzgünüm ama umutsuz değilim...:26:
Selam kızlar nasılsınız?
kızlar ya ben 5+4 deyim dün akşamdan beri kramplarım kasık ağrılarım birden kesildi koyu bir akıntım var bide adet olcakmışım gibi hissettim nedir bu yaaa benzer bişey yaşayan varmı korkuyorum :18::18:
canım benim... ben de şubatta düşük yaptım. 5 haftaya girerken.ertesi ay hamile kaldım tekrar. umudunu kaybetme.
canın çok yanıyor biliyorum. ama umut...
bağırarak ağlardım evde.. tek başıma...kaynanam, eşim hamile olduğuma bile inanmadılar. adetim gecikmişti onlara göre...sakin olmaya çalış.
merak etme canım. kendini de bu kadar dinleme. panikleme.adet hissi hep oluyor ilk haftalarda. daha yenisin zaten.
rahim büyümeye başladıkça onu tutan bağlar kasılıyor. geriliyor. adet hissi o yüzden.
Selam kızlar nasılsınız?
kızlar ya ben 5+4 deyim dün akşamdan beri kramplarım kasık ağrılarım birden kesildi koyu bir akıntım var bide adet olcakmışım gibi hissettim nedir bu yaaa benzer bişey yaşayan varmı korkuyorum :18::18:
kayısının küçük yeşil hali. ben başından beri onu aşerdim. ekşi oluyor. dişimle yarıp çekirdekli kısmı ağzımda emerdim. işe yaradı valla..
İçgüveysinden halliceyim cnm açım halsizim öle bitkin oturuyorum.
sen iisin işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?