2012 Ocak Anneleri

kızlarbenim sütyenlerim küçük geliyor artık ya şuan işkence çekiyorum bunların içinde. bide destekliler. sanırım bebekten önce kendime sıkı bi alışveriş yapmalıyım. şu toparlayıcı desteksizler var ya onlardan mı alsak ki?

aynen yaa su anda nefes almakta zorlanıyorum göğüslerim cok agrıyooo

bu konuda benden kötüsü var mıdır acaba?
dün ölçtüm mezurayla. 105 olmuş benim süt fabrikaları. 95 beden küçük geliyor. 100 aldım utana sıkıla, eve geldim, o bedene göre zayıf olduğumdan tam oluyor ama sırtı bol geliyor...

kafayı yiyeceğim. zamanında fındıkzade pazarından toparlayıcı almıştım. penye. lastikli gibi. yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum
aklım olsa 5-10 tane alırdım..

kesinlikle desteksiz, penye pamuklu ve toparlayıcı olmalı bence..zaten 10 hafta doldu hala dokunamıyorum...

Evet yaa benimde aynı portatif bi hale geldi eve girdimi çıkarıyorum biri geldimi yada dışarı çıkarken takıyorum. Özgür takılıyo benimkiler
Acilen alışveriş şart

Arkadaslar malesef bu doktorda aynısını söyledi benim mücadelem buraya kadarmış ama umudumu kaybetmiyorum Allah'ın izniyle bende yavruma kavuşacağım insaallah...üzgün degilmiyim? Çok ama çok üzgünüm ama umutsuz değilim...:26:

benım o derdım yok allahtan normalde küçüktü zaten şimdi dolgunlastı iyice 90 anca olurm heralde ama yınede belli olmaz tabi

kızlar ya ben 5+4 deyim dün akşamdan beri kramplarım kasık ağrılarım birden kesildi koyu bir akıntım var bide adet olcakmışım gibi hissettim nedir bu yaaa benzer bişey yaşayan varmı korkuyorum :18::18:

cnm benim umudunu yitirme hakkında hayırlısı napalm...:93:

Üzülme desekte biliyorum yersiz en kısa zamanda Rabbim kucagını doldursun k.i.b

canım benim... ben de şubatta düşük yaptım. 5 haftaya girerken.ertesi ay hamile kaldım tekrar. umudunu kaybetme.
canın çok yanıyor biliyorum. ama umut...
bağırarak ağlardım evde.. tek başıma...kaynanam, eşim hamile olduğuma bile inanmadılar. adetim gecikmişti onlara göre...sakin olmaya çalış.
kızlar ya ben 5+4 deyim dün akşamdan beri kramplarım kasık ağrılarım birden kesildi koyu bir akıntım var bide adet olcakmışım gibi hissettim nedir bu yaaa benzer bişey yaşayan varmı korkuyorum :18::18:

merak etme canım. kendini de bu kadar dinleme. panikleme.adet hissi hep oluyor ilk haftalarda. daha yenisin zaten.
rahim büyümeye başladıkça onu tutan bağlar kasılıyor. geriliyor. adet hissi o yüzden.

saol canım bi garip oldum ben böyle panik oldum iyice düzelir inşallah bir an önce garip bir psikolojiymiş bu Allahım korusun bebeklerimizi hepimizin inşallah

cnm üzülme sakın...Rabbim sağlıklısını hayırlısını bilir...bende ocakta bebişimi düşürdüm ama 3 ay sonra Rabbim nasip etti...işllh seninde güzel haberlerini alıcağız cnm...

doktora gitsene cnm...ve dinlenmen lazım dikkat et kendinee

kayısının küçük yeşil hali. ben başından beri onu aşerdim. ekşi oluyor. dişimle yarıp çekirdekli kısmı ağzımda emerdim. işe yaradı valla..

anladım cnm ama acaba pazarda varmıdır....

İçgüveysinden halliceyim cnm açım halsizim öle bitkin oturuyorum.
sen iisin işallah

Yağsız kaşarlı tos yada peynirli tost ye iyi gelicektir canım dene istersen bi benim bulantı zamanlarımın kurtarıcılarıydı kendileri
Benimde midem ağrıyo halsizim onun dışında bişey yok çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…