saol canım bi garip oldum ben böyle panik oldum iyice düzelir inşallah bir an önce garip bir psikolojiymiş bu Allahım korusun bebeklerimizi hepimizin inşallah
göğüs agrısı baş agrısı hariç iyim canım bulantm da sankı hafıf hafıf azalıyo gibisen nasılsın?
cnm üzülme sakın...Rabbim sağlıklısını hayırlısını bilir...bende ocakta bebişimi düşürdüm ama 3 ay sonra Rabbim nasip etti...işllh seninde güzel haberlerini alıcağız cnm...
doktora gitsene cnm...ve dinlenmen lazım dikkat et kendinee
canım geçen hafta gittim kese görünmedi perşembe randevum var bekleyeyim bari :26::26:
cnm üzülme sakın...Rabbim sağlıklısını hayırlısını bilir...bende ocakta bebişimi düşürdüm ama 3 ay sonra Rabbim nasip etti...işllh seninde güzel haberlerini alıcağız cnm...
doktora gitsene cnm...ve dinlenmen lazım dikkat et kendinee
canım geçen hafta gittim kese görünmedi perşembe randevum var bekleyeyim bari :26::26:
bekle bence de...
arkadaşım vardı, keseye ayrı gitti, içinde bebeği görmeye gitti, kalp atışına gitti...bebeği yordu o kadar. ben 6+6da gittim, 3ünü bir arada gördüm:)
ama sabır ister tabii:82:
berbat bir his...
ilk ultrasonuma 6 hafta biterken gittim. aşırı sancım ve krampım vardı ve önceki kötü tecrübemden düşeceğini sanıyordum.
doktor baktı, sorun yoktu. tahlillerim yapıldı.enfeksiyon falan mı diye. temizdi. o açıkladı. rahim büyüdüğü içinmiş.
ikinci ultrasonuma 9+3te gittim. o sabah çamaşırımda leke vardı. sulu çamur gibi. korktum. hemen gittik. bebek iyi çok şükür. gelişimi iyi. hatta sata göre ilerdeydi:97:
kanama yapacak bir şey yoktu. her ihtimale karşı progestan ve istirahat verdi..
biz fazla paniğiz bence
kızlar ya ben 5+4 deyim dün akşamdan beri kramplarım kasık ağrılarım birden kesildi koyu bir akıntım var bide adet olcakmışım gibi hissettim nedir bu yaaa benzer bişey yaşayan varmı korkuyorum :18::18:
Benimde çok şükür bulantılarım azaldı ama midem ağrıyo bi acayip midem yahu anlamadım :44:
Sütyenlemi duruyosun evin içinde cnm?
Ben evin içinde kesinlikle sütyenle durmam dışarı çıktığımda bile zor dayanır oluyorum bazen eve kendimi atar atmaz çıkarıyorum sütyeni hemen
cnm ozmn gidene kdr ağır yük kaldırma,kendini zorlama..yani dikkat et..illa bişey vardır diye demiyorum ama ilk 3 ay gerçekten çok önemli o yüzden cnm...
Benimde çok şükür bulantılarım azaldı ama midem ağrıyo bi acayip midem yahu anlamadım :44:
Sütyenlemi duruyosun evin içinde cnm?
Ben evin içinde kesinlikle sütyenle durmam dışarı çıktığımda bile zor dayanır oluyorum bazen eve kendimi atar atmaz çıkarıyorum sütyeni hemen
canım benm de en başlarda hep regl olacakmışım gibi hafif hafif ağrılarım oldu hep regl oldum olöucam diye bekliodum ama rahim genişliyormuş
ben sütyensiz asla duramam:) yatarken bile takarım
eveet allah allah ilginçmiş beben hayatta duramam.. ki sımdı cıkarınca zaten acıyo göğüslerim yaf :26:
bedenime göre bulamadığımdan takamıyorum zaten...gece yatarken ya yan yattım diye ezilip ağrıyor, ya sırt üstü yatınca üzerime üzerime geliyorlar...yüz üstü yatmayı aklımdan bile geçiremem zaten...
ben kendimi sütyensiz çıplak gibi hissediyorumm...hayatta onlar olmadan yaşıyamam
ya bilmiyorum... takamıyorum. acıtıyor küçük bedenler. kendi bedenimin sırtı büyük geliyor. öyle cup size a bakabileceğim mağazalar da yok...sarkmasına gelince, zaten bu boyutta dimdik olsalar karşıdan gelenin gözüne girer
Arkadaslar malesef bu doktorda aynısını söyledi benim mücadelem buraya kadarmış ama umudumu kaybetmiyorum Allah'ın izniyle bende yavruma kavuşacağım insaallah...üzgün degilmiyim? Çok ama çok üzgünüm ama umutsuz değilim...:26:
bende kılo aldığım dönemlerde 2 tane almıştım onlardan çok rahat gerçekten ama ikisini de siyah almışım. oda hemen belli oluyor. ten rengi ve beyaz bulmam gerek şimdi ondan.bu konuda benden kötüsü var mıdır acaba?
dün ölçtüm mezurayla. 105 olmuş benim süt fabrikaları. 95 beden küçük geliyor. 100 aldım utana sıkıla, eve geldim, o bedene göre zayıf olduğumdan tam oluyor ama sırtı bol geliyor...
kafayı yiyeceğim. zamanında fındıkzade pazarından toparlayıcı almıştım. penye. lastikli gibi. yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum
aklım olsa 5-10 tane alırdım..
kesinlikle desteksiz, penye pamuklu ve toparlayıcı olmalı bence..zaten 10 hafta doldu hala dokunamıyorum...
çok üzüldüm canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğineArkadaslar malesef bu doktorda aynısını söyledi benim mücadelem buraya kadarmış ama umudumu kaybetmiyorum Allah'ın izniyle bende yavruma kavuşacağım insaallah...üzgün degilmiyim? Çok ama çok üzgünüm ama umutsuz değilim...:26:
canım normaldir bence bu ağrılar bende de oluyordu. ama için rahat etmıyorsa bi doktora görün. bu arada sen eskişehirlimiydin ben senı hatırlıyorum gibi dekızlar ya ben 5+4 deyim dün akşamdan beri kramplarım kasık ağrılarım birden kesildi koyu bir akıntım var bide adet olcakmışım gibi hissettim nedir bu yaaa benzer bişey yaşayan varmı korkuyorum :18::18:
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın? görünmedin bugun hiç
Selam kızlar nasılsınız?
evet tost bana da iyi gelmişti.
Yağsız kaşarlı tos yada peynirli tost ye iyi gelicektir canım dene istersen bi benim bulantı zamanlarımın kurtarıcılarıydı kendileri
Benimde midem ağrıyo halsizim onun dışında bişey yok çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?