2012 Ocak Anneleri

saol canım bi garip oldum ben böyle panik oldum iyice düzelir inşallah bir an önce garip bir psikolojiymiş bu Allahım korusun bebeklerimizi hepimizin inşallah

berbat bir his...

ilk ultrasonuma 6 hafta biterken gittim. aşırı sancım ve krampım vardı ve önceki kötü tecrübemden düşeceğini sanıyordum.
doktor baktı, sorun yoktu. tahlillerim yapıldı.enfeksiyon falan mı diye. temizdi. o açıkladı. rahim büyüdüğü içinmiş.

ikinci ultrasonuma 9+3te gittim. o sabah çamaşırımda leke vardı. sulu çamur gibi. korktum. hemen gittik. bebek iyi çok şükür. gelişimi iyi. hatta sata göre ilerdeydi:97:
kanama yapacak bir şey yoktu. her ihtimale karşı progestan ve istirahat verdi..

biz fazla paniğiz bence

göğüs agrısı baş agrısı hariç iyim canım bulantm da sankı hafıf hafıf azalıyo gibisen nasılsın?

Benimde çok şükür bulantılarım azaldı ama midem ağrıyo bi acayip midem yahu anlamadım :44:
Sütyenlemi duruyosun evin içinde cnm?
Ben evin içinde kesinlikle sütyenle durmam dışarı çıktığımda bile zor dayanır oluyorum bazen eve kendimi atar atmaz çıkarıyorum sütyeni hemen

evet galiba bide ilk olunca daha fena

kızlar ya ben 5+4 deyim dün akşamdan beri kramplarım kasık ağrılarım birden kesildi koyu bir akıntım var bide adet olcakmışım gibi hissettim nedir bu yaaa benzer bişey yaşayan varmı korkuyorum :18::18:

canım benm de en başlarda hep regl olacakmışım gibi hafif hafif ağrılarım oldu hep regl oldum olöucam diye bekliodum ama rahim genişliyormuş

ben sütyensiz asla duramam:) yatarken bile takarım

eveet allah allah ilginçmiş beben hayatta duramam.. ki sımdı cıkarınca zaten acıyo göğüslerim yaf :26:

eveet allah allah ilginçmiş beben hayatta duramam.. ki sımdı cıkarınca zaten acıyo göğüslerim yaf :26:

bedenime göre bulamadığımdan takamıyorum zaten...gece yatarken ya yan yattım diye ezilip ağrıyor, ya sırt üstü yatınca üzerime üzerime geliyorlar...yüz üstü yatmayı aklımdan bile geçiremem zaten...

gebelikte daha sonra göğüs sarkması yaşamamak için kesinlikle sütyensiz dolaşmamak gerekiyor arkadaşlar. tüm makalelerde böyle yazıyor hatta uyurken de sütyenle yatmak daha faydalı diyor ki ben de öyle yatıyorum zaten

bende yüz üstü yatamıyorum hatta wc ye bile klozete oturuyorum bebegme bısı olcak dıe

ben kendimi sütyensiz çıplak gibi hissediyorumm...hayatta onlar olmadan yaşıyamam

ya bilmiyorum... takamıyorum. acıtıyor küçük bedenler. kendi bedenimin sırtı büyük geliyor. öyle cup size a bakabileceğim mağazalar da yok...sarkmasına gelince, zaten bu boyutta dimdik olsalar karşıdan gelenin gözüne girer

son sınıfta içtiğim o ilaç göğsümde meme dokusu yapmış!!!!!! süt bezi yapmış!!prolaktin artışı yüzünden 1 sene süt geldi
üstelik psikiyatri ilacıydı..
bırakalı çok oluyor. süt kesildi ama 80 ken 95 oldu...şimdi o da olmuyor...

canım ya o kadar iyi anlıyorum ki seni Allah sabır versin üzülme demek boş tabiki insanın içi acıyor doktorun dudaklarından güzel şeyler duymak için o an herşeyini vermeye razı oluyorsun ama kaderde varsa yapacak bişey yok Allah daha sağlıklı hayırlı evlatlar versin......kürtaj mı olacaksın şimdi....

Son düzenleme:
bende kılo aldığım dönemlerde 2 tane almıştım onlardan çok rahat gerçekten ama ikisini de siyah almışım. oda hemen belli oluyor. ten rengi ve beyaz bulmam gerek şimdi ondan.
çok üzüldüm canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine
kızlar ya ben 5+4 deyim dün akşamdan beri kramplarım kasık ağrılarım birden kesildi koyu bir akıntım var bide adet olcakmışım gibi hissettim nedir bu yaaa benzer bişey yaşayan varmı korkuyorum :18::18:
canım normaldir bence bu ağrılar bende de oluyordu. ama için rahat etmıyorsa bi doktora görün. bu arada sen eskişehirlimiydin ben senı hatırlıyorum gibi de

Selam kızlar nasılsınız?
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın? görünmedin bugun hiç
evet tost bana da iyi gelmişti.

arkadaslar sıze anlatmazsam catlıcam sımdıden özür diliyorum sıkmak ıstemıyorum dün eşimle bebek magazasına gittik beşiklere oto koltuklarına fln baktık..neyse en son bebek arabalarına bakıyoduk fıyatı gorunce adam krız gecırıyodu yuh bu ne dıefıyatta 330 flndı ama bn 160 olanlardan fln almayı dusunuyorm zaten neyse o da ne dese begenırsınız ikinci el alırız dıo yaa gorende parasızlıktan ölüyoz sanacak hiç para harcamayı sevmez tmm bi yerde ama bu zaruri ihtıyac demi ustelık ılk cocugumuz ya o kadar kırıldımki anlatamam aklıma geldıkce aglayasım gelıo ınsan bole dusunurmu ya 2.500 lira maas alıyo tmm hak verıyorum araba fln aldık borcumuz var ama bole dusunmesı cok üzdü en azından daha ucuzlarına bakalım dıyebılırdı hemen almıyoz ya sanki gıcık nolcak:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…