2012 Ocak Anneleri

ben sütyensiz asla duramam:) yatarken bile takarım

eveet allah allah ilginçmiş beben hayatta duramam.. ki sımdı cıkarınca zaten acıyo göğüslerim yaf :26:

Aslında sağlıklı olan sütyensiz durmanız evin içinde..
Özellikle yatarken göğüslerinizin nefes alması lazım..
Teyzemin çamaşır dükkanı var çamaşırlarla iç içe ve haşır neşir olduğum için biliyorum ve bütün müşterilerede bunu öneriyoruz zaten sütyenin uzun ömürlü olması içinde sütyenle yatmamak lazım..
Çoook rahatsız oluyosanız yarım atlet tarzı şeyler giyebilrsiniz..

İnternetten sipariş versen öyle alsan oturduğun yerde alma imkanın yoksa..

bal,

cevabı vermişim zaten bilmeden. hamilelikten değil benimki. hamilelik daha da büyüttü sadec. risper..... etken maddeli bir ilaç yaptı...doktora gittim, ultrasonla baktı"sorun yok. sadece meme dokun ve süt bezlerin artmış. bebeğin hiç aç kalmaz" dedi....

eşim hayatta izin vermez. neyse. sınav için temmuzun ilk haftası kayseriye gideceğim. hamile kıyafetiyle onu da alırım artık...

anladım cnm...olsun çok takılma ama sen ve bebişin sağlıklı olunda onlar nasıl olsa küçülcekler...

canım onlr bizim kadar hashas olamıyorlar. ne anlar küçücük çocuk bebek arabasından diye düşünüyorlar. sıkma canını. bebeğin gelme zamanı yaklaşsın o kendı gider en güzellerinden alır. benimki de çok evham yaptığımı düşünüyor her konuda. en ufak bişeyde bebeğime bişey olacak diye muslukları açıyorum. onn da garıbıne gidyor. sonuçta biz onları içimizde taşıyoruz. bizim kadar hashas olmalarını bekleyemeyız.
eşim hayatta izin vermez. neyse. sınav için temmuzun ilk haftası kayseriye gideceğim. hamile kıyafetiyle onu da alırım artık...
internetten alışverişe mı izin vermez? bence çok büyük rahatlık. bazı şeyleri görüp dokunup almak önemlı tabı ama yıne de birçok şey için büyük kolaylık

iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın? görünmedin bugun hiç

evet tost bana da iyi gelmişti.

Teyzem bendeydi dün cnm o yüzden pek girmedim uzanıyodum bide sürekli..
Evet tost olmasaydı açlıktan ölcektm o zmnlar

Canım takma kafana neden üzüyosun kendini mantıklı olanı düşün..
Bence ikinci el pek mantıklı değil otomobil değil sonuçta bu benim içim el vermezdi yani ama yakınlarınızından çocukları büyüyenlerin olur o ayrı tabi..
Yukarıda da söyledim teysem burdaydı mesela benim bebek odam hala bi akrabamızdaymış ve kullanıyomuş düşünebiliyomusun..
Akrabalık yardımlaşmak bu günler için..
Araba koltuğu almıycaz biz mesela Teyzemin varmış çocuğununki onu veririm gerek yok dedi..
Bide eşine deki bu 1 çocukta kullanılıp atılcak bişey değil başka çocuğumuz olursa onda da kullanırız Allahın izniyle sağlam bişey alalım..
Birine veriiriz o kullanır sonra sevaptır de..
Olmazsa hiç bi şekilde ikna sıkma canını su akar yolunu bulur

anlıyorum zaten sonradan bozuldumu anladı tmm yakışanı alırız fln demeye basladı bunu onceden soylese nolursa sanki böle yaparsan ikinciye bıraz sıkar dedım bende onu bozdum

yok cnm ya o satın almaktan bahsedıyo akrabalarımızda kucuk cocuk olan yok nası yüzü tutacaksa ikinci el bebek arabası almaya:85:cok üzüldüm anlatamam zatn su anki başımın agrısı bu yüzden..senın dedıgın gıbı dedım hem 3 cocuk dusunuyosun sımdıde ıkıncı el bebek arabası dıyosun sımdı iyisini alırsak kullanırız ama onu kullanamayız dedım sonra sustu bişi demedi zaten hep bole yapıo sonunda benım dedıgıme gelıyo butun konularda..

Üzülme cnm yaa bilmiyolar sonuçta..
Biz öyle yada böyle bu işlerin içindeyiz bebek ürünlerinde ne ne kadar kullanılır ne gerekli ne gereksizdir neyde tutumlu olabiliriz neyde harcamalıyız az çok biliyoruz tecrübesiz bile olsak..
Ama onlar nerden bilsinler zamanla öğrenicekler..
Bize göre mantıklı veya gerekli olan bi çok şey onlara göre mantıksız ve gereksiz olabilir bu tür çatışmaları bütün dönemlerde yaşıycaz o yüzden sıkma bu kadar kendini..
Benim eşimde bebek odasımı olurmuş ben hiç duymadım bi yatağı olur tamam dedi..
Yok artık bu kadar cahil olamazsın dedim benim yokmuş dedi atıyo halbuki kesin vardır tek çocuk herşeyin en iyisini yapmak için ellerinden geleni yapıyolar ee o zamanlarda varmış babası yağdırmıştır..
Atıyo ya tutarsa ben uyduruyomuyum diye ama ben yermiyim yemem

tsk seyda valla rahatladım ama iştee..para harcamayı sevmedını bılıyodmda bu derece olacagnı tahmın edemedım yanisırf bu olsa uzulmıcem zatn ama dogumu flnda dogum hastanesınde yapacakmısım aynı işi ıkı doktor da yapıomus nıe ona para versınmiş miş falan zatn ozel hastaneye bıle zar zor goturdü zor alıstı 30 lıra verıyo dıe..oncekı gıttımız hanı su begenmemıstmya doktoru ona 12 verıyoduk fark ucreti bu yenı doktor ıcın 30 verıyoruz ben o doktoru begenmedım fln dıyınce tabı parayı az verıoz ya ondan demı fln dedı buna da cok uzulmustm sonra pasa pasa gıttık baksa doktora ordan gelıncede arabada askım haklıymıssın aklım olsa onceden bu doktora gelırdık fln dedı bıde gülüyo gıcık ıstee

bezan kızıyorm kendıme neden bu yasta hamıle kaldım dıe en azından yasım genc sınavlara gırıp okurdum en azından ondan para beklemek zorunda kalmazdım ama olsun ben yınede aöf okucam bari öyle kendımı kurtarıyım yoksa benım canım bu para mevzusuna canm cok sıkılcak daha.

Boşveeer öyle yada böyle dediğini yapıyo demek sende bu haline alışcaksın..
Bi kaç kere al karşına konuş sonunda benim dediğimi yapıyosun tamam saol ama yapana kadar kırıyosun baştan yapsan böyle tatsızlık olmıycak de..
Ben tutumsuz veya savurgan değilim onlar için yapmıyorum heralde bunu içimize sinsin doğru düzgün bi doktor olsun veya ne biliyim araba olsun diye söylürm de..
Bide şöyle bişey var gider atıyorum 100 liraya alırsın 2 günde elinde parçalanır gider tekrar alırsın oda parçalanır gider tekrar alırsın bu sana 200 e 300e patlar astarı yüzünü geçer kar ediyim derken zarar edersin lanet olsun gidiyim adam akıllısını alıyım dersin sonuda buda onun gibi bişey bazı şeylerde paraya kıymak gerektiğini düşünenlerdenim..
Sonuçta para ne için kazanılıyo HARCAMAK için bunu unutmamak lazım.
Çatır çatır harcarım valla hiç acımam
Oda sizin için ailesi için kazanmıyomu o zaman harcadığıda gözüne batmasın..

senın dusunduklerının aynısını bende dusunuyorum cnm ıyısı olsun bı kere alınsın demi aynı sozlerı ben kac kere sarf ettım kac kere konustm ama yok yok anlamıyo yıne aynı yıne aynı..

senın dusunduklerının aynısını bende dusunuyorum cnm ıyısı olsun bı kere alınsın demi aynı sozlerı ben kac kere sarf ettım kac kere konustm ama yok yok anlamıyo yıne aynı yıne aynı..

O zaman takmıycaksın kafaya cnm sonunda senin istediğin olmuyomu sonuçta boşver haticeye değil neticeye bak sen..
Üzmemeye çalış kendini hayat kısa bunları dert etme kendine bebişini düşün

anlıyorum zaten sonradan bozuldumu anladı tmm yakışanı alırız fln demeye basladı bunu onceden soylese nolursa sanki böle yaparsan ikinciye bıraz sıkar dedım bende onu bozdum
süpersin
uff ya benım bebeğimin bi odası olamayacak malesef bizimle birlike yatak odasına sıkışacak

canım eşinin huyu böyleymiş demkki üzülme biraz sen görmezlikten duymazlıktan gelirsin biraz o susmayı öğrenir orta noktayı bulursunuz.. sonuçta dediğine geliyo ya sen ona bak.

Teşekkür ederim canım bende senin kaybın için çok üzgünüm insaallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz ...

O zaman takmıycaksın kafaya cnm sonunda senin istediğin olmuyomu sonuçta boşver haticeye değil neticeye bak sen..
Üzmemeye çalış kendini hayat kısa bunları dert etme kendine bebişini düşün

ya cnm zaten onceden bu kadar takmıyodum su an hamılelıkten dolayı zaten duygusal bi fırtınanın ıcerısındeyım bide bana en destek olacak kısı kendısı olacagı halde köstek oluyoneyse basını agrıttm canım tekrar tsk ederm sagol dınledgn ıcın

Yok canım doktor ilaçları bırak kendi düşecek dedi sonra yeniden kontrole gidecegim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…