2012 Ocak Anneleri

valla bundan sonra ne alırsa alsın karısmıcam aksam gelıncede konuscam tekrar bundan sonra ben karısmıyorum sen ne ıstıyosan nasıl ıstıyosan kafana hangısı yatıyosa onu yap..sonucta alacagn seyler benı degıl senı yansıtır dicem biri sorarsa aşkımın düşüncesi dıcem derim görür o zaman

ben GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!

UÇMUŞSUNUZ CANLAR YİNEEEE!!
NASILSINIZZZZZZZZZZZZZ??????

HERKES HERŞEY YOLUNDAMIIIIIIIIIIIII???

CİCİŞ ANNECİKLER

selam kızlar size yarın gidicem doktora dedim ama kuaföre gittikten sonra dayanamadım gittim hastaneye. ya inanmıyorum benim doktorum gitmiş eşi de aynı hastanedeydi zaten ikiside gecen hafta kendi memleketlerine gitmişler offf.ne yapacagım ben yaa.
aynı hastanede bi tane daha bayan doktor var ama onu hiç sevmiyorum cok suratsız bişi.komsuların arkadasların falan gittiği bi doktor var erkek ona gideyim dedim allahım ana baba günü odasının önü görmelisiniz sanki devlet hastanesi.
akşam 6ya kadar hasta bakıyormus adam. off ne yapsam bilemedim simdi bütün bilgilerimi herseyimi o bayan doktor biliodu oda gitti.
ben küçük bi şehirde yasıyorum zaten baskada bayan doktor yok özel hastanede.topu topu 3 tane özel hastane var zaten.
kızlar bişi sorcam benim sat 12 nisan ama doktor 1hafta daha gec söylemişti benimkini sanırım gec döllenmeden kaynaklı.
doktorun hesabına göre 6+5 oluyo bugun sizce kalp atısı için erken mi gideyimmi yarın.
oooff cok merak ediyorum Allahım yardım et

uff ya benım bebeğimin bi odası olamayacak malesef bizimle birlike yatak odasına sıkışacak

Çokta gerekli bişey değil zaten bebek odası..
Artık beşiklerin yanında dolap altlarına çekmece yapıyolar eşyalarını oraya koyuyolar..
Benim orda söylemek istediğim eşimin beni zarflaması
O çocuk odası diye biliyomuş hiç bebek odası duymamış gerçekten varmı yokmu beni zarflıyo yoksa uyduruyomuyum ben diye

Estrfrullah cnm olurmu öyle şey niye başımı ağrıtasın..
Olur bu zamanlarda hassaslık.. Benimde bazen eşimin hareketleri gözüme batıyo sanki her yaptığını zıttıma uyuzuma yapıyo..
Adamında işi,gücü,derdi,tasası yok bütün hareketlerini benim uyuzluğuma yapcak

ben GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!

UÇMUŞSUNUZ CANLAR YİNEEEE!!
NASILSINIZZZZZZZZZZZZZ??????

HERKES HERŞEY YOLUNDAMIIIIIIIIIIIII???

CİCİŞ ANNECİKLER

Hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?

Nasıl yani tatilemi gitmişler temellimi gitmişler?
Ben 6+6dayken kalp atışları görüldü dinletmedi doktor bebeğe ısı gidiyo diye..
Bence gitsen görünür kalp atışları ama sen bilirsin sabredebilrsen bekleyedebilirsin..

yok cnm ben 6.haftaya yenı gırmıstm duydugumuzda tabi istisnalar kaideyı bozmaz

maaleseffffffffff

maaleseffffffffff

yok canım. netten çamaşır almama izin vermez.

rahat ol. ben de hayatta erkek doktora gitmem derdim. ki eşim çok kıskançtır. ama en son gittim. 9+3 te. inan bin tane bayana değişmem. dinledi, anlattı, açıkladı, moral verdi. motive etti..zaten sana karnından bakacak. benim 6 haftayken bile karnımdan baktı...hatta en son kanamayla gittim. korktum başka doktor yok, erkek alttan bakarsa diye. onda bile karnımdan baktı.

Hercal çok çok üzüldüm canım, Allah en kısa zamanda çook sağlıklı, çook mutlu bir gebelik ve bebiş nasip eder inşallah sana.
üzülme demek faydasız ama umudunu kaybetmiyor olmana çok sevindim, çook....

Kızma kendine canım, üzülme e... Erkekler işte bizim kadar hassas ve düşünceli olamıyorlar çoğu zaman. seni ne kadar çok kırdığının farkında bile değildir muhtemelen...
ama Aof okuma fikrin bence çok yerinde bi karar. oku 4 yıllık bi bölüm, sonra bi KPSS hem rahat rahat maaşını alırsın hem çalışırken sosyalleşirsin. En güzeli de kendikendine bişeyler yapabilmenin hazzını yaşarsın...
Sözelciysen, edebiyat öğr. var mesela AOF.de.
Ben de yeni atanabildim 3 ay falan oldu. Eşim saolsun para konusunda çok cömerttir, hatta maaş kartı bile bende dururdu, evin ödemeleri vs ben takip ederdim ve hesap sormazdı ama yine de şimdi kendi paramı kazanıyorum, inanın bunun verdiği özgüven ve haz baska bişe...

benim maaş kartı eşimde. zaten çarşı pazar küçücük herkes akraba, tanıdık.. kendi kendime hiç gitmedim ilçeye. o çeker, gerekeni istediklerimi alır. kardeşlerime para yollar, vs. sorun olmadı hiç. ama atanınca nasıl olur bilmem...

babamlarda da tam tersi. adam maaşı çeker, içinden sigara parasını alır, anneme teslim eder.:90: borç harç alacak verecek annem sorumludur.ki annem ev hanımı

canım bende kaç gündür seni merak ediyordum. Buharaya mı gittin. Başka bir doktora daha git istersen. İnşllah en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsın canım

bn sayısalcym cnm ..aöf hakkındada fazla bı bılgım yok acıkcası cok cahılım bu konuda aynen bende o hazzı yasamak ıstıyorum hamıleysem ne olmus dimi napalım bebısımle ders calısırm onu uyuttugumda fln zaten azımlıyımdır bıde puan arastırması fln yaptım netten herkes bısı demıs kafam karıstı

Alıntı hercal kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar malesef bu doktorda aynısını söyledi benim mücadelem buraya kadarmış ama umudumu kaybetmiyorum Allah'ın izniyle bende yavruma kavuşacağım insaallah...üzgün degilmiyim? Çok ama çok üzgünüm ama umutsuz değilim...

Cnm çok üzüldüm umudunu hiç kaybetme dualarım seninle ....

geç olsun, güç olmasın.

ben de bu temmuzda kpss ye gireceğim kadrolu atanmak için...diğer öğretmenlerle aynı çalışıp 3te 1 ücret almak kötü oluyor...belki atandığımda zorluk çekeriz bebeğimle ama bir sene içinde düzene girer inş. her şey.

benim annem o zaman ticaret lisesi bitirmiş babamla. bankada iş bulmuş. babam çalıştırmamış. şimdi emekliydi kadın... ne kadar pişman görseniz..

ben de pek anlamıorum AOF.den ama kurumda Aof okuyan çok arkadaşım var. seni için sorabilirim.
ben eşit ağırlıkçıydım ve örgün okudum, ama dediğim gibi sormak istediğin bişe olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim

selamm

nasilsiniz kizlar....

Hoşgeldin Sinem...
ben bugün öğle tatilinde bi uyumuşum masaya koyup kafamı, 3e geliyodu uyandım, saolsunlar uyandırmamışlar da beni :))) o yüzden artık daha iyiyim :)

canım hayırlısı demekki böyleymiş. üzülme sakın allah büyük inşallah en kısa zamanda kucagın dolar allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…