süpersin
uff ya benım bebeğimin bi odası olamayacak malesef bizimle birlike yatak odasına sıkışacak
canım eşinin huyu böyleymiş demkki üzülme biraz sen görmezlikten duymazlıktan gelirsin biraz o susmayı öğrenir orta noktayı bulursunuz.. sonuçta dediğine geliyo ya sen ona bak.
uff ya benım bebeğimin bi odası olamayacak malesef bizimle birlike yatak odasına sıkışacak
ya cnm zaten onceden bu kadar takmıyodum su an hamılelıkten dolayı zaten duygusal bi fırtınanın ıcerısındeyım bide bana en destek olacak kısı kendısı olacagı halde köstek oluyoneyse basını agrıttm canım tekrar tsk ederm sagol dınledgn ıcın
Yok canım doktor ilaçları bırak kendi düşecek dedi sonra yeniden kontrole gidecegim...
ben GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
UÇMUŞSUNUZ CANLAR YİNEEEE!!
NASILSINIZZZZZZZZZZZZZ??????
HERKES HERŞEY YOLUNDAMIIIIIIIIIIIII???
CİCİŞ ANNECİKLER
selam kızlar size yarın gidicem doktora dedim ama kuaföre gittikten sonra dayanamadım gittim hastaneye. ya inanmıyorum benim doktorum gitmiş eşi de aynı hastanedeydi zaten ikiside gecen hafta kendi memleketlerine gitmişler offf.ne yapacagım ben yaa.
aynı hastanede bi tane daha bayan doktor var ama onu hiç sevmiyorum cok suratsız bişi.komsuların arkadasların falan gittiği bi doktor var erkek ona gideyim dedim allahım ana baba günü odasının önü görmelisiniz sanki devlet hastanesi.
akşam 6ya kadar hasta bakıyormus adam. off ne yapsam bilemedim simdi bütün bilgilerimi herseyimi o bayan doktor biliodu oda gitti.
ben küçük bi şehirde yasıyorum zaten baskada bayan doktor yok özel hastanede.topu topu 3 tane özel hastane var zaten.
kızlar bişi sorcam benim sat 12 nisan ama doktor 1hafta daha gec söylemişti benimkini sanırım gec döllenmeden kaynaklı.
doktorun hesabına göre 6+5 oluyo bugun sizce kalp atısı için erken mi gideyimmi yarın.
oooff cok merak ediyorum Allahım yardım et
selam kızlar size yarın gidicem doktora dedim ama kuaföre gittikten sonra dayanamadım gittim hastaneye. ya inanmıyorum benim doktorum gitmiş eşi de aynı hastanedeydi zaten ikiside gecen hafta kendi memleketlerine gitmişler offf.ne yapacagım ben yaa.
aynı hastanede bi tane daha bayan doktor var ama onu hiç sevmiyorum cok suratsız bişi.komsuların arkadasların falan gittiği bi doktor var erkek ona gideyim dedim allahım ana baba günü odasının önü görmelisiniz sanki devlet hastanesi.
akşam 6ya kadar hasta bakıyormus adam. off ne yapsam bilemedim simdi bütün bilgilerimi herseyimi o bayan doktor biliodu oda gitti.
ben küçük bi şehirde yasıyorum zaten baskada bayan doktor yok özel hastanede.topu topu 3 tane özel hastane var zaten.
kızlar bişi sorcam benim sat 12 nisan ama doktor 1hafta daha gec söylemişti benimkini sanırım gec döllenmeden kaynaklı.
doktorun hesabına göre 6+5 oluyo bugun sizce kalp atısı için erken mi gideyimmi yarın.
hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
iyiyim cnmm şimdi evde şöyle bir duşşş sonra sizlerle uzanarak sohbet balkondan nhafiff meltem esintisisisi!!!!
Nerdeeeeeeeeeeee işteyimmmmmmmmmmmmmmmm.
nasıl yani tatilemi gitmişler temellimi gitmişler?
Ben 6+6dayken kalp atışları görüldü dinletmedi doktor bebeğe ısı gidiyo diye..
Bence gitsen görünür kalp atışları ama sen bilirsin sabredebilrsen bekleyedebilirsin..
hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
iyiyim cnmm şimdi evde şöyle bir duşşş sonra sizlerle uzanarak sohbet balkondan nhafiff meltem esintisisisi!!!!
Nerdeeeeeeeeeeee işteyimmmmmmmmmmmmmmmm.
nasıl yani tatilemi gitmişler temellimi gitmişler?
Ben 6+6dayken kalp atışları görüldü dinletmedi doktor bebeğe ısı gidiyo diye..
Bence gitsen görünür kalp atışları ama sen bilirsin sabredebilrsen bekleyedebilirsin..
canım onlr bizim kadar hashas olamıyorlar. ne anlar küçücük çocuk bebek arabasından diye düşünüyorlar. sıkma canını. bebeğin gelme zamanı yaklaşsın o kendı gider en güzellerinden alır. benimki de çok evham yaptığımı düşünüyor her konuda. en ufak bişeyde bebeğime bişey olacak diye muslukları açıyorum. onn da garıbıne gidyor. sonuçta biz onları içimizde taşıyoruz. bizim kadar hashas olmalarını bekleyemeyız.
internetten alışverişe mı izin vermez? bence çok büyük rahatlık. bazı şeyleri görüp dokunup almak önemlı tabı ama yıne de birçok şey için büyük kolaylık
Arkadaslar malesef bu doktorda aynısını söyledi benim mücadelem buraya kadarmış ama umudumu kaybetmiyorum Allah'ın izniyle bende yavruma kavuşacağım insaallah...üzgün degilmiyim? Çok ama çok üzgünüm ama umutsuz değilim...:26:
arkadaslar sıze anlatmazsam catlıcam sımdıden özür diliyorum sıkmak ıstemıyorum dün eşimle bebek magazasına gittik beşiklere oto koltuklarına fln baktık..neyse en son bebek arabalarına bakıyoduk fıyatı gorunce adam krız gecırıyodu yuh bu ne dıefıyatta 330 flndı ama bn 160 olanlardan fln almayı dusunuyorm zaten neyse o da ne dese begenırsınız ikinci el alırız dıo yaa gorende parasızlıktan ölüyoz sanacak hiç para harcamayı sevmez tmm bi yerde ama bu zaruri ihtıyac demi ustelık ılk cocugumuz ya o kadar kırıldımki anlatamam aklıma geldıkce aglayasım gelıo ınsan bole dusunurmu ya 2.500 lira maas alıyo tmm hak verıyorum araba fln aldık borcumuz var ama bole dusunmesı cok üzdü en azından daha ucuzlarına bakalım dıyebılırdı hemen almıyoz ya sanki gıcık nolcak :85:
bezan kızıyorm kendıme neden bu yasta hamıle kaldım dıe en azından yasım genc sınavlara gırıp okurdum en azından ondan para beklemek zorunda kalmazdım ama olsun ben yınede aöf okucam bari öyle kendımı kurtarıyım yoksa benım canım bu para mevzusuna canm cok sıkılcak daha.
günaydın
inşallah allah bebeğini sana bağışlar canım bişeycikler olmaz.......bende cuma günü kontrole gittim bebeğimin kalp atışları yine yok doktor haftaya gel yine olmazsa kürtaj yapalım dedi çok canım sıkıldı ağladım bir sürü gitmeyeceğim o salak adama sata göre 8+3 günlükmüş ama benim hesaplarıma göre en fazla 7 haftalık...bide bir hafta önce 4 mm di cuma günü 5 mm dedi doktor kalbi atmasa bebek büyür mü....İnşallah yavrucumun kalbi atar çok korkuyorum dua edin bize de....
selamm
nasilsiniz kizlar....
Hercal çok çok üzüldüm canım, Allah en kısa zamanda çook sağlıklı, çook mutlu bir gebelik ve bebiş nasip eder inşallah sana.
üzülme demek faydasız ama umudunu kaybetmiyor olmana çok sevindim, çook....
Kızma kendine canım, üzülme e... Erkekler işte bizim kadar hassas ve düşünceli olamıyorlar çoğu zaman. seni ne kadar çok kırdığının farkında bile değildir muhtemelen...
ama Aof okuma fikrin bence çok yerinde bi karar. oku 4 yıllık bi bölüm, sonra bi KPSS hem rahat rahat maaşını alırsın hem çalışırken sosyalleşirsin. En güzeli de kendikendine bişeyler yapabilmenin hazzını yaşarsın...
Sözelciysen, edebiyat öğr. var mesela AOF.de.
Ben de yeni atanabildim 3 ay falan oldu. Eşim saolsun para konusunda çok cömerttir, hatta maaş kartı bile bende dururdu, evin ödemeleri vs ben takip ederdim ve hesap sormazdı ama yine de şimdi kendi paramı kazanıyorum, inanın bunun verdiği özgüven ve haz baska bişe...
bn sayısalcym cnm ..aöf hakkındada fazla bı bılgım yok acıkcası cok cahılım bu konudaaynen bende o hazzı yasamak ıstıyorum hamıleysem ne olmus dimi napalım bebısımle ders calısırm onu uyuttugumda fln zaten azımlıyımdır bıde puan arastırması fln yaptım netten herkes bısı demıs kafam karıstı
bn sayısalcym cnm ..aöf hakkındada fazla bı bılgım yok acıkcası cok cahılım bu konudaaynen bende o hazzı yasamak ıstıyorum hamıleysem ne olmus dimi napalım bebısımle ders calısırm onu uyuttugumda fln zaten azımlıyımdır bıde puan arastırması fln yaptım netten herkes bısı demıs kafam karıstı
selamm
nasilsiniz kizlar....
Arkadaslar malesef bu doktorda aynısını söyledi benim mücadelem buraya kadarmış ama umudumu kaybetmiyorum Allah'ın izniyle bende yavruma kavuşacağım insaallah...üzgün degilmiyim? Çok ama çok üzgünüm ama umutsuz değilim...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?