geç olsun, güç olmasın.
ben de bu temmuzda kpss ye gireceğim kadrolu atanmak için...diğer öğretmenlerle aynı çalışıp 3te 1 ücret almak kötü oluyor...belki atandığımda zorluk çekeriz bebeğimle ama bir sene içinde düzene girer inş. her şey.
benim annem o zaman ticaret lisesi bitirmiş babamla. bankada iş bulmuş. babam çalıştırmamış. şimdi emekliydi kadın... ne kadar pişman görseniz..
canım ben 6. haftamda alltan muayene ile duydum kalp atışlarını. senınkıde görünür bence. ama erkek doktor konusunu sıkıntı yapma lütfen bence erkekler kadınlardan çok daha kıbar oluyorlar. ben alltan muayene olduğum halde hiç sıkıntı çekmedım çünkü bi etek giyiyorsun ve hemşire senı hazırlıyor sonra o çatala oturunca da etek tamamen bacaklarını kapatıyor. doktor da eteği hiç acıp bakmadan direkt olarak yerleştirdi o cihazı. hiçbiryerımı görmedi bakmadı yani. bence erkek kadın ayrımı yapmadan içine sinen bı doktor bulup öyle git canım tekrar tekrar doktor değiştirmek de sorun oluyor.selam kızlar size yarın gidicem doktora dedim ama kuaföre gittikten sonra dayanamadım gittim hastaneye. ya inanmıyorum benim doktorum gitmiş eşi de aynı hastanedeydi zaten ikiside gecen hafta kendi memleketlerine gitmişler offf.ne yapacagım ben yaa.
aynı hastanede bi tane daha bayan doktor var ama onu hiç sevmiyorum cok suratsız bişi.komsuların arkadasların falan gittiği bi doktor var erkek ona gideyim dedim allahım ana baba günü odasının önü görmelisiniz sanki devlet hastanesi.
akşam 6ya kadar hasta bakıyormus adam. off ne yapsam bilemedim simdi bütün bilgilerimi herseyimi o bayan doktor biliodu oda gitti.
ben küçük bi şehirde yasıyorum zaten baskada bayan doktor yok özel hastanede.topu topu 3 tane özel hastane var zaten.
kızlar bişi sorcam benim sat 12 nisan ama doktor 1hafta daha gec söylemişti benimkini sanırım gec döllenmeden kaynaklı.
doktorun hesabına göre 6+5 oluyo bugun sizce kalp atısı için erken mi gideyimmi yarın.
oooff cok merak ediyorum Allahım yardım et
öyle tabi canım ama insan ılk bebeği de olunca özenmıyor değil. şöyle minik de olsa şirin bı odası olsaydı güzel olurdu. neyse nasıp artık
Çokta gerekli bişey değil zaten bebek odası..
Artık beşiklerin yanında dolap altlarına çekmece yapıyolar eşyalarını oraya koyuyolar..
Benim orda söylemek istediğim eşimin beni zarflaması
O çocuk odası diye biliyomuş hiç bebek odası duymamış gerçekten varmı yokmu beni zarflıyo yoksa uyduruyomuyum ben diye
Estrfrullah cnm olurmu öyle şey niye başımı ağrıtasın..
Olur bu zamanlarda hassaslık.. Benimde bazen eşimin hareketleri gözüme batıyo sanki her yaptığını zıttıma uyuzuma yapıyo..
Adamında işi,gücü,derdi,tasası yok bütün hareketlerini benim uyuzluğuma yapcak
benim maaş kartı eşimde. zaten çarşı pazar küçücük herkes akraba, tanıdık.. kendi kendime hiç gitmedim ilçeye. o çeker, gerekeni istediklerimi alır. kardeşlerime para yollar, vs. sorun olmadı hiç. ama atanınca nasıl olur bilmem...
babamlarda da tam tersi. adam maaşı çeker, içinden sigara parasını alır, anneme teslim eder.:90: borç harç alacak verecek annem sorumludur.ki annem ev hanımı
canım bende kaç gündür seni merak ediyordum. Buharaya mı gittin. Başka bir doktora daha git istersen. İnşllah en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsın canım
ben de pek anlamıorum AOF.den ama kurumda Aof okuyan çok arkadaşım var. seni için sorabilirim.
ben eşit ağırlıkçıydım ve örgün okudum, ama dediğim gibi sormak istediğin bişe olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim
Hoşgeldin Sinem...
ben bugün öğle tatilinde bi uyumuşum masaya koyup kafamı, 3e geliyodu uyandım, saolsunlar uyandırmamışlar da beni :))) o yüzden artık daha iyiyim :)
en azından ben su anda 19 yasında pışman oldum ıyı oldu sonunda ıs ısten gectıkten sonra pısman olmaktansa dimi ama:90::89:
sağol canım erzuruma gidemedim burda devlet hastanesine gittim buharaya bu haftasonu için randevu aldım cumartesi gitcem inşallah güzel haberler alırım 5mm olmuş kalbi atmıyorsa nasıl büyüyor onu anlamıyorum sen kalp atışlarını duyduğunda kaç mm di bebeğin?
ha şöyyleee
ben de 23 yaşında 3. kez gireceğim kpss ye. aklım olsaydı da iki sene yatmasaydım...
ayy bi gaza geldım ki sorma bu bas agrısıyle bıle su an kıtap olsaydı bı oturusda 200den fazla sayısal soru cozerdım hem en ıyısı ben kıtap alıyım paragöz kocamı ıkna edebılırsem:90:sımdıden baslayım calısmayaa
ayy ciddenmı canım benım yaa lutfen sorarmısın her bılgı bnm ıcın onemlı napmam gerekıyo bı sınava gırcem onu bılıyorum baskada bi bilgm yokk
her şeyin, her sorunun her netin bebeğin için olduğunu düşün...
daha iyi bir hayat, maddi imkanlar...
sağol canım erzuruma gidemedim burda devlet hastanesine gittim buharaya bu haftasonu için randevu aldım cumartesi gitcem inşallah güzel haberler alırım 5mm olmuş kalbi atmıyorsa nasıl büyüyor onu anlamıyorum sen kalp atışlarını duyduğunda kaç mm di bebeğin?
tabii canım, ilk öğrendiğim taban puanı almak durumunda olmanın yeterli olduğuymuş. Sen aklına takılırsa bişeler sor, ben soruştururum :)
senın dusunduklerının aynısını bende dusunuyorum cnm ıyısı olsun bı kere alınsın demi aynı sozlerı ben kac kere sarf ettım kac kere konustm ama yok yok anlamıyo yıne aynı yıne aynı..
canım demekki yapısı öyleymiş maalesef bazı erkekler öyle oluyo. sabret demekten başka bişi gelmiyor elimizden ama zamanla o da anlayacaktır zaten istediklerinin gerekli ve önemli şeyler oldugunu
Hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
Nasıl yani tatilemi gitmişler temellimi gitmişler?
Ben 6+6dayken kalp atışları görüldü dinletmedi doktor bebeğe ısı gidiyo diye..
Bence gitsen görünür kalp atışları ama sen bilirsin sabredebilrsen bekleyedebilirsin..
inşallah güzel haberlerle dönersin. Büyüyen bebeğe kalbi atmıyor demesini bende anlamadım canım. Beni de kendi doktorum sinir etmişti. 6. Haftada sürekli 2 hafta sonra gel boş gebelik olabilr demişti. Beni tedirgin etti. Bende başka bir doktora gittim. 7+3 de kalp atışını duydum. Ancak alttan bakılınca görünmüştü. Doktor çok küçük 6 haftalık demişti. 4 mm ydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?