2012 Ocak Anneleri

en azından ben su anda 19 yasında pışman oldum ıyı oldu sonunda ıs ısten gectıkten sonra pısman olmaktansa dimi ama:90::89:

canım ben 6. haftamda alltan muayene ile duydum kalp atışlarını. senınkıde görünür bence. ama erkek doktor konusunu sıkıntı yapma lütfen bence erkekler kadınlardan çok daha kıbar oluyorlar. ben alltan muayene olduğum halde hiç sıkıntı çekmedım çünkü bi etek giyiyorsun ve hemşire senı hazırlıyor sonra o çatala oturunca da etek tamamen bacaklarını kapatıyor. doktor da eteği hiç acıp bakmadan direkt olarak yerleştirdi o cihazı. hiçbiryerımı görmedi bakmadı yani. bence erkek kadın ayrımı yapmadan içine sinen bı doktor bulup öyle git canım tekrar tekrar doktor değiştirmek de sorun oluyor.
öyle tabi canım ama insan ılk bebeği de olunca özenmıyor değil. şöyle minik de olsa şirin bı odası olsaydı güzel olurdu. neyse nasıp artık

bizde herkez kendı maaşından ve kartından sorumludur. ben maaş alınca kirayı kredi taksıtını öderim. o maş alınca yakıtı faturaları ve kredi kartını öder. kalan bize harçlık olur. daha birkere bile cebınde ne kadar para var diye sormadı bana. bende ona sormam zarurı ihtıyaçları karşıladıktan sonra.
zaten geriye de pek bişey kalmıyor teker yuvarlak geçiniyoruz işte. biz düğün gazisiyiz daha atlatamadık onun yükünü. inşallah bebeğimiz bereketiyle gelir.

Son düzenleme:
canım bende kaç gündür seni merak ediyordum. Buharaya mı gittin. Başka bir doktora daha git istersen. İnşllah en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsın canım

sağol canım erzuruma gidemedim burda devlet hastanesine gittim buharaya bu haftasonu için randevu aldım cumartesi gitcem inşallah güzel haberler alırım 5mm olmuş kalbi atmıyorsa nasıl büyüyor onu anlamıyorum sen kalp atışlarını duyduğunda kaç mm di bebeğin?

ayy ciddenmı canım benım yaa lutfen sorarmısın her bılgı bnm ıcın onemlı napmam gerekıyo bı sınava gırcem onu bılıyorum baskada bi bilgm yokk

kızlar anlamadığım şu:

kalp atışı yok mu? yani doktor "kalbi atmıyor" mu dedi?

yoksa size dinletmedi mi?
hangisini soruyorsunuz?
6 haftam dolduğunda doktor "kalp atışı başlamış ama henüz dinleyemezsin" dedi.boyu9mmdi. 9+3te dinletti kısa bir an için. boyu27mmdi.

Son düzenleme:
ha şöyyleee

ben de 23 yaşında 3. kez gireceğim kpss ye. aklım olsaydı da iki sene yatmasaydım...

ayy bi gaza geldım ki sorma bu bas agrısıyle bıle su an kıtap olsaydı bı oturusda 200den fazla sayısal soru cozerdım hem en ıyısı ben kıtap alıyım paragöz kocamı ıkna edebılırsem:90:sımdıden baslayım calısmayaa

bir de bir miktar büyür zaten kalp atışı olmasa da, kalbin gelişip kan pompalamaya başlaması için sonuçta oluşması lazım, bu da bir kaç mm de olsa büyümek ister..

her şeyin, her sorunun her netin bebeğin için olduğunu düşün...

daha iyi bir hayat, maddi imkanlar...

ayy ciddenmı canım benım yaa lutfen sorarmısın her bılgı bnm ıcın onemlı napmam gerekıyo bı sınava gırcem onu bılıyorum baskada bi bilgm yokk

tabii canım, ilk öğrendiğim taban puanı almak durumunda olmanın yeterli olduğuymuş. Sen aklına takılırsa bişeler sor, ben soruştururum :)

her şeyin, her sorunun her netin bebeğin için olduğunu düşün...

daha iyi bir hayat, maddi imkanlar...

valla en onemlısıde kocamın elıne bakmıcamya ne olursa olsun kazanıcam o sınavı..zatn bastan berı dusuncem boyleydı sırf esım ıcın demıyorm ama ne bılıyım ... neyse olsun yınede gec degıl ztn

inşallah güzel haberlerle dönersin. Büyüyen bebeğe kalbi atmıyor demesini bende anlamadım canım. Beni de kendi doktorum sinir etmişti. 6. haftada sürekli 2 hafta sonra gel boş gebelik olabilr demişti. Beni tedirgin etti. Bende başka bir doktora gittim. 7+3 de kalp atışını duydum. Ancak alttan bakılınca görünmüştü. Doktor çok küçük 6 haftalık demişti. 4 mm ydi.

tabii canım, ilk öğrendiğim taban puanı almak durumunda olmanın yeterli olduğuymuş. Sen aklına takılırsa bişeler sor, ben soruştururum :)

tsk ederım cnm butun soruların ıcın sımdıden ..onu bılıyodm cnmda sen seyı sorarmısın sayısalcı olup aöf okuyanlar varsa hangı bolum daha ıyımıs iş imkanı acısından ona gore hedef belırleyım puanları arastırıp

selamm kızlaarrr
sutyen mevzusunu konuşmuşsunuz o konuda bende dertliyim, şuan kullandıklarım rahatsız ediyor sanki
veya altındaki demirler yani balenler mi rahatsızlık veriyor bilemedim
toparlayıcı mı alsam yoksa simdiki kullandıklarımının 1 beden büyüğünü mü? kararsızım

senın dusunduklerının aynısını bende dusunuyorum cnm ıyısı olsun bı kere alınsın demi aynı sozlerı ben kac kere sarf ettım kac kere konustm ama yok yok anlamıyo yıne aynı yıne aynı..

canım demekki yapısı öyleymiş maalesef bazı erkekler öyle oluyo. sabret demekten başka bişi gelmiyor elimizden ama zamanla o da anlayacaktır zaten istediklerinin gerekli ve önemli şeyler oldugunu

Kızlar selam, son iletiyi yazdığımdan beri uyuyorum, daha iyiyim şimdi, tek tek alıntılarınca uzun oldu, geçmiş olsun dilekleri için hepinize çok teşekkürler doğum günü kutlamalarım için de tabi

canım demekki yapısı öyleymiş maalesef bazı erkekler öyle oluyo. sabret demekten başka bişi gelmiyor elimizden ama zamanla o da anlayacaktır zaten istediklerinin gerekli ve önemli şeyler oldugunu

hıc sanmıyorum ama ınsallah dıyım cnm

yok canım ya maalesef temelli gitmişler. işin yoksa doktor ara şimdi erkek doktora da gitmeyi hiç istemiodum şimdi mecbur kaldım

alttan da göremedi bizimki 5mm dedi....valla doktor çok önemli çok güvenilir birini bulmak zor küçük yerlerde.....bakalım buhara da ne diyecekler...kendimi alıştırdım her iki durumada hayırlısı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…