2012 Ocak Anneleri

valla ben dugun alısverısı yaparken sagolsun ordakı satıcı kız bı ıkı numara buyuk verdı tabı bana sorarak goğüslerım kucuk oldugu ıcın hem dolgun dursunlar dıe hemde su ankı durumu dusundu sanırım o yuzden benım almama gerek yok zaten anca doluyo ıclerı su anda yanı yenı yenı

Son düzenleme:

ben normalde de demirleri çıkarırım.şimdi hayatta takamazdım...bence bedenin büyükse elastik penye toparlayıcılar en iyisi.

istanbuldaysanız fındıkzade pazarında süper vardı. keşke zamanında çok alsaydım.

Balensiz sütyenlerde var canım bazı markalar üretiyolar ama balenliler daha dik ve düzgün durmasını sağlıyo..
Toparlayıcı alabilirsin emzirme sütyenlerini bıraktıktan sonra sarkmaması için toparlayıcı kullanmamız gerekicek zaten..

kalp atışı hiç yok canım doktor duyamıyorki bize dinletsin....keşke duyulsada bende sonradan duysam...seninki baya büyükmüş ilk duyulduğunda......

ayy inşallah canım bu benim gidecegim doktorada cok ii diolar yakınlarımın hepsinin dogumunu o yaptırdı. benimkide cok kıskanc ve bende cekiniyorum zaten biraz ne bileyim artık mecburum inşallah bizimkide cok ii cıkar ama maalesef acayip yogun birisi inşallah yeterince ilgilenebilir.ben bu haftanın sonunda gideyim en iisi

tam da bunu diyorum işte

Çok geçmiş olsun canım.
Elinden geldiğince vitamin almaya çalış portakal suyu fln sık kendine..

yok canım ya maalesef temelli gitmişler. işin yoksa doktor ara şimdi erkek doktora da gitmeyi hiç istemiodum şimdi mecbur kaldım

Bana da erkek doktorlar daha ilgili,anlayışlıymış gibi geliyo bayanlara nazaran..
Bana kalsa napardım bilmiyorum çekinirmiydim ama ikisinede gidip öyle karar verirdim..
Eşim kesinlikle erkek doktor istemiyo malesef nolcaksa sanki
Randevuyla çalışmıyomu o doktor cnm randevu alıp gitsen böylece beklemezsin fazla..

tam da bunu diyorum işte

hepimiz aynı dertten muzdaribiz anlaşılan. ben 85 kullanıyorum normalde. yanı gayet dolgunlar . oyuzden toparlayıcı alacam 2 tane. hem yanlardan sarkma olmasın. bide şimdi yaz geldi ince giyinecez. desteklı de giyince yukarlardan fışkırıyo oyuzden toparlayıcı alıp doğumdan sonra da kullanırım. benım sütyenlerim eskımez kolay kolay zaten

herseyin bir ilki vardır derler bakalım bzide deneyecegiz inşalah ii bi doktor cıkarda sürekli ona giderim daha hamilelğimin basındayım ya ortasında yada sonunda gitse bu kadın ben ne yapacaktım ya cok kızdım gercekten

Canım, böyle bir durumda ne desek boş, umudunu kaybetmeyeceksin tabi ki, çok da üzmemeye çalış kendini, en kısa zamanda yeniden hamile kalmanı, güzel haberlerini iletmeni bekliyoruz.

Canım benim, tipik erkek davranışı işte, onlara göre her şeye ne gerek var Sen 2-3 çocuk düşünüyorsun, özellikle arabayı beşiği sağlamından alacaksın ki hepsi kullanacak, eşine böylece anlat bunu, benim babam kalite düşkünüdür mesela, bu sayede bir arabayla, ana kucağıyla, hatta 1 montla 3 çocuk büyüdük biz. Babam muhasebecidir, böyle ekonomi yapmış, tek devlet memuru maaşıyla 3 çocuğu böyle okutmuş, anlat bunları.
Ayrıca okuma fikrine bayıldım, ben tüm kadınların, çalışsa da çalışmasa da meslek sahibi olması gerektiğine inananlardanım. Çok da örneği var çevremde çocuktan sonra okuyup, ya da kurslara gidip işe başlayanların, en yakını halam, 2 çocukla okumuş, devlet memuru olarak 25 yıl görev yaptı, yeni emekli oldu, üstelik eşi çooooooook varlıklıydı ama halam kendi parasını kazanmak istedi

istanbulda değilim malesef benim şuan 80 ,sanırım 85 olur bana artık

85i en son ne zaman gördüm acaba???????
95 desem, olmuyor desem, üzerine yatamıyom, yan yatınca biri ötekini eziyor, sırt üstü üstüme geliyorlar desem..........:84::84::84::84:

evet randevulu ama cook kalabalık saatine göre almıyorlar ki.sadece sıra numarası alıyosun gibi bişi. gene birsürü bekliyosun .küçük yerde yasamak cok zor ya allahtan biz merkezdeyiz köy yada ilcede yasayanlara alllah yardım etsin

bende erkek doktor taraftarıyım. sankı onlar daha profosyenel gibi gelıyor bana. özel hastanelere talep okadar arttıkı artık randevu sistemı de çöknmüş vaziyette canım. hastaneler randevuları 15 dklık perıyotlarla veriyorlar. ama doktorlar 15 dk. da muayeneyı bitiremıyor. halıyle saatlerde sarkma oluyor. bide araya tahlıl sonucu göstermeye girenler oluyor. bide acil bi vaka yada doğum geldimi arakı bulasın doktoru. oyuzden ben sabahkı ilk randvuyu almaya calışıyorum. ama buna rağmen 15 dk falan beklemiştim. sabahın ilk saatlerınde bı doğum gelmiş doktor doğumhaneye çıkmış. 9 bucuğa gelıyordu saat yeşiller içinde koştura koştura polıklınığe geldi.

kızlar ben daha şimdiden 90 kullanıyorum zaten hamilelik ilerledikce ne olur düşünmek bile istemiyorum

tsk ederım cnm ınsallah basaracamada ınanıyorum kım ne derse desın ..ztn esın ne kadar varlıklı olursa olsun yada senden para esırgemıyo da olsa kendı paranı kazanmak ayrı bı duygudur diye dusunuyorm..hakkımda hayırlısı olsun allahtan tek temennim bu gerısı cocuk oyuncagı zatn ders calısmaya bayılırm hem su an baslarsam esımın sacmalıklarını dusunerek bebegımıde kendımıde üzmem:81:

85i en son ne zaman gördüm acaba???????
95 desem, olmuyor desem, üzerine yatamıyom, yan yatınca biri ötekini eziyor, sırt üstü üstüme geliyorlar desem..........:84::84::84::84:
olsun canım sonuçta bu kullandığın ilaçlardan kaynaklanmış senlık bişey değil. hem eşin seni öyle beğenmiş boşverrr

hangi şehirdeydın sen canım?

evet maalesef tamda dedğin gibi bekle allah bekle bide acayip yogun sanki bütün sehirdeki kadınlar orada :)

Sabah erken gitmeye çalış o zaman cnm..

Bende senin gibiyim.
İlk gittiğimiz hastane randevulu değildi kayıt açtırıp sıranı bekliyodun..
Şimdiki randevuluda çalışıyo randevusuzda ben randevu alıp gittim tamda randevu saatimde girdim muayneye kalabalık değildi..
Ama dediğin gibi 15dk arayla randevu aldıkları için yetişmiyo..
Bende ilk randevuyu almaya çalışıyorum veya çok erkene gitmeye çalışıyorum çnkü gündüz falan alsam bana saatler geçmez zaten bi önceki gün uyuyamıyorum sabahın 5inde 6sında sürekli uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…