selamm kızlaarrr
sutyen mevzusunu konuşmuşsunuz o konuda bende dertliyim, şuan kullandıklarım rahatsız ediyor sanki
veya altındaki demirler yani balenler mi rahatsızlık veriyor bilemedim
toparlayıcı mı alsam yoksa simdiki kullandıklarımının 1 beden büyüğünü mü? kararsızım
selamm kızlaarrr
sutyen mevzusunu konuşmuşsunuz o konuda bende dertliyim, şuan kullandıklarım rahatsız ediyor sanki
toparlayıcı mı alsam yoksa simdiki kullandıklarımının 1 beden büyüğünü mü? kararsızım
selamm kızlaarrr
kızlar anlamadığım şu:
Kalp atışı yok mu? Yani doktor "kalbi atmıyor" mu dedi?
Yoksa size dinletmedi mi?
Hangisini soruyorsunuz?
6 haftam dolduğunda doktor "kalp atışı başlamış ama henüz dinleyemezsin" dedi.boyu9mmdi. 9+3te dinletti kısa bir an için. Boyu27mmdi.
yok canım. netten çamaşır almama izin vermez.
rahat ol. ben de hayatta erkek doktora gitmem derdim. ki eşim çok kıskançtır. ama en son gittim. 9+3 te. inan bin tane bayana değişmem. dinledi, anlattı, açıkladı, moral verdi. motive etti..zaten sana karnından bakacak. benim 6 haftayken bile karnımdan baktı...hatta en son kanamayla gittim. korktum başka doktor yok, erkek alttan bakarsa diye. onda bile karnımdan baktı.
kızlarbenim sütyenlerim küçük geliyor artık yaşuan işkence çekiyorum bunların içinde. bide destekliler. sanırım bebekten önce kendime sıkı bi alışveriş yapmalıyım. şu toparlayıcı desteksizler var ya onlardan mı alsak ki?
Kızlar selam, son iletiyi yazdığımdan beri uyuyorum, daha iyiyim şimdi, tek tek alıntılarınca uzun oldu, geçmiş olsun dilekleri için hepinize çok teşekkürlerdoğum günü kutlamalarım için de tabi
yok canım ya maalesef temelli gitmişler. işin yoksa doktor ara şimdi erkek doktora da gitmeyi hiç istemiodum şimdi mecbur kaldım
tam da bunu diyorum işte
canım ben 6. haftamda alltan muayene ile duydum kalp atışlarını. senınkıde görünür bence. ama erkek doktor konusunu sıkıntı yapma lütfen bence erkekler kadınlardan çok daha kıbar oluyorlar. ben alltan muayene olduğum halde hiç sıkıntı çekmedım çünkü bi etek giyiyorsun ve hemşire senı hazırlıyor sonra o çatala oturunca da etek tamamen bacaklarını kapatıyor. doktor da eteği hiç acıp bakmadan direkt olarak yerleştirdi o cihazı. hiçbiryerımı görmedi bakmadı yani. bence erkek kadın ayrımı yapmadan içine sinen bı doktor bulup öyle git canım tekrar tekrar doktor değiştirmek de sorun oluyor.
öyle tabi canım ama insan ılk bebeği de olunca özenmıyor değil. şöyle minik de olsa şirin bı odası olsaydı güzel olurdu. neyse nasıp artık
bizde herkez kendı maaşından ve kartından sorumludur. ben maaş alınca kirayı kredi taksıtını öderim. o maş alınca yakıtı faturaları ve kredi kartını öder. kalan bize harçlık olur. daha birkere bile cebınde ne kadar para var diye sormadı bana. bende ona sormam zarurı ihtıyaçları karşıladıktan sonra.
zaten geriye de pek bişey kalmıyor teker yuvarlak geçiniyoruz işte. biz düğün gazisiyiz daha atlatamadık onun yükünü. inşallah bebeğimiz bereketiyle gelir.
Arkadaslar malesef bu doktorda aynısını söyledi benim mücadelem buraya kadarmış ama umudumu kaybetmiyorum Allah'ın izniyle bende yavruma kavuşacağım insaallah...üzgün degilmiyim? Çok ama çok üzgünüm ama umutsuz değilim...:26:
arkadaslar sıze anlatmazsam catlıcam sımdıden özür diliyorum sıkmak ıstemıyorum dün eşimle bebek magazasına gittik beşiklere oto koltuklarına fln baktık..neyse en son bebek arabalarına bakıyoduk fıyatı gorunce adam krız gecırıyodu yuh bu ne dıefıyatta 330 flndı ama bn 160 olanlardan fln almayı dusunuyorm zaten neyse o da ne dese begenırsınız ikinci el alırız dıo yaa gorende parasızlıktan ölüyoz sanacak hiç para harcamayı sevmez tmm bi yerde ama bu zaruri ihtıyac demi ustelık ılk cocugumuz ya o kadar kırıldımki anlatamam aklıma geldıkce aglayasım gelıo ınsan bole dusunurmu ya 2.500 lira maas alıyo tmm hak verıyorum araba fln aldık borcumuz var ama bole dusunmesı cok üzdü en azından daha ucuzlarına bakalım dıyebılırdı hemen almıyoz ya sanki gıcık nolcak :85:
ben normalde de demirleri çıkarırım.şimdi hayatta takamazdım...bence bedenin büyükse elastik penye toparlayıcılar en iyisi.
istanbuldaysanız fındıkzade pazarında süper vardı. keşke zamanında çok alsaydım.
hepimiz aynı dertten muzdaribiz anlaşılan. ben 85 kullanıyorum normalde. yanı gayet dolgunlar . oyuzden toparlayıcı alacam 2 tane. hem yanlardan sarkma olmasın. bide şimdi yaz geldi ince giyinecez. desteklı de giyince yukarlardan fışkırıyo oyuzden toparlayıcı alıp doğumdan sonra da kullanırım. benım sütyenlerim eskımez kolay kolay zaten
evet randevulu ama cook kalabalık saatine göre almıyorlar ki.sadece sıra numarası alıyosun gibi bişi. gene birsürü bekliyosun .küçük yerde yasamak cok zor ya allahtan biz merkezdeyiz köy yada ilcede yasayanlara alllah yardım etsin
Çok geçmiş olsun canım.
Elinden geldiğince vitamin almaya çalış portakal suyu fln sık kendine..
Bana da erkek doktorlar daha ilgili,anlayışlıymış gibi geliyo bayanlara nazaran..
Bana kalsa napardım bilmiyorum çekinirmiydim ama ikisinede gidip öyle karar verirdim..
Eşim kesinlikle erkek doktor istemiyo malesef nolcaksa sanki
Randevuyla çalışmıyomu o doktor cnm randevu alıp gitsen böylece beklemezsin fazla..
Çok geçmiş olsun canım.
Elinden geldiğince vitamin almaya çalış portakal suyu fln sık kendine..
Bana da erkek doktorlar daha ilgili,anlayışlıymış gibi geliyo bayanlara nazaran..
Bana kalsa napardım bilmiyorum çekinirmiydim ama ikisinede gidip öyle karar verirdim..
Eşim kesinlikle erkek doktor istemiyo malesef nolcaksa sanki
Randevuyla çalışmıyomu o doktor cnm randevu alıp gitsen böylece beklemezsin fazla..
Canım, böyle bir durumda ne desek boş, umudunu kaybetmeyeceksin tabi ki, çok da üzmemeye çalış kendini, en kısa zamanda yeniden hamile kalmanı, güzel haberlerini iletmeni bekliyoruz.
Canım benim, tipik erkek davranışı işte, onlara göre her şeye ne gerek varSen 2-3 çocuk düşünüyorsun, özellikle arabayı beşiği sağlamından alacaksın ki hepsi kullanacak, eşine böylece anlat bunu, benim babam kalite düşkünüdür mesela, bu sayede bir arabayla, ana kucağıyla, hatta 1 montla 3 çocuk büyüdük biz. Babam muhasebecidir, böyle ekonomi yapmış, tek devlet memuru maaşıyla 3 çocuğu böyle okutmuş, anlat bunları.
Ayrıca okuma fikrine bayıldım, ben tüm kadınların, çalışsa da çalışmasa da meslek sahibi olması gerektiğine inananlardanım. Çok da örneği var çevremde çocuktan sonra okuyup, ya da kurslara gidip işe başlayanların, en yakını halam, 2 çocukla okumuş, devlet memuru olarak 25 yıl görev yaptı, yeni emekli oldu, üstelik eşi çooooooook varlıklıydı ama halam kendi parasını kazanmak istedi
olsun canım sonuçta bu kullandığın ilaçlardan kaynaklanmış senlık bişey değil. hem eşin seni öyle beğenmiş boşverrr85i en son ne zaman gördüm acaba???????
95 desem, olmuyor desem, üzerine yatamıyom, yan yatınca biri ötekini eziyor, sırt üstü üstüme geliyorlar desem..........:84::84::84::84:
evet randevulu ama cook kalabalık saatine göre almıyorlar ki.sadece sıra numarası alıyosun gibi bişi. gene birsürü bekliyosun .küçük yerde yasamak cok zor ya allahtan biz merkezdeyiz köy yada ilcede yasayanlara alllah yardım etsin
bende erkek doktor taraftarıyım. sankı onlar daha profosyenel gibi gelıyor bana. özel hastanelere talep okadar arttıkı artık randevu sistemı de çöknmüş vaziyette canım. hastaneler randevuları 15 dklık perıyotlarla veriyorlar. ama doktorlar 15 dk. da muayeneyı bitiremıyor. halıyle saatlerde sarkma oluyor. bide araya tahlıl sonucu göstermeye girenler oluyor. bide acil bi vaka yada doğum geldimi arakı bulasın doktoru. oyuzden ben sabahkı ilk randvuyu almaya calışıyorum. ama buna rağmen 15 dk falan beklemiştim. sabahın ilk saatlerınde bı doğum gelmiş doktor doğumhaneye çıkmış. 9 bucuğa gelıyordu saat yeşiller içinde koştura koştura polıklınığe geldi.
olsun canım sonuçta bu kullandığın ilaçlardan kaynaklanmış senlık bişey değil. hem eşin seni öyle beğenmiş boşverrr
hangi şehirdeydın sen canım?
bende erkek doktor taraftarıyım. sankı onlar daha profosyenel gibi gelıyor bana. özel hastanelere talep okadar arttıkı artık randevu sistemı de çöknmüş vaziyette canım. hastaneler randevuları 15 dklık perıyotlarla veriyorlar. ama doktorlar 15 dk. da muayeneyı bitiremıyor. halıyle saatlerde sarkma oluyor. bide araya tahlıl sonucu göstermeye girenler oluyor. bide acil bi vaka yada doğum geldimi arakı bulasın doktoru. oyuzden ben sabahkı ilk randvuyu almaya calışıyorum. ama buna rağmen 15 dk falan beklemiştim. sabahın ilk saatlerınde bı doğum gelmiş doktor doğumhaneye çıkmış. 9 bucuğa gelıyordu saat yeşiller içinde koştura koştura polıklınığe geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?